Federer: Jsem stále schopný vyhrát Wimbledon

22. 6. 2014, 09:28
Rozhovory 89
Sedminásobný vítěz Wimbledonu Roger Federer stále věří tomu, že je schopný turnaj v All England Clubu vyhrát. Wimbledon není Roland Garros, tady není jen Nadal, je to tu víc otevřené a uspět můžeme všichni, takže i já, řekl novinářům na tiskové konferenci Švýcar.
Profily hráčů
Roger Federer (© wimbledon.com)

"Mám pocit, že tady ve Wimbledonu jsem i já jedním z hlavních kandidátů na vítězství," řekl novinářům čtvrtý nasazený Roger Federer. "Tento grandslam je o hodně jiný než Roland Garros, kde se většina pozornosti upíná na Nadala. Nedivím se tomu, on je na antuce opravdu nejlepší. Tady je to více otevřené, uspět můžeme všichni a já věřím tomu, že na to stále mám, že jsem stále schopný Wimbledon vyhrát."

"Jsem šťastný, že jsem zase tady, cítím se skvěle a jsem moc rád, že jsem zdravý, protože bez toho to prostě nejde. Cítím se o mnoho lépe než minulý rok, jsem teď dobře připravený. Z tréninků na trávě mám skvělý pocit, přijde mi, že všechno funguje dobře - return, servis, voleje, forhend i bekhend. Díky tomu jsem víc v klidu, protože vím, že to je tak, jak to má být."

Federer se před Wimbledon jako již tradičně představil na travnatém turnaji v německém Halle, kde získal titul a turnaj opanoval celkově již posedmé v kariéře. "Myslím, že právě turnaj v Halle mi pomohl dostat se do pohody, je totiž vždycky dobré zahrát si na trávě nějaké zápasy, je to nejlepší způsob, jak si člověk může na trávu zvyknout. Jsem rád, že se mi ten turnaj povedl, dodal mi hodně sebevědomí."

Minulý rok vypadl sedminásobný šampion ve Wimbledonu již ve druhém kole, když nestačil na Ukrajince Sergeje Stachovského, s nímž prohrál ve čtyřech setech. Poprvé se tak minulý rok po 9 letech a 36 turnajích stalo, že Švýcar chyběl v grandslamovém čtvrtfinále. "Není pochyb o tom, že chci uhrát lepší výsledek než vloni, kdy jsem vypadl poměrně brzo. Minulý rok tu bylo před Wimbledonem několik komplikací, cítil jsem, že to není ono a k tomu všemu hrál Stachovský v tom utkání skvělý tenis, což se o mně říct nedá. Letos jsem tu ale s mnohem lepším pocitem, jsem lépe připravený a věřím, že jsem schopný dojít daleko."

Čtvrtý nasazený Federer odstartuje letošní ročník slavného turnaje v All England Clubu zápasem s Paolo Lorenzim z Itálie, s nímž bude hrát poprvé v kariéře. Italovi patří momentálně 81. příčka v žebříčku ATP. Švýcar je ve stejné čtvrtině pavouka jako jeho krajan pátý nasazený Stanislas Wawrinka, s kterým by se tak mohl utkat ve čtvrtfinále. V semifinále by pak mohl narazit na Španěla Rafaela Nadala, který je jako druhý nasazený taktéž v dolní polovině pavouka.

Komentáře

89
Přidat komentář
carolyn
ted je ta nejlepší doba to všem ukázat/dokázat? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Roger bude na Wimbledonu mezi hlavnima favoritama az do konce kariery, bez ohledu na formu a na postaveni v rebricku, tak to proste bylo je a a bude....
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má právo si věřit, má zkušenosti na to, aby to znovu dokázal. Jsem zvědavý, jak bude připravený hlavně po fyzické stránce. Pětiseťák hrál naposledy na RG a projel ho (ale tam to nebylo zapříčiněno špatnou kondicí).

A jinak klasicky nabubřelý titulek, z kterýho si čtenář, který se vykašle na přečtení celýho článku, automaticky udělá z Rogera ten nejhorší možný obrázek. Bohužel u článků s Fedexem jsem si na to už tak nějak zvykl :-/
Reagovat
r.Fever
čítanosť je čítanosť, s tým nič nenarobíš..
Reagovat
darek.vrana
Já nevím, ale na mě působí celý rozhovor stejně jako titulek. Viz ´Myslím, že tady ve Wimbledonu jsem i já jedním z hlavních kandidátů na vítězství´
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím nic špatného na větě, že je jeden z hlavních kandidátů na titul. Vyhral jich přece celkem sedm, tak co by asi tak měl říct? Pravdivě popsal tak ,jak to je, že ty šance jsou pro hráče top4 přibližně stejné, narozdílod antuky, kde to bylo o jednom, maximálně o dvou hráčích a že ve Wimbledonu je to víc otevřené.
Vážně tam nic v tom článku velkohubého nevidím.
Reagovat
darek.vrana
Jako titulek "Federer: Jsem stále schopný vyhrát Wimbledon" ti připadá nabubřelý a věta "Mám pocit, že ve Wimbledonu jsem jedním z hlavních kandidátů na vítězství", ti nabubřelá nepřipadá? Mně teda ten titulek přijde naprosto odpovídající, rozhodně ne bulvární v kontextu toho, co je v článku.
Reagovat
r.Fever
"Mám pocit, že tady ve Wimbledonu jsem i já jedním z hlavních kandidátů na vítězství," ...
..."uspět můžeme všichni a já věřím tomu, že na to stále mám, že jsem stále schopný Wimbledon vyhrát."

Mne toto vyjadrenie príde omnoho menej bulvárne než titulok, ale chápem darku, že ty máš na RF od Wimbledonu 2010 ťažké srdce. Holt, všem nevyhovíš.
Reagovat
darek.vrana
Tak každý to cítíme jinak. Mně naopak připadá to druhé vyjádření silnější než ten titulek, ale to je jedno... Každopádně ani jedno není moc skromné. Což o to, mně ani nevadí, když si sportovci věří a řeknou, že si jdou pro titul. To byla jen reakce na to o tom titulku... Mně spíš vadí celkově duch toho rozhovoru a vůbec jeho styl rozhovorů. Proč prostě nemůže mluvit jako normální třicetiletý chlap? Proč mluví jako nějaká klišé kniha, kde navíc z každé věty cítíš, jak chce zdůraznit svoji výjimečnost?
A co se týče Wimbledonu 2010, vůbec nevím, co máš na mysli? Tam ho snad porazil Berdych ne? Tak proč by mi měl vadit od té doby??
Reagovat
spaniel
No jo no. Nejlepší je přece jak to dělá Nadal. Jít do zápasu s 80tým hráčem na RG s bilancí 70-1 a říct "já nebýt favorit, já muset hrát svuj nejlepší tenis, abych mít šanci. Když já hrát svuj nej tenis a nebýt zraněný, já pak možná vyhrát."
Reagovat
Vojtiik
Darku, kdyz se podivas na kurzy na celkoveho viteze, tak na chanci je treba 2,7 Nole, 4,5 Andy, 6 Rog, 6,5 Rafa, dal uz je to 20++... takto vyrovnané kurzy už jsem dlooouuuho neviděl. Ty jsi použíl frázi " když si sportovci věří a řeknou, že si jdou pro titul", tohle vyjadreni tam zdaleka nikde neni, zadne velkohube kecy, jak si jde neohrozene pro titul tam nevidim, proste jen popsal pravdive aktualni stav. Opravdu stale ma sanci a ne zanedbatelnou (i podle "profesionalnich" bookmakerů) a dnes )) je to ve wimbledonu tak, ze je to opravdu mnohem vyrovnanejsi, nez na Roland Garros, kde je Rafa proste bezkonkurencni a "jediny", kdo ho mohl realne ohrozit byl Nole... nevidim na tom zkratka nic klisoviteho oproti tomu jak se vyjadruji ostatni, kdy po vyhre 12:1 reknou, ze souper hral skvele a musel jsem podat svuj nejlepsi vykon abych ho porazil blabla..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak každý ať se vyjadřuje jak chce, Rafa k tomu přistupuje s pokorou, často zbytečnou, ale ok, je to jeho věc. Druhym extrémem jsou hráči jako Gulbis, vyhlašující jak to ostatním natřou, ok opětně říkám jejich věc, proč to takhle rozpitvávat, dohadovat se o každym slovíčku a podtónu? Jinak zbytečný rejpnutí s tou angličtinou (pokud to nebylo myšleno obecně, ne v souvislosti s nim).
Reagovat
darek.vrana
Já ale přece vůbec netvrdím, že nemá šanci, nebo že není favorit! Já mu dokonce dost věřím. Já se jen pozastavuju nad tím, že tu kritizujete titulek, který je podle mě naprosto ok v kontextu článku. Titulek za velkohubý označil Hirschna, já ne.
Reagovat
Amputace
Samozřejmě, dělá to velice chytře. Jen - s prominutím - dement bude v osmdesáti letech sám sebe vyhlašovat za favorita GS. U Federera stejně jako u Nadala pochybuji, že se vůbec dostane do finále, natož aby vyhrál.
Reagovat
spaniel
Nechapu.
Reagovat
smazaný uživatel
Titulek víc vypovídá o tom, že on je nejhlavnější kandidát (co on o sobě vůbec netvrdí) a v článku se můžeš dočíst, že Roger považuje za favority i ostatní hráče z top 4. Nic přehnaně skromné, ani přehnaně sebevědomé.
Reagovat
darek.vrana
To bych teda neřekl. Když někdo řekne, že je schopný něco vyhrát, tak to přece vůbec neznamená, že je hlavní kandidát.
Reagovat
smazaný uživatel
je nejvetsi favorit stejne jako Rafa na RG. Vyhral uz 7x kdo jiny by favoritem mel byt bez ohledu na formu:)
Reagovat
Bob
To je ale kravina co si napsal :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jako vtip dobrý, tohle platilo dejme tomu ještě před pěti lety..
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se Rafa dohrabe do SF, tak Roger nemá šanci, a není třeba si namlouvat něco jinýho. Pro Rafu jsou nejrizikovejsi právě první dvě kola, pak nasadí jinej level a je to doma, tak jako vždy. To už jsme slyšeli, takových prognóz, jak už i u FO, a hle jak to dopadlo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na trave roger vede 2:1 h2h je to celkem otevrene
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v r.06 se Rafa na trávě teprv rozjížděl, takže ten první zápas je nutný brát s rezervou, až o rok později to byl rovnocennej zápas, kdy Rafa věřil sám sobě, že to tam může vyhrát, no a kdyby se tam v posledních letech dvakrát třikrát utkali, mohlo být h2h ve prospěch Rafy už i tam, každopádně je pravda, že na trávě má proti němu Rog víc šancí než na antuce a hardu, to ano. Jinak Nikki přesně tak, kolikrát já už to čet, že je na konci a odepsanej, poprvé už v r.07, jak to je vidíme, po sedmi letech je první a za tu dobu získal 11 gs plus pět finále, to nepotřebuje žádnej další komentář, Rafa jakoby všechny škarohlídy na dálku slyšel, tak jim prostě musí ukázat, jak šeredně se pletou :)
Reagovat
Roger_Federer
Porad chces brat nejake zapasy z rezervou, furt hledas vymluvy a omluvy, uz i vuci Nadalovi je to hloupe.
Reagovat
Rafaeoli25
Já žádný výmluvy nehledám, třeba finále Wimblu 06 hodnotim zcela objektivně, myslíš snad, že tehdy už byl na trávě vyzrálým hráčem, když měl za sebou první povedenej turnaj na tomhle povrchu? A kde hledám výmluvy jinde? Tak si to vezmeme popořadě od jeho loňskýho návratu..se Zeballosem byla porážka zapříčiněná jeho nerozehraností, na tom se snad shodnem, v Monte Carlu ho Nole spláchnul, žádná výmluva. Ve Wimblu se mu nevyplatila nerozehranost na trávě plus ho zřejmě i svazovala obava z dalšího zranění jako rok předtim, to za výmluvu nepovažuju, ať tak či tak vypadal zvadle takže by asi stejně i při větší rozehranosti nevyhrál. Pak tu máme podzim a porážky v hale, všechny zcela zasloužený, Rafa neměl nárok a nemám problém to přiznat. Austrálie a zranění zad to snad žádná výmluva neni, každopádně Stan hrál bravurně a třeba by i tak vyhrál, kdoví. V IW bez formy, opět po zásluze poražen Dolgopolovem, to samý ve finále Miami, žádná výmluva. V Monte Carlu zoufalej výkon s Ferrerem, podobně v Barce ve třetim setu s Almagrem, no a jsme u Říma, kde byl po náročnejch dvou tejdnech dost vyšťavenej, Nole ale hrál výborně, takže mu opět skalp rád přiznávám..takže kde jsou ty výmluvy po každý porážce o kterých tu neustále mluvíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo nechce, nevidí, neslyší.. Takže já už na ty výpady směrem k Rafovi vůbec nereagují, protože nejsou ničím podloženy,snad jen strachem,že se Rafa blíží k jejich idolu. Fakt mi ti fanatici připadají totálně slepí a hlusi. A dokazovat opak nemusíme my, on to Rafa udělá za nás :-) jak píšeš, jakoby je slyšel :-D Palec nahoru Oli!!!
Reagovat
Roger_Federer
"Tak v r.06 se Rafa na trávě teprv rozjížděl, takže ten první zápas je nutný brát s rezervou, až o rok později to byl rovnocennej"

No, rozvasnil ses pekne, ale ja komentoval jen to cos napsal..
Finale 06 jeste nemuzeme brat z reservou, ale finale 07 uz ano..proste jak se ti to hodi..to je cele.
Reagovat
spaniel
2006, 2007 jeste Rafa nebyl zralý (finale to dokazuji). 2008 plne vyzral, ale pak bohuzel zase nebyl zralý v 2009. V 2010 konecne zase dozral, ale div se svete, 2011 uz zase přestal byt vyzraly a 2012 a 2013 je zase uplne zeleny a nezraly.
Reagovat
Roger_Federer
Asi vidis jen co chces:), protoze muj koment nebyl zadnym vypaden k Nadalovi, kdyz uz tak reakci, na nejvetsiho zdejimu Nadal fanatika, rafaeolimu25..Osobne si myslim, ze svymi reakcemi a komenty zde bouzel obraz Nadala spise dehonestuje nez "uchranuje"..
Reagovat
smazaný uživatel
Já s ním souhlasím, na 99% :-). Ty to vždy budeš vidět jinak,stejně jako my Nadalovci, prostě NESMIŘITELNI.
Reagovat
Rafaeoli25
Zbytečně jízlivá ironie, kterou myslím ty nemáš zapotřebí, řeknu jen podívej se na finále 06 a 07, Rafovy výkony v těhle dvou finále jsou dost neporovnatelný, ale to ty dobře víš. Já nemám problém tuto věc u ostatních hráčů uznávat, vývojem procházel i Rog a každý ví, že Rog roku 2002 nebyl Rogem 2003 a Rog 2004 nebyl Rogem 2003, stejně tak Nole 2011 byl jiným Nolem než ten do r.2010, každý vyzrává v určitý době, to snad nepopřeš..
Reagovat
Rafaeoli25
O dehonestaci mluví ten pravej, tebe ale nemá cenu brát jakkoli vážně, jediný na co se zmůžeš je vysmívání se skalním rafovcům a Rafovi skrze Toniho, je to po všech stránkách ubohý, jak už jsem ti několikrát napsal, ale to je ti očividně lhostejný, ok, je to tvoje vizitka, tak si jí měj, já nepopírám, že jsem jeho skalák, fanatik ale skutečně nejsem a když už bych jím měl být, tak veskrze pozitivním, ne jako ty a Pe3k, kteří jen neustále čekají jak buď jeho nebo jeho příznivce napadnou, já tu tedy nemám pořád "nastražený uši" a nejsem nažhavenej jak na tebe nebo Pe3ka zareaguju, to už je nemoc, měl byses léčit vážený..
Reagovat
Roger_Federer
Zdravim z Londnu..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Závidím:-)
Reagovat
Amputace
Moment: je premisou toho, co se snaží elegánovci sdělit svými sarkastickými poznámkami, že již v roce 06 byl Nadal na trávě plnohodnotný hráč srovnatelný s dalšími roky?
Reagovat
Amputace
Jinak jak jsem si teď přečetl komentář rafaeoliho, tak mě napadlo, že pokud on je fanatický fanoušek, tak R_F, ale především Petřík, jsou v tom případě fanatičtí odpůrci. Co je horší? :) Můžeme udělat anketu.
Reagovat
spaniel
Kdyz se nekdo dostane do finale, je trochu trapne tvrdit, ze nebyl jeste vyzraly. Kdyby prohral treba ve tretim kole, tak nic neřeknu. A kdyz se podíváš na posledni roky, tak je proste videt, ze vyzralost s tim nemusi mit vubec nie společného a naopak jsou ta i jine faktory jako souper, forma atd. Jenže vy si razite tu svoji cestu, ze pokud Nadal prohraje, tak je za tim vzdy netenisovy duvod (zraneni, mentální rozpoložení, nevyzralost atd)
Reagovat
Amputace
To, že se tehdy ještě ortodoxní antukář Nadal dokázal dostat do finále Wimbledonu, je především dokladem toho, jak slabounká byla na trávě konkurence.

Navíc nikdo tu nerazí žadný "netenisový důvod". Sám Rafaeoli přece napsal, že o rok později, tedy v roce 07, už vyzrálý byl, přesto ale tehdy prohrál, protože byl Federer zkrátka lepší. A jak píše - kdo oba ty zápasy viděl, výrazné rozdíly v Nadalově vidí. Říká to koneckonců i samotný Nadal.
Reagovat
Amputace
Jinak například Djokovič se v roce 2010 dostal do finále US Open. Chceš mi tvrdit, že o rok později to byl ve finále US stejný Djokovič jako z předešlého roku?
Reagovat
Roger_Federer
"To, že se tehdy ještě ortodoxní antukář Nadal dokázal dostat do finále Wimbledonu, je především dokladem toho, jak slabounká byla na trávě konkurence. "

To myslis vazne?

Takze to ze se Roger Federer ortodixni neantukar;), se dokazal dostat 5x do finale Rg a jednou vyhrat je dokladem ceho??
Reagovat
Amputace
Federer ortodoxní neantukář? Na to jsi přišel kde? Jeho styl je daleko komplexnější než Nadalův a především je účinný na všech površích. Nadalův styl byl zpočátku zcela vystavěný pro antuku, všechny jeho herní atributy byly trénovány pro tento povrch (o to je pak samozřejmě obdivuhodnější jeho neuvěřitelná transformace pro další povrchy). Federerův styl byl účinný jak na hardu, trávě, tak na antuce. Není to žádný ortodoxní servis-volej travař, který by byl na antuce jalový. A to, že na trávě prakticky do roku 2007 nebyla žádná konkurence, myslím smrtelně vážně. Jako kdo - Roddick? Já nejsem žádným obhájcem velké konkurence na antuce v letech 05-09/10. Největším konkurentem Nadala byl na tomto povrchu v těchto letech Federer. Ale aby byl antukář Nadal největším konkurentem Federera na trávě - to je vcelku úlet.
Reagovat
Mayo
jasné, že máš .... môj tip Federer vs Murray finále...ale uvidíme...zajtra hneď pár favoritov, takže bude načo pozerať...aj keď som hlavne zvedavý na Býka
Reagovat
Rafaeoli25
Moj tip Nole-Rafa, pokud Rafitovi budou držet záda, v což doufám, Nolemu ale věřim stoprocentně, dle mě mírně největší favorit na titul, Andymu moc nevěřim..
Reagovat
gigin
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Petra na kurtu číslo 3, poslední zápas.. :-) To se budu celý den nervovat, jestli nastoupí, skvělý.. :(
Reagovat
PetaM
Jsou na kurtu č. 3 kamery?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou :)
Reagovat
PetaM
Super, aspoň jedna pozitivní zpráva, děkuji :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by si snad netroufli, dát Petru na kurt bez kamer.. :-)
Reagovat
PetaM
Myslíš? :D :D

Jinak, nevíte někdo, na jakých kurtech jsou kamery? Nebo aspoň odkaz, kde je to napsané? :D
Reagovat
gigin
Mělo by to být takhle: Centr a kurty 1, 2, 3, 10, 12, 14, 16, 17 a 18.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wimbledon.com/en_GB/visitor_a_to_z/201205141337010356845.html
Reagovat
PetaM
Opět děkuji :D :D Už nebudu prudit :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslim, ze by si to netroufli - prece jen je to jejich sampionka a kolik takovych jejich sampionek jeste aktivne hraje ;)
Reagovat
rod_laver
už se těším, asi první zajdu na Nanda.. nebo že bych zašel na Gulbu? :D
Reagovat
Denis92
Coskoro nam zacina treti GS roka a je tu znova FANTASY. Vacsina hracov ktori uz hrali AO alebo FO by mali byt v tej lige. Pozrite sa na stranke ci v nej ste a ak nie postupujte podla pokynov nizsie.
Myslim, ze pravidla vsetci poznate a netreba sa k tomu nejak detailnejsie vyjadrovat.. ak by nieco tak sa kludne spytajte :)
Vytvorte si timy tak ako uznate za najlepsie. Vela stastia!

Ak by sa chcel este niekto pridat,dole su pokyny.
http://www.grandslamfantasytennis.com

Vytvoril som na tejto stranke fantasy league este pre AO 2014 a ta stale funguje aj pre W14.
Nazov ligy : "TenisPortal"
treba sa zaregistrovat (pokial ste tak neurobili uz v minulosti)
date LEAGUES, potom BROWSE LEAGUES a tam napisete "TenisPortal"

Ak sa chcete zucastnit oboch lig, tak si jednoducho musite vytvorit dva ucty, aby ste mali dva rozne timy.
Reagovat
Denis92
Realne Roger ma naozaj sancu vyhrat W, ale pod jednou podmienkou..ze sa Nadal nedostane do semifinale, pretoze neverim ze ho dokaze na GS porazit. Na Murrayho ci Djokovica mu verim.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Fandovi jsem dneska zkoukla sestřih loňského Wimbledonu, bylo to zajímavé, tak jsem zvědavá, jak to bude zajímavé letos. Hlavně jsem viděla Juana, jak hrál super zápas s Djokem a uvědomila si, jak mi Delpík na okruhu chybí.. :)
Reagovat
Cico93
on chýba každému:(
Reagovat
smazaný uživatel
Ten sestřih jsem viděla taky, ale ve čtvrtek někdy kolem poledne. Když jsem viděla Juana, tak se mi chtělo brečet. Hrozně mi chybí.. :((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že se objeví co nejdřív, vím, že ho každý nemá rád, ale prostě pro mě je to sympaťák č. 1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Delpa má rád úplně každý. Nebo takhle.. on je jeden z těch tenistů, který snad nikomu nemůže vadit.
Reagovat
smazaný uživatel
tak vim tady o pár lidech, co ho nemusí, znáš to. :) Ale když jsem viděla ty jeho výměny s Djokem nebo loňský zápas s Hewwitem v 5. setu, to byl prostě luxus :)
Reagovat
smazaný uživatel
opr. Hewittem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
BTW: Díval jsem se do programu a na Fandovi bude Wimbledon i letos. Z loňska mám zkušenosti, že na Fandovi dávaly zajímavější zápasy než na Nova Sport. Možná to teda bylo i tím, že moje favoritky skončily hodně předčasně... Ale pamatuju si, že na Fandovi dávali třeba kousek zápasu 1. kola Masha - Kiki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já četla na netu, že na Nova Sport budou hlavně zápasy Čechů, což mě fakt naštvalo. Těšila jsem se, že si Petru pustím v TV, dám si k tomu jahody se šlehačkou a budu se kochat.. :D Takhle budu muset sedět u PC a koukat na stream. Třeba si to ještě rozmyslí.. :)
Reagovat
PetaM
Minulý rok jsem viděl spoustu českých zápasů na Fandovi. A platilo to samé, co letos ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si na to přivstala ráno, moc pěknej film, asi oficiální ne? Delpo mi taky hrozně chybí, vzpomněla jsem si na to parádní loňský semifinále s Nolem, sestřih dramatickej tak akorát, ale viděla jsem lepší reportáž z finále od ESPN. Nevíte někdo, jestli se tenhle film dá někde sehnat? :)
Reagovat
Vojtiik
by mě zajímalo jestli to všichni ti loláci a klauni co tu budou blít aspoň přečetli:D
Reagovat
smazaný uživatel
Par poznamek a postrehu o Fantasy ligach...a o zameru II.ligy, ktery se rodi hodne pomalu, ale snad se urodi...

1/ Pokud si chteji tzv. II. ligari zahrat celou verzi s plnym tymem musi mit dva ucty. Je to mozne, ale nemohou uplatnovat naroky na vyhry UNICEFu. (zadny problem v tom neni, Charles vas nebude rozhodne banovat, pokud nezacnete prehanet s uctama, ale dva jsou vpoho)

2/ Obecne verze Unicefu neni podle mne dobra pro hru se vsemi hraci...(a pokud vim tak sam Charles - ten ktery portal vede, chce menit nejaka pravidla atd...nebot trochu zaostavaji...)takze nejen z meho pohledu nuda, kterou zachranuje tipovacka;) Takze treba nechapu proc to nehrajete dale na vyzkousene kvalite australskeho portalu, ktery tady zavedl tomasinho...to melo aspon drajv, kdyz uz...nebot mate lepsi pravidlo na omezeni vyber hracu...a tim je hra o dost zajimavejsi...

3/ II.liga slouzi k tomu si proste zahrat jinak... spis jde o to, zkusit najit cerne kone turnaje, kteri mohou dojit daleko... nikdy jsme s Titem, ani Giginem nemysleli, ze do toho pujde tolik lidi;D) opravdu...nebot tech lig je na netu plno...

4/ Podle mne je nej holandska verze...kdy se jede cely kalendar ATP, cely rok (vyzkousel jsem aktivne, jel to jeste janekda, gigin, oskar take), ovsem ma to vadu, ze to je jen na ATP, ale je to uplne nej system pravidla Fantasy, nebot mate virtualni prachy, ktere mate k dispozici na nakup hracu do tymu, a kazdy hrac ma cenu podle prepoctu bodu v ATP, takze si clovek muze v tom systemu hodit do tymu absolutni cerne kone bez fav....a vpoho vyhrat, co vic v tehle verzi dostavate tolik bodu kolik dostava hrac v realu !!!!...v tom jsou fakt Holandane machri > nevyhody > strasne slabe az priserne graficke prostredi... neni WTA...

5/ Existuji tzv. Fantasy pro kazdy GS, kde musite odtipovat cele pavouky...velmi zajimave individualne, ale jako liga to nema drajv vubec...

6/ Jinak plno portalu, kde muzete jet cely rok atd... ale to uz je opravdu pro maniaky, kteri od toho kompu se nezvednou;D)
Reagovat
smazaný uživatel
II.liga (zatim jednoduchy rozlisovaci nazev)

Jestli jde o II. ligu... zamer do budoucna je jednoduchy...vytvorit vlastni platformu... na ktere by se mohlo jet navzdy...pocet ucastniku mam celekem nekde, nejde mi o pocet lidi, ale o ty, kteri se divaji na to i trosku jinak;) a nejen pasivne...(a to muze byt fakt v budoucnu problem...)
...jde prostou nezavislost od tech vsech silenych serveru...ale potrebuje to lidi...v budoucnu by melo byt uplatnene holandske pravidlo...

Jestli jde o pravidla na UNICEFU II.Ligy, budou i tak evoluovat, podle toho na cem se vetsina hracu i domluvi...behem GS...jestli jde o moderaci, Wimblas... bude moderovat Janekda...

Uz ted pro USOpen je pripravene nove pravidlo, ktere by to mohlo posunout a nakopnout jeste dale...a bude oznameno na chatu behem Wimblasu... bude to jeste "drsnejsi nez bez top9" ale vice svobodnejsi z hlediska vyberu...ikdyz do holandske verze to bude mit jeste kilometry daleko...

Jakekoliv dotazy hracu II.ligy smerujte na chat...
Kdokoliv jiny do vzkazu neni problem...
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Cico93
čo Kadleci sa ti nepáči, ti to hneď vysvetlim keď dačomu nerozumieš:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tipuju finále prave na Rogera s Murraym.
Reagovat
darek.vrana
Ach jo, to je zase rozhovor. Jen mi tam chybí věta: "Rád se vracím na místa, kde jsem něco dokázal, a tady ve Wimbledonu jsem dokázal přepsat historii. A taky se nemůžu dočkat, až moje děti vyrostou a uvidí mě hrát."
Reagovat
aligo
A děti mých dětí :-D
Reagovat
VlS
a děti dětí mých dětí
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si jistý, že ty bys určitě dokázal odpovědet líp.
Už jsi stejný jak Gulbis, panebože.
Reagovat
kstzlin1
Přiznejme si, Roger má super los. Ve čtvrtfinále na trávě nevýrazného Wáwru, v semi na trávě beznadějného Nadala. Jediný zápas, ve kterém by mohl mít problémy, je finále s Djokerem ;))
Reagovat
vojmut
jen to nezakřiknout, známe Rogerovi kolapsy :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se Rafa dohrabe do SF, tak Roger nemá šanci, a není třeba si namlouvat něco jinýho. Pro Rafu jsou nejrizikovejsi právě první dvě kola, pak nasadí jinej level a je to doma, tak jako vždy. To už jsme slyšeli, takových prognóz, jak už i u FO, a hle jak to dopadlo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá šanci? To už jsem slyšel také v Austrálii s Wawrinkou proti Nadalovi a jak to dopadlo všichni víme ;-)
Reagovat
Amputace
Prý v semi beznadějného Nadala. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2661739/Laura-Robson-joins-Maria-Sharapova-advert-Sugarpova-sweets.html

Já chcu takyyyy :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se tě chtěl při nejbližší příležitosti zeptat, jestli nechceš bonbónek. :D Jóóóó, od takových slečen bych chtěl taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, snová kombinace :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou fakt zlaté :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa velkohuby komediant opet nezklamal :-) prc, prc, prc z huby Roziirku...:D
Reagovat
Cico93
Komediant si ty a dosť trapny ,)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist