Federer: Na grandslam pořád mám

30. 6. 2011, 17:10
Aktuality 90
Na svém "domácím hřišti" ve Wimbledonu vypadl podruhé za sebou ve čtvrtfinále, Roger Federer ale pořád věří, že svou rekordní sbírku 16 grandslamových titulů ještě rozšíří. Jen se teď nesmím nechat rozhodit, řekl Švýcar po porážce s Francouzem Tsongou.
Profily hráčů
Roger Federer

Již od Federerova loňského poklesu na třetí místo žebříčku a neúčasti ve finále na třech ze čtyř grandslamových turnajů se začalo nahlas hovořit o konci éry kdysi téměř neporazitelného Švýcara. Dlouholetá světová jednička sice vyhrála grandslam naposledy loni v lednu v Austrálii, za své poslední vzepětí to však nepovažuje.

"Myslím si, že rozhodně ještě můžu získávat grandslamové tituly. Nebyl bych tu, kdyby to tak nebylo," řekl Federer na tiskové konferenci po porážce 6-3 7-6 4-6 4-6 a 4-6 s dvanáctým nasazeným Jo-Wilfriedem Tsongou.

Švýcar má za sebou osm let, během nichž dokázal vyhrát pokaždé alespoň jeden grandslam ročně. Pokud bude chtít letos sérii natáhnout, nezbývá mu nic jiného než stejně jako v roce 2008 zachránit sezonu na US Open. A na to si věří.

"Forma tady je. Jsem šťastný. Jsem zdravý. Cítím se mnohem lépe než zhruba před rokem. To je hodně povzbuzující," tvrdil Federer. "I když jsem utrpěl těžkou porážku, necítím, že by mě nějak znejistěla. Myslím, že to je teď klíčové, nenechat se rozhodit," dodal basilejský rodák.

Federer nyní upře pozornost ke švýcarskému daviscupovému týmu, jemuž chce v utkání 8.-10. července pomoci k vítězství nad Portugalskem a tím k postupu do baráže o Světovou skupinu I.

"Budu makat víc než obvykle a snad se vrátím mimořádně silný nejprve na Davis Cup a pak na americké léto," řekl směrem k sérii turnajů ve Spojených státech, která vyvrcholí závěrečným grandslamem sezony v New Yorku.

pva, ČTK

Komentáře

90
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hlúpáčik môžeš hovoriť svojim rodinným príslušníkom ty trúba..Ja som s tebou husi nepásol socka...Áno, všetko sa točí okolo grandslamov, avšak doby kedy vyhrával GS Federer a tie súčasne môže porovnávať len absolútny tenisový diletant...Teda ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehovoriac, že práve na GS Rafa Federrora tlče hlava nehlava..Takže, áno GS sú podstatné..A aby bol pre mňa Roger král, ked má 16 a RAFA iba 10...Lenže porovnávať toto číslo môžme až po skončení ich kariéry, ty tenisový analfabet..
Reagovat
spaniel
Ještě jedna věc. Federer přitáhl k tenisu po dlouhé době zase masy. Je to první tenista s globálním potenciálem, který je schopný ovládat média a první tenista, který je na úrovni nejpopulárnějších sportovců jako Jordan, Schumacher, Woods a podobně. Vždycky bude nej ;)
Reagovat
Matti
proč píšeš jednou česky a jednou slovensky? Jen tak ze zvědavosti se ptám.
Reagovat
Jiri
spaniel to vystihl presne! Ty uspechy a jednani uz mu nikdo nevezme!
Reagovat
Padme
Nádherný komentář ;) Já jsem s Rogerem vyrostla a pro mě to je velký životní vzor a nejenom ze sportovního hlediska. Budu mu fandit ať je první, třetí nebo kdekoliv v žebříčku. Přeji mu ještě krásná a dlouhá tenisová léta. A i kdyby už nevyhrál jediný turnaj, tak pro mě bude vždycky PAN tenista s nejkrásnějším útočným stylem hry :) A to říkám zcela s pokorou a respektem ke všem hráčských legendám i jeho současníkům včetně Noleho a Rafy. Jsem hrozně ráda, že se tenisem dokáže bavit stále, i když třeba už nedojde do finále. On se nevzdává, a o to větší má můj respekt :) Stejně doufám, že to US Open nebo jiný grandslam ještě vyhraje!! :) Roger go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Pritiahol k tenisu masy?..nepreháňaj..Práve pri nástupe Federera bolo v tenise obdobie temna..málo osobností...+ Nadal vyhral minulý rok svetového športovca roka (vo všetkých kategoriách)..len na margo toho, kto sa dostal na koho úroveň ;)
Reagovat
steve79
Přál bych si, aby to byla pravda. Jenže moc mu nevěřím. Co to zmamená makat více než obvykle? Možna by mohl Fedex trochu zlepšit return.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě osobně PAN hráč s velkým H. Kolik toho on vyhrál,to hluboce smekám. A má pravdu v tom,že ještě se mu může podařit vyhrát grandslam,třeba právě v září v Americe.
Reagovat
smazaný uživatel
Přátelé, některé vaše příspěvky jsou opravdu na úrovni. Jako chápu, že káždý fandí svému hráči, ale některé vaše reakce vypadají tak, jako by byl Roger největší tenisové kopyto historie. Dobře, berete Rafu jako the best of all time, já ho taky strašně respektuju, uznávám a obdivuju, ale to je z vaší strany opravdu takový problém přiznat nějaký ten kredit i jeho největšímu rivalovi? Vždyť bez Rogera by to nebyl TEN Rafa a naopak. Vezmu-li v úvahu, jací jsou to kamarádi a s jakou úctou o sobě vzájemně mluví, přijdou mi místní žabomyší války nepochopitelné!
Reagovat
Jiri
Palec nahoru!
Reagovat
smazaný uživatel
NO KONECNE ZAS ZAZIVNE DEBATY.....DIKY HOŠI
Reagovat
smazaný uživatel
Jesli tyhle "fekální" přestřelky považuješ 1/ za debatu (!!!), a nadto dokonce za 2/ záživnou (!!!) debatu, pak sorry, ale něco s tebou musí být v hodně hlubokém nepořádku. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně kvůli těmto "záživným" debatám má tenhle server tak špatnou pověst...
Reagovat
smazaný uživatel
fekalije umím nečíst - ty namyslim ( uz včera to pěkně vypuklo ). I zbabělej original Barney vylezl....takže dobry. Příště upřesním !!!!! Ale opravdu admina nechapu
Reagovat
smazaný uživatel
...nemyslim...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou hrozný kecy tady. Mě příjde,že tady 90% lidí ani tenis nezajímá..Spíš rekordy, turnaje, Fedex vs Rafa, kdo má přítelkini, kdo ne...atd atd..Neni to snad sakra jedno.? Hlavní je, že se můžem koukat na pěknej tenis, kterej předvádi skvělí hráči a že někdo vypadne..? to se prostě děje..třeba bude mít Rafa za 5 let nebo dřív taky trable a pak zase všichni začnou fandit tomu kdo je zrovna na koni..???
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Federer měl smůlu že chytl nejtěžšího soupeře do čtvrfinale ze všech tří. Protože Fish ani Tomič nemají takovou kvalitu jako Tsonga. Nikde není psáno že by Djokovič či Nadal Tsongu porazili. Hlavně Djokovič hrál velkou tužku.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že je to dost dáno tím zvláštním / nezvyklým Tomičovým stylem, proti kterému se dost blbě hraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vy čo nechápete Federerovo sebavedomie nikdy v živote nič poriadne nedosiahnete. Typická česko-slovenská vlastnosť, nedajboh aby som mal sebavedomé výhlásenia, veď sa mi to môže vrátiť v zlom ! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Federer, nejlepsi tenista planety, co kdy hral tu hle krasnou hru.

16 GS Titles.

O cem porad chcete diskutovat!!

Laskave si prectete jeho knizku a zjistite vic, co jeste dokazal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdárek,tak tady je to nějaký drsný...:-))))přej a bude Ti přáno:-))vostře do sebe jdete...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jeziiiis co ty tady chces....dej si nejaky hovinko na veceri ......a vypal odsud ...
Reagovat
smazaný uživatel
hele fekálista:-)pleteš si stránky,tady se neřeší h.ovna:-)))průjme:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty co pomlouvají a házejí špínu na Fedexe jsou jen banda ubožáků! Psát o někom, kdo toho tolik dokázal to co vy, tak to už je vážně smutné! Ať si každý fandí komu chce, ale musí se furt nadávat na Rogera?! Třikrát nebyl na GS ve finále a už se mluví a konci jeho kariéry... já osobně mu nepřestanu fandit nikdy. A proč? Protože dokázal velké věci a je to dobrý člověk!
Reagovat
Teo
Roger = nejlepší tenista bez trenéra (aspoň nějaký čas) všech dob!:o)
Reagovat
Frantz
Rozer - nejlepsi tenista v aroganci :-)
Reagovat
Teo
Když myslíš:o)
Reagovat
Jiri
Souhlas. Myslim, ze mnoho lepsich jich nebylo a arogantni (?). To, ze je sebevedomy nema s aroganci co delat. Bez toho by se tak daleko nedostal.
Reagovat
Pe3k
Legenda legend Roger Federer je stále favoritem, kamkoliv přijede. Není turnaj, který by nemohl vyhrát. Sice mu chybí bojovnost, agresivita a dravost, ale to se dá vzhledem k okolnostem chápat.

Chci vidět Nadala, jak překoná jeho rekord 23 semifinálových účastí na grenslemových turnajích v řadě - leda tak ve snu. Nebo 5 výher na turnaji mistrů...Nadal Federera nikdy nepřekoná :)
Reagovat
darek.vrana
A ja chci videt Federera, jak prekona jeho 6 titulu z Parize. Asi taky leda ve snu, vid...
Reagovat
smazaný uživatel
tyto data co si vyjmenoval jsou jaksi nedulezita a druhořada. Mas proste smulu ! hralo se a vzdy se bude hrat totiz na Mejďžry. Stahujeme vid !
Reagovat
smazaný uživatel
Pust si radši naky to porno, machrujes tady s krasnou přitelkyní, je ti 40, a potomky nemaš.
Reagovat
Frantz
Tohle si napsal dost armstrongovsky,hadam,ze ses zapomnel prepnout,ty pomatena schizo :-)
Reagovat
Pe3k
Jelikož mi nikdo normální nenapíše, pouze skupinka stupidních ignorantů, tak si napišu sám :)

Nice coment Pe3ku :)
Reagovat
Pe3k
Navíc sám mistr ve strkání si prstíčku do zadečku během zápasu - Rafael Nadal řekl, že je Federer lepší hráč a že ten kdo tvrdí opak neví nic o tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože si na rozdíl od Federera vidí do huby. A nemá zapotřebí machrovat v médiích.
Reagovat
Pe3k
Naopak, Rafa většinou neví co mluví. Např. v minulém ročníku wimbledonu řekl, že berdych je nejlepším hráčem se kterým se může ve finále utkat - nic proti Tomovi, ale ještě ted se z toho válím smíchy.

Nebo když mu posledně lepilo u dupky, když málem prohrál s Del Potrem a říkal, že měl tak velké bolesti, jako by šlo o zlomeninu a testy ukázaly, že mu vůbec nic není...
Reagovat
Frantz
Tak ted na to kapnuls,palec nahoru ;-)
Reagovat
darek.vrana
Protoze Nadal ma respekt k souperum a trochu skromnosti... A Rozer misto aby mu kompliment oplatil, tak mu jen prikyvuje, ze?:)
Reagovat
smazaný uživatel
S tim Potrem me vzdycky tak pobavis...! opravdu se nemohu dockat az Ten tvuj Den D prijde ......co ty tady budes psat za sračky to bude parada. tak honem, bez uz obšťastnit tvou nadhernou přitelkyni jak uz si nekolikrat zminoval....že jdeš prave na TO
Reagovat
Pe3k
Kde se poděla jeho skromnos a respekt, když prohrál 4x v řadě s Djokovicem?
Reagovat
Pe3k
Přítelkyně je štastná když vyhrává Djokovic. Ty kupříkladu žádnou přítelkyni nemáš viď? Natož krásnou :D
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě to Nadal překoná. těžko Nadal někde vypadne ve čtvrfinale či dřív. takže to překoná určitě ty semifinale.
Reagovat
l00bor
Ono nebejt Paříže a antuky vubec tak ten vaš Nadal je poloviční.
Reagovat
smazaný uživatel
znehodnocovat Paris a antuku je dalsi ze zdejsich vrcholu tenisoveho kreetenissmu. Copak nevidite, ze ty francuzi delaji rok co rok vše proti Nadalovi. Tvrdší vapencovy podklad ( pres zimu naschval neprikryty), umyslne nekropene pri turnaji, a letošni nove miče v podobě šutrů byl vrchol drzosti
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je jenom uplakánek nic víc. To jeho věčný já nejsem nic oni všichni jsou lepší mi už leze krkem. Strašný! Nemám ráda takovéhle povahy. Fedex mluví stručně, jasně na rovinu. Má respekt k soupeři ale je sebevědomý a to se mi na něm líbí. Oceňuji co Nadal dokázal a předpokládám že toho ještě dost dokáže ale jinak je strašně nesympatický kluk. A o tom jak se tváří na kurtu když hraje o tom ani radši nebudu mluvit.
Reagovat
Frantz
Nekdo je skromnej a hraje az do sameho konce turnaju a nekdo machruje,vytrubuje do sveta,jak si jede pro titul a cumi doma na prd.li :-D
Reagovat
smazaný uživatel
uz se ti psal - jdi si pustit radeji to PORNO
Reagovat
smazaný uživatel
Hm..Nechcem ti brať ilúzie, ale tie dva rekordy, ktoré si spomenul sú v hierarchii tenisových hodnôt niekde na konci rebríčka..Dôležité sú GrandSlamové trofeje..Všetko sa točí okolo nich..Len zápasy z Grandslamov píšu históriu..Ako tak zaujímavé sú ešte turnaje Masters, ktoré zapĺňajú nudu v čase, kedy nie sú grandslamy..
Reagovat
spaniel
Haha, ty hlupáčik. Teraz si si nabehol sám do seba. Keď sú GS jediné doležité, tak potom je Roger král aj pre Teba.
Reagovat
smazaný uživatel
Po RG říkal že Wimbledon vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že mě dost udivuje, že vás dva furt baví na sebe vzájemně reagovat. Proč se prostě neignorujete? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ubožák 99.9 začal útočit. Je přece přirozené, že se bráním. Kdybych na něj nereagoval, určitě by si myslel, jak mi to "natřel".
Reagovat
smazaný uživatel
zkrachovalče
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyt´ to nyní vidíš sám (viz výše jeho "reakce" na mě) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
precejenom pod kabatem Pe3k rozviřis vody víc
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi jenom k smíchu, ty dezoláte. :-) To ti vážně nevadí? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vam uz opravdu zustane jen ta posledni šou jen z toho turnajku na konci roku.....jaksi turnaj zranenych nebo mistrů nebo mistrovství sveta nebo jak se tomu vlastne říka ??!
Reagovat
smazaný uživatel
take si pochopil, ze armstrong=Pe3k !!!!! protože větší valku vedu s tou druhou psychopaticku pulkou ......Pe3k
Reagovat
darek.vrana
A to má štěstí, že nenarazil na Štěpánka, protože ten Tsongu před dvěma týdny sfoukl jako svíčku:).
Reagovat
Jiri
Fedexovi kvality a uspechy jsou nepopiratelne. Jakekoliv zpochybnovani opravdu neni na miste. Neni to jenom sportovni stranka, ale on je skutecne osobnost. Takovych je v soucasnosti a mozna i historii po skromnu, takze respekt! Co se tyce sance na GS, to je tezke pri DJOK forme, (snad uz) vzestupu Murrayho a predevsim Nadala, ktery jako jediny, muze Fed. uspechy prekonat, pokud mu vydrzi zdravi.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer si naozaj verí, keď hovorí o možnosti grandslamových tituloch...Skôr by som o tom hovoril v jednotnom čísle..Každopádne, na tráve mal najväčšiu šancu, pretože betón je najuniverzálnejší povrch, kde ho čaká oveľa širšia konkurencia, než tráve či antuke..Betón rozhodne nebude o štyroch tenistoch ako posledné dva mesiace, očakávam výrazný nástup druhej vlny..
Reagovat
smazaný uživatel
Stále má na to, aby získal další Grandslam! Ale stojím si za tím, co jsem včera napsal.
Reagovat
spaniel
Navzdoty všem nepřejníkům, Roger ještě rozhodně nekončí a dál bude rozdávat radost. Fandit mu budeme i když už GS nevyhraje. A vy jste strašní chudáci, že nedokážete fandit pro někoho, ale jen proti někomu. Vždyť vám bude chybět víc než nám :)
Reagovat
smazaný uživatel
K duu retardovaných trotlíků Frantz + 99.9 nemá smysl se vyjadřovat. Chudáci...:-)
Reagovat
a.magerova
Jj i když mě včera nepotěšil, fandit mu nepřestanu !!!

Jo a holčičí názor: na té fotce vypadá moc dobře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě, že mu fandit nepřestaneme, ba naopak, každá takováhle prohra mě utvrzuje v tom, že jsem si svého oblíbence zvolil dobře. :-)
Reagovat
taffer
Já říkám stále: i když bude 50. na světě, na ten jeho krásný, lehký tenis se budu dívat daleko raději než na udřený styl jeho konkurentů.
Rogere, už jsi toho dosáhl tolik, že se tenisem teď už jenom bav. A jestli už nepřijde žádný GS? No a co, hlavně, že holky jsou zdravé a že jste spokojená rodina. Hodně stěstí přeje věrný fanda.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak! Děkuji za velmi rozumný názor. Roger pro mě bude vždycky jednička a fandit mu budu tak dlouho, dokud bude hrát, a to doufám, že ještě nějaký ten rok bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Fedexem cca před půl rokem... Přečtěte si, co tam říká a porovnejte to se součastností :) http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/100864/federer-konec-jedne-ery-zeptejte-se-za-pul-roku.html
Reagovat
smazaný uživatel
Vy chytraci! věk kolekm 30 roku je nejoptimalnejsi na uspech grandslamu. Nejchtejte tady vyjmenovavat ruzne a ! jediné ! uspechy ruznych hracu ..... kteri se dockali prave v techto letech. Federerovo opakovane neuspechy jsou dany pouze zkvalitnenim éry
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Jééé, ta to si počkám, jak bude Nadal v "optimálním" věku okolo třicítky vyhrávat grandslamy. To se moc těším! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snáď si nemyslíš,že 30 je nejaký vek..Grandslamový víťazi po 30ke sú úplne bežní..
Reagovat
smazaný uživatel
Neber to plošně. kazdopadne Rafael uz mít zapotřebí hrat ve 30 nebude. Dvacetinasobnej španělskej šampion grandslamu i naky ten poharek Švyacarovi věnuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Reakcia na Sakala..
Reagovat
smazaný uživatel
PETR KORDA
Reagovat
smazaný uživatel
+ Sampras, Agassi (niekoľko krát)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže s kým se musel poměřovat takový Korda, Sampras nebo Agassi (myslím po třicítce)? Roger má proti sobě jednoho ze dvou nejlepších tenistů historie (pořadí nechám volitelné) a my můžeme být rádi, že můžeme sledovat jejich úžasné souboje.

To 99.9: Nadal 20 GS nevyhraje, tomu nevěřím. A v něčem Rogera nikdy nepřekoná - v absolutní univerzálnosti (o tenisové eleganci nemluvě, tam je Roger v úplně jiné lize). Federer hrál finále VŠECH GS už alespoň 5x, to Nadal nikdy nedokáže. I pokud by zítra popáté postoupil do finále W (což není tak jisté), tak mu pořád zbývá uhrát ještě 4x finále AO a 4x finále US Open a dost pochybuju, že se mu to podaří.
Reagovat
darek.vrana
1. Optimální, ne NEJoptimálnější. Slovo nejoptimálnější je nesmysl.
2. Se zkvalitněním éry bych i částečně souhlasil, ale zrovna s Tsongou by před pár lety Federer ve Wimbledonu neprohrál. Nemyslím, že by hrál pořád stejně dobře, jeho výkonnost dolů rozhodně trochu šla, i když ne radikálně. A taky jeho sebevědomí a psychická odolnost. Sebevědomí se sice snaží dohnat velkohubými prohlášeními po každém neúspěchu, ale vnitřně si nevěří.
3. 30 už rozhodně optimální věk není, i když starý ještě taky není. Sampras a Agassi sice ještě vyhrávali, ale už to bylo spíše paběrkování a taky to bylo slabší generací na konci 90. let, z čehož těžil právě i Korda.
Reagovat
smazaný uživatel
Prrr..Brzdi, brzdi...Samprasova a Aggasiho éra bola oveľa našlapanejšia, než Federerova..Teda pokiaľ sa bavíme o dobe, kedy získal Roger prvých 10 GS..V tom čase bol Rafa tínedžer a Djoker, Murray, či franzúske mladé pušky prakticky neexistovali..Taktiež si nemyslím, že je Federer univerzálnejším tenistom..Možno hrá ofenzívnejší tenis, avšak Rafova najväčšia prednosť, ktorou mu nikto v historii tenisu nemôže konkurovať je prispôsobivosť..Svedčia o tom aj tituly z RG, resp. Wimbledonu, teda povrchov, ktoré sú diametrálne odlišné..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pane, já jsem tam psal "po třicítce", tedy od roku řekněme 2000 dál. Že měl Roger v letech 2005 - 2007 slabší konkurenci, to uznávám, ale to Sampras s Agassim v letech 2000-2003 kdy vyhrávali své poslední GS taky.

A co se trávy vs. antuka týče, tak spousta tenistů tvrdí, že se ta tráva ve W. svými vlastnostmi blíží antuce (především ve druhém týdnu, kdy už není "čerstvá"). Rafa má navíc strašnou výhodu v tom, že je levák, což je na trávě dvojnásobná výhoda (o tom by mohla vykládat Petra Kvitová). Proto ty úspěchy na trávě. Mimo trávu a antuku to už tak slavné není, že?
Reagovat
Matti
není, přesto má Rafa i UO a AO a ani jeden z nich se nehraje ani na trávě nebo antuce. Nebo snad ano?
Reagovat
Frantz
Jasne,i ta Olympiada,na kterou se pan maestro za celou karieru nezmohl,se asi hrala na antuce :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Fuu, to snád nemyslíš vážne, že sa tráva blíži antuke..To je úplne hlúposť..Je voľným okom viditeľné, že to je úplne iný tenis.

Nadal nie je ľavák. Je to pravák hrajúci s ľavou rukou..Federer má rovnaké možnosti, tiež môže hrať ľavou, ak to dokáže ;)

A že Rafa nemá úspechy na betóne? To že na ňom začal zaznamenávať úspechy neskôr neznamená, že ho momentálne neovláda..Na US open ide dokonca ako obhajca, takže neviem o čom ;)
Reagovat
smazaný uživatel
hm přál bych mu to za to co pro tenis udělal ale nevím bude to mýt těžké ale v paříži ukázal že by ještě mohl ikdyž v téhle konkurenci mladíku. . (a to se zachvilku dá do kupy Del Potro). ..no hlavně že jej to furt baví to je základ-:)
Reagovat
Frantz
..zazvonil zvonec a pohadky je konec :-D
Reagovat
smazaný uživatel
..."o konci éry...

...O KONCI KARIERY.....

(svycar to prehodnoti a po sezone konci - uz je to jiste )
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist