Dlouhý dnes může obhájit titul na French Open

5. 6. 2010, 06:15
Aktuality 3
Český deblový specialista Lukáš Dlouhý si po roce opět zahraje ve finále čtyřhry na French Open. Na svůj loňský premiérový grandslamový titul se dnes spolu s Indem Paesem pokusí navázat v utkání s druhou nasazenou dvojicí, kterou tvoří Daniel Nestor z Kanady a Srb Nenad Zimonjič.
Lukáš Dlouhý a Leander Paes (© FFT)

Lukáš Dlouhý, jenž loni s Leanderem Paesem vyhrál i zářijové US Open, je poslední českou nadějí na triumf na druhém grandslamu sezony. Tomáš Berdych prohrál včera v semifinále se Švédem Robinem Söderlinem a Květa Peschkeová se Slovinkou Katarinou Srebotnikovou nestačily ve finále na americké sestry Williamsovy.

Srebotniková měla včera možnost odvézt si z Paříže hned dva tituly, už ve čtvrtek totiž uspěla v soutěži smíšených čtyřher. Stejnou šanci bude mít dnes její partner z mixu Nenad Zimonjič, který nastoupí po boku Kanaďana Nestora proti česko-indickému páru.

V areálu Roland Garros dnes bude známa také vítězka ženské dvouhry, o níž se rozhodne mezi dvěma překvapivými finalistkami - Italkou Franceskou Schiavoneovou a Australankou Samanthou Stosurovou.

 

Výsledky - French Open - muži (antuka, dotace 16,807.400 eur):
Kurt Philippa Chatriera (začátek ve 13:00): Stosurová (7-Austr.) - Schiavoneová (17-It.), Dlouhý/Paes (3-ČR/Ind.) - Nestor, Zimonjič (2-Kan./Srb.).

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
a.magerova
Tak Lukáši a Leandře nedejte se !!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi chhyba , ne? Začátek by snad měl být v 15:000 a ne 13:00?
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad chyba,ne?Začátek měl být v 15:00 a ne v 15:000.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist