Federer se čtrnáctou sezonu v řadě kvalifikoval na Turnaj mistrů

8. 9. 2015, 09:36
Aktuality 139
Roger Federer si díky postupu do čtvrtfinále US Open zajistil účast na Turnaji mistrů v Londýně. Čtyřiatřicetiletý Švýcar si finále sezony ATP Tour zahraje počtrnácté za sebou, čímž vylepší svůj vlastní rekord.
Profily hráčů
Roger Federer

Federer je nejúspěšnějším hráčem v historii Turnaje mistrů, už šestkrát na něm slavil triumf. O sedmý titul se bude v londýnské O2 areně snažit od 15. do 22. listopadu. 

Sedmnáctinásobný grandslamový šampion Federer je třetím jistým účastníkem Turnaje mistrů po světové jedničce Srbovi Novaku Djokovičovi a Britovi Andym Murraym. Na dalších místech v aktuálním žebříčku pro postup do Londýna jsou Švýcar Stan Wawrinka, Japonec Kei Nišikori, Tomáš Berdych a Španělé Rafael Nadal s Davidem Ferrerem. 

"Je skvělé, že jsem se kvalifikoval tak brzy. Těžko uvěřit, že už je to 14 let v řadě. Na listopadový návrat do Londýna se těším, atmosféra je tam úžasná," uvedl Federer, jenž letos vyhrál pět turnajů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

139
Přidat komentář
janek_da
Pennetta 3.9 - to je hodně vysoký kurz
Halep (?) 3.0 - chtěl jsem vsadit na Viku někde za 1.7-1.8, ale tohle mi přijde přehnané. Simona je jako den a noc.

Wawra - zkusím najít nějaký ovar
Reagovat
Roger_Federer
Dnes se mi do toho nechce..Pennetta hratelna.
Vcera jsem hral Cilice, nakonec tesne pred zacatkem jsem dostal 2,53.
Reagovat
Roger_Federer
Tak jsem tu Pennetu dal taky.
Reagovat
janek_da
Riskl jsem pak i livko za 20. Petra hraje podle scenare.

Halep už jsem rači prodal, dnešek stačí
Reagovat
smazaný uživatel
"Je skvělé, že jsem se kvalifikoval tak brzy. Těžko uvěřit, že už je to 14 let v řadě.

Roger nenápadne, skromne a celkom nonšalantne naznačil, ďalší zo svojich rekordov. Je to skromný chalanisko, raz darmo :)

Apropos, ešte k včerajšku..Isner vyhral prvé tri kolá USO bez toho, aby odohral TB?...Možno otázka pre Kozoroha alebo iného miestneho štatistického mága, stalo sa už niekedy v histórii, že by Isner vyhral tri zápasy v rade bez použitia TB?...Holt, šialený GS.
Reagovat
a.magerova
Tak co asi tak měl odpovědět na otázku: "Už nyní jste se kvalifikoval na TM a je to už počtrnácté v řadě, co na to říkáte ?"

To už je u tebe fakt vážné.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že som sa tam kvalifikoval..Bola to povinnosť..Dúfam, že budem Novakovi zdarnou konkurenciou a zoberiem mu aspoň pár gemov..Snáď sa v skupine vyhnem Nadalovi, mám z neho haluze..
Reagovat
spaniel
Ta druha cast je zbozne prani a spatny vtip
Reagovat
Roger_Federer
Tam dojede jako fackovaci panak ostatnich hracu ty haluzo nesmirna.
Reagovat
janek_da
"mám z neho haluze"

Proč ten sarkasmus?
Reagovat
Pe3k
Na trollhandovi mám rád, že on vždycky pár dní předstírá, že je v pohodě a až pak se z toho zhroutí a začne zde psát ty jeho bláboly...
Reagovat
Amputace
A ty to snad neděláš?
Reagovat
Pe3k
Ne, já jsem v pohodě :) Co ty, jak to zvládáš?
Reagovat
Amputace
:D Ty jsi ok, dobře. Tak si přečti třeba svoje příspěvky pod AO14 - nezapomenutelné :)

Já jsem v pohodě, akorát mě mrzí, že po Nadalovi nebude komu fandit. Ti mladí, to jsou samí nesympatičtí frackové.
Reagovat
Pe3k
Tak někdo se najde a všichni frackové nejsou, třeba Thiem a Koki.
Reagovat
Amputace
Jo, ale ti mi zas až tolik nesedí herně, třebaže Thiemiho styl je trochu podobný Nadalově stylu. Herně se mi z těch mladých nejvíc líbí asi Gyros, ale tomu se prostě fandit nedá.
Reagovat
Pe3k
Já třeba krom Rogerovi fandím hodně Šafi, když hrál tak Del Povi a Stenovi. S těmi mladými je to zapeklité. Coric je pusher, Gyros nevychovaný blázen, Koki ani nevím pořádně jaký má herní styl a Thiem z něj mám dojem, že se prosadí jen na antuce...Tlač třeba Nisikoriho nebo Foniniho.
Reagovat
Amputace
Fogninni určitě ne, to už rovnou můžu fandit tomu Gyrosovi. Nishikori se mi líbí, ale je pořád zraněný a taky mi nějak nepřirostl k srdci. Hodně se mi jednu dobu líbil Dolgopolov, ale u něj je škoda, že na to tak trochu kašle - nebo alespoň já mám ten dojem. Trochu mi tím laxním přístupem připomíná Nalbandiana, který se mi herně také dost líbil. Možná vůbec nejvíc.
Reagovat
Pe3k
No Fabiovi je těžké fandit, to bych raději tlačil Gulbise. Kyrgios má pohledný herní styl a celkově je to zajímavá osobnost, akorát to trochu přehání v tom negativním směru a myslím si, že bude zajímavé sledovat co se z něj vyklube. Dolgo je neortodoxní typ tenisty, ten jeho servis, ty vlasy a celkově je to zajímavý borecm určitě talentovaný, ale nemá stabilní výsledky. Nalbandianův tenis to bylo pohlazení po duši, pár zápasů s Federerm co hráli 2005 a 2007 to je učebnice vrcholového tenisu, někdy mi přišel ještě talentovanější než Roger, škoda ho. Až skončí Roger asi budu fandit Dimitrovovi, protože fandit tomu nejlepšímu je jednoduché, že? Takže budu fandit tomu co způsobil největší zklamání :)
Reagovat
spaniel
Proboha, v cem ti Thiem pripomina Nadala?
Reagovat
Amputace
V pohybu, v rychlosti. Je to takovej antukovej typ. Jinak samozřejmě doslovně Nadala připomínat ani nemůže, protože Nadal má naprosto specifický, nenapodobitelný styl.
Reagovat
spaniel
Je mlady, tak lita, ale jak Nadal ne. Navic neni obranar. Servis ma jak Kyrgios, nad 130mph a udery hraje plose a rychleji. Navic jednorucak a pravak. Nadala mne nepripomina nicim.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky mne to napadlo, to spíš už Čorič.
Reagovat
Kozoroh
Čorič je Djoker junior. Sám Novak prohlásil, že se v Bornovi vidí. Doufám, že ještě v letošním roce dojde k střetu Noldy a Borny.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pořád tady přece bude Sára Erraniová.
Reagovat
Roger_Federer
Takze pripoustis, ze Forehend je stejny jako Pe3k.?
Reagovat
Amputace
Nepřipouštím. Petřík je mnohem zákeřnější. Je schopen půl roku předstírat velký respekt k Nadalovi, v komentářích vychvalovat jeho hru, aby pak po jednom zpackaném zápase přepnul a všechna svá předešlá slova chvály v mžiku znegoval. Forehand je samozřejmě také provokatér, nikdy jsem netvrdil nic jiného, ale jeho styl je mi zkrátka daleko sympatičtější, už jsem to tady vysvětloval několikrát. Petřík je prostě hovado. Forehand má určitou grácii - umí například pracovat s jazykem, což Petřík neumí. Ale chápu, že vás možná Forehand se.re ještě víc než nás Petřík, protože hodně jeho komentářů je zároveň výbornými hláškami a je v nich vtip a jistý nadhled. Tyto atributy Petřík naprosto postrádá, takže nad jeho komentáři se dá neúčastně mávnout rukou daleko snadněji.
Reagovat
Pe3k
Hlavní rozdíl mezi mnou a trolhendem je, že já jsem upřímný a píšu pravdu. On píše vždy jen co se mu hodí a jde mu jen o to, aby vypadal dobře, nějaká pravda je mu ukradená...
Reagovat
Amputace
To samozřejmě není pravda. Viz. "Je schopen půl roku předstírat velký respekt k Nadalovi, v komentářích vychvalovat jeho hru, aby pak po jednom zpackaném zápase přepnul a všechna svá předešlá slova chvály v mžiku znegoval." Příkladem budiž ono AO14, kde jsi až do finále chválil Nadalovu hru, abys ho po finálovém zápase totálně degradoval. A to je pouze jeden z mnoha příkladů.
Reagovat
Pe3k
Ale to jsi napsal ty, a je to čistě tvůj názor, nebo názor vaší bandy a s realitou to nemá mnoho společného. Asi jen jedinou věc, že já jsem projevil více respektu k Nadalovi, než ta vaše tlupa dohromady k Federerovi...
Reagovat
Amputace
Tak si přečti své komentáře pod AO14, to hovoří samo za sebe. Je to fakt, nic, co bych si vycucal z prstu.
Reagovat
Amputace
Jo a to je právě ono. Tvůj "respekt" není nic jiného než hra. Od upřímnosti má asi tak daleko jako já od Wimbledonského titulu.
Reagovat
Amputace
Důkazem toho, že upřímný věru nejsi, je i to, že sám sebe označuješ za Nadalova hatera, netajíš se nenávistí k němu, ale zároveň jsi několikrát psal, že ho respektuješ, což samozřejmě vzhledem k tomu, že ho nenávidíš, těžko může být pravda. Respekt a nenávist si jaksi odporují.
Reagovat
Pe3k
No to je složité. Jasně hejtr jsem (býval, když bylo proč hejtovat). To ovšem neznamená, že se k Nadalovému tenisovému umění neměl respekt, to musí mít snad každý. Navíc většina těch komentářů co si pamatuješ a zmiňuješ byly cílené provokace a to neznamená, že si to opravdu myslím. Nic není černé ani bílé, je to parodox, ale teď např. když Rafa vypadl s Fábiem, tak jsem byl vyloženě zklamaný až smutný. Ty možná taky, co? :D
Reagovat
Amputace
A Forehand snad neprovokuje cíleně?

Tak ty v jednom příspěvku tvrdíš, že píšeš (na rozdíl od někoho) vždy pravdu, abys - poté, co ti byl dokázán opak - tvrdil, že když pravdu nepíšeš, jsou to jen cílené provokace. To sis to tedy dost zjednodušil. Co je cílená provokace jiného než lež?

A k tomu respektu. Ty ho nerespektuješ. Po tom všem, cos tady už za tu dobu vypotil na jeho adresu, by tomu uvěřil jedině blázen. Není žádný úhel pohledu, jak bys ho vzhledem k tomu, co o něm píšeš, mohl respektovat. Nerespektuješ jeho herní styl, nerespektuješ jeho osobnost a zřejmě ani výsledky, protože věříš dopingové konspiraci. Takže mi teda, prosím tě, řekni, za co ho respektuješ?

Smutné je, že si na to hraješ.
Reagovat
Pe3k
Snaží se psát a mluvit pravdu vždy. Tady na tomto portálu, je snad jediná část mého bytí, kdy to tak nedělám (vždy). Jedna věc je co člověk napsal a druhá věc je, jak to člověk opravdu cítí. Já chápu, že máš problém uvěřit, že ho respektuji, po všem co jsem zde napsal, ale člověk když ten tenis sleduje tak dlouho (a Nadala jsem sledoval hodně často a doufal, že prohraje) tak ať chce, nebo nechce, tak i toho svého (nadopovaného) soka začne respektovat a tak trochu mít i rád. Mysli si co chceš, já ti jen píšu, jak to mám já.
Reagovat
Roger_Federer
"Forehand má určitou grácii - umí například pracovat s jazykem, což Petřík neumí. Ale chápu, že vás možná Forehand se.re ještě víc než nás Petřík, protože hodně jeho komentářů je zároveň výbornými hláškami a je v nich vtip a jistý nadhled."
I bych souhlasil a priznam se, ze "klince" snim byly v klidu..
Jiny nazor na veci je vpohode.
Ale podle meho nazoru, to za posledni dobu proste stratil.Jede dost na silu, nuti se a aktualne trapne hateruje Rogera ze strachu.
Reagovat
Pe3k
No Forehand a jeho předstíraný nadhled i když od něj každý četl stovky komentářů, kde očividně svůj nadhled ztratil...Ale tak v pohodě, je to pořád lepší než Bárny, Rafaeoli a tuna dalších tam od vás.
Reagovat
Amputace
Možná máš pravdu, že už to není jako dřív. Na druhou stranu, já sem zase nechodím tak často jako dřív, takže mnoho komentářů mi uniká a nemohu to objektivně posoudit. Ono to, co se teď děje s Nadalem, je pro jeho fanoušky nesnadné, vy jste to zažívali v roce 2013, my to zažíváme teď.
Reagovat
spaniel
Kdyby psal s nadhledem a vtipem, tezko by nam tak vadil. Jasne, u me o tom klidne pochybuj, ale kdyz uz vadi magerce, tak to tak asi nebude.
Reagovat
Amputace
Tak on vám vadí především proto, že vytváří různé teorie, na základě kterých chce dokázat, že Nadal je lepší než Federer. Některé argumenty jsou zcela mimo a vy se jim po právu smějete, na jiných ale je něco pravdy, a to pochopitelně nečtete rádi.

A ještě k tomu, že vám vadí, viz jak jsem psal výše: "Ale chápu, že vás možná Forehand se.re ještě víc než nás Petřík, protože hodně jeho komentářů je zároveň výbornými hláškami a je v nich vtip a jistý nadhled. Tyto atributy Petřík naprosto postrádá, takže nad jeho komentáři se dá neúčastně mávnout rukou daleko snadněji."

Někdy umí tnout opravdu do živého a to chytrým, stylovým způsobem. Mě by to asi štvalo, kdyby takový fanoušek byl u vás a psal o Nadalovi.
Reagovat
spaniel
Vubec se neshodnem.

Teorii ma jen jednu, kterou roky omila a neni ani jeho.
Vetsina jeho prispevku nema s touto teroii nic. Proste jen rypani.
Nevim kde vidis ten vtip a nadhled. Ja vidim jen demagogii a provokace. Porad dokola.
Pro me je ten jeho vtip na te urovni Babovresku jak jsi psal. Navic obcas sklouzne na uroven typu krava Mirka, magerova ma mysleni 1010010 atd.
Reagovat
Amputace
Já ale vůbec netvrdím, že jeho příspěvky jsou jen pouze o těch teoriích, nebo té jedné teorii, jak chceš, tvrdím - a to je prostě můj názor -, že jeho příspěvky jsou poháněny nikoli nenávistí k Federerovi, ale snahou Federera degradovat, aby z vzájemného srovnání vyšel lépe Nadal. Kdyby nebyl žádný Federer, tak by to samé dělal u Djokoviče nebo zkrátka tenisty, který by měl před ním navrch ve statistikách. Není to podle mě osobní, což vyvozuji mimo jiné z toho, že opravdu drtivá většina jeho příspěvků (což snad nepopřeš) se vztahuje k Federerově hře, ne k tomu, jak vypadá, jestli plešatí, jaké má rituály, jestli je gay atd. Tvůj jeden chabý příklad s Mirkou je opravdu málo. U vás, Rogerovců, můžu uvést podstatně víc příkladů, kdy rýpete do Nadala jako člověka, nikoli jako tenisty - a to je právě ta nenávist, protože ho nemůžete vystát.
Reagovat
Roger_Federer
Forhend celou tvoji teorii pekne podporil.
V celem svetle se ukazal v reakci pod tim videem stim deckem a ochrankou.
Reagovat
spaniel
Jj, ten koment k tomu videu byl fakt o hře. Lol
Reagovat
Pe3k
No já tě chápu, že si přeješ, aby to tak bylo, ale je to spíše naopak. Časem to třeba taky pochopíš...
Reagovat
Amputace
Já si to přát nepotřebuji, mně je úplně jedno, jak vnímáte Forehanda.

Ty možná jednou pochopíš, že si těžce se.reš do huby, když v jednom příspěvku napíšeš, že píšeš vždy pravdu, abys v dalším napsal, že cíleně provokuješ - a přitom za to samé kritizuješ Forehanda.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném čtvrtém kole na USO ...
Všem hráčům už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil na USO do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 14505 (+9455) *
2. Federer 8705 (+3655) *
3. Murray 8660 (+3610)
4. Wawrinka 5710 (+660) *
-----------------------------------
5. Berdych 5050
-----------------------------------
6. Nishikori 5015 (-35)
7. Nadal 3770 (-1280)
8. Ferrer 3695 (-1355)
9. Raonic 2790 (-2260)
10. Simon 2560 (-2490)
11. Gasquet 2510 (-2540) *
12. Anderson 2430 (-2620) *
13. Isner 2325 (-2725)
14. Goffin 2130 (-2920)
15. Lopez,F. 1935 (-3115) *
16. Cilic 1910 (-3140) *
17. Tsonga 1855 (-3195) *
18. Karlovic 1620 (-3430)
19. Dimitrov 1600 (-3450)
20. Thiem 1555 (-3495)
21. Troicki 1511 (-3539)
...
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych sice zase vypad už v osmifinále (na GS už potřetí za sebou), ale přesto se v žebříčku posunul na 5.místo před Nishikoriho ...
Z hráčů, kteří jsou v žebříčku za ním ho už nikdo nemůže předstihnout ...

Z ostatních hráčů stojí za zmínku hlavně opětovnej návrat Federera na druhý místo před Murrayho ...
Cilic vypad z první desítky a nevrátí se tam pokud nedojde aspon do finále ...
Do desítky mají naopak nakročeno nečekaní čtvrtfinálisté Gasquet a Anderson ...
Karlovic se i přes porážku s Jirkou Veselým prodral do první dvacítky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to na finále UK - Belgie, i když bych přál postup Argentině, ale myslím, že bez Delpa jsou proti Goffinovi bez šance.

Naši by papírově v Indii neměli mít problém, v singlech by měli být jasně lepší. Ale uvidíme, co udělá ta (nedůležitá) hlava :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, vedle, to patří pod článek o DC :D

Tady nic, tady to vidím na finále Švýcarsko - Srbsko a naši už jsou na dovolené.
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu opakují zkápas. Skončil druhý set.
Reagovat
peRFect
...mezi tzv. tábory fanoušků. Upřímně, jsem zarytej Rogerista, ale vidět, jak se Nadal trápí, to mě žádnou radost nepřináší, protože to především ubližuje tenisu jako takovému. Rafaelův konec není v nedohlednu a vzhledem k jeho hernímu stylu bylo všem jasné, že fyzicky nemůže vydržet tak dlouho. Až ale skončí a až skončí Roger, bude to pro tenis problém.
Přej a bude ti přáno. Tak se tady pořád, zbytečně, nehádejte.
(jo, ale Jugošovi teda rozhodně nepřeju :-) ).
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že v mladší generaci tenistů není žádná osobnost, jen samí magoři. Snad se ještě objeví někdo normální, než skončí Roger a spol.
Reagovat
gigin
Rubl.
Reagovat
janek_da
možná, ten jediný
Reagovat
spaniel
Thiem
Reagovat
gigin
Já jsem to nechtěl psát. Rubl byl jen takový pokus o vtip, no :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nehraje na nějakých drogách, tak má můj velký obdiv, protože hraje úžasně. Budu mu přát na Us Open titul, teda v případě, že nebude hrát finále s Felim nebo s Tsongou.
Reagovat
a.magerova
Tak Feliciááána ve finále mít, to by byl sen.... s Rogerem by to bylo 7 nebe..... a Roger vítěz..... byla bych šťastná jak blecha :-))))
Reagovat
Pe3k
Drogy na krásný, útočný a konstruktivní tenis? Sem s nimi, chci je taky :)
Reagovat
Fandina
Hraje úžasně. Jeho styl je neokoukatelný. Souhlas. Nádhera.
Reagovat
Tuttovka
No co dodat k debatě v níž se dvě skupiny lidí hádají o to, kdo je lepší tenista. Můžeme se na to podívat trochu sociologicky a psychologicky. Tak my inteligentní všichni chápeme, že ve své malosti máme potřebu se upínat k něčemu většímu, ale nevím jestli zrovna tenisté jsou to nejdůležitější v životě. Hájení toho či onoho tenisty je vyjádřením našich subjektivních preferencí. Nejvtipnější na každé hádce je to, že ji vyvolávají lidé, kteří se poté následně baví na naštvaných komentářích těch druhých. Potřeba vyvolávat konflikty je v lidské podstatě silně zakořeněná, ale vy co se tu hádáte téměř do krve, urážíte ostatní se jenom stáváte nástrojem zábavy. Možná by bylo lepší, kdyby jsme se jenom dívali na tenis a užívali si to, jak to ti kluci a holky umí, protože my to tak určitě nikdy umět nebudeme. Předtím než jsem se zaregistroval jsem do těchto konverzací téměř nenahlédl. Teď toho hořce lituji. Jinak bych chtěl ještě říci, že svými hloupými komentáři odháníte od diskuze lidi, kteří by mohli sdělit něco opravdu zajímavého a podnětného.Takže příště než napíšete odpověď na nějaký hejt od ultrazastánce některého tenisty, se prosím zamyslete nad tím jestli vám stojí za to být zábavou pro člověka, který vás chce stáhnout na svoji úroveň. :) Bohužel některé lidi nepřesvědčíte o opaku za žádnou cenu.
Reagovat
a.magerova
"Předtím než jsem se zaregistroval jsem do těchto konverzací téměř nenahlédl. Teď toho hořce lituji."

Nemusíš litovat, stačí si nick zrušit a budeš na tom blaženě jako dřív :-P
Reagovat
janek_da
Ani ho rušit nemusí.

A Magerko pozor. Za 15 min ti začíná hrát Gianluca. Mám tucha, že bude dneska u vás doma celkem radost.
Reagovat
a.magerova
No jsme už všichni napnutí jak kšandy, ale mám lehce obavy...... ale ty jsem měla i v noci před zápasem Rogera, tak snad je to dobré znamení :-)))
Reagovat
Tuttovka
To mě taky napadlo, ale třeba se to časem vylepší :D. I když si nemyslím, že v tom mé příspěvky sehrají nějakou zásadní roli :D.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Teď toho hořce lituji. Jinak bych chtěl ještě říci, že svými hloupými komentáři odháníte od diskuze lidi, kteří by mohli sdělit něco opravdu zajímavého a podnětného."

To si nemyslím. Lidí, kteří chtějí sdělit něco opravdu zajímavého a podnětného, je jako šafránu. A obvykle nemají problém to sdělit, zejména ne v anonymní diskusi na netu.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Federer je nejlepsi tenista vsech dob.
Kazdy kdo tvrdi opak je sracka.
Nole a Rafan jsou jeho kompars.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, když to říkáš i ty, tak na tom asi něco bude ;-)
Reagovat
spaniel
Hele, vemeno Pastorek si nakonec vzpomnelo na prihlasovaci udaje k dalsimu nicku.
Reagovat
smazaný uživatel
Srbsko v Srdci je predsa Dominik..
Reagovat
slacker
Pastorek je zrejme taky R_F
Reagovat
Pavol
Mudry komentar. Ja osobne nejake sympatie k tenistom tenistkam neprechovavam. Na Federera som vsadil pretoze momentalne hra vyborne. Teraz sa len pozeram ako nanho klesa kurz. Vlozil som donho doveru ale ak to nevyjde zivot ide dalej.
Reagovat
Pe3k
Zbytečný koment. Každý to ví. Každý z toho má tyhle pocity. Každý tu nějak začínal. Je to sport. Jde o hodně, mezi fandy to bude vždy vřít a nikdo s tím nic neudělá. Pokud se ti to nelíbí, tak to nečti...
Reagovat
Tuttovka
Zbytečnost tohoto komentáře se ukázala záhy :D. Když se do naší konverzace zapojil chlapec ze srdcem ze Srbska :D. Jinak fanouškům o nic nejde, pokud tedy nesázejí. O něco jde samotným hráčům a pak marketingovým korporacím, které na nich staví. Ty vytvářejí simulákrum(s realitou nekorespondující obraz hráče) díky, kterému pak prodávají trička s jeho podpisem :D. Chápu zdravou rivalitu, ale tohle mi přijde trošku hloupé. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to jen showbusiness, nehledej v tom vědu. Někomu se líbí víc raknrol, jinému dechovka a budou se taky hádat do krve, co je lepší.
Reagovat
Pe3k
Jasně, já jsem chtěl spíš narážet na to, že cokoliv zde napíšeš, nezmění nic na faktu, jak to zde, nebo jinde na forech chodí...
Reagovat
Tuttovka
Já jsem to možná trošku špatně pochopil. :D. Nic se neděje :D.
Reagovat
D@nny
Když jsem se tady zaregistroval, říkal jsem si, že tady jednou nebo dvakrát za měsíc přidám nějaký komentář o tom jak někdo sehrál skvělý zápas nebo jak Nadal vyhrál 15 GS:) zůstanu zcela nad věcí a nebudu reagovat na různé hádky a zesměšňování tenistů. Bohužel jsem to nedokázal. Když totiž člověk vidí tu ubohost některých zdejších přispěvatelů, kteří nemají špetku respektu k lidem, kteří v životě dokázali neskutečné věci a dokáží napsat komentáře typu: El řiťualos zase prohrál, nebo jsem dávají různé urážející fotky, tak to prostě jen těžko nechá někoho chladným... Ovšem tobě bych taky radil, zruš si nick a zdejší diskuze raději nečti a zachraň se tak než bude pozdě, protože já už jsem v pasti:D
Reagovat
janek_da
"Už jsem v pasti" :-)))
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš, vy to všichni moc žerete.... já tu chodím od roku 2008, zažila jsem tu provokatérů, zoufalců a dementů mraky.... je TO přece o vlastním životním postoji, když chci tak se hádám, když nechci tak se nehádám.... ale hlavně, vždy děkuji Osudu, že takové mamlasy nemám ve svém reálném životě :-))))
Reagovat
D@nny
Zcela s tebou souhlasím, je to řádná kravina brát tyhle diskuze tak vážně, ale já mám bohužel asi tak blbou povahu, že mi to prostě nedá:)
Reagovat
Roger_Federer
Ja mit treba za babicku pani F, odstehuju se na Antarktidu a stanu se eskymakem
Reagovat
a.magerova
Už jsi poděkoval Osudu ? ;-)
Reagovat
janek_da
díky. měl jsem to tušení ...
Reagovat
a.magerova
Ty TB nám nejdou :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Vy to všichni moc žerete?..:))..

Magerka, veď ty počuješ trávu rásť a aj za tým najnevinnejším vtipom vidíš tú najhrubšiu urážku tvojej modly..Sčasti ťa ospravedlňuje to, že si žena, tie sú od prírody domýšlavejšie, ale každopádne si nemyslím, že ty si tá "nad vecou"..
Reagovat
a.magerova
Vydržet tu s tebou přes 7 let, to je sakra nad věcí, Frajere !!!

Hele najdeš aspoň jednou za tu dobu, že bych kopla do Rafy ?!!!

Zatímco já nenajdu ani jeden měsíc, kdy by ses neotřel o Rogera :-/
Reagovat
smazaný uživatel
No vydržať tu so mnou 7 rokov počas mojho 5 ročného pobytu je sakra nad vecou :)
Reagovat
a.magerova
Njn.... opravdu chytrý příspěvek, odpověď žádná a opět jen rytí, celý ty :-/

Já věděla, žes tu kratší dobu, ale uznej 7 nebo 5 je celkem šumák..... a na zbytek nemáš co napsat ?
Reagovat
spaniel
Ale magu, vzdyt on nerype. On pise s nadhledem a vtipem.
Reagovat
Roger_Federer
Vite jak to pro Petu musi byt ted tezke?
Tolik let se snazil vsechny a hlavne sebe, prescedcit , ze Svycar je slaboucky a Spanel jedi ten pravy.
A prisla jedna sezona, ktera naplno v cele krase ukazala, ze vsichni jsme meli pravdu a Peter se hrozne mylil..
Ted mu nezbyva prave nic jineho, nez prudit a hledat, cim by si rypnul..
Reagovat
smazaný uživatel
Vôbec si ho nemusí rušiť, stačí, ak prestane čítať komenty. Chce to pevnú vôľu. Keď som sa pred vyše 2 rokmi zaregistrovala, tak bol Rafa na víťaznej vlne. Bol však terčom posmechu. Mala som toľko sily, že som sem prestala chodiť a prešla na iný portál. Tam to bolo ešte horšie, primitívne komenty bez obsahu a o gramatike ani nehovorím. Skrátka decká, ktoré blicovali v škole, si vybíjali svoju frustráciu. Vrátila som sa sem a tam ani nepáchnem. Tu sa aspoň dozviem rôzne zaujímavosti, rozbory duelov a porovnávanie výkonov tenistov. Niektoré komentáre majú úroveň. Snažím sa provokatérov ignorovať, aj keď sa mi to občas nedarí. :-)
Reagovat
D@nny
"Vôbec si ho nemusí rušiť, stačí, ak prestane čítať komenty."
To je sice pravda, ale zase když už má člověk ten nick založený, tak ho to přece jenom víc láká sem občas nějaké to své moudro hodit:) Je to stejné jako s kouřením cigaret. Pokud s tím chceš přestat, tak je určitě jednodušší, když je u sebe nebudeš nosit. Je sice pravda, že není problém si je zajít do obchodu koupit nebo si ten nick zase nezaložit, ale pokud to beru s vlastní zkušenosti, tak když jsem tady kdysi četl diskuze a neměl nick založený, tak mně ani tak moc nelákalo sem přispívat, kdež to teď.... no prostě mi přijde, že mých mouder je tady potřeba:D:D
Reagovat
spaniel
Tak doufam ze nezustanes jen u kazani...netrpelive cekame tva moudra a rozbory.
Reagovat
dappe
Federer hraje hodně dobře i na USO, ale ještě by to chtělo vydržet tři zápasy, případně se ještě trochu zlepšit, možná servis. Z posledních 6 GS turnajů, je to počtvrté, kdy Federer působí hodně dobře a věřím, že se mu ještě titul na grandslamu povede.
Reagovat
pockerface
To ano, ale jako velký fanda RF musím objektivně přiznat, že porazit Novaka na 3.vítězný sety bude fuška. Obávám se, že na 3.vítězný to Roger už dlouho nedokázal. Ale momentálně si jen přeji, aby Roger zvládl QF,SF. Neděle je ještě hodně daleko.
Reagovat
Roger_Federer
Je, ani Nole tam jeste neni.
Reagovat
a.magerova
Jak já říkám: PŠŠŠŠŠT nezakřiknout :-))
Reagovat
pockerface
Ano, a hlavně máme v pavouku nevyzpytatelného Stana. Ten taky hraje na GS min.o level lepší tenis než na běžných turnajích, kde se hraje jen na 2.sety. Na 3.sety má taky dost lidí problém ho porazit. Pokud dojde na zápas Stan x Roger, budu mít velké obavy o Rogera. Ale snad to dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Obavu mám jen z Wawrinky. Gasqueta vypráská ve třech, Djokoviče nebo Tsongu ve finále taky. Ale Stanovi může rupnout v bedně. I když zatím tomu nic nenasvědčuje.
Reagovat
spaniel
Minuly rok byli vsichni v euforii, vypadl Novak, titul je jisty, Cilice a Nishiho da. Takove uvahy jsou osidne. Nechapu jak muzes napsat, ze Novaka a Tsongu da. Ani jeden z moznych zapasu neni jisty, muze prohrat se Stanem, Kevinem, Nolem, Cilicem i Tsongou. Nikdo tam neni snadny souper, to ze jsou tak daleko ukazuje na slusnou formu.
Reagovat
Roger_Federer
To je 100% provokace, aby mel Pastor nahrane na ty keci.
Nikdo soudny by to nenapsal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně. Už ten nick.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš problém s nickem? Až ho někdo na GS předběhne, tak si ho změním, zatím nevidím důvod.
Reagovat
Stan_Borowitz
V pohodě, ale v kombinaci s tím komentářem vypadal tak nějak divně, jako od provokatéra. Ale už jsi mezitím napsal příspěvky, které znějí normálně, jako od skutečného fandy Rogera, takže odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil.
Reagovat
smazaný uživatel
OK. Já jsem se registroval původně pod jiným nickem (nijak přímo nesouvisejícím s tenisem), ale při pokusu o přihlášení mi to psalo neplatný login, tak jsem se musel registrovat znovu a nic, co nezní trochu víc normálně, mě nenapadlo, pak už jen něco ve smyslu Roger17GS, ale tam by zas bylo 'riziko', že to budu donucený měnit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se dívám, že ten první post může vyznívat divně, je to myšlené, že proti Gasquetovi by to mělo být snadné, u toho Djokovice a Tsongy by asi líp vypadalo slovo porazí než vypráská, i když na druhou stranu si myslím, že pokud má Roger vyhrát, tak je reálnější, že to bude 3:0 na sety než v nějakém dlouhém pětiseťáku, kde by ho mohla zradit hlava jako ve Wimbledonu 2014. Ale uvidíme, nebudu zatím porcovat medvěda, který běhá po lese :-) Nejvíc se stejně bojím toho Stana.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, uznávám, možná je to přehnaná euforie po zápase s Isnerem, protože mi přijde, že takhle dobře, jak hraje letos na US hardech, jsem ho hodně dlouho hrát neviděl. Pak v kontrastu s tím Djoković, který byl špatný v Kanadě i Cincinnati a tady má problémy s hráči 3. desítky. Prostě nevyhrát tady ten 18. titul by byla velká škoda, když jsou hlavní soupeři mimo.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Moc pěkné a inspirativní video, na které by se měl krom Fanoušků Rogera podívat i Rafa, aby si z toho vzal poselství o změně...
Reagovat
Pe3k
Reagovat
McEnroe
(y)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Ríša nebude mít proti Fedexovi šanci a Kevin bude mít případně proti Fedexovi taky menší šanci než Andy by mohl mít. Je to paradoxní, sice s Kevinem prohrál a nehrál svou nejlepší hru, ale přesto bych mu v onom duelu proti Fedexovi věřil víc než Ufonovi. :)) Nezbývá tak věřit, že se v SF objeví Wawroch, ale to se dost možná nestane. Teď je tedy ještě jasnější, že bude Fedex ve finále.
Reagovat
Roger_Federer
Takze, vlastne potvrzujes, co psal o vikendu Spaniel.
Jsi hater Federera, je ti jedno kdo ho porazi, hlavne nekdo.
vyborna logika fans Nadala, Rafa je aut, tak hlavne podme vseci fandit proti Federerovi.;)
Reagovat
Pe3k
Normálka...To samé už dělá Tomasinho a fandové i jiných hráčů než je Můra. Moralizovat tady umí každý, ale většina lidi si ani neuvědomují, že jsou také hateři...
Reagovat
D@nny
Myslím, že už toho je dost. Negeneralizuj! Urážíš tady slušné fanoušky Nadala, tedy i mně. Rozhodně nechci aby mně někdo házel do stejného pytle s Ivanem.
Reagovat
spaniel
Treba jsi jeho dalsi, tentokrat umirneny, nick. Kdo uz se v tom ma vyznat. Vem si ze Rafa zahucel a byl klid. Az na jednoho nikdo nerypal. Ceni se to nejak? Vubec, naopak tady nakladaji Federerovi, i kdyz zatim hraje.

Jisteze tady je par slusnych Nadalovcu, ale ti vi, ze na ne nenarazi.
Reagovat
D@nny
"vyborna logika fans Nadala, Rafa je aut, tak hlavne podme vseci fandit proti Federerovi.;)" Jestliže toto někdo napíše, tak to beru automaticky tak, že myslí všechny.

Další věc ta paranoi o tom, že kdykoliv se tady přihlásí nový fanoušek Nadala, tak je to automaticky pokračování nějakého nicku, tak to je myslím už taky trochu ohrané a přestává to být i zábavné.

Poslední co bych chtěl sdělit je, že si rozhodně vážím všech slušných fanoušku bez ohledu komu fandí a vážím si i toho, že spousta těch kteří Nadala nemají rádi, do něho nekopou v době kdy se mu nevede. Cením si i toho, že si například přiznal určitý respekt k Nadalovi. Tak neříkej, že si takových věcí nikdo necení a myslím, že by se tady našlo víc fanoušku Nadala, kteří to ocení.
Reagovat
a.magerova
Se nediv, sám Ivan_Pastor tady onedhá přiznal, že měl na TP nicků mraky, že si už ani nepamatuje jaké (což samozřejmě kecá, takový sklerotik určitě není, jen se asi za své působení pod těmi nicky stydí, proto nebyl schopný říct ani jeden, který používal).... no a založil si zase další a chtěl působit seriózně, ale opět sklouzl k těm svým tradicí a průdí.... takže my už vidíme za každým novým nickem jeho nějakou reinkarnaci a jsme ostražití a nedůvěřiví :-/
Reagovat
spaniel
Priznal jeden, Mourek. To bylo taky dobre vemeno. Jako kdyz nekdo dokaze tady dostat ban, tak to uz musi byt fakt bIb.
Reagovat
a.magerova
On přece napsal, že se za Mourka vydával né že jím byl.... ale jinak máš pravdu, dostat ban tady na TP není zas tak jednoduché, jak by se mohlo zdát....
Reagovat
smazaný uživatel
magerko, domníval jsem se, že jsi docela seriózní, ne jako ti mamlasové spaniel, Petřík apod., ale zřejmě jsem se zmýlil. Holt jsi již ovlivněna jejich společností, což je škoda. :)) Naopak dostat BAN tady na TP v diskuzi s elegoš fanatiky je velice snadné, pokud to člověk nechce přehlížet. Nicméně většinu BANů jsem dostal v Diskuzi, nikoliv kvůli komentování pod články. :))
Reagovat
spaniel
Tak kdyz napisi tri fanousci Nadala neco, tak samozrejme je nejjednodussi pak napsat fanousci Nadala. Neumim si predstavit psat je vzdy vsechny konkretne nebo psat fanousci Nadala krome nekterych... Ale mas pravdu a chapu ze te to nasere.

Jinak s temi nicky, to neni automatika. Samozrejme po znamem Rafeolim a jeho nakonec priznanym nickum je tu zas Pastor, ktery pise ze tu mel spousty nicku. Kdyz si vezmes, ze tolik Nadalovcu tu neni a mas 10 falesnych nicku, tak se neni ani cemu divit.
Reagovat
Roger_Federer
Uvedomuji si, ze to neni uplne fer, ovsem ti slusni Nadalovci jsou ted v klidu a neprizpivaji.
Zato spousta provokateru ano.
Reagovat
D@nny
Já patřím do skupiny "fans Nadala" jak si to napsal. Pokud řekneš, že fans Nadala jsou proti Federerovi a ještě dodáš "pojďme všichni fandit proti Federerovi" tak tím myslíš všechny. Můžu si sice myslet, že si měl na mysli Ivana a jemu podobné, ale to je jedno, protože si to napsal tím stylem, že myslíš všechny nebo minimalně 90% fanoušku Nadala a to se mi na tom nelíbí. Proto jsem se jako slušný fanoušek Nadalala ozval:)
Reagovat
pockerface
To je fakt, dokonce se tu našlo hodně fandů RF, kteří Rafu upřímně litovali. A většina ho nezesměšňovala. Já osobně Rafu úplně nemusím, ale pokud se dostane do QF a dál, tak se na zápasy samozřejmě podívám a hlavně nemám důvod na něj hnusně plivat, urážet ho. Je to jen sport a těžký sport. A hlavně od PC se to všem kecá.
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, my Rafovi nepřejeme nic zlého, dokonce chceme ať se vrátí v herní pohodě, sere nás jen když nám porazí Rogera, ale taky umíme uznat (teda pokud zbytečně nezdržuje), že byl lepší, on i ten příspěvek nahoře Pe3ka, aby si vzal Rafa poselství o změně je myšleno v dobrém, prostě to chce NĚCO něco nového.... teď Rafovi zemřel dědeček, tak to má zase těžší.... za mě by to chtělo dítě, které by ho dostalo i na jiné myšlenky, koukněte.... to musí být energetická vzpruha po prohře jak hrom :-)))
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11752438_848040908619267_1776199085795814171_n.jpg?oh=ebae2cdff7210fc5e2a1988187c3de96&oe=5677E27A

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11221652_842953195794705_3565678803177796799_n.jpg?oh=f7b9e4131b27917009ad2943d187e936&oe=5669AC03
Reagovat
pockerface
Přesně, pořád vidím Cincinety, jak tam holčičky po vítězství,když přišel za nimi volali papa, papa a bylo vidět jak je Roger spokojený. A hlavně má děti ve věku, kdy je s nimi největší sranda. Akorát, že Rafa asi bude konzervativní, v soukromí asi víc uzavřený (nevím neznám ho), spíš mi přijde, že nechce dělat nějaké změny ani v tenise ani v soukromí. Já osobně si myslel, že se ožení už v době, kdy se léčil po operaci slepého střeva. Ale třeba mu to tak vyhovuje a prostě jen má slabou sezonu.
Reagovat
Pe3k
Sorka Danny, tebe ani neznám, takže jsem tě urazit nechtěl...
Reagovat
a.magerova
Tak zas je celkem logické, že fanoušci Rafy i Noleho budou přát GS komukoli jinému než Rogerovi, protože tím by se zase zvýšil jeho náskok v počtu GS a ten by se zas hůř překonával.... mně nevadí tyto matematické úvahy a fandění s tím spojené.... mně vadí ty kreténské pindy, ale zas je třeba za nimi vidět člověka zklamaného reálným životem a vybíjení si svých frustrací tady ve virtuálu, protože člověk, který je se svým životem spokojený, tohle nedělá !!!
Reagovat
pockerface
Souhlas, to špičkování, ta fanouškovská rivalita je tu potřeba, jinak by to byla na TP nuda. Akorát některé příspěvky jsou už přes čáru a hulvátský. A přesně, když tu někdo uráží, zesměšňuje, ponižuje hráče, tak má asi i ve svém soukromí problém a tady si tu frustraci jen vybíjí. Anonymita je sviňa, to člověk napíše i to, co by z očí do očí druhému nikdy neřekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Co konkrétně potvrzuji? Abych to mohl případně uvést na pravou míru, jelikož se rozhodně nechci spokojit s klamem, že potvrzuji jakýkoliv výblitek spaniela. :))
Reagovat
pockerface
Ještě, aby ne. Bez Rogera by to nebylo ono. :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě větší radost nám, letitým RFF, udělá v neděli! :-) "Only" three steps, Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že uhraje ve finále set? Může bejt. :))
Reagovat
Stan_Borowitz
jako fanda Rafy s bůhvíužkolikátým nickem se i ty máš stále na US Open na co koukat. V reklamních pauzách totiž dávají reklamy na Eurosport Player a na jednom prostřihu je na displeji mobilního telefonu vidět nějaký starý žebříček ATP v tomto pořadí: 1. R. Nadal, 2. N. Djokovič, 3. S. Wawrinka, 4. R. Federer...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist