Dlouhý s Paesem jsou znovu ve finále French Open

3. 6. 2010, 15:39
Aktuality 4
Lukáš Dlouhý se po roce znovu probojoval do finále čtyřhry na French Open, kde loni slavil premiérový grandslamový titul. V dnešním semifinále spolu s Indem Leanderem Paesem porazili rakousko-izraelský pár Julian Knowle/Andy Ram 6-4 a 6-2. Ve finále narazí na druhé nasazené Daniela Nestora z Kanady a Srba Nenada Zimonjiče.
Lukáš Dlouhý a Leander Paes (© FFT)

Třetí nasazený pár byl v semifinále favoritem, což potvrzoval hned od začátku. Už v prvním gamu sebrali lonští vítězové svým soupeřům servis a i když sami o podání přišli, díky druhému brejku set získali v poměru 6-4.

Ve druhé sadě vedli Dlouhý s Paesem dokonce 5-0, teprve poté přišlo menší zaváhání, když nevyužili tři mečboly. Postup si ale vzít nenechali a za hodinu a čtvrt zvítězili 6-4 6-2.

Finále French Open si sedmadvacetiletý Dlouhý zahraje potřetí v kariéře. Loni sice zvítězil, ale v roce 2007 odešel ve dvojici s Pavlem Víznerem poražen. Tehdy ho pokořil Daniel Nestor, proti němuž nastoupí znovu. Kanaďan a Srb Zimonjič, s nímž tvoří druhý nejvýše nasazený pár, neměli nejmenší problém s dvojicí Moodie/Norman, kterou za necelou hodinu porazili 6-0 6-3.

Výsledky - French Open - muži:
Čtyřhra - semifinále:
Dlouhý/Paes (3-ČR/Ind.) - Knowle/Ram (10-Rak./Izr.) 6:4, 6:2, Nestor/Zimonjič (2-Kan./Srb.) - Moodie/D. Norman (4-JAR/Belg.) 6:0, 6:3.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak loni Dlouhý/Paes porazili Nestora se Zimonjičem v SF dvakrát 7:6, nevím, proč by to nemohli zopakovat. Vidím to 50-50.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to pro náš pár nevidím zrovna růžově,ale šance je přece vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Lukášovi a Paesovi! je vidět, že jim to spolu klape.. Bryanové jsou už nějakou dobu ze hry venku, tak mě ani nepřekvapuje, že dvojice Nestor se Zimonjičem jsou ve fihále... snad to Dlouhý s Paesem urvou!
Reagovat
smazaný uživatel
Ha,ha,ha.Zapomeň!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist