Djokoviče čeká před Roland Garros pauza, má potíže se zápěstím

19. 4. 2014, 19:19
Aktuality 30
Novaka Djokoviče čeká místo přípravy na grandslamové Roland Garros nucená pauza, během níž bude léčit zranění pravého zápěstí. Druhý hráč světového žebříčku prohrál se silně zatejpovanou rukou dnešní semifinále v Monte Carlu s Rogerem Federerem a přišel o šanci obhájit loňský titul
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Nějakou dobu teď nebudu moct hrát tenis. Jak dlouho, to nevím," řekl Djokovič po dnešní prohře 5-7 2-6 se Rogerem Federerem v semifinále turnaje Masters 1000.

O jaký problém přesně se jedná, ale Djokovič neví. "Za posledních deset dní jsem toho už slyšel...," konstatoval. "Dobrá zpráva ale je, že nepotřebuju operaci, není tam nic natrženého, nic podobného," dodal s tím, že počká na výsledky dalších vyšetření.

Djokovič už od počátku turnaje v Monaku hrál se zpevněným zápěstím. Zatímco v předchozích dnech se tejp schoval pod potítko, na semifinále nastoupil Srb na kurt s rukou zavázanou až k lokti.



Ve čtvrtek si přitom šestinásobný grandslamový šampion pochvaloval, že mu středeční den volna mezi zápasy hodně pomohl. Více než dvouhodinová bitva v pátek ve čtvrtfinále s Guillermem Garcíou-Lópezem ale stav jeho zápěstí znovu zhoršila.

"Je nešťastné, když hrajete na této úrovni proti Rogerovi, na velkém turnaji, a nejste schopen hrát svou hru, protože něco jiného vám vysává energii. Dělal jsem, co jsem mohl, každý den jsem zkoušel různé terapie, injekce," popsal Djokovič marný boj se zraněním.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

30
Přidat komentář
horska.kraslice
Zápěstí - no, doufejme, že to nebude moc zlé. Nechci přivolávat duchy Del Potra nebo Robsonové. Přeji Djokovi brzký návrat na kurty v PLNÉM zdraví!
Reagovat
Mayo
Djoki vrátiš sa ešte silnejší a každého dáš dole.
Reagovat
MarcelPersch
kromě Matadora samozřejmě :)
Reagovat
Mayo
ale veď Matador upadá...:D
Reagovat
Mayo
Barcelonu nevysiela nikto neviš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Barcelonu vysílá Nova sport.
Reagovat
Pe3k
Taky přeji brzké uzdravení. Do Madridu má 14 pauzu a když vynechá i ten, aby hrál Rome a RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Pockame s fandenim na tebe, chlape :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mel byt zvlast vzkaz :)
Reagovat
Nola
První set měl hodně vysokou úroveň, asi nejlepší antukový tenis tohoto roku, jenže potom, co Roger vyhrál se Novak psychicky složil a tváří se, že najednou je zraněný, podobně jako Nadal na letošním AO.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
Nola
Od: Pe3k
Federer
Gratulace Rogerovi! Je neuvěřitelné jak válcuje soupeře i v téměř 33.

První set měl hodně vysokou úroveň, asi nejlepší antukový tenis tohoto roku, jenže potom, co Roger vyhrál se Novak psychicky složil a tváří se, že najednou je zraněný, podobně jako Nadal na letošním AO. Co se jejich rivality týče, Roger upravil na 18-16 a dokazuje, že je i ve 33 pro Novaka nejhorší možný soupeř. Když si vemu kolik je Federerovi let a že loni zažil nejhorší sezonu tak jejich bilance z posledních 5 zápasů je 7:7 na sety. Oproti tonu Nadal neuhrál v posledních 3 zápasech s Novakem ani set a má to 0:6 na sety!
Reagovat
Nola
nechce sa mi reagovať na tohto pána, tak som hodila jeho pozápasovú reakciu
Reagovat
Pe3k
Když byl zraněný, tak neměl hrát vůbec. Zajímavé je, že v prvním setu hrál na 100% a až když ho prohrál, tak ho začala ta ruka nějak víc bolet...
Reagovat
smazaný uživatel
Smutne pro tebe muze byt, ze i zraneny Nole mel 2bb. Je to bojovnik. Za tohoto stavu Novak keste zivil nadeji, ze by dva sety mozna jeste zvladl, ale po ztrate brejku a prohraneho setu pred nim byly dva dloihe, bilestive a narocne dva sety, kdyby na vitezstci. Ty bys to frajere dal?
Reagovat
Nola
tebe netreba nič vysvetlovať, ty si všetko zdôvodníš sám, podľa toho ako sa ti to hodí...
Reagovat
Nola
http://news.yahoo.com/novak-djokovic-faces-spell-wrist-injury-160715388.html
Reagovat
smazaný uživatel
I Fedex uznal, že míčky neměly tu rotaci, na kterou je od Noleho zvyklý. Servis byl špatnej a o tom zranění mluvil už před turnajem. Jen Pe3k si myslí, že to vytáhl až po prvním setu. Do blázince s ním.
Reagovat
Mayo
sa čudujem, že Rafa nemá problémy so zápästím z tých preliftovaných loptičiek
Reagovat
dappe
Ty tady ale taky předvádíš solidní komedii :D nemáte si moc co vyčítat podle mě
Reagovat
smazaný uživatel
upřesni, nerozumím :)
Reagovat
dappe
Nebýt zranění Djokovice, tak by Federer neměl šanci atd...
Reagovat
smazaný uživatel
Za 1. napsal jsem to jen v diskuzi, a bylo to mířeno cíleně na toho idi*ta, co píše pořád velkými písmeny, aby albánec zdechnul. A byla to reakce na to, že Fedex převálcoval Noleho. Což je s příhlédnutím na jeho stav nesmysl.

Do diskuzí ke článkům jsem to už nepsal, protože je to jen kdyby, a na to já nehraju.
Reagovat
dappe
Ok, tak sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, ale tak chápeš, že dnešek není zrovna pro fandy Noleho den. Jinak jestli fandíš Fedexovi, gratuluji.
Reagovat
dappe
Dík. Jinak já to chápu, ale nemyslím si, že by se jednalo o nějaké vážné zranění. Určitě by jinak nenastupoval. V 1.setu to byl hodně dobrej tenis, potom to pravděpodobně Djokovič už v hlavě vzdal a pak se na to zranění ještě víc myslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, oba hráli dobře. Ale jak jsem už říkal. At je to cokoli, když je tam injekce, bolí to a ne málo. I blbě skřípnutá kost bolí jako čert. Spíš šlo o to, že si věřil na dva sety a to ještě hodně hodně maximálně, ale další dva už prostě v hlavě neviděl. tak to pak vypustil.
Reagovat
smazaný uživatel
*nerv.
Reagovat
Rafaeoli25
mluvíš mi z duše co se týče Pe3ka, přesně tak, vždycky říká jen co se mu hodí, před zápasem říká, že je Roger skoro bez šance, po zápase když vyhraje jásá a dělá z Noleho neschopu a navíc simulanta, ten samý scénář používá u Rafy, je to prostě křivák, kterej chce Rafu i Noleho jen špinit a snižovat, současně je to ale přizdisráč, kterej se umí vytahovat vždycky až po boji, když to pro jeho favorita dopadne dobře a pro Rafu a Noleho špatně, prostě opovrženíhodnej hnus..
Reagovat
a.magerova
Tak se brzy uzdrav ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist