Federer je v Paříži ve čtvrtfinále

2. 6. 2008, 17:41
Aktuality 5
Nezvykle dlouho dnes v Paříži bojoval o postup hráč číslo jedna světového žebříčku Roger Federer. Důvodem byl ovšem především déšť, který na hodinu a půl jeho utkání s Francouzem Benneteauem přerušil. Samotný zápas zvládl Švýcar skvěle, s domácím hráčem neztratil ani set.

Julien Benneteau byl sice Rogeru Federerovi vyrovnaným soupeřem, ovšem světová jednička zvládla lépe koncovky všech setů.

Ten druhý, který Švýcar vyhrál v poměru 7-5, už se dohrával v době, kdy se na ostatních kurtech přestávalo hrát. Důvodem byl déšť, který zápas na více než hodinu přerušil. Rozmary počasí ovšem Federera nijak nerozhodily; ve třetím setu drama nepřipustil, vyhrál ho rovněž 7-5 a postoupil tak mezi nejlepších osm.

Jeho dalším soupeřem je Fernando Gonzalez z Chile. Ten v dnešním osmifinálovém duelu s Robbym Gineprim z USA zlomil odpor soupeře v závěru úvodního setu, kdy o vítězi rozhodoval tie-break. I když v něm Gonzalez ztratil nadějný náskok 4-0, dotáhl sadu do vítězného konce. V dalších setech už na kurtu Suzanne Lenglenové dominoval a po setech 7-6 6-3 6-1 je už mezi osmičkou nejlepších.

Výsledky - French Open - muži:

Dvouhra - osmifinále:
Federer (1-Švýc.) - Benneteau (Fr.) 6:4, 7:5, 7:5, Gonzalez (24-Chi) - Ginepri (USA) 7:6(4), 6:3, 6:1.

Výsledky - French Open - juniorky:

Dvouhra - 1. kolo:
Linhová (ČR) - Luknárová (SR) 6:1, 4:6, 6:2.

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Myslim si ze Sarapova vyhraje nad Safinovou ve trech setech protoze Safinova ma dobrou formu zato Sarapova neni zrovna v nejlepsi forme ale stejne vyhraje potom ale pokud vyhraje bude to mit nad Dementovou hodne tezke.Feda jasne vyhraje s Benneteauem 3:0 na sety uz ted vede 6:4,5:4 a ma svoje podani takze 2:0 na sety asi :D ale potom podleme by mohl mit mensi problem s Gonzalesem protoze neni v optimalni forme ale nejspis taky vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
haha,ty tomu asi moc nerozumis vid...:P
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Gonzales by mohl udělat Božskému Rodgerovi problémy, je na antuce skvělej, to co vyběhá on, tomu se může rovnat jen Nadal a je dobře známý, jak se Rodgerovi daří zvláště na French Open proti Rafovi:)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš sice pravdu ,ale Nadal je jeste trochu jinde a navic Roger ma z Nadala mensi komplex takze jestli Gonzalez vyhraje 1 set tak to bude pro nej vyhra. (MUJ NAZOR)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky neřikám, že Gonzales Federera porazí, ale určitě to pro něj na antuce asi bude po nadalovi nejtěžší hráč, navíc Rodger nemá úpně nej formu, ikdyž to vždycky vynahradí tou svojí neskutečnou tenisovou chytrostí
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist