Federer přehrál Wawrinku a je podesáté ve finále Turnaje mistrů

21. 11. 2015, 22:24
Aktuality 138
TURNAJ MISTRŮ - Roger Federer po relativně snadné výhře nad krajanem Stanem Wawrinkou postoupil podesáté v kariéře do finále Turnaje mistrů. Loni k zápasu o svůj sedmý titul kvůli zranění zad nenastoupil, letos a už potřetí za poslední čtyři sezony na něj čeká znovu Novak Djokovič.
Roger Federer a Stan Wawrinka

Švýcaři Roger Federer a Stan Wawrinka se v semifinále Turnaje mistrů utkali druhý rok po sobě. A stejně jako loni zvítězil zkušenější z nich. Zatímco loni Federer přežil čtyři mečboly a téměř tříhodinovou bitvu, dnes vyhrál poměrně hladce za 70 minut 7-5 6-3.

Čtyřiatřicetiletý Federer sice v prvním setu ztratil podání a prohrával 2-4, nepříznivý vývoj však rychle zvrátil. Z následujících devíti gamů prohrál jen jeden a rázem vedl 7-5 a 3-0. Další brejkboly už nevyužil, ale náskok si bez komplikací pohlídal a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 18-3.

Statistiky zápasu
Federer - Wawrinka
6 esa 6
3 dvojchyby 2
64 % 1. podání 'in' 63 %
76 % úsp. 1. podání 70 %
65 % úsp. 2. podání 39 %
30 winnery 21
19 nevyn. chyby 27
24/32 hra na síti 3/8
3/6 brejkboly 1/2
čas: 1:10

Třicetiletý Wawrinka hrál v semifinále Turnaje mistrů třetí rok po sobě, ale stejně jako v předchozích případech na první finále nedosáhl a sezona, kterou vyšperkoval triumfem na Roland Garros, pro něj skončila.

Sedmnáctinásobný grandslamový šampion Federer hraje na Turnaji mistrů čtrnáctý rok v řadě. Třináctkrát dokázal postoupit ze skupiny a desetkrát to dotáhl až do finále, A když by v něm letos dokázal zvítězit, proměnil by v titul každý druhý start. Je totiž majitelem rekordních šesti trofejí (triumfoval v letech 2003, 2004, 2006, 2007, 2010, 2011).

Loni Federer v Londýně k zápasu o titul nenastoupil. Ze semifinálové bitvy s Wawrinkou totiž odešel s bolestmi zad a půl hodiny před finálovým duelem oznámil, že i vzhledem k blížícímu se finále Davis Cupu raději poslechne své tělo.



Před rokem se měl v repríze finále z roku 2012 střetnout s Novakem Djokovičem, který na něj čeká i letos. A tentokrát by snad měl nastoupit v plné síle.

Federer se už s Djokovičem tento týden střetl, v úterý ho v utkání ve skupině nečekaně snadno porazil a ukončil jeho 23 zápasů dlouhou neporazitelnost. Osmadvacetiletý Srb z posledních 31 utkání od poloviny srpna prohrál pouze dvakrát a pokaždé s Federerem. Ve finále US Open ale Švýcara přehrál.


O šest let starší Federer vede ve vzájemné bilanci 22-21, v této sezoně pak prohrává 3-4.

Djokovič v prvním dnešním semifinále nedal šanci Rafaelu Nadalovido finále Turnaje mistrů postoupil popáté v kariéře. V letech 2008, 2012, 2013 a 2014 v něm vždy zvítězil a letos tak může jako první tenista v historii triumfovat počtvrté v řadě. Celkově pátým titulem by se v historických tabulkách posunul na druhé místo za Federera a vyrovnal by se Ivanu Lendlovi a Petu Samprasovi.

Nedělní vrchol sezony je na programu od 19:00 SEČ.

• TURNAJ MISTRŮ 2015 •
Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů
sobotní výsledky (21. 11. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nadal (5-Šp.) 6-3 6-3
Federer (3-Švýc.) - Wawrinka (4-Švýc.) 7-5 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

138
Přidat komentář
MarcelPersch
s tím Fh to může jít rovnou zabalit.
Reagovat
Kozoroh
Dnes se bude přepisovat historie Turnaje mistrů - buď No1e získá titul počtvrté za sebou, čímž by předčil dosavadní rekordní šňůry Nastaseho (1971-73) a Lendla (1985-87), nebo Fedex vyhraje závěrečný podnik ATP sezóny posedmé, čímž navýší svůj primát.
Triumf by pro Noldu znamenal zlatou tečku za parádní sezónou, která patří mezi 5 nejlepších v histori profi-tenisu. Pro Rogera by finálová výhra znamenala satisfakci za letošní prohry ve finále Wimbledonu a US Open.
Je to finále, které odráží průběh a atmosféru letošního roku, kdy nejlepšími hráči byli No1e a Roger. Čekám velmi vyrovnaný duel, No1e bude chtít oplatit Fedexovi prohru ze skupiny, Fedex touží po pomstě za porážky na letošních velkých podnicích.
Snad No1e na Rogera vyzraje a připíše si další titul z TM :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty bys mohl psát články, člověče ;) pod tohle se podepíšu, ale když dovolíš, vzhledem ke svým preferencím opravím poslední větu na "Snad Roger na No1eho vyzraje a připíše si další titul z TM." :)
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CTyDsI6VAAAWmaT.mp4
Reagovat
smazaný uživatel
tak jako napsal to celkem dobře, možná lepší než zdejší redaktor ;)
Reagovat
a.magerova
Tak uvidíme.... Rogerovi se podařilo porazit 2x na jednom TM:
Agassiho 2003
Hewitta 2004
Tsongu 2011

Ale Nole je Nole....
Reagovat
smazaný uživatel
No1e je No1e ;)
Reagovat
Roger_Federer
At vyhraje kdo chce, za letosni top sezonu si to zaslouzi.
Roger pojd pojd pojd.
Reagovat
VlS
Já se budu asi raděj dívat ba Super Star, i když mžná to Nole do začátku stihne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Roger_Federer
Pohrat nebo vyhrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem obom finalistom..Nakoniec zaslúžené a očakávané finále...V kontexte turnaja a celej sezóny je obsadenie úplne na mieste..Zároveň by sa však patrilo, už keď Nole vyhral dva najdolezitejsie finálové zápasy, aby si Roger "postrážil", aspoň TM...Určite by sezónu ukončoval s o moc lepším pocitom, než po prípadnej ďalšej prehre veľkého finále...

Predpokladám všetky sety vyrovnané, bez ohladu na počet..Roger sa musí vyrovnať, ba dokonca predčiť Noleho na servise a priamych bodoch..Ak Nole na príjme pocíti bezmocnosť, znervóznie aj na servise, viď koncovka prvého setu posledného zápasu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je třeba Rogera pochválit, defakto takhle rozhodl zápas s Novakem a se Stanem ve 12.hře na příjmu. Vyhnul se tiebreaku a případným komplikacím.
Reagovat
mahycek
Jak hrál Roger ? Já jsem musel včera s kapelou na vystoupení, výsledek vím, ale pak jsme se po koncertě hodně picli, že jsem byl rád akorát tak za postel. Mám to ale nahrané. Myslím, jaká byla hra. Děkuji, mahycek
Reagovat
Pe3k
Na servisu hlavně v prvním setu slabota. Na síti někdy až magie. Zápas si zkušeně pohlídal, byl to dost rychlý zápas.Celkově lehký nadprůměr. Dneska to bude jiné kafe, doufám :)
Reagovat
Cico93
Tak snáď to bude veľkolepý boj a krásna bodka za touto sezónou.
Reagovat
panzer.dragon
včera když hrál roger tak mi přišlo že do pár úderů šel až trochu nebezpečně, že to měl příliš na dlouhou ruku a tak, sem si řikal hlavně ať mu zas nerupne v zádech :-)
Reagovat
steve79
Fedex musí proti Djokovičovi zlepšit první servis. Favoritem je bezesporu Djokovič. Byl by to malý zázrak, kdyby Federer vyhrál, ale ve skrytu duše v to věřím. At už je 19:10:D
Reagovat
panzer.dragon
rogere dneska pěkně takhle na setbalech a novak bude kouka jak když mu nadloube :-)

http://www.tennistv.com/video/videoId/1xr904z7fpip1mweh7za3b01n/title/federer-hot-shot--atp-london-rr
Reagovat
a.magerova
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11221635_841001196018544_8219894379448287258_n.jpg?oh=98d1740a0ae57529c480115fd650926e&oe=56EC2D44
Reagovat
smazaný uživatel
hezký pavouk turnaje ITF(10000)
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100036280
Reagovat
Frick
Hlavně ta kvalifikace stála za to :-D
Reagovat
rod_laver
Dnešek dle očekávání, favoriti předvedli to, co se očekávalo.

Přišlo mi, že Stan se trošku sesypal, z Rafy jsem neměl moc dobrý pocit. Často dostával return na čáru a nevěděl, co s tím, forehandům chyběla rotace a síla..

Atmosféra fajn, sice se nedá rovnat s GS, ale užil jsem si to. Byl jsem i na tréninku Rogera, fotky hodím spíš zítra najednou.

Kolegu naopak Roger vytáčel tím, s jakou lehkostí hraje a jak je variabilní a Stan nebyl schopný si s tím poradit. Má raději krev, pot a slzy v podání Novaka či Rafy :-) Každý to máme holt jinak.
Reagovat
a.magerova
A omluvil se Ti konečně Roger ? :-P
Reagovat
rod_laver
:-)) neomluvil, jsem se díval, jestli po tréninku se bude podepisovat a nic. Pořád to má v sobě :-))
Reagovat
a.magerova
Nemůže unavovat mimo trénink ruku.... nechápu, že TO furt nechápeš :-P
Reagovat
smazaný uživatel
po zápase se hoooodně dlouho podepisoval ;))
Reagovat
rod_laver
Aby ne, když tam byly kamery. Na tréninku žádná, tak se na to vykašlal ;) ale to je fuk
Reagovat
a.magerova
No.... tobě to moc fuk není, jak tak pozoruju... :-P
Reagovat
rod_laver
Fandím jeho tenisu, ne jeho osobě. Jen když se tady slétnou jeho fanatické fanynky, které by ho bránily, kdykoliv je příležitost, musím se ohradit :-)) samozřejmě jsem ho viděl rád a udělal mi radost ;) A zítra musí vyhrát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak já nevím, jestli se ostatní podepisujou i na tréninku nebo si každý jede to svoje, já ho neobhajuju, že je dokonalej a že se podepíše všem, ale na tréninku na to kašle, vždyť má svoje fanoušky věčně v patách a na každým kroku by se s ním chtěli fotit, jen říkám, že se podepisoval dost po zápase, tak ses tam měl nacpat taky :P
Reagovat
a.magerova
15 let.... dovedeš si představit sebe, jak 15 let děláš cvičenou opici tisícům lidí na povel?! Pokud s ním nežijeme jeho život, tak nemáme nejmenší představu toho co zažívá, ano sláva a LESK, ale i dřina a žádné soukromí.... a navíc je to chlap, a ti jsou k vyliskání VŽDY !!! :-P
Reagovat
rod_laver
Jsem si všiml, že jsi celkem "empatická a citlivá", a máš potřebu negativní chování lidí obhajovat. To už je tvůj boj.

Já jsem, na rozdíl od jiných uživatelů, nemálo turnajů objel a mám možnost srovnávat i to, jak se chovají jiní tam, kde nejsou kamery, a taky mám přístup k informacím od lidí, kteří jsou s nimi v kontaktu častěji. A taky Rogera jsem neviděl jednou mimo televizní záznam. Krom toho kdyby se jeho fanoušci chovali racionálně a nebyli do něj takoví blázni, jakými mnozí jsou, třeba by nebyl vůči nim občas "lhostejný".

Navíc, já jsem opravdu Rogerův velký tenisový fanoušek, ne lidský. Jen říkám, jak to je a nemění to nic na mém vztahu k němu. Jen nerozumím tomu, proč někoho tak moc dráždí to, že si dovolím o něm mluvit negativně.

Roger dle mě byznysu rozumí a chápe, že i jeho vztah k fanouškům je obchodní. Jen on si může, stejně jako např. Novak nebo Rafa, dovolit občas kontrakt porušit, protože nabídek je hodně. To je vše. Já bych ale velmi nerad někomu bral jeho život spočívající v denních diskuzích o Rogerovi na fóru a když náhodou se tato modla zpochybní, tak je zle.

A tím bych z mé strany skončil, už mě to nebaví. Pořád dokola.
Reagovat
r.Fever
Amen.
Reagovat
VlS
Rode, Rofovo úderům hlavně chyběla agresivita, délka a překvapivost, nápad. S Davidem to stačilo, protože David už roky a roky ví, že nad býkem vyhrát nemůže, Nole neumí španělsky a nikdo mu to asi v jiném jazyku neumí vysvětlit :-))
Reagovat
VlS
No a Stan po prvním odešel a až na pár záblesků zůstal mimo, ale Roger hrál fakt dobře. Nole nemusel ani nic zázračnýho hledat, Rafa byl odevzdanej.
Reagovat
Stan_Borowitz
je jeden z 5 hráčů, kteří dokázali Rafu porazit více než pětkrát. Naposledy vloni na antuce v Monte Carlu. Za poslední dva roky mají bilanci 3:3
Reagovat
VlS
Ale jo, ale když se podíváš na jejich bilanci
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak Davyděnko to není, to je jasný, ale v H2H je jeden z nejlepších, obzvlášť v posledních letech. Kdyby bojoval o postup, myslím, že by vyhrál.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tady kdyby David bojoval o postup a Rafa ho měl už jasný, tak jsem to myslel.
Reagovat
VlS
Já když jsem viděl, jak to Rafa mydí furt dokola topspinem vysokým jak blázen na kříž, tak jsem nepochopil, proč mu to David nezabíjel daleko víc, než to dělal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je v tomhle doktor Južnyj. Tomu člověk vleze do tréninku, když mu kouč něco vysvětluje, a on se ochotně podepíše a odfotí. :D
Reagovat
Denis92
Roger v suchom triku. Zajtra podla ocakavania uvidime finale Roger - Novak. Cokolvek ine by bolo prekvapenie. Pre mna dvaja najlepsi hraci sezony, hoci Andy ziskal o nieco viac bodov.
Novak je favorit aj napriek utorkovej prehre, ale Roger neni bez sance.
Reagovat
Stan_Borowitz
i já si myslím, že by bylo nesmírné překvapení, kdyby místo nich večer nastoupil někdo jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Může se stát, že oba odstoupí kvůli zranění a místo nich budou hrát Becker s Edbergem.
Reagovat
spaniel
Edberg FTW!
Reagovat
HECIS
Pekne pekne ten děda se nezdá :)
Reagovat
Mr.Pink
Nekolik lidi se tu ptalo, co je to za pisnicku.

Sigma - Higher

https://www.youtube.com/watch?v=Xv2SCjuuGt8
Reagovat
smazaný uživatel
;) je to určitě tahle verze nebo mají nějakej remix?
Reagovat
Frick
Fakt nuda, proč se to vůbec hraje, když stejně je to jasně nalajnovaný.

Roger s Novakem by měli dostat zákaz, podobně, jako ho dostala Serena do Singapuru.
Reagovat
Serpens
Lidi se chtějí dívat na ten nejlepší tenis, a ten prezentují právě Federer s Djokovicem. Podle tvojich slov tě tenis po kvalitativní stránce vůbec nezajímá a to ani u žen, jak jsme si všimli.
Reagovat
Frick
Ano, zajímá mne po fanouškovské stránce. Je mi jedno, jak hrál RM s FCB, ale neni mi jedno, jak hrála MOJE Slavie.
Reagovat
smazaný uživatel
když tomu nerozumíš, věnuj se raději ženským, teda WTA myslím, ale možná lepší i ženským jako takovým :P
Reagovat
a.magerova
Postup Dua LuLu mi udělalo taky radost :-)))
Reagovat
FulnekUltras
Pavlásek ještě pokračuje? ;)
Reagovat
a.magerova
Jj.... každou sobotu je víc v šoku z toho, že postoupil než ti co právě vypadli :-)
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že to tam ještě trochu rozvrátí... ;)
Reagovat
a.magerova
Taky doufám.... příště bude v porotě i Zdenda Svěrák, tak doufám, že bude hodnotit nejen tanec, ale i Lukášův humor :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
co ty jejich hadry, Simčo
Reagovat
a.magerova
Kostková - nic moc
LuLu - šikézní
Marešovka - sexy
Leona - ale jooo, připomínala mi dceru vodníkovu
Blogerka - no... něco mi na tom vadilo, jako jooo krásně červená sukně, zlatý vršek.... obé mi lahodící, přesto se mi to nelíbilo....
Gipsy - suproví modrásci
Jitka - černobílá elegance
Reagovat
smazaný uživatel
ne
náznak
určitě ano
ne
ano
semtam
ne
ano
Reagovat
a.magerova
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/12238022_976085552451167_8711856923831284402_o.jpg
Reagovat
a.magerova
To máš jako svoje hodnocení nebo reaguješ na mé hodnocení ?
A Kdo je ten osmý hodnocený ?
Reagovat
Cico93
ehm
škoda, že neviem o čom sa bavite.
Reagovat
a.magerova
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/12238022_976085552451167_8711856923831284402_o.jpg
Reagovat
Cico93
Jaaaj ...
ta pri Marešovi je slovenka nie?
Reagovat
a.magerova
Jj, ta tancovala u vás se Šmajdou... který to pak tak blbě vzdal, to mě tenkrát nas.ral :-/
Reagovat
Cico93
Ta tancovala asi v každej jednej sérii lets dance čo u nás bola.
Teraz tancuje s Leošom?...nech to tam celé vyhrajú.
Reagovat
a.magerova
Jj Leoš je dříč neskutečnej, až všichni koukáme jakej.... si u nás hodně spravil reputaci.... ještě nedávno: zas Mareš, furt Mareš, magor Mareš.... a teď: ty jo ten Mareš je dobrej !!!
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak nějak :D jsem furt říkala, že je to blázen a občas taky vůl, a on se umí i sklonit před takovým uměním a naučit se to s hlavou sklopenou, ještě jsem neviděla všechny díly, ale líbí se mě to :))
Reagovat
a.magerova
Jaj.... ona tancovala i s Jožom Vajdou - to si taky pamatuju, ti byli perfektní :-)))
Reagovat
a.magerova
Máme tam komika Lukáše Pavláska, který tančí s tanečnicí Lucií, takže maj přezdívku Duo LuLu.... Lukáš je dřevo neskutečný, tancovat neumí, ale je s ním velká sranda :-))
Reagovat
a.magerova
Tuto scénku mám od něho velmi ráda :-))
https://www.youtube.com/watch?v=57VNipV3x4E
Reagovat
VlS
Akorát už je na něm vidět, že mu je z toho trapně, protože všichni ví, že je dřevo největší.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně teda ne. Jak se mohl dostat mezi Top 5 s tím svým tancem netancem, to mi hlava nebere.... Jinak já fandím duu MaMa :) Ale řekla bych, že vyhraje to Schneiderová nebo Mareš...

Btw. Mně se šaty Kostkový líbily. :)
Reagovat
Lina
Lidi prostě dávají přednost humoru a tomu jak někdo šlape zelí, místo aby ocenili pokroky ostatních. První tři kola ok, i humor je potřeba, ale nyní, už by to mělo být spíš o tanci, protože je to taneční soutěž. Sám ví o tom, že už by, tam neměl být.
Reagovat
a.magerova
14 roků po sobě na TM
13 SF
10 F
6 T
Reagovat
smazaný uživatel
přidáme další šťastnou sedmičku? ;))
Reagovat
a.magerova
Bude to těžký a celkem i velké překvapení.... potěšilo by, ale PŠŠŠT ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bude megatěžké, to je jas jasů, o to větší by byl borec, kdyby to dokázal proti někomu, jako je Djokovič v momentální formě, ale nezakřiknout ;))
Reagovat
Cico93
Open kurz na Novaka 1,5.
tak ako na zač. turnaja.
Reagovat
Mayo
treba naložiť za majetok
Reagovat
Cico93
už len 1,33
Reagovat
smazaný uživatel
Kurzy prakticky stejné jako ve skupině, čekal jsem trochu blíž rovině (tak 1,53 na Novaka), ale asi je to ovlivněné tím, jak dopadla ta poslední velká finále.
Reagovat
Cico93
Ide to opäť hore...
Reagovat
smazaný uživatel
zdravo drugare
Reagovat
Cico93
čo to?
Reagovat
smazaný uživatel
chorvatsky ahoj
švédsky husker du

Sugar - The Joke Is Always On Us, Sometimes (Full Live Album)
https://www.youtube.com/watch?v=KwZD9-vBCQ4
Reagovat
smazaný uživatel
to neřeš ;) :D
Reagovat
Mayo
športky tupé, že "posledným finalistom je Wawrinka" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super rogere je fajn ze si porazil wawrinku.wawrinka finále nezaslouží jednou zahraje podruhé nic a finále nezaslouží
Reagovat
Fandina
Gratulka Rogerovi, byl lepší a přeji výhru i zítra. Rogere go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
snad Bazilejec srba naloží a zakope ho v antukách pod můstkem u Planice, jako to dělával Primoš Ulaga
Reagovat
smazaný uživatel
ve finále
Reagovat
smazaný uživatel
Očekávané finále. Ani jedno ze SF nenabídlo tu úplnou top kvalitu, ale to je na TM běžné. Roger prochází turnajem jako nůž máslem, Novak trochu klopýtá, už to tady letos dvakrát bylo - Wimbledon, USO. Tak snad to vyjde i do třetice stejně, ať nemusí skákat do té Temže...
Reagovat
Nola
:D schladit balkansku horucu krv? .....nech vyhra ten lepsi, Fedex ma neskutocny cit v ruke, to je talent od boha, iba dvaja tenisti sa s nim mozu rovnat /nie talentom/, som rada, ze Nole je jednym z tych dvoch
Reagovat
Jan
Kdo je ten druhý ?
Reagovat
yenda1
Tenis ne tomhle turnaji nic moc neukázal. Djo pak Fed a pak.....dlouho nic, Nadal na na špičku v současnosti nemá. Nuda, šeď, takže spravedlnost vyhrála v současném tenisu.
Reagovat
spaniel
Fed pak Djok a pak dlouho dlouho nic.
Reagovat
Mayo
presne som to tiež chcel napísať ale reku se.rem nato :D
Reagovat
Cico93
nemyslím si
Roger len mal šťastie, že na turnaji neštartoval Ramos. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se Messi dostane ještě do hry
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
stopan
Co cakas, ked z top 8 hraju najvyssi level iba dvaja, ostatni kvalitou zaostavaju, resp. to maju na salame, vid Murray. Chyba mlada krv tuziaca po velkych uspechoch, ktora by zodrala na kurte botasy. Inac ked porovnam final tour spred 5-10 rokov tak tie zapasy sa javia pre oko divaka pritazlivejsie, zapasy federera ci djokovica napriklad s Nadalom, Davydenkom, Gonzalesom, ci Nalbandianom alebo ROddickom .. mali svoj naboj a kvalitu, tento rok az na Djokovica a Federera ostatni daleko pod hranicou top vykonu, Murray myslienkami bol cely turnaj uz na davis cupe, wawrinka v hlave na turnaji, myslienkami uz na dovolenke v Alpach, Nadal robil co mohol, ale uz nestiha, Nishikori od US open nepremastil retaze, Berdych polovicny oproti zaciatku roka, Ferrer ma svoje roky a na najlepsich uz mat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
hej, mladá krv túži po veľkých výsledkoch, ale najskôr musia tie botasky zodrať na kurte počas sezóny, aby sa na TM dostali.
Reagovat
smazaný uživatel
úprimná gratulácia a zajtra výsledok zopakovať! Jasné?

goatka, čo som ti písala? Dnes Stan ako noc a tak sa aj stalo :))
Reagovat
smazaný uživatel
no jasné, Roger hrál pěkně, jenže Djokovič jako noc a den nebude, třeba se něho perfektně připravit a věřit si, bude to velký boj ;)
Reagovat
FulnekUltras
rozhodlo celý zápas - pak už byl Roger psychicky nahoře. Celkově nutno uznat, že ve finále TM se střetnou dva momentálně opravdu nejlepší tenisté světa - a tak to nakonec má být. Mírným favoritem Nole, ale zítra budeme moudřejší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Parta ze skupiny Nastaseho dneska dostala válec. Tak at zítra vyhraje ten lepší borec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přeci existuje spravedlnost a dočkala jsem se šance na odvetu :))) bože, dej, ať stojí štěstí při tom vousatém starém pánovi :D super výkon dneska, hlavně na síti, pojď do toho Srba a bij ho, co to jde, hlavně co nejaktivněji a rozebrat ho na součástky :D CHUM JETZEEE!!!!!!! :)))
Reagovat
Mayo
Zajtra budeš smutná po prehre Rog1ho :(
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám, že ne, ale svět se nezhroutí, kdyby to nevyšlo, však dneska byl Djokovič jak robot s tolerancí chyb nula, bude to extrémně těžké, ale musím mu věřit, tu šanci určitě má ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak, biť, biť, :D
Reagovat
smazaný uživatel
Novak mi přišel dneska hodně precizní a myslím, že to zítra ještě posune.
Reagovat
Mayo
čo si tipoval pred zápasom Djokovič vs Nadal?
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl v hlavě zhruba 3 varinty - že to je potencionálně poslední zápas letos, tak se Rafa vyhecuje k dobrému výkonu. Pak tím, že se dlouho tahal s Davidem, tak zabere od 2 setu a nebo si dělá tak trochu alibi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si hlavne neveril, od začiatku akoby bol zakríknutý. S Davidom sa ťahal dlho, ale nepoznáš ho? Nedokáže duely vypúšťať, hnal sa za každou loptičkou. Vedel, že je šanca poraziť ho. Na Srba to skrátka nevie. Je jeho nočnou morou. nuž čo. Azda sa to raz prelomí. Času síce nie je veľa, ale nikdy nie je neskoro. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V kolik je finále match
Reagovat
Cico93
21:00
myslím
Reagovat
Kytka
Ne už v 19.00 hod.
Reagovat
Cico93
tak diky kytička.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dik
Reagovat
anajka
O 19:00 h
Reagovat
smazaný uživatel
To už bude slavnostní ceremoniál.
Reagovat
Cico93
alebo 3 set...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, ale spíš to vidím na 2 sety.
Reagovat
Cico93
Tak ešte neni ani 9 a je po ceremoniáli.-)
Reagovat
Carmelo
se nedá vsázet ani za Boha...dal jsem pěto na Stana za 3,8...dík...Proti zrzkovi se mi jevil v top formě...dneska nastoupil na kurt jiný hráč
Reagovat
Mayo
on je v top formě maximálne tak na GS pochop to!
Reagovat
Cico93
Čo je u neho forma??
on je ako deň a noc....
Reagovat
Mayo
Nocadeň - to je tá svk skupina
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle druhořadé turnaje má Stan na salámu.
Reagovat
pockerface
Tak Standa od stavu 4:4 v 1.setu pochopil, že dneska asi Rogera neporazí, tak se rozhodl, že ho moc neutaví, aby mohl to nejlepší předvést zítra proti Novakovi :-). Roger pěkný výkon, Stan na mně dneska působil, že ho to moc nebaví, byl bez energie. Ale to mi připadal i Rafa, asi ten den odpočinku opravdu Rogerovi a Novakovi pomohl. Už se na zítra těším, snad to bude hezký zápas s vítězným koncem pro Rogera.
Reagovat
Mayo
Ako inak na Rogera sa došli pozrieť veľký Ťiery Ánry, Dejvid Bekhem aj Hugh Grant
Reagovat
Carmelo
Beckham byl vykolejený vysokým debaklem Realu. Myšlenkami byl úplně jinde
Reagovat
Pe3k
Při 13 účasti na turnaji mistrů v řadě, postoupil do 10 finále.
V prvním setu Roger téměř bez servisu, naštěstí to otočil a ve druhém už Stan kapituloval. Některé ty míče co Roger zahrál na síti mi hlava nebere, on je prostě kouzelník s raketou. Svižný zápas, jsem spokojen.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezklamal tak se tesim na zitra
Reagovat
Mayo
Výborne Roger
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist