Favorité v Paříži pokračují. V osmifinále jsou Djokovič, Murray i Nadal

30. 5. 2015, 14:58
Aktuality 164
Největším favoritům se na letošním French Open daří. Dnes postoupili do osmifinále po třísetových výhrách nejvýše nasazený Novak Djokovič, turnajová trojka Andy Murray i devítinásobný šampion Rafael Nadal. Srb a Brit si navíc díky postupu připsali shodně již třináctou výhru na antuce v řadě.
Novak Djokovič

Novak Djokovič prohrál v letošní sezoně zatím jen dva zápasy a připsal si již pět titulů. S dobrou formou přijel vedoucí muž žebříčku ATP i na druhý grandslam sezony do Paříže, kde zatím předvádí velmi dobré výkony. Po dnešní výhře nad devatenáctiletým Thanasim Kokkinakisem, kterého přehrál třikrát 6-4, postoupil bez ztráty setu už do osmifinále. Díky postupu si Srb připsal již pětadvacátou výhru v řadě, třináctou na antuce.

Djokovič usiluje na pařížské antuce o zkompletování kariérního grandslamu, French Open je totiž jediným grandslam, který ještě nevyhrál. V letech 2012 a 2014 si sice v Paříži zahrál ve finále, ani jednou však proti Nadalovi na titul nedosáhl.

Do osmifinále prošel na druhém grandslamu sezony i třetí nasazený Andy Murray. Brit si poradil s australskou nadějí Nickem Kyrgiosem, kterého porazil 6-4 6-2 6-3 a i on si díky postupu do 4. kola připsal již třináctou výhru na antuce v řadě. Murray před French Open triumfoval v Mnichově a v Madridu.

"Hodně jsem se na tenhle zápas připravoval, protože jsem věděl, že Nick je opravdu dobrý hráč, který miluje velké zápasy a umí je zvládat," konstatoval po zápase Brit. "Je to velký talent, který vás pořád něčím překvapuje. Jeho hra je na vysoké úrovni, takže proto jsem musel být dobře připravený. Bylo to těžké, ale naštěstí jsem to zvládnul. Věřil jsem si a hrál jsem to, co jsem hrát potřeboval. Jsem rád, že jsem postoupil do dalšího kola."

"Řekl bych, že Murray patří mezi nejlepší obránce na tour," chválil Brita Kyrgios. "Já jsem nehrál úplně nejlépe, moje hra byla daleko od sta procent, ale on hrál neuvěřitelně. Nepodával zrovna nejlépe, ale všechno ostatní mu vycházelo. Dobře returnoval, výborně se hýbal a mixoval hru. Hrál opravdu dobře a vyhrál zaslouženě," dodal Australan.

Do čtvrtého kola postoupil po třísetové výhře také devítinásobný šampion Rafael Nadal, jenž si ve třetím kole poradil hladce 6-1 6-3 6-2 s Rusem Andrejem Kuzněcovem. V osmifinále šestého nasazeného Španěla vyzve Američan Jack Sock, jenž dnes smetl Chorvata Čoriče. V případném čtvrtfinále by pak mohlo v Paříži dojít na pikantní souboj Djokovič - Nadal.

"Jsem rád, že jsem postoupil do druhého týdne grandslamu bez ztráty setu. Cítím se dobře a myslím si, že je to vidět i na mé hře. Hraju konzistentně, což se mi bude určitě ještě hodit. Těším se na další zápas," řekl po utkání Španěl.

Po pěti letech si osmifinále French Open zahraje i devátý nasazený Chorvat Marin Čilič, který přehrál Argentince Leonarda Mayera.

Výsledky - French Open - muži:
Dvouhra - 3. kolo:
Djokovič (1-Srb.) - Kokkinakis (Austr.) 6:4, 6:4, 6:4
Murray (3-Brit.) - Kyrgios (29-Austr.) 6:4, 6:2, 6:3
Čilič (9-Chorv.) - Mayer (23-Arg.) 6:3, 6:2, 6:4
Chardy (Fr.) - Goffin (Belg.) 6:3, 6:4, 6:2
Sock (USA) - Čorič (Chorv.) 6:2, 6:1, 6:4
Nadal (6-Šp.) - Kuzněcov (Rus.) 6:1, 6:3, 6:2
Ferrer (7-Šp.) - Bolelli (It.) 6:3, 1:6, 5:7, 6:0, 6:1
Gasquet (20-Fr.) - Anderson (15-JAR) 4:6, 7:6 (7:4), 7:5, 6:4
Čtyřhra - 3. kolo:
Albot, Rosol (Mold./ČR) - González, Sá (Arg./Braz.) 2:6, 7:6 (7:4), 7:5

Komentáře

164
Přidat komentář
George_Renel
Kyrgios - http://sport.idnes.cz/tenis-nick-kyrgios-0ai-/tenis.aspx?c=A150530_170554_tenis_tny
Nevím no, ale jsem zvědav, zda trochu dospěje. Zatím z něj mám pocit, že převažuje povaha gulbisovskofogniniovská s prvky Dimitrova. Tedy více exhibicionismu a rozdováděnosti než soustředění. Při nishikorovské náklonnosti ke zraněním bych si pak vůbec nebyl jist, že právě on bude tím mladíkem, který razantně vystoupí až k vrcholu.
Reagovat
panzer.dragon
nevíte pls v kolik zejtra hraje Féďa?
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí zápas na Chatrierovi. Záleží, jak se budou vyvíjet zápasy Svitolina: Cornet a Tsonga: Berdych, které jsou předtím. Já tipuju, že dřív jak v půl 5 Roger s Gaelem na kurt nevlezou.Nejvíc mě ale dostal čtvrtý zápas na tom kurtu: Muguruzu: Penneta. Co tyhle dvě borky budou dělat na Chatrierovi je mi záhadou. :D
Reagovat
kada.tom
taky nerozumím, co na centru budou dělat Muguruza s Pennetou ... tam měl být jednoznačně ženský šlágr dne Lucky se Šarapkou :-)
Reagovat
ipko
Francúzi chcú Monfilsovi pomôcť ako sa dá, na tak pomalej antuke ako je na Chatrierovi, to bude mať Roger veľmi ťažké.. odohral na nom už dva zápasy, hral to čo mu stačí, pomaly si nanho zvyká.. ale najlepší tenis hral s Granollersom, a aj teraz som dúfal že ho dajú na Suzzane Lenglen.. každopádne verím že vyhrá, nech už sa hraje na hocijakom kurte.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, že současná konkurence je chabá. Psal jsem tu před pár měsíci, že Djokovič sice dominuje podobně jako v roce 2011, ale je mezi tím obrovský rozdíl, tehdy všechny drtil neskutečně dominantní hrou, kde nechybělo mnoho winnerů a nezdolná psychika. Nicméně, i Nadal měl podobně slabou konkurenci a to sice v roce 2013, kdy Fedex byl totálně mimo, Murray se soustředil jen na Wimbledon a Djokovič byl psychicky na dně jako nikdy...
Reagovat
Kozoroh
To je to, co jsem psal dole - být na místě dnešního Novaka Rafa, tak by Amputka o žádné "otřesné konkurenci" nic nenapsal. Holt ho štve, že se Nadalovi nedaří a potřebuje si to nějakým způsobem ventilovat...
Reagovat
Amputace
Sám od sebe bych nic takového samozřejmě nepsal, proč taky? Ale kdyby tys sem dal komentář jako jsem dnes dal já, neměl bych problém přiznat, že konkurence je slabá. Vždyť je to naprosto evidentní, vidí to snad úplně každý. Djokovič nemá rovnoceného soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Minimálně na RG to o absenci rovnocenného soupeře neplatí, tady je Rafovo království, v kterém prohrál jednou za celou kariéru, pro Novaka je to dlouhodobě neřešitelný problém a určitě to už musí mít hodně v hlavě jako kdysi Lendl a Wimbledon. Pokud má turnaj vyhrát, bude k tomu zřejmě muset porazit v závěrečných třech kolech všechny tři své největší kariérní rivaly. Kdyby to dokázal, byl by to jeden z nejcennějších titulů jeho kariéry, bez ohledu na snahu kohokoli o bagatelizaci nebo dehonestaci toho úspěchu. Osobně se přiznám, že mu na rozdíl od bookmakerů nedávám tak vysoké šance, protože mám obavu, jak se s tím srovná psychicky - že ho prakticky čekají tři finálové zápasy v řadě a v budoucnu už možná tak velkou šanci vyhrát RG mít nebude.

A ještě k tomu, že nemá rovnocenného soupeře - i kdyby to byla pravda, tak to vážně není jeho problém.
Reagovat
Amputace
1. Nikdo netvrdí, že je to jeho problém, já mu to nevyčítám, pouze píšu, že bych si přál, aby tu jeho vítěznou sérii někdo přerušil, protože takto je to naprosto o ničem.

2. Tři největší kariérní rivaly. To sní obrovsky honosně, když to takto napíšeš, ale musíš do toho započítat okolnost, že jednomu z nich je 33 let a antuka je jeho nejméně oblíbený povrch a druhý zažívá nejhroší sezónu v kariéře, hraje naprosto bídně a aby Djokoviče v současné formě mohl vůbec ohrozit, musel by svoji formu tak o 30% zvednout. Zbývá Murray, kterého antuka je nejméně oblíbený povrch, jeho současná forma je jako na houpačce, jeden turnaj odehraje výborně, aby na druhém hrál nejistě, navíc s Djokovičem letos už třikrát prohrál. Žádného velkého konkurenta momentálně Djokovič nemá.
Reagovat
Amputace
A ty řeči o "Rafově království" už mě začínají unavovat. Ano, devětkrát v Paříži vyhrál, ale to koneckonců i v MC a Djokovič ho tam v pohodě sundal ve dvou setech.
Reagovat
janek_da
jj, před pár lety se psalo o MC, že tam je to Rafovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže je rozdíl mezi v podstatě běžným turnajem (ve srovnání s GS) hraným na 2 sety a GS, na kterých Djoković opakovaně selhával psychicky, což je jeho největší omezení ve srovnání s Federerem a Nadalem, kteří do puntíku splňují označení "mental titan". Na RG má Nadal sebevědomí jako nikde jinde, naopak Djoković půjde do zápasu s tím, že už na stejném kurtu schytal od Nadala x těžkých porážek. Absolutně otevřený zápas, navzdory předturnajovým kurzům.
Reagovat
Amputace
Otevřený zápas to není a už vůbec ne absolutně. Tedy pokud jsi letos viděl pár Nadalových zápasů. Djokovič by musel odehrát svůj nejhorší letošní zápas a Nadal svůj nelepší, aby to vůbec mohlo být vyrovnané. Netvrdím, že se to nemůže stát, ale řeč byla o konkurenci a tu letos Djokovič v Nadalovi takřka nemá - na rozdíl od roku 2013 (s nímž je tento rok srovnávám), kdy ji Nadal v Djokovičovi měl. Ten faktor "Nadalova obýváku v Paříži" se obrovsky přeceňuje. Píšeš o psychice Djokoviče, který bude pod obrovským tlakem. To je pravda, již několikrát zde proti Nadalovi selhal, ovšem tentokrát bude nastupovat proti jednoznačně nejhoršímu Nadalovi za posledních deset let. Navíc Nadal nebude pod menším tlakem než Djokovič. Djokovič bude vědět, že toto je jedinečná příležitost na zkompletování kariérního GS, na druhou stranu Nadal zase ví, že letos nevyhrál (krom bezvýznamné 250) žádný turnaj a to ani na antuce, pouze dvakrát se mu podařilo porazit hráče TOP10, prohrál na antuce s hráčem, který ho tam do té doby nikdy neporazil (Murray) - pro Nadala je dost možná toto nejdůležitější turnaj sezóny, klidně se může stát, že pokud ho na RG Djokovič skutečně porazí, Nadal už letos nic nevyhraje. Tyto skutečnosti si Nadal moc dobře uvědomuje. Psychicky na tom není vůbec dobře, stačí se dívat na jeho zápasy, vidět, jaké chyby dělá, jakou má řeč těla, absolutně postrádá úderovou jistotu. Djokovič by se asi musel totálně zbláznit a udělat dvacet dvojchyb, aby ten zápas nevyhrál. Nebo naopak Nadal by se musel vyhecovat k naprosto neuvěřitelnému výkonu, ale to tedy nevím jak - při jeho současné formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tím otevřeným zápasem myslím to, že rozhodně není nic nalajnované. Kdyby se mělo vše odehrát podle letošních výsledků, tak se turnaj ani nemusel hrát a mohli dát pohár Novakovi. Souhlasím, že i Nadal je svým způsobem pod tlakem, rozdíl je v tom, u koho z nich je pravděpodobnější, že pod tlakem selže. Ale tak jasně, všechno jsou jen řeči, ukáže se na kurtu. Pokud se teda Gasquet nebo Sock o kolo dřív nezblázní.
Reagovat
baggik
Tak jestli ti jde o to že ti vadí vítězná série Djokoviče, tak to neznamená, že je slabá konkurence, je za tím spousta dřiny. A neboj jednou se dočkáš, ale až po RG, pak ať klidně prohraje RG ještě patří do toho balíčku Melbourne, IW, Miami, Monte Carlo, Roma, Paris.
Reagovat
Amputace
Slabá konkurence je, vysvětlil jsem, proč si to myslím, dále už nevím, co k tomu říct. Spousta dřiny stojí samozřejmě za každým vrcholovým sportem, to ovšem nevylučuje možnost slabé konkurence v nějakém období. Výkony Djokoviče jsou samozřejmě impozantní, ale chybí mu někdo, kdo by mu pravidelně zatápěl - chybí Rafa v optimální formě, chybí Roger v ideálním tenisovém věku. Konkurenci mu tedy vytváří hráči "druhého sledu": Murray, Berdych, Nishikori. A to mi přijde poněkud málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdiel je v tom, že Djokovic vypadával na GS až s víťazmi GS turnajov (Rafa, Andy, Rafa) kdežto Rafa prehráva s kadekým..To je pointa, ktorú sa snazí Amputka vysvetlit..
Reagovat
Fandina
Ríša 3:1 na sety s Kevinem. To byla bitva. Jupí!!!!!!!!!!
Reagovat
turista
To je hezký. Novak Djokovič bude mít aspoň kvalitní předkrm.Tipuji 6:4,6:3,6:1 pro Djokoviče.
Reagovat
Fandina
To asi ano, ale mám radost, že vyhrál. Ten jeho švih a jednoručák je lahůdka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to lahůdka. Ovšem když tou lahůdkou loni v září na DC porazil ve 3 setech Berdycha, radost jsem z toho fakt neměl ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě, to mě naštval, to byla hrůza, ale jinak mu fandím. Hraje pestře, hezky švihá pěkný BH. Radost pohledět.
Reagovat
Pe3k
"Poprvé za posledních deset let je Rafa na RG v pozici outsidera"

Ty žereš nějaké prášky nebo co? Víš kdo je na RG outsider? Jaziri, Halys a spol. Nadal je největší favorit, společně s Djokovicem (ten ovšem RG nikdy nevyhrál...)
Reagovat
Amputace
Na 90% celý tenisový svět předpokládá (vzhledem k Rafově hrozivé formě), že letošní RG vyhraje Djokovič. Na celkové jeho vítězství byl kurz kolem 1,5. Takže ano, Rafa je letos outsider - o významu toho slova se můžeme dohadovat, ale moc dobře víš, jak to bylo myšleno. Aby současný Nadal, porazil současného Djokoviče, musel by se stát malý zázrak, tedy jinými slovy: Nadal by musel hrát úplně jinak, než hrál během celé antukové sezóny. Nadal nedokázal vyhrát jediný turnaj na antuce, kromě 250, což se od roku 2005 nikdy nestalo. Letos z TOP10 dokázal porazit jen jednou Berdycha a jednou Ferrera. Jistě chápeš, kam tím mířím. Takže ano, Nadal je na své poměry outsider.
Reagovat
Pe3k
"Na 90% celý tenisový svět předpokládá" no jak ti to říct slušně? Víš HO.V.NO o tom, co očekává celý tenisový svět.
Rafa není outsider.
Aby Nadal porazil Djokovice stačí, aby Djokovic selhal, psychicky zkolaboval, nebo aby Nadal zahrál svůj RG standart.
Až Nadal prohraje na RG, pak bude další rok, pravděpodobně favorit Djokovic, ale do té doby, je stále favorit Nadal.
Reagovat
Amputace
Blbost. Nadal není favorit ani omylem. Podívej se na kurzy, když sám tomu nerozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
na kurzy ti tu kazdy z vysoka kasle,Rafa nie je naj favorit(dokonca aj Murray vyzera lepsie)ale autsajder?,nechapem ako niektory mozu na tomto turnaji favorizovat Rogera a zaroven podcenovat Nadala
Reagovat
Amputace
A já zvysoka kašlu na tvůj názor. Ti lidé, co kurzy vypisují, tomu asi rozumí víc než ty, nemyslíš?

Na své poměry Rafa outsider je. Má jednoznačně nejhorší formu z někdejší velké čtyrky. Nevyhrál jediný velký turnaj na antuce. Prohrál na antuce s Murrayem! Co v tom víc chceš hledat? Jestli se tady chceš dohadovat o slovíčku "outsider", budiž, není outsider ve smyslu hráče druhé stovky, ale z TOP10 bych ve vzájemném zápase při současné Nadalově formě věřil víc snad i Nishikorimu nebo Berdychovi.
Reagovat
Pe3k
Souhlasil bych, kdyby se nejednalo o RG, ale jedná se o RG, takže nesouhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
az sa budes riadit podla kurzov tak blbo skoncis,Novak urcite nie je takym favoritom ako ukazuju cisla
Reagovat
Matti
Když má někdo kurz na výhru 5 tak je prostě outsider. Amputace má pravdu.Nicméně rád, budu věřit v menší zázrak.
Reagovat
skott
Tak Francouzům se zatím letos daří na Roland Garros, jestli postoupí i Gasquet, tak budou mít 5 hráčů v osmifinále, nejvíc od roku 2008. Tehdy také 5 - Benneteau, Llodra, Mathieu, Chardy a Monfils.
Reagovat
Jabadu
Kromě Tsongy, vše "motorové myši". Úkol byl splněn. Pařížský antukář přijímá gratulace v Elysejském paláci. :-)
Reagovat
Cico93
David od 4 setu v neskutočnom tranze, to radosť pozerať.
Reagovat
Pe3k
" Nikdy bych nechtěl, aby Rafa sbíral titul za titulem v tak otřesné konkurenci." ROFL to snad nemůžeš myslet vážně. Tímhle jsi spadl až na úroveň trollhanda...
Reagovat
Jabadu
Hezkýýýýý! :-)
Reagovat
Amputace
Ano? Kdy podle tebe byla horší konkurence než je letos?
Reagovat
Amputace
Jistě, vyjmenuj roky, kdy Rafa dominoval, ale sám víš, že s letoškem je to naprosto nesrovnatelné.
Reagovat
Pe3k
Naprostá většina Nadalových titulů jsou z doby, kdy nebyla na antuce konkurence téměř žádná.

Pro Djokovice je těžší vyhrávat tituly letos než to bylo pro Nadala, na antuce, mezi lety 2005 - 2011.
Reagovat
Amputace
V čem je to pro Djokoviče těžší? Koho musí porážet? Nadal musel porážet Federera v životní formě a později Djokoviče v životní formě, koho musí letos porážet Djokovič? Se.reš si do huby, ale totálně, protože o mně tvrdíš, že jsem hater Federera, a přitom napíšeš takovou hovadinu o Nadalovi.
Reagovat
Cico93
a konkurencia po 150.-)
Reagovat
Amputace
Tentokrát ale v trochu jiné variaci - protože Novak to má letos těžší, než to kdy měl Rafa :) Vážně komedie toto už.
Reagovat
Kozoroh
Ale můžeš si za to sám, Amputko...
Reagovat
Amputace
Bohužel máš pravdu, mohu si za to sám :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ze ta baví byť konštruktívny s deštruktom menom Petrik..Každé vlákno s Fandinou má vacsiu hodnotu, nez diskusia s ním.
Reagovat
Amputace
Toto už je ale vážně silné kafe :) On mě v jedné diskuzi nazve haterem Federera a pak napíše toto. Vždyť to přece musí sám vidět, jak de.bilně to působí, nebo ne?
Reagovat
Pe3k
Působí to deb.lně je proto, že si zaslepený Nadalův fanda, který neunáší, že Nadal není schopen za celou antukovou sezony vyhrát turnaj a Djokovic vyhrává všechno co se dá...
Reagovat
smazaný uživatel
No a potom zadelí toto..No nie je zlatý?..:)
Reagovat
Amputace
Toto už je opravdu mimo chápání :)
Reagovat
Pe3k
S chápáním jsi na tom dost zle, když si myslíš, že měl Nadal na antuce silnou konkurenci...
Reagovat
Amputace
To jsem nikde netvrdil, ty exote. Pořád měl ale silnější konkurenci na antuce, než má letos Djokovič na jakémkoli povrchu, snad krom trávy.
Reagovat
Pe3k
ROFL. Nadal neměl žádnou konkurenci. To Djokovice může porazit kterýkoliv servisman, Federer, Nisikori, a fůra dalších hráčů.
Reagovat
Cico93
si na smiech
Reagovat
Amputace
Takže Djokovič podle tebe není pro Nadala konkurence na antuce?
Reagovat
Pe3k
Tak jasně, že je. Omg to je jak psát si s bandou tupců (Rafa stupid fans). Psal sem do roku 2011. I když Nole hrál na antuce dobře už dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
si sa zblaznil?,Nadal bol vacsinou kariery o 2 levely vyssie ako ostatny(vynimku obcas tvoril Federer),preto to tak vyzera ze nemal konkurenciu,si prestuduj statistiky RG ked si to nepametas,Rafa zlikvidoval pocas svojej kariery na antuke uplne vsetkych,jediny kto sa s nim moze merat je mozno Borg,toho nepametam ani ja,aj Lendl,
Wilander ci Kuerten by dostavali nakladacky
Reagovat
Pe3k
No né, že to vypadá, že neměl konkurenci, on jí prostě neměl...A o tom, tady celou dobu píšu.
Reagovat
Amputace
To pak ale neměl Federer žádnou konkurenci na trávě. Bacha, měl vlastně Rafu - což pro něho musel být obrovský problém, porazit dvacetiletého antukáře na trávě.
Reagovat
Pe3k
Roddick jako travař, byl lepší travař, než jakýkoliv antukář z let 2005-2011 (krom Nadala a Federera). Ta konkurence nebyla na trávě, ale byla a pořád je na hardu.
Reagovat
smazaný uživatel
To aký bol Roddick trávar je snáď zrejmé z toho, že nebol lepší ako 20ročný antukár..

Veď ty máš problém s malou tenisovou násobilkou chlapče.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda ze vo finale proti Gaudiovi sa po dvoch jasnych setoch zranil Coria,co de facto ukoncilo jeho dobre sa rozbiehajucu sa karieru,aj on ktory sezonu pred nastupom Nadala antuke absolutne dominoval tak by nemal narok,len Rafa by mozno svoju premieru na RG nevyhral,neskor vsak Coria bez sance
Reagovat
smazaný uživatel
chapem,takze ked v buducnosti budu RG vyhravat kazdy rok iny tenisti v patsetovycch bitkach tak konkurencia bude ovela vacsia ako za Nadalovych cias:)
Reagovat
turista
Já pamatuji jak Borga tak Vilase a Connorse. Od Nadala v největší fazóně by dostali na antuce nakládačky i oni. Rafa je opravdu nejlepší antukář všech dob.
Reagovat
spaniel
To je ale blbost. Na to, ze to teda sledujes tak dlouho a jeste nechápeš losování...co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Preco blbost?..Lebo sa ti ten názor nepáči?.

Kto by mal byt najlepší na antuke v historii ako ten, co vyhral RG uz pri svojej premiere a potom este 8krát?..
Reagovat
spaniel
Pretože Borg nemel dnešní technologie. Rakety a vyplety prinesli úplne jiny tenis, je to vetsi byznys a prístup k tréninku je na úplne jine úrovni. Tyto éry se proste az príliš liší a kategoricky tvrdit neco takove je blbost.
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím. Byl by to vyrovnaný duel a tipovat vítěze tohoto hypotetického utkání by bylo velmi obtížné.
Reagovat
spaniel
Zajímavé, ze kdyz byl Roger o 2 levely výše nez ostatni, nebyla konkurence. Ale klidně napíšeš, ze Nadal byl o 2 levely výše a samozřejmě o konkurenci ani prd.
Reagovat
smazaný uživatel
ti to vysvetlim polopaticky,tenis nie je meratelny sport,preto sa neda zmerat rozdiel medzi prvym a druhym,tym padom nie je ani jasne ci ten druhy nebol lepsi ako prvy pred rokom,napr.Bolt ma v atletike stastie v tom ze aj ked bol o parnik v predu nikto nespochybnoval jeho vykony a konkurenciu uz vobec nie, lebo ta bola rychlejsia ako kedykolvek predtym,nielen na 100 ale aj 200m(vynimka M.Johnson)
Reagovat
smazaný uživatel
pardon Spaniel,to patrilo P3kovi
Reagovat
Pe3k
Nejprve napíšeš, že tenis není měřitelný sport a pak začneš o atletice a Boltovi. Atletiku bych tu určitě neplet.

Každopádně M.Johnson byl můj nejoblíbenější atlet (z cizích zemí) srandovně běhal a byl nejlepší.Škoda, že nebyl nejlepší i na 100m. Nesnášel jsem Greena a Bolt taky není úplně oblíbenec, ale beru ho, protože to co dokázal, mluví samo za sebe...Každopádně bych chtěl vidět, kdo z těch všech vrcholových sprinterů je opravdu "čistý", ale to se už zase můžeme bavit o Nadalovi...
Reagovat
smazaný uživatel
nezahovaraj dobre si pochopil co som myslel,ked vsak veris tomu ze Nadal mal stasie na slabsich hracov tak ti to uz vyhovarat nebudem
Reagovat
smazaný uživatel
k atletike,neviem ci tohto roku vyhra Bolt,uz pred dvoma rokmi mi pripadal nejaky vyhoreny,fandit budem Gatlinovi,hoci dopoval,ale paci sa mi jeho silovy styl,niekady som mal rad Donovana Baileyho,Greena tiez nie,M.Johnsona tak neutralne,ale raz ma potesil ked na MS v 99-tom som vyhral stavku ze zabehne svetovy rekord na 400m
Reagovat
smazaný uživatel
ale uplne najradsej by som bol ak by stovku vyhral Asafa Powell,len ten to na velkych pretekoch nevie,rychly je,len to nie je sampion
Reagovat
smazaný uživatel
Johnsonovi jsem kvůli tomu jeho zvláštnímu styl fandil taky. I když původně jsem mu asi v 10 letech začal fandit kvůli tomu, že vypadá jako Eddie Murphy :-)

S tím Asafou je to tak, nemá hlavu šampiona, proto vyhrával mítinky, měl i WR, ale velké medaile má jen ze štafet. Přemýšlím, ke komu z tenisu bych ho přirovnal, možná Nalbandian :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebol som si u Powella isty,tak som si to vyhladal,tak dve individualne bronzy ma
Reagovat
Pe3k
"Nadal musel porážet Federera v životní formě a později Djokoviče v životní formě" = dmnce.

Porážet Federera to byl pro Nadala opravdu velký "problém"...
Djokovice v životní formě Nadal nikdy neporazil.
Reagovat
Amputace
"Djokovice v životní formě Nadal nikdy neporazil."
- Já zapomněl, před a po roku 2011 hraje Djokovič tužku. Vlastně žádná konkurence. Zato letos ten nebohý Novak musí porážet 33ti letého Federera. Hrůza.
Reagovat
Pe3k
Neporazil. Djokovice hraje dobře, ale často selhává na grandslamech (a to nejen s Nadalem). Letos je to taky bída, nepsal sem, že je to letos nějaké vrcholové, ale psal sem, že je to těžší než byla v letech 2005-2011 antuka.
Reagovat
Amputace
A já se tě ptám - kdo je Djokovičovi tím velkým soupeřem letos? 33ti letý Federer? Nadal na antuce má velikého konkurenta minimálně v Djokovičovi - a to už od nějakého roku 09/10. Takže co je to za kec, že Novak to má letos těžší, než Nadal? Navíc děláš, jako by Nadal vyhrával tituly jen na antuce celou kariéru.
Reagovat
Cico93
Píšeš akokeby každá vyhra Nadala nad Novakom bola spôsobená len tým, že Novak zlyhal.
Reagovat
Pe3k
Od roku 2011 ano.
Reagovat
Cico93
Tak to potom aj všetky Rogerové výhry boli spôsobené len tým, že Novak zlyhal?
Reagovat
Pe3k
Zajímavá otázka. No Roger byl prostě lepší.
Reagovat
Cico93
.-)))
Reagovat
Amputace
:D:D:D

Závěr objektivního fanouška.
Reagovat
Amputace
A kdo je tady potom hater :)
Reagovat
Pe3k
Každý třetí. Ty každopádně. Já sem to už x krát přiznal. Což tady nikdo jiný neudělal...Ale tak co? Internet.
Reagovat
Amputace
Já Federera ale nijak nehatuju, dokonce tato diskuze není vůbec o něm. Nevím, jak jsi na to přišel.
Reagovat
Amputace
Ale svým způsobem mi imponuje, že si nějaký Federerův fanoušek myslí, že je pro mě Federer natolik důležitý, abych ho nenáviděl :)
Reagovat
Pe3k
No vy bude spíše nenávidět Djokovice :D
Reagovat
smazaný uživatel
fandim Nadalovi aj Djokovicovi
Reagovat
Pe3k
já prakticky taky :)
Reagovat
Jabadu
"Velím si sám. ... Do tanku v tank!"
Nikdy nebyla žádná konkurence horší! Tenis se dělí na špičkové hráče a šampióny.
A to bylo vždy. :-)
Reagovat
Amputace
Ano, přesně tak - a pokud je ten šampion sám a nemá proti sobě někoho srovnatelného, nazývám to mizernou konkurencí.
Reagovat
Jabadu
Ale to se nikdy nestalo!
Možná za dob Lavera, ale jinak jich vždy bylo víc. A současný mužský tenis?
Může vyhrát kdokoliv. První stovka jsou až nelidští terminátoři.
Veselému je 21 let a má figuru, která v tom věku není běžná. Vrcholový sport nutí mladé lidi vyspívat dříve a dřít jako koně.
Což není dobrý trend.
Reagovat
Amputace
Může vyhrát kdokoli? Tak to mi teda řekni kdo. Djokovič je jasným favoritem, ať nastoupí na jakýkoli turnaj. Poprvé za posledních deset let je Rafa na RG v pozici outsidera, který může jedině překvapit - co k tomu chceš dál říct.. Tahat do této diskuze Veselého je samozřejmě totální úlet. Stavět vedle sebe stého a prvního hráče žebříčku a tvrdit, že vyhrát může kdokoli, je dost naivní.
Reagovat
Jabadu
Není. Djok je samozřejmě svými až nelidskými parametry samostatná kategorie, ale za ním je armáda mladých terminátorů, kteří čekají na příležitost. :-)
Reagovat
Amputace
Aha, tak to jo :) Tak to má Novak obrovskou konkurenci no :) Třeba se za dva tři roky některý z těch terminátorů vynoří a znemožní Novakovi třetí kalendářní GS v řadě :)
Reagovat
Jabadu
Přesně tak! Za dva až tři roky. Uvidíš. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!! GOD OF CLAY !! Tak ještě jeden předkrm a pak hlavní chod.
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavé, že už ani nepočítáš s desertem.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Amputace
Jo, to by bylo hodně groteskní, kdyby Rafa porazil po velké bitvě Novaka ve čtvrtfinále a pak prohrál třeba s Rogerem ve finále :)
Reagovat
Cico93
tak toto by som silno neuniesol.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Prehra s Rogerom, nereálne..Ale Roger moze vyhrat, ak Nole vyradí Rafu a vzápätí prehrá s Andym..On je odkázaný na vyhnutie sa Nadalovi s Djokovicom a toto nie je nereálny scénar..
Reagovat
Jabadu
"Deserte, deserte!" :-)
Reagovat
kada.tom
Ferrer na hraně vypadnutí ... mohl by to Bolleli dotáhnout a měli bychom tu první big upset u mužů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
5. set už by měl být v režii Davida :)
Reagovat
spaniel
Tak Sock krutě rozšlapal precenovaneho Corice, ktery kromě běhání nema nic. Jo, vlastně jeste přehnané oslavy po nedulezitych bodech.
Reagovat
Mayo
Palec hore. som rad za Socka
Reagovat
spaniel
Je to pan. Mozna nejlepsi forehand momentálně na okruhu. Jsem zvědavý co s nim bude dal.

A teď navic Bolelli trápí Ferrera, paráda.
Reagovat
EllNino
no to teda ! :) je to borec, obdivuju ho už skoro 3 roky :) a jsem rád, že se mu takhle daří
Reagovat
Mayo
Nehneval by som sa ak by Bolelli vyradil Ferrera...
Reagovat
spaniel
Ani ja, za a jsem na nej vsadil za kurtu 11 a za b, je to sympatak s útočnou hrou a krásným backhandem. Navic Ferrer uz byl na RG mnohokrát daleko, ale na titul stejne nema.
Reagovat
Cico93
Bolelliho som síce videl hrať len zopárkrát, ale teda takto ešte nie.
Zatiaľ bezchybný výkon.
Reagovat
spaniel
Ja viděl zapas s Baghdatisem v Miami a lepsi hru jsem dlouho neviděl.
Reagovat
Cico93
konečne ho brejkol
Reagovat
spaniel
Sock nejmladší Američan, ktery postoupil do osmifinále RG od Samprase v roce 1993.
Reagovat
George_Renel
Jj, dnes by Čoričovi nepomoly ani ty jeho oblíbené masáže srdce....
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis-arena.cz/nove-charlie-hebdo-trefuji-se-do-nadala--7460cz/
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis-arena.cz/nove-charlie-hebdo-trefuji-se-do-nadala--7460cz/
Reagovat
kada.tom
tak Jack to dneska zvládl bravurně a je ve 4. kole :-))
mám z něj radost, po tý pauze jen září :-))
Reagovat
EllNino
Jack Sock ! :) tak to je super, Borna neměl šanci
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná výuka od Rafy, král je zpátky :) Na RG prostě nemá konkurenci.
Reagovat
panzer.dragon
přišel už djok o svý podání na letošnim FO?
Reagovat
kada.tom
nevím jak dneska, ale s Jarkkem prohrával v nějakém setu už 2-5, takže ano, přišel
Reagovat
panzer.dragon
pravda, dík
Reagovat
baggik
a jednou s Mullerem ve třetím setu, jak mu spadl míček na raketu daleko za kurtem a byly z toho dva brejkboly.
Reagovat
smazaný uživatel
S Nieminenem i Mullerem, dvěma soupeři z challengerů :)
Reagovat
panzer.dragon
pro Djokera bude dostatečně srazený hřebínek to, že nikdy v kariéře nevyhraje FO, až mi je ho líto
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa zatím naprosto bez problémů, když to srovnám s Djokovičem. Ten je navíc úplně marný na returnu. Věřím, že ho Rafa zničí ve třech.
Reagovat
spaniel
? Djokovic uplne bez problému a to mel lepšího soupeře.
Reagovat
baggik
Že na něj reagujete jste neviděli jeho příspěvky? Nejzaslepenější z Nadalových fanoušků jakého jsem kdy viděl.
Reagovat
Amputace
Já si myslím, že jen provokuje.
Reagovat
baggik
Tak to každopádně. Mě jenom zajímá kam až to posune, každým dnem si říkám to už nejde, ale on vždy překvapí.
Reagovat
Kozoroh
Djoker hrál to, co potřeboval. Proti Rafovi se vybičuje k lepšímu výkonu (pokud dojde na jejich zápas), na to dám ruku do ohně...
Reagovat
Amputace
Měl by mu konečně někdo srazit hřebínek, protože to, jak momentálně využívá naprosto tragické konkurence, už začíná být nehezké.
Reagovat
Kozoroh
Mluví z tebe závist...
Reagovat
Amputace
A nemám snad pravdu? Kdybys nebyl jeho fanoušek (navíc fanatický), cítil bys to stejně. Vždyť Djokoviče naprosto nikdo neohrožuje. Rafa zažívá nejhorší formu ve své kariéře, Rogerovi je 33 let, Murrayho výkony jsou kolísavé, Del Potro je zraněný, Ferrer už se také přibližuje tenisovému důchodu, nejlépe z toho vychází snad Nishikori, ale ten se mi zdál v lepší formě loni než letos. Bylo by pro tenis jedině dobře, kdyby někdo zastavil Djokovičovu sérii. Co na tom je závistivého? Nikdy bych nechtěl, aby Rafa sbíral titul za titulem v tak otřesné konkurenci.
Reagovat
Kozoroh
" Nikdy bych nechtěl, aby Rafa sbíral titul za titulem v tak otřesné konkurenci."

No právě. Být dnes na místě Novaka Rafa, tak o žádné "otřesné konkurenci" bys nic nenapsal.
Reagovat
Amputace
Proč myslíš? Já nejsem zaslepený, nepovažuji Rafu za nějakou modlu. Kdyby na to téma přišlo, neměl bych problém přiznat, že nemá žádnou konkurenci. Samozřejmě bych byl rád, kdyby Rafa zase vyhrával, ale určitě by mě tolik netěšilo, kdyby vyhrával a neměl pořádného konkurenta. Vždy mě nejvíc bavily jeho rivality - ať s Rogerem, tak s Novakem.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisportal.cz/zpravy/djokovic-je-svetovou-jednickou-uz-100-tydnu-nadal-na-srba-znovu-zautoci-v-pekingu-12979/pridat-komentar/

V komentu z 24. 9. 2013, 21:16 se ohrazuješ proti nejmenovaným federerovcům, kteří zpochybnili Nadalovu konkurenci v roce 2013. Přitom sezóna 2013 není o nic lepší než rok 2015.
Reagovat
Amputace
Nebuď směšný. Djokovič krom toho, že nezvládl některé klíčové zápasy, byl ÚPLNĚ NĚKDE JINDE než současný Nadal. Tehdejší a současný Federer byli tak nastejno, to beru. Ale na rozdíl od současnosti v žebříčku figuroval třeba v dobré formě hrající Del Potro (který dokonce Nadala v tom roce porazil). Murray v tom roce vyhrál Wimbledon a hrál finále AO. Tehdejšího Wawrinku, který dvakrát těsně prohrál s Djokovičem na AO a US snad ani nemá s tím současným Wawrinkou smysl srovnávat.

Netvrdím, že sezóna 2013 se vyznačovala kdovíjakou konkurencí, ale pořád to byla úplně jiná liga než letos. Rafa měl konkurenci minimálně v Djokovičovi, v kom ji má letos Djokovič?
Reagovat
Kozoroh
Vytýkáš mi, že sem směšný a ty ses přitom v jedné větě zesměšnil - tehdejší a současný Federer byli na stejno :-D
Murray letos hrál finále AO (kde prohrál s Djokerem), vyhrál Madrid a ve finále Miami nestačil opět na Djokoviče. Berdych zažívá nejlepší sezónu kariéry, doposud neprohrál s hráčem pod první desítkou žebříčku. Nišikori je i letos v dobré formě, obhájil dva loňské tituly.
Největšími konkurenty Djokera jsou letos Federer a Murray. Letošní rok má podobnou úroveň jako sezóna 2013, jen hráči hrají ti líp, ti zas hůř...
Reagovat
Amputace
Toho Berdycha uznávám, nicméně ještě lepší formu měl podle mě v roce 2010. Na tom Federerovi nevím, co se ti nezdá - jestli je letos o něco málo lepší, dobře, dejme tomu, ale na GS na tři vítězné už to není hráč, který by měl Djokoviče výrazněji ohrožovat a pokud je zároveň jeho největší letošní konkurencí, to mluví samo za sebe. Nishikori rozhodně nic extra letos, loni měl lepší formu. Murray ještě dejme tomu, překvapuje na antuce, což je pozitivní. Podobné ty dvě sezóny nicméně nejsou ani omylem a to z prostého důvodu - Novakovi letos chybí Rafa, zatímco v sezóne 2013 Rafovi Novak nechyběl. Ti dva jsou absolutně rozdíloví a vytváří jeden druhému největší možnou konkurenci. Letos se však Djokovič s Rafou nemusí vůbec potýkat, protože Rafa hraje tak špatně, jak ještě nikdy nehrál. V sezóně 2013 musel Nadal Djokoviče porazit v několika těžkých bitvách, včetně RG a US. Letos zatím nic nenasvědčuje tomu, že bude Rafa pro Novaka podobnou hrozbou.
Reagovat
spaniel
Federer 2015>2013. Tehdy mel jen titul z Halle a prohrával s kdekym.
Reagovat
Amputace
Ano, letos je zřejmě lepší, herně má nicméně podobné výpadky. Letos se mi zdá, že hraje více v klidu, což je největší rozdíl oproti sezóně 2013. Nicméně kromě něho a Berdycha, mě nenapadá jiný tenista ze špičky, který má letos lepší formu než měl v roce 2013. Možná Raonic. Ale to už pak za konkurenci můžeme považovat opravdu prakticky každého. Na první pohled je jasné, že ta konkurence je mizerná. Rafa z formy udělá holt v tom celkovém obrazu strašně moc.
Reagovat
spaniel
2013 mel spatne zada, v druhem pul roce uz byl bez bolesti, ale trvalo mu, nez našel sebedůvěru a formu. Jinak ja s tebou v podstatě souhlasím, neni to letos žádná slava s formou Top hracu a doufat, ze mu bude konkurenci Federer za zenitem na pomalých povrsich je zoufalství. Na druhou stranu Novak hraje fakt dobre a mozna by na tom byl stejne, i kdyby hrali ostatni lépe.
Reagovat
Amputace
Kdyby byl Rafa letos alespoň trochu blízko své optimální formě, ty tituly by si pravděpodobně s Novakem dělili. Novak mi připadá, že hraje jen to, co potřebuje, zatím v podstatě nebyl vůbec pod žádným tlakem. V roce 2013 hrál také výborně, akorát v několika důležitých zápasech psychicky odešel, takže se jeho forma z toho roku obecně hodnotí jako nepříliš dobrá. Letos hraje dost podobně, akorát zkrátka není nikým pořádně ohrožován (pětiseťák s Wawrinkou v Austrálii nepočítám, to už je obligátní každoroční atrakce :))
Reagovat
r.Fever
Ampu, trochu si ulievataš nie ?

Pre tenis by bola ideálna sezóna 2012 napríklad, ale to že je Djokovič dominant neznamená, že tenis je zlý. A že by si nikdy nechcel aby Rafa takto dominoval ?
Veď v jeho najúspešnejších rokoch 08, 10 a čiastočne aj 13 mal takisto slabšiu konkurenciu ... 08 v podstate len Federer, aj to po mononukleóze, 2010 a jeho losy na Wimbledone a US Open boli úplne na smiech, a 2013 bol Djokovič mentálne všade, len nie na kurte počas najdôležitejších chvíl turnajov (RG, Wimbl s Murraym, aj USO).

Ono vždy vyhrá len 1 a vždy budú reči, že konkurencia a neviem čo, ale sú to bláboly, lebo nevieme v skutočnosti aký je pomer medzi skutočnou dominanciou daného jednotlivca a úrovňou jeho oponentov. Môžeme len bádať a hádať. Preto je titul z roku 2015 rovnako cenený ako z roku 2012 či 2009. alebo 1981.
Reagovat
Amputace
Ale vždyť to není pravda. S letošní sezónou jsou ty předešlé naprosto nesrovnatelné. Jak jsem napsal - Djokovič nemá žádného pořádného konkurenta (promiň, ale 33ti letého Federera za něj odmítám považovat). Ať nastoupí do jakéhokoli turnaje, je Djokovič automaticky největším favoritem.

Nepsal jsem, že nechci, aby Rafa dominoval, ale aby dominoval za takových okolností. Vždyť to musíš vidět sám. Djokoviče absolutně nikdo neohrožuje a to ani nepotřebuje hrát svůj nejlepší tenis. Jediný, kdo se tomu trochu přibližuje, je 33ti letý Federer! Možná trochu Murray a Nishikori (ten ale spíš až do budoucna). Rafa out, Del Potro out, Ferrer out, Wawrinka out - všichni buď zranění nebo totálně z formy. Nejde o to, že vyhrává jeden hráč, ale proti komu vyhrává. Když například ovládl sezónu 2011, ani ve snu by mě nenapadlo mluvit o slabé konkurenci, protože Rafa byl na vrcholu, v dobré formě byl Murray, který ve všech GS došel nejméně do SF, kde vypadl buď s Nadalem nebo Djokovičem, Federer zase zastavil Djokovičovi vítěznou sérii a svedl s ním několik velkých bitev. To letos vůbec nehrozí.
Reagovat
Amputace
A v čem byl podle tebe Rafův los ve Wimbledonu 2010 k smíchu? Že hrál ve finále s Berdychem? Kdyby neporazil Berdych Federera a Djokoviče, hrál by Rafa finále s jedním z nich. Holt ale prožil možná nejlepší formu na jednom turnaji v kariéře a tak ty dva porazil, to ovšem neznamená, že měl slabý los. V semifinále měl Murrayho, v osmifinále Soderlinga, jednoho z nejméně oblíbených soupeřů (jak mi dáš jistě zapravdu). Co na tom je k smíchu?
Reagovat
baggik
Trochu to nezvládáte. Na jednu stranu píšete jak má Djokovič slabou konkurenci, ale na druhou se tu neustále objevuje pár stejných lidí co se předhání jak ho Nadal porazí a kdyby náhodou ne tak zase Federer. Měli byste se umět smířit s tim, že roky kdy bylo každé finále Federer Nadal už jsou pryč. Myslím, že jste si jich užili dost. Tak proč ta zášť a snaha za každou cenu shodit toho, kdo si dovolil začít je porážet? Člověk by měl umět zůstat soudnej i když se mu zrovna nelíbí jak to je. Spousta lidí taky nebyla odvařená z dominance Federer a Nadal ale nechodili sem na ně blejt. Je třeba mít respekt k nejlepším hárčum a fandit slušně.
Reagovat
Amputace
Ale to není zášť vůči Djokovičovi, to je touha po tom, aby se zase bylo na co dívat. To, jak jeden hráč decimuje všechny ostatní, přičemž nikdo, kdo by byl alespoň trochu rovnocenou konkurencí v podstatě neexistuje, snad nemůže bavit nikoho kromě jeho fanoušků.

Jinak, není žádné "my", já nejsem členem žádné organizace se společným programem a názory, píšu tady to, co si myslím já a to, že fandím Nadalovi, automaticky neznamená, že si myslím to, co každý další, kdo mu fandí.
Reagovat
baggik
Tak kdyby vyhrával Nadal všechno tak by jsi si nestěžoval. A jako Djokovič zatim vyhrál AO, FO se hraje první týden a vy už brečíte. V Paříži aby vyhrál bude muset porazit kombinaci Nadal, Murray a dost možná Federer, takže pokud vyhraje rozhodně nikdo nebude moci říct, že by neměl konkurenci. A já myslim, že by si to i zasloužil, už několikrát dokázal, že je výborný antukář.
Reagovat
Amputace
Kdyby letos předváděl "formu", jakou má Rafa, určitě bych si nestěžoval - to znamená, určitě bych si nezačal sám od sebe stěžovat. Ale pokud by na to téma přišla řeč, neměl bych problém přiznat, že konkurence je opravdu slabá.
Reagovat
Vojtiik
Chudák djoko za to může, že ostatní hrajou bídu:D
Reagovat
Amputace
A to jsi v mém příspěvku vyčetl kde?
Reagovat
Vojtiik
jistěže nevyčetl, ale kvalita mojeho a tvojeho příspěvku je na stejné úrovni... není ještě ani polovina sezóny a vy zase žvaníte o slabé konkurenci...
Reagovat
Amputace
A je snad silná? Řekni mi, kdo momentálně Djokovičovi konkuruje? Totálně se rozpadla velká čtyřka, s Murrayem je to jako na houpačce, Rafa mimo, jak ještě nikdy nebyl, Wawrinka totálně z formy, Potro zraněný, Ferrer už na to nemá, Federer má věk. Nezavírej oči před realitou. S takovou může Djokovič klidně vyhrát všechny GS.
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e! Nechť se daří v dalším kole!!
Reagovat
spaniel
Australany ceka světla budoucnost. Dobre výkony od obou, i kdyz prohry ve třech. Jeste chybí posledni krok. Navic jsou oba dobří na vsech povrsich.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist