Favorit Murray v Petrohradu pokračuje, Roddick v Lyonu dohrál

24. 10. 2008, 21:11
Aktuality 5
ATP PETROHRAD / LYON - Halový turnaj v ruském Petrohradu si nasazené jedničky užije i o víkendu. Obhájce titulu Andy Murray dnes postoupil přes Srba Tipsareviče. Naopak v Lyonu už nejvýše nasazený Andy Roddick dohrál, když podlehl Söderlingovi.
Andy Murray

Britský tenista Andy Murray pokračuje v cestě za obhajobou titulu z turnaje v Petrohradu. V Rusku postoupil do semifinále, když dnes porazil 7-6 7-5 Srba Janka Tipsareviče. O účast ve finále si nejvýše nasazený hráč zahraje s turnajovou trojkou Fernandem Verdaskem.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří Rumun Hanescu a překvapivě Kazach Goljubov.

V Petrohradu si tenisté rozdělí více jak milion dolarů.

Roddick v Lyonu dohrál
Švédský tenista Robin Söderling vyřadil na turnaji v Lyonu nejvýše nasazeného Andyho Roddicka. Favorizovaného Američana, kterému nepomohlo ani 22 es, porazil ve čtvrtfinále dvakrát 7-6.

V semifinále čeká turnajovou sedmičku a vítěze z roku 2004 Söderlinga Francouz Gilles Simon, jenž dnes vyřadil krajana Josselina Ouannu. Tomu tak premiérová účast ve čtvrtfinále zhořkla.

ATP PETROHRAD (Rusko, hala, 1.049.000 dolarů) - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Murray (1-Brit.) - Tipsarevič (Srb.) 7-6(5) 7-5
Verdasco (3-Šp.) - Schüttler (Něm.) 7-5 6-2
Hanescu (Rum.) - Jelgin (Rus.) 6-1 6-4
Golubjov (Kaz.) - Zverev (Něm.) 6-7(3) 6-4 7-6(4)

Semifinálové dvojice: Murray - Verdasco, Golubjov - Hanescu.

ATP LYON (Francie, hala, 713.000 eur) - páteční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Söderling (7-Švéd.) - Roddick (1-USA) 7-6(5) 7-6(5)
Simon (4) - Ouanna (oba Fr.) 6-3 7-5
Tsonga (4-Fr.) - Ferrero (Šp.) 7-6 6-1

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je to tenista, který má momentálně nejlepší formu. Pohyblivý, šikovný a sebevědomý byl vždycky, ale v poslední době zapracoval na fyzičce. Stačí si vzpomenout na jeho zápasy na letošním USO. Soupeři už sotva pletli nohama, ale on tam pořád lítal jako srnec (kromě finále). Také se teď může víc opřít o svůj servis. Příští sezóna ukáže, kam až může vystoupat..uvidíme, jestli se už dokáže vyvarovat častých výpadků, které měl v minulosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze ano, proste podle me to bylo vekem. On i na US open mel problemy dostat se pres prvni kola, kde napriklad zapas s Llodrou byl velmi vyrovnany! Ale ke konci sezony vykony ustalil a jak bylo mozne videt na poslednich 2 turnajich tak problemy v prvnich kolech nemel! proste vyzral !!! Lets go Andy lets go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray jasny vitez a budouci svetova 1. !!! Lets go Andy lets go !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,silná slova,ale nevidím to tak v desítce pokud zdraví vydrží se udrží.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D Vtip mesice!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist