Do US Open vstoupí sedm Čechů. Muchové hrozí konec v TOP 100, Nosková vyzve Putincevovou

27. 8., 10:00
Previews 205
Druhý hrací den letošního ročníku US Open nabídne sedm zápasů s českou účastí. Linda Nosková dorazila do New Yorku ihned po zisku prvního titulu v Mexiku a bude v prvním kole čelit rozjeté nasazené třicítce Julii Putincevové. Karolína Muchová odstartuje obhajobu loňského semifinále proti domácí Katie Volynetsové a v případě nezdaru vypadne z TOP 100 pořadí. V akci budou také Marie Bouzková, Brenda Fruhvirtová, Karolína Plíšková, Jakub Menšík a Tomáš Macháč. Šlágr dne bude patřit grandslamovým šampionkám Jeleně Ostapenkové a Naomi Ósakaové.
Linda Nosková přijela do New Yorku ihned po triumfu v Mexiku (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, úterý 27. 8.

Češi v akci
Muchová (ČR) - Volynetsová (USA) | Court 6 (17:00 SELČ)
Menšík (ČR) - Auger-Aliassime (19-Kan.) | Court 5 (17:00 SELČ)
Macháč (ČR) - Fognini (It.) | Court 10 (18:30 SELČ)
Nosková (ČR) - Putincevová (30-Kaz.) | Court 6 (20:30 SELČ)
B. Fruhvirtová (ČR) - Lepchenková (USA) | Court 14 (20:30 SELČ)
Bouzková (ČR) - Lysová (Něm.) | Court 4 (22:30 SELČ)
Plíšková (ČR) - Šarífová (Egypt) | Court 10 (22:30 SELČ)


Šlágr dne
Ostapenková (10-Lot.) - Ósakaová (Jap.) | Louis Armstrong Stadium (18:30 SELČ)

* Na Livesportu najdete preview ke každému zápasu ženské i mužské dvouhry. Od osmifinále se můžete těšit na podrobnější denní preview.

 

Muchové hrozí konec v TOP 100, Menšík se pokusí překvapit

Karolína Muchová právě na US Open v roce 2018 prorazila na nejvyšší okruh a nyní bude v tomto dějišti obhajovat semifinálovou účast a bojovat o setrvání v elitní stovce žebříčku. Finalistka loňského French Open se krátce před Wimbledonem vrátila po dlouhé zdravotní pauze zaviněné operací pravého zápěstí a po finále na antuce v Palermu ztroskotala v prvním kole olympijského turnaje a už ve druhém při obhajobě finále na tisícovce v Cincinnati. Momentálně se nachází mimo TOP 50 pořadí, ale i tak bude proti domácí Katie Volynetsové jasnou favoritkou. Američanka nemá v posledních týdnech dobrou formu a prohrála všechna tři utkání prvního kola na US Open.

Více informací

 

Jakub Menšík v úvodních měsících letošní sezony i s pomocí senzačního postupu do finále v Dauhá prorazil na hlavní tour a debutoval v TOP 100 hodnocení. V posledních týdnech však nemá stabilní formu. I tak ale dokázal postoupit do závěrečných kol už i na dalších dvou površích (tráva na Mallorce a antuka v Umagu). Příprava na US Open se talentovanému teenagerovi vůbec nepovedla, v Montrealu i Cincinnati ztroskotal už v kvalifikaci. Proto pro něj bude velmi těžké obhájit na posledním grandslamu roku loňské třetí kolo. V úvodním kole letošního ročníku vyzve nasazeného Félixe Augera-Aliassimeho, který se v posledních měsících zlepšil a je bývalým semifinalistou tohoto podniku.

Více informací

 

Tomáš Macháč si na Australian Open vylepšil postupem do třetího kola své grandslamové maximum. Do stejné fáze prošel také na French Open a ve Wimbledonu skončil ve druhém kole. US Open je jediným grandslamem, na kterém ještě nepřekročil první kolo. Po skončení druhého majoru roku French Open spadl do menší krize a od té doby vyhrál jen dva z osmi zápasů. Přesto by mohl první kolo v New Yorku zvládnout, protože bude čelit nevyzpytatelnému Fabiovi Fogninimu, který už dávno nepředvádí svůj nejlepší tenis a ve Flushing Meadows byl nejdál jednou v osmifinále. Macháč je navzdory slabší formě z posledních měsíců jasným favoritem.

Více informací

 

Nosková má těžkou soupeřku a je po rychlém přesunu z Mexika

Linda Nosková přijela do New Yorku po náročném týdnu v mexickém Monterrey, kde získala svůj premiérový titul na nejvyšším okruhu. Po rychlém přesunu neměla žádný čas na odpočinek a pro první kolo nemá vůbec jednoduchou soupeřku. Česká teenagerka, jež si od února až do předchozího týdne prošla velmi dlouhou krizí, bude čelit nasazené Julii Putincevové. Ruská rodačka reprezentující Kazachstán se naopak v posledních měsících prezentovala výbornými výkony i výsledky a porazila mimo jiné Igu Šwiatekovou a Coco Gauffovou. Bude se jednat o premiérový souboj, který nemá favoritku.

Více informací

 

Brenda Fruhvirtová posbírala už 15 triumfů na okruhu ITF a v letošní sezoně, v níž se soustředí výhradně na nejvyšší tour, se očekával další progres. Ten sice přišel, když zapsala své první kariérní výhry v hlavních soutěžích na nejvyšší úrovni včetně grandslamů, jenže v aktuálním roce ji neustále brzdí zdravotní problémy. Sedmnáctiletá Češka odehrála po skončení French Open jen tři turnaje a poslední soutěžní zápas před měsícem skrečovala. V hlavní soutěži US Open debutuje a k souboji se zkušenou domácí kvalifikantkou a bývalou světovou devatenáctkou Varvarou Lepchenkovou, která se loni vrátila po dopingovém trestu, nastoupí jako mírná favoritka. Hodně však bude záležet na jejím zdravotním stavu.

Více informací

 

Marie Bouzková je juniorskou šampionkou US Open z roku 2014, ale mezi dospělými byla ve Flushing Meadows nejdál loni ve třetím kole. V dosavadním průběhu aktuální sezony zaznamenala jen pár solidních výsledků, avšak spíše se trápila a prezentovala nestabilní výkonností. Příkladem je i příprava na závěrečný grandslam roku. Zatímco na pětistovce ve Washingtonu se i díky skalpu Aryny Sabalenkové probila až do finále, na tisícovkách v Torontu i Cincinnati ztroskotala v prvním kole. V utkání s kvalifikantkou a hráčkou druhé stovky Evou Lysovou bude nicméně favoritkou. Německá tenistka v letošní sezoně už několikrát kvůli spondylartropatii skrečovala.

Více informací

 

Karolína Plíšková získala v únoru svůj první titul po více než čtyřech letech a vypadalo to na konec dlouhé krize. Po protrápených týdnech se dostala do finále na trávě v Nottinghamu, ale nyní prožívá další nepovedené období. Na US Open naposledy neuspěla v prvním kole v roce 2015 a v následujícím ročníku se probojovala do svého prvního finále na grandslamových podnicích. O udržení této série se utká s antukovou specialistkou Majar Šarífovou. Egypťanka prohrála všechny tři letošní zápasy na tvrdých površích a na bývalou světovou jedničku nestačila v jediném předchozím souboji na French Open 2020.

Více informací

 

Ostapenkovou čeká šlágr grandslamových šampionek s Ósakaovou

Bývalá vítězka French Open Jelena Ostapenková je aktuální světovou desítkou a do prvního kola letošního US Open schytala jednu z nejhorších možných soupeřek. Loňská čtvrtfinalistka, která před rokem v tomto dějišti porazila světovou jedničku Igu Šwiatekovou, bude čelit v úterním šlágru bývalé světové jedničce a dvojnásobné šampionce Naomi Ósakaové. Jediný předchozí souboj na French Open 2016 vyhrála Ósakaová. Japonka se letos vrátila po mateřské pauze a už je zpátky v elitní stovce pořadí. V aktuální sezoně však zaznamenala jen dvě čtvrtfinálové účasti a prohrála všechna tři střetnutí se zástupkyněmi TOP 10 hodnocení.

Více informací

 

Úterní program

ARTHUR ASHE STADIUM (od 18:00 SELČ)
1. Šwiateková (1-Pol.) - Rachimovová (-)
2. Sinner (1-It.) - McDonald (USA)
3. Alcaraz (3-Šp.) - Tu (Austr.) / nejdříve ve středu v 01:00 SELČ
4. Rogersová (USA) - Pegulaová (6-USA)


LOUIS ARMSTRONG STADIUM (od 17:00 SELČ)
1. Collinsová (11-USA) - Dolehideová (USA)
2. Ostapenková (10-Lot.) - Ósakaová (Jap.)
3. Lajovič (Srb.) - Medveděv (5-)
4. Andreescuová (Kan.) - Paoliniová (5-It.) / nejdříve ve středu v 01:00 SELČ
5. Sonego (It.) - Paul (14-USA)


GRANDSTAND (od 17:00 SELČ)
1. Tsitsipas (11-Řec.) - Kokkinakis (Austr.)
2. Rybakinová (4-Kaz.) - Aiavaová (Austr.)
3. Moutet (Fr.) - Korda (16-USA)
4. Raducanuová (Brit.) - Keninová (USA) / nejdříve ve 23:59 SELČ


COURT 5 (od 17:00 SELČ)
1. Menšík (ČR) - Auger-Aliassime (19-Kan.)


COURT 10 (od 17:00 SELČ)
1. Prestonová (Austr.) - Pavljučenkovová (25-)
2. Macháč (ČR) - Fognini (It.)
3. Arnaldi (30-It.) - Svajda (USA)
4. Plíšková (ČR) - Šarífová (Egypt)


COURT 4 (od 17:00 SELČ)
1. Navone (Arg.) - Altmaier (Něm.)
2. Forbes (USA) - Safiullin (-)
3. Sorribesová (Šp.) - Noelová (USA)
4. Bouzková (ČR) - Lysová (Něm.)


COURT 6 (od 17:00 SELČ)
1. Muchová (ČR) - Volynetsová (USA)
2. Evans (Brit.) - Chačanov (23-)
3. Nosková (ČR) - Putincevová (Kaz.)


COURT 14 (od 17:00 SELČ)
1. Savilleová (Austr.) - Šibaharaová (Jap.)
2. Borges (Portug.) - Coría (Arg.)
3. B. Fruhvirtová (ČR) - Lepchenková (USA)

Kompletní program | Přehled ženského turnaje | Přehled mužského turnaje

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

205
Přidat komentář
frenkie57
Linda tentokrát v TB neuspěla a bude muset dotahovat náskok jednoho setu.
Marie spěje mílovými kroky k porážce, když prohrála v řadě snad osm gemů.
Reagovat
Liverpool22
Linda v TB od stavu 3:3 netrefila míček do kurtu a to je pak těžký Snad to ještě obrátí, ale moc tomu nevěřím
Reagovat
frenkie57
Ve druhém setu Linda už pěkně teče. Putincová na koni. Asi je to jasné.
Naopak Marie ještě bojuje, 5:4 ve třetím setu.
Reagovat
frenkie57
Marie nakonec ubojovala výhru a Linda je gem od porážky, navíc Putinceva jde podávat. Poslední šance.
Reagovat
frenkie57
Linda odvrátila 3MB, i BB byl, ale nakonec kapitulovala. Škoda, být z její strany o něco méně chyb, utkání mohlo vypadat jinak. Hlavně servis byl dnes dost bídný a to, jak je známo, je základ. Puťka hrála to svoje, ale rozhodně hratelná byla. Linda si to do značné míry prohrála sama. Tak zase příště.
Reagovat
frenkie57
Takže do druhé rundy jdou čtyři holky a všichni tři muži. No, mohlo být hůř.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Ve 2. setu měla Linda problém udržet servis. Hrozná škoda - měla tam skvělé pasáže, ale potenciál má Linda velký
Reagovat
Liverpool22
Linda to nakonec nedala - škoda no. 3 mečboly odvrátila výborně. Chtělo to srovnat na 5:5 - bylo to o pár míčích, které Linda bohužel nezvládla
Reagovat
com
No nic, s Karolinou to vypada jeste na dlouho

Snad me rano bude cekat mile prekvapeni
Reagovat
Mac
tak pliskova si uhrala svuj set, copak nam asi prichysta ted...
Reagovat
com
infarkt
Reagovat
Vlk-v-trave
kanára a třetí set, aby si diváci nemysleli, že ty holky berou prajzmany za nic...
je to hodná holka...ovšem, za tolik let se nenaučit přecházet na sako...uff to se možná dá u ní pochopit, když má ráda ty úhly.... ale jak se dostane za Tečko a jde zpátky... někde na BL... to je opravdu už hodně špatné... jak by nevěděla co se sebou má na tom kurtu udělat...
Reagovat
lvicek
Kanarka
Reagovat
lvicek
Ale zas pokud to nejak ted uklohni, tak se muzeme tesit na titulek, ze se oklepala z kanara
Reagovat
com
a za dva tydny na titulek, ze vyhrala titul, i kdyz v prvnim kole dostala kanara smile
Reagovat
Blondie
Reagovat
Vlk-v-trave
Já si myslím, že to Kája dá,,, horší než v tom druhém setu to snad už nemůže být...to byla totální dávačka... ta Šerif fakt nehraje nějak exelentně a má tam své úderové black outy...
Reagovat
lvicek
Ja myslim, ze ne... Mela ted nekolikrat moznost breaknout a pokazde, kdyz jsem se podivala, tak to poslala do site nebo do autu, takove podivne udery. A ted uz se veze a odvraci sama BB...
Reagovat
lvicek
A neodvratila...
Reagovat
Blondie
Nevěřím, že Sherif dopodává bez ztráty.
Reagovat
lvicek
Reagovat
Vlk-v-trave
už ztratila, ale Kája nechala sebevědomí někde v Lounech, takže bude asi brejkovaná s tajbrejkem na konec
Reagovat
Vlk-v-trave
tak konečně,,, teď stačí brejk na závěr a má to... tohle Šerif neustojí...
Reagovat
lvicek
Tak nakonec neustala a TB nebyl ;). Ale v prvni pulce tretiho setu to tak tedy nevypadalo!
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale Maruška nám brejkla
Reagovat
lvicek
Reagovat
Mony
Brenda asi stále není doléčena. Ještě není tak finančně za vodou, aby vyhodila do vzduchu 50000$ ( pri odstoupení pred zapasem by dostala startovné polovinu, tedy 50000$), takhle má plné 100000$....ale už se to několika hráčkám vymstilo, a nedostaly nic..
Reagovat
jih
To už je na invalidní důchod skoro.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Je mi jí fakt líto
Reagovat
lvicek
Ted jsem pustila stream a Brenda MTO??? Jako to opravdu neni normalni, ne?
Reagovat
lvicek
Ona vzdala?
Reagovat
frenkie57
Ano
Reagovat
Trojchyba_Mat
Takhle může na paralympiádu, která začíná zítra... Ach jo A já měl takovou radost, když nepřišla na kurt jako mumie
Reagovat
lvicek
A co ji tedy vlastne bylo?
Reagovat
Trojchyba_Mat
Netuším, seděla tam s lékaři, vypadala, že asi brečí a pak bum, skreč
Reagovat
Trojchyba_Mat
Ne ne ne, tohle není normální, Brenda po třech gamech skrečovala
Reagovat
Davor1
Tak logicky asi stále nie je vyliečená z tých zranení a išli tam s famíliou len po štartovné. Dobre že majú rozum a skrečovala to hneď na začiatku, aby si to zranenie ešte nezhoršila...
Reagovat
jih
A tak to je chytrá rodinka.
Reagovat
Random33
Opravdu za tohle divadylko dostane startovne? Byly pripady, ze ho nekdo nedostal ne? Ale presne podminky neznam
Reagovat
Blondie
No do háje... :(
Reagovat
Blondie
KP má krásné šatičky :)
Reagovat
frenkie57
Ona má dycinky dobrý vkus.
Reagovat
paddy
akorát to nemůže moc ovlivnit
proto na turnajích běhají samí replikanti smile

nebaví mě to vysvětlovat, pohodlnější je ctrl+v smile

In professional tennis, the vast majority of tennis players do not have a full choice of what they wear once they are under contract with a clothing brand. Tennis players are often sponsored by the same clothing brands (Nike, Adidas, Lacoste) and are required to wear the newest collection by their individual sponsors. While brands typically have a few options within each collection for players to choose from, ultimately the clothing sponsors have the final say in the matter. The latest clothing lines are pre-determined months, if not years in advance and most players have no input in the designs. The only players who work directly with brands during the design process are tennis's biggest stars (Nadal, Federer, Osaka, Serena). Brands use this practice to highlight their stars in a field of players wearing similar clothes.
Reagovat
frenkie57
Ano, jsem si toho vědom. Největší mazec je, když se na kurtu ocitnou dvě hráčky, které obléká stejný sponzor a ještě jsou ty hráčky hodně podobný somatotyp. To má potom divák u Tv,PC hoňky rozeznat, která je která.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nasazení hráči-ky
ATP vs. WTA 5 x 5
Bublík smile
Rune smile
FAA smile
Tabilo smile
Tsitsipas smile
x
Sakkari (skreč) smile
Jastremská smile
Collins (konec kariery) smile
Ostapenko smile
Garcia smile

Velmi vyrovnaná bitva, ale ještě není konec prvního kola...

Dnes je den upsetů, a dokonce ty mnou navrhované vycházejí stoprocentně navzdory paddymu a tommrovi Kuba, Kokki, Naomi pěkně...
No,... chudák Linda... ale třebas se vzepře... ikdyž nevím, nevím, Julča jí ty pucky doběhne, a myslím že dnes doběhne i Kotyzu s Lindou...
Reagovat
Vlk-v-trave
Naomi \o/ \o/ \o/
(promiň giginku:)
Reagovat
gigin
:))) v pohodě..
Reagovat
Vlk-v-trave
:-)))
To je tak, jak nalosují předčasné finále...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Jannik zatím solidně v lese, jeden těžce udržený servis a je po setu 2:6
Reagovat
gugu
Bára i Jirka zítra v 17:00. Bára na Grandstandu, Jirka na Courtu 5.
Reagovat
lvicek
Je nejaka sance, ze by Eurosport? Asi tezko, ze jo...
Reagovat
gigin
Koki \o/ \o/ \o/
Reagovat
EllNino
Snad s Kubou ve 3. kole :))
Reagovat
Random33
Tato, promin, vrat se
Reagovat
Vlk-v-trave
\o/ \o/ \o/
Reagovat
Trojchyba_Mat
Štefan dělá pá pá
Reagovat
gugu
A je tady pátá skreč tohoto turnaje. Přidává jí Zizi Zhang dva gemy před koncem - 3:6, 0:6, 0:4 - když už prohrál 12 gemů v řadě, tak ty dva mohl dodělat. Negativní zpráva i pro Tomáše, pokud Zhizhenovi něco je, čtyřhra v ohrožení. smile
Reagovat
lvicek
Hraje s nim ctyrhru?
Reagovat
tommr
Zápas Osaka vs Ostapenko je i soubojem dvou hráček s nejhorším vkusem na okruhu. V tomhle ohledu dneska jasně vyhrává Osaka která je vyfintěná jako na maškarní bál ...
Reagovat
Liverpool22
Vidím to stejně - Osaka oblečená jak na maškarní , ale bere 1. set. Takže si jí ještě asi užijeme s Muškou
Reagovat
tommr
Ostapenko je v poslední době úplně marná ...
Reagovat
frenkie57
A ten účes Osaka. Ten je teda monstrózní. To neměla ani velematka.
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
annah
To teda jo. Příšerný kokrhel na hlavě korunoval děsný outfit s kaskádou volánů a obří mašlí na zádech. Osaka kandiduje na titul nejhorší outfit turnaje. Vetsinou bývala hlavním kandidátem Ostapenko, ale tentokrát měla střízlivé, jednoduché oblečení.
Reagovat
Random33
Pro me celkem fajn, originalni obleceni, narozdil od velematky a jejiho neoprenu. A Ostapenko? Ohoz ciste selsky. Jak kdyz prisla od slepic a od prasat
Reagovat
frenkie57
Však i moderátorka na kurtu jí ten ohoz na začátku rozhovoru ironicky pochválila. Ale pravdu má i Random33 - overaly velematky byly ještě horší, zejména jak v nich vyniklo to obří pozadí.
Reagovat
gugu
Naomi však říkala že to je nejlepší outfit, co kdy na kurtu nosila.
Reagovat
annah
No něco to o ní vypovídá... Je mi čím dál míň sympatická.
Reagovat
Vlk-v-trave
A taky že jo, ta mašle je ultimátní... nejen přelstila, přehrála, přežila Penko, ale vyrovnala její outfit "baletka", ikdyž asi je to trochu víc top u Penko...
Škoda, že tak rozmanitých outfitů není více, Penko a Naomi se aspoň na kurtu nepletou... někdy je těžké je rozeznat od sebe... takhle víme kdo hraje
Reagovat
Trojchyba_Mat
Tak i Katka si zahraje mix, s Johnem Peersem
Reagovat
gugu
Takže obě hrají s vítěznými parťáky z deblu na OH
Reagovat
Trojchyba_Mat
Umí si dobře vybrat Ale s Tomášem bych ji viděl raději
Reagovat
tommr
na GS to nedělalo dobrotu ...
Reagovat
com
Swiatek teda taky nic moc, na to ze hraje s LL
Reagovat
gugu
Tak od ní se toho v poslední době na hardu nedá čekat moc. A první kola jsou vždy zrádná. Zkušená Karolína by mohla vyprávět
Reagovat
gugu
Iga hrála, co potřebovala. Na setboly měla trošinku štěstí, že se Ruska rozsypala.
Reagovat
Liverpool22
TB Kamila nezvládla - vedla 6:3 a nakonec ho projela 6:8 Prostě labilka
Reagovat
Preview.lover
stejně by ve třetím s největší pravděpodobností schytala výprask
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli se tu o tom psalo, nebo je to tak už dlouho, ale pustila jsem si po delší době streamy na Tipsportu a jsou tam česky komentované zápasy. Tak to tedy
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukám i legenda na obraty se rozjela
Nestačím se divit jak to Tomášovi jde...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Jo jo, hraje moc hezky
Reagovat
frenkie57
Tomáš už vede 2:0 na sety, ten druhej byl hodně jednoznačný, 6:1. tak snad se zadaří a postoupí dál.
Reagovat
Vlk-v-trave
Kuba, pěknej upset
Reagovat
frenkie57
A ta radost na konci. A ani druhé kolo není nehratelné.
Reagovat
Blondie
Veliká pecka
Reagovat
Trojchyba_Mat
JOOOOOOO, takhle ho rozdrtit
Reagovat
gugu
Tohle jsme asi nikdo nečekali
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
jih
Nesmrtelná Sára!
Reagovat
gugu
No ty vole, ona fakt vyhrála
Reagovat
tommr
Muška dneska podala solidní výkon Problémy měla jen s dopodáváním obou setů ale to je u ní docela běžné ...
Z manka 780 bodů ukrojeno 70 takže po dnešku jich zbývá uhrát už "jenom" 710 ...
Reagovat
Vlk-v-trave
jo, asi bude lepší ani na to nemyslet
Jen mě zajíma jak dlouho ještě může využít chráněný ranking, ty to budeš určo vědět...
Káju jsem bohužel dnes neviděl,... nestihl jsem...
Jen otázka, chodila na sako nebo se držela spíš na BL?
Díky...
Reagovat
frenkie57
V jednu chvíli hrála vyloženě styl servis-volej a vycházelo jí to.
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo hlavně v 1. setu se tlačila na síť a tím vlastně docvakla set
Reagovat
Vlk-v-trave
díky také.
Reagovat
frenkie57
Na síť chodila celý zápas, jak to trochu šlo, už tam byla.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Vlk-v-trave
To rád "slyším"
díky
Reagovat
tommr
nejsem si jistej ale myslím že chráněnej ranking není omezenej časově ale jen počtem turnajů který má hráčka k dispozici. A těch turnajů je myslím něco okolo 10 ...
Hlavu bych si s tím ale vůbec nelámal. Muška je schopná se velmi brzo do top-100 zase vrátit a i kdyby se jí to nedařilo tak si může zažádat o WC a věřím že málokterej turnaj by jí odmítl ...
Reagovat
Vlk-v-trave
ok, díky.
Reagovat
com
no s WC bych moc nepocital.. Kdyz musela do kvaldy i Karolina Pliskova, kdyz se nevesla do MD, tak pochybuju, ze zrovna Muchova by ho dostala
Reagovat
paddy
lze použít do 52 týdnů od návratu
pro 8/10/12 turnajů v závislosti na délce mimo Tour (nehraje více než 6/9/12 měsíců)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jinak stats říkaji 28/34 (82%)
Takže to vypadá na aktivní hru na sako...
Reagovat
frenkie57
Uf, strašná porce. Nicméně každý uhraný bod se bude hodit, aby pád nebyl až příliš hluboký.
Reagovat
com
Zhang Shuai bojovala statecne - nadelila kanara, ve tretim setu to uz vypadalo, ze pujde i do vedeni, dokonce odvratila 2 MB smile

..ale nakonec padla a rekord 23 proher za sebou muze byt i priste stale navysen smilesmilesmilesmile
Reagovat
gugu
Tak dopadlo to nejlépe jak mohlo - bojovala hrála na své nedávné poměry solidně - ale rekord BYL NAVÝŠEN smile
Reagovat
Liverpool22
Muška super a gratulace k postupu.
Reagovat
frenkie57
Muška nepřipustila žádné drama a zápas jistě dopodávala. Její herní projev se mi zdí zase o něco lepší než od posledka a tudíž z nadějí vzhlížím k jejím dalším zápasům.
Zadovka bude nejenom úder dne, ale top10 celého USO.

Kuba má FAA pěkně rozpracovaného, byla by škoda ten náskok 2:0 na sety probendit. Jediné, čeho se bojím, aby Kubu neudolalo to horko. Je tam chvilku po poledni, výheň tam musí být přímo pekelná.
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo Muška hlavně v 1. setu hodně kvalitní výkon + luxusní zadovka, kterou ani Federer neuměl. Ve 2. setu však od stavu 3:2 začalo "haprovat" podání a kvalita hry šla trošku dolů, ale pak zase Muška začala více chodit na síť a zápas docvakla.
Reagovat
gugu
Ale napoprvé nedopodávala s nevyužitým mečbolem, takže bez dramatu se to neobešlo
Reagovat
tommr
žádný drama? To si asi děláš legraci. Vždyť dopodávala až na druhej pokus ...
Jinak souhlasím s tím že její herní projev se pomalu zlepšuje. Jestli to bude stačit na Osaka/Ostapenko je ale otázka ...
Reagovat
Liverpool22
Jasně dopodávala až na druhý pokus, ale zápas měla od začátku pevně v rukách. Ve 2. setu byl problém servis, ale nějaké velké drama to nebylo. Drama by byl tříseťák zakončený TB. Takže pravdu máte tak trošku oba
Reagovat
Pe3k
Felix i Fábio jsou v lese, takže všichni 3 z smile ve druhém kole smile
Reagovat
gugu
Fábia neodepisujme a vzpomeňme na jeho 9 let starý obrat z 0:2 proti Rafovi
Reagovat
gugu
Ale pokud Kuba nezklame na podání tak Felix může zamávat smile
Reagovat
Pe3k
Jo no Fábio otáčí
Reagovat
HolyMotors
Tak pooojď!! Je to tam.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Výborně, a teď ještě bude moci podávat jako první Ty předchozí nevyužité BB byly pouze taktikou
Reagovat
gugu
smile smile Konečně!
Reagovat
aligo
Shuai pěkně no
Reagovat
com
jako jo snazi se.. Ale cislo 23 by bylo lepsi
Reagovat
aligo
Zatím celý jeden set
Reagovat
gugu
UE 9:25 Ožér je dnes asi hodně ožralý
Reagovat
Blondie
Ty BB :(
Chjo
Reagovat
HolyMotors
Hrozná škoda, že ho Kuba nebrejkl za toho stavu 30:40. Dlouhá výměna, šance velká. Věřím, že by to dopodával a 2:0 na sety by snad už nepustil. Snad ho to nebude mrzet..
Reagovat
HolyMotors
A další game na servisu FAA téměř stejná situace a zase nic. To snad není pravda.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Kuba si zahrává
Reagovat
gugu
5 brejkbolů v posledních 3 gemech na returnu a nic z toho. Tak aspoň neztratit servis
Reagovat
Trojchyba_Mat
Kuba už hraje mnohem líp než na začátku zápasu
Reagovat
gugu
Stará Errani nadělila kanára . To znamená 3x za sebou si podržet servis
Reagovat
Trojchyba_Mat
Jak může hrát na kurtu sama?
Reagovat
lvicek
Reagovat
zfloyd
uška hraje hlavně téměř bez chyb a o tom to je
Reagovat
tommr
Muška zvládla první set i když v závěru měla značný trouble s dopodáváním. A nutno říct že úplně zbytečně protože set mohla ukončit už na returnu ale to by si musela odpustit tu parádičku ...
Reagovat
Liverpool22
jo, jo máš pravdu - za stavu 5:2 měla setbol a parádička, která však nevyšla a komplikace. Nicméně celkově se mi zatím Muška hodně líbí a vypadá v pohodě - snad bude pokračovat v podobném výkonu i ve 2. setu
Reagovat
GaelM
Menšík Od něj jsem tady vážně nic nečekal, ale jestli to takhle půjde dál, tak to loňské třetí kolo klidně může obhájit
Reagovat
gugu
S Japoncem Danielem ve 2.kole rozhodně jo. Jenže Felix to nevzdá a je to tříseťák.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Pětiseťák, ne?
Reagovat
gugu
Jo, best of 5, ale na 3 vítězný jsem myslel
Reagovat
HolyMotors
Na FAA i Kubovi je vidět, že nejsou v pohodě. Na Felixovi naštěstí ještě o něco víc zatím.
Reagovat
Liverpool22
Muška super začátek a 4:1 + čaruje na síti. Takže jen tak dál a přidávat
Reagovat
com
mas to spatne, zkratka je ZNAP
Reagovat
gugu
Ale ona už začala naplno
Reagovat
Liverpool22
Pěkný parádičky tam Muška sází
Reagovat
zfloyd
to byl míč dne ta zadovka
Reagovat
Liverpool22
přesně tak
Reagovat
Trojchyba_Mat
Ano, to byl luxus
Reagovat
Liverpool22
Celkově zatím Muška hraje skvěle - hodně náběhů na síť. Na konci setu sice komplikace, ale právě díky náběhům set docvakla.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Tak ať se daří dál
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Co znamená tato zkratka?
Reagovat
Trojchyba_Mat
začít naplno a přidávat
Reagovat
com
Zhang Shuai uz vede 2:0
Ja chtel rekord navysit na 23
Reagovat
com
kanar

Ta Krueger je uplne cáklá Za celej set uhaluzila jen par micku a pritom vyfasovala nejlehci moznou souperku
Reagovat
com
kurz 1.05 - 10.00 smile
Reagovat
gugu
Ale tys asi jako podporovatel prodloužení řady proher Zhang nesázel, co? Nebo jsi snad zradil svojí Shuai?
Reagovat
com
nezradil Konecne ji Kruegrovka brejkla a zacina otocka
Reagovat
Dobry-den
Postup: Muška, Brenda, Maruška, Kája
Prohry: Linda, Kuba, a čekám výbuch u Tomáše...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Tomášovi docela věřím, jeho trápení snad nebude trvat věčně
Reagovat
Liverpool22
Já věřím i Lindě - tipuju, že vyhraje 2:1. Celkově dnes může být dobrý den pro naše holky - všechny mají šanci na postup
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
gugu
Já naopak cítím výbuch u Mušky. I když si to maximálně nepřeji. Už je na kurtu, tak držím palce
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Postup: Muchová (ve 3), Linda (ve 3), Macháč (4-5 setů, spíš 4)
Prohry: Kuba (ve 3, Brenda,Plech (ve 3)
Reagovat
Pe3k
Menša se hned na úvod nechá breaknout od Felixe, který je na returnu jalový a to píšu jako jeho fanda
Reagovat
gugu
Hned v prvním gemu na servu dal ale FAA 2 DF, takže dnes spíš na servisu
Reagovat
gugu
A zbytek vyházel, je tu hned rebrejk
Reagovat
Pe3k
Felix se nechal od Menši hned breaknout a Menša, ten je na returnu jalový a to píšu jako jeho fanda
Reagovat
gugu
Kuba si však těsně podání podržel, ale Felix pokračuje s naprosto jalovým servisem.
Reagovat
Pe3k
Ještě, že tak
Reagovat
Vlk-v-trave
Dnešní Hity a možné UpSety

Tsitsipas smile vs. Kokkinakis smile
Menšík smile vs. FAA smile
Ostapenko smile vs. Osaka smile
Putinceva smile vs. Nosková smile

Velkým hitem bude také určitě výstup Fogniniho
Reagovat
tommr
u těch žen to máš špatně:
Ostapenko porazí Osaka
Nosková porazí Putinceva
Reagovat
Vlk-v-trave
důležité je slovo - možné :-)) né, že to tak skončí.
Reagovat
paddy
oba to máte špatně smile
Ostapenko smile (kurz 2,28 je velmi lákavý)
Putinceva smile

a k tomu ako
Andreeva & Raducanu & Paolini smile
1,53 na Paolini nechápu, to je zadarmo smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Oba jste to nepochopili
možný upset... najděte si oba ve slovníku slovo "možný"...
...bo to snad ani není možný todlecto
Reagovat
gugu
Nedej bože, že Putina Lindu vyřadí smile. I když je to bohužel víc než pravděpodobné, jak přiznal i její největší fanoušek zde. Můžeme jen fandit smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufejme, ale s těma puckama..., nevím, nevím... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hm..., a dnes tu máme ještě Kenin smile vs. Raducanu smile ... :-))
Reagovat
gugu
Tak zrovna tomu vůbec nevěřím, i přesto že Míša by byl rád.
Reagovat
Vlk-v-trave
Klidně se to může stát, a také jsem mu chtěl udělat radost
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufám, že teď už věříš :-))
Reagovat
gugu
Vidím, tak věřím.
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
diskuse
Reagovat
alcaraz.dva
Pozor.. Penko ma novou trenerku
Reagovat
Vlk-v-trave
USkrečOpen
Aktuální list 144 sezóny amerického Survivalu.

Už 4 účastníci byli odvoláni ze hry ze zdravotních důvodů

1. Sakkari
2. Fucsovics
3. Nishioka
4. Lulu Sun
(Podrobnosti stavu setů sleduje pečlivě gugu.)

Nasazení hráči-ky
ATP vs. WTA 2 x 2
Bublík smile
Rune smile
x
Sakkari (skreč) smile
Jastremská smile

Zajímavé momenty a podrazy

Drsně zahrané podrazy v obhozech na Bublíka, který byl vyloučen už první den ze hry...
https://www.youtube.com/watch?v=CMuuIWI-8jc

Největší blindside kola, Brandon vrazil kudlu do zad Runemu a ten v šoku vyletěl z kmenovky... až příliš Brandonovi věřil, že ho nechá projít dál...
https://www.youtube.com/watch?v=JriJldXrRPU

Mussetti se musel hodně snažit a sestřelil tak Opelku na saku, což se nedostalu kopodivu do HL, škoda...byl to klíčový moment závěru zápasu...
https://www.youtube.com/watch?v=z5-02txh11M

Nováček Comesaňa přelstil Strickera a nebyl dnes vyloučen, také zkusil taktiku Mussettiho a zkoušet trefovat Strikera...jednou se povedlo a to se nám do HL dokonce dostalo :)
https://www.youtube.com/watch?v=eQjmK7YpKMM

Lehečka přežil Fučoviče,,, Jirka nepochopitelně ztratil svou returnovou imunitu, ale naštěstí našel druhou a soupeře přežil, který byl odvolán ze hry lékařem...
https://www.youtube.com/watch?v=6YeHX4XfK0A

A nakonec....Hvězdní účastníci, kteří se v Americkém Survivalu rouzloučili a už je nikdy v soutěži neuvidíme...

DOMINIC THIEM, Vítěz Amerického Survivalu 2020
Dominic Thiem's Emotional Final Point & Retirement Tribute
https://www.youtube.com/watch?v=PAkM7WpQyIU

DIEGO BOŽÍ RUKA SCHWARTZMAN, legendární účastník, který dokázal dojet na USO automobilem z Mexika
Diego Schwartzman's Emotional Final Point & Retirement Tribute
https://www.youtube.com/watch?v=cpZogwstmug

Zůstalo 96 účastníků a 96 účastnic, kdo odejde dneska večer?
Kdo bude posledním přeživším a přeživší...
Reagovat
Serpens
Marii Bouzkové USA obvykle sedí, klidně by mohla postoupit do osmifinále za Igou, možné to rozhodně je U Lindy velký otazník, po zmrtvýchvstání v Mexiku jeden by očekával potvrzení i na US Open, ale Linda bude, na rozdíl od Mexika, pod tlakem. Ty body před Austrálií bude potřebovat. Brenda nastupuje do turnaje jako obvykle - nerozehraná, nejspíš opět i zatejpovaná... nečekám bohužel žádný průlom, dokud nebude mít opravdu dostatek zápasů bez zranění... Karolíně Plíškové moc nevěřím, už má zkrátka to nejlepší za sebou.
Reagovat
tommr
Marie nepřejde před Mirru A ...
Na Lindu jsem hodně zvědavej. Titul z Monterrey by jí měl dodat zdravý sebevědomí ale na druhou stranu jí taky vzal hodně sil. Kessler a Sun rychlej přechod na USO nezvládly ...
Reagovat
gugu
Pokud by Marie dobře bránila, tak teoretická naděje, že se Mirra vychází je.
Reagovat
alcaraz.dva
Teoreticka
Reagovat
jih
Buďme realisti, Lindasmile dneska nebude zářit.
Reagovat
Sinuhet1
pokud nekdo hleda streamy, tak tady jsou odkazy, netvrdim ze vse bude fungovat, chce to vyzkouset:
https://freestreams-live1.im/tennis-live-stream2/
https://tennis.sportshub.stream/
http://livetv792.me/enx/allupcomingsports/4/
https://live.sport365.stream/tennis
https://jokerguide.com/
Reagovat
Liverpool22
A ještě doplním: https://activenow.site/room-2/
Reagovat
Sinuhet1
dnes zajimave zapasy - Muska, Linda, Brenda - hlavne na Brendu jsem zvedavy, tu skorem clovek nema sanci videt hrat
Reagovat
tommr
jj taky jsem zvědavej jak na tom Brenda vlastně je. Moc nadějí si ale nedělám. I kdyby už byla zdravá tak ten nedostatek herní praxe se musí nějak projevit ...
Reagovat
Liverpool22
Na druhou stranu má Brenda v 1. kole hodně hratelnou "babičku" - takže by měla postoupit
Reagovat
tommr
jj první kolo by Brenda měla zvládnout i kdyby nebyla úplně fit ...
Druhé kolo ale bude nejspíš konečná. Fernandez i Potapova jsou teď ve formě ...
Reagovat
com
Dnesni zapas dne jednoznacne s Zhang Shuai, ktera prida 23 prohru v rade smilesmilesmile
Zajimavosti je, ze si v zebricku polepsila asi o 50 mist a poskocila ze 7 na konec 6 stovky, a to jen diky 10 bodum za prvni kolo smile

Dalsi zapas dne bude s Karolinou.. Dneska se rozhodne jestli je uz fakt totalni blbkou za zenitem a na vsech letosnich GS skonci v prvnim kole
Nebo to ted prolomi a dokraci az k titulu smilesmile KAROLINA smilesmile

Jo a nadpis by se klidne mohl zmenit na to, ze Muchova nevypadne z top 100, ale z top 190
Reagovat
aape
Tak to abys začal konečně pořádně fandit, aby rodačka zLoun měla aspoň malou šanci
Reagovat
gugu
Já spoléhám, že uřvanou antukářku snad vyprovodí smile
Reagovat
Blondie
Neříkej jí blbka, dyť ji máš rád.
Reagovat
Mantra
To jsou ti co fandí, jen když to jde samo.
Reagovat
alcaraz.dva
Blbkou asi není. Za zenitem asi ano
Reagovat
lvicek
Neříkalo se o té 23. prohře už někdy před měsícem?
Reagovat
com
to bylo cislo 22 smile Ted prekona svuj vlastni rekord
Reagovat
aligo
Že ji ještě pouští do hlavních soutěži s takovým žebříčkem a statistikami
Reagovat
gugu
Všude chtějí mít chvilku slávy, chtějí moct říct, že na tomhle turnaji padl tehdejší rekord v nejdelší šňůře proher smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist