Federer se odhlásil z Madridu, chce být se svou ženou

6. 5. 2014, 13:53
Aktuality 209
Turnaj Masters v Madridu přišel o další hvězdu. Po Novaku Djokovičovi se pořadatelům omluvil i Roger Federer, protože chce být nablízku své ženě Mirce, až přijde na svět jejich třetí dítě.
Profily hráčů
Roger Federer s manželkou

"Rozhodl jsem se odhlásit z Madridu, abych během několika dalších, pro naši rodinu vzrušujících týdnů mohl být se svou ženou Mirkou," uvedl Švýcar na svém Facebooku. "Omlouvám se svým fanouškům a doufám, že se do Madridu vrátím příští rok. Budu trénovat blízko svého domova a těším se, až se brzy vrátím na okruh."

Federer, který se svou manželkou už vychovává čtyřleté dcery Mylu a Charlene, termín porodu úzkostlivě tají. Bývalý nejlepší hráč světa hrál naposledy před třemi týdny ve finále v Monte Carlu, v němž prohrál s krajanem Stanislasem Wawrinkou. Je pravděpodobné, že aktuálně čtvrtý hráč světa vynechá i turnaj v Římě a nejistý může být také jeho start na grandslamovém Roland Garros.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

209
Přidat komentář
Mayo
Stanislas vlani finále a teraz 1. kolo, to už áno.
Reagovat
spaniel
Technicky to bylo druhe kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem posobil v závere zápasu skúsenejším dojmom..:)

Každopádne, ten krížny FH a hlavne BH po lajne, to sú prosím pekne údery, na ktoré by mal mať vydaný zbrojný pas..Som zvedavý na jeho ďalšiu púť, škoda že má celkom nešťastný žreb, fakt by som mu doprial to finále a posun na výhodne priečky rebríčka..Dnes parádny výkon, predčiť v agresivite Wawrinku, to je vcelku vzácny primát..
Reagovat
r.Fever
Neštastný žreb ? Netreba mu hneď dávať nesplniteľné ciele, ako napr. finále. Také štvrťfinále by bolo skvelé, ešte stále je len v 3.kole.

Dominica sledujem už dosť dlho aby som vedel, že robí postupné kroky, ale už by sa pýtal jeden veľký.
Reagovat
Nola
Dominik Thiem neskutočné.... pripomína mi to vlaňajšie víťazstvo Dimitrova...porazil Stana jeho vlastnými zbraňami, kto padne zajtra?
Reagovat
J.M.
No tak to je tedy skalp, že mám skoro chuť Dominicovi pogratulovat. :-) Ale udržím se.

Skvělý výkon, a hlavně jsem měl dojem, že v zápase roste jako hráč. Učí se rychle. To, co předtím byla jeho slabina, jako by se v průběhu zápasu naučil. Třeba ty returny.

Ale Stana je mi líto. Takový los schytat na úvod... Jako loni Novak. Doufám, že se nebude mluvit o nějakém Stanovu výpadku, ale o vzestupu Dominica ke slávě.
Reagovat
VlS
Boha, co tam ten Stan blbne?
Reagovat
rib
Asi se dozvěděl o malých Federerech :-)
Reagovat
VlS
Jo a půjde za kmotra a přemejšlí, co má koupit za dar :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace převeliká, je to frajer :-) ať jsou děti zdravé a šťastné.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu odbočím..

Thiema vidím hrať dlhší úsek až dnes a zatiaľ naplňuje predzvesti..Dokonca ich naplňoval aj v prvom sete, keď prehrával 0:3, avšak Wawrinka bol príliš dobrý...Po dlhých rokoch mladickeho ticha, až temnoty prichádza konečne niekto, kto dokáže napodobniť Nadala s Djokovicom a hrať svetový tenis už v 20tich..Parádny FH a BH, miestami smrteľný..Servis výnorný a vekom bude ešte lepší, medzery zatiaľ v defenzíve a returne, ale nie slabiny..

Ak sa v najbližších rokoch nevyprofiluje nikto podobný, tak približne za 4roky bude zbierat pravidelne GS, možno aj vacsinu z nich..
Reagovat
spaniel
Ale Peter, to my uz prece víme delší dobu :) A nástupem spis Federer, ma uz 20, Fed bral první GS ve 21. Plus jednorucak a agresivní hra, zase spis Fed. Hlavne nestraš, ze by mel neco společného s tím exotem z Mallorcy.
Reagovat
J.M.
No doufejme. Ještě to chce eliminovat ty poměrně časté chyby, a pak samozřejmě zlepšit tu defenzivu. Ale je to konečně hráč, který se už v mladém věku cítí na velkých kurtech proti velkým soupeřům jako doma. To je dnes hodně nenormální.

Škoda, že se se Stanem museli potkat tak brzy. Tohle je tenis mého gusta. Víc takových zápasů by to chtělo.
Reagovat
spaniel
Popravdě Stan od druhého setu docela bída, hraje celkem pasivně. Radeji bych kdyby oba hráli dobre soucasne.
Reagovat
smazaný uživatel
Doležité je, že má už teraz vysoký štandard a nebezpečné základné tenisové zbrane, údery..To či sa herne podobá na toho, či oného je druhoradé, hlavne, že dosahuje tento level už v 20tich..A kludne by mohol prist este aj niekto další, nech sa o par rokov mozu tlct medzi sebou..Pre fanusika je vzdy dobré, ak sú najlepší vždy aspon dvaja..

Zvláda dokonca aj big pointy, sem tam si síce uletí lacnou chybou, ale vzápätí dokáže zahrať dobre a gem v konečnom dosledku vyhrat..Som zvedavý na ostatné povrchy, antuka mu podľa mňa sedí..
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, ak sa Thiem dostane v Madride do finále, tak na RG bude medzi nasadenými 32..Tento spot je aktuálnou métou..
Reagovat
spaniel
Co je s tebou? Ani se nechytis na takovy pekny háček... To urcite to dítě, nakonec budes fandit tatuldovi :)

Ale ano, ma vsechno. Je to diamant, jen ho obrousit.
Reagovat
smazaný uživatel
To nehrozí..Háčiky filtrujem..;)
Reagovat
J.M.
Možná mu sedí speciálně ta madridská antuka. Hodně to skáče, což vyhovuje jeho topspinům a kick servisu, navíc je to trochu rychlejší, což vyhovuje jeho tvrdé hře. Hrál ale výborně i v hale, tak jsem zvědavý, jak bude hrát na trávě, to možná nebude úplně jeho povrch.

Taky doufám, že bude mít nějakého velkého rivala. Třeba to bude Dimitrov, třeba až Kyrgios... A nebo ještě mnoho dalších let někdo ze současné špičky. Ale je možné, že prostě bude širší špička, která si bude mezi sebe víc rozdělovat tituly.
Reagovat
spaniel
Tipuju finále Nadal/Dimitrov - Nishikori/Wawrinka. Nejpravděpodobněji Nadal - Nishikori s tím, ze vyhraje samuraj.
Reagovat
J.M.
Hodně odvážný tip, ale nezlobil bych se, kdyby to tak bylo.
Reagovat
spaniel
Díval jsem se na jeho posledních 5 zápasu a nema zadne výkyvy a bekhendu po lajne dává lip než Nole. Skvělý pohyb, forehand, servis i return. Nema slabinu v teto chvili. Garcia-Lopez nedávno trápil Novaka, Kei se dnes ani nezapotil a uplne ho smetl. Navic si myslim ze jeho bekhendu nebude delat Rafuv forhend problem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež si myslím, že tráva može byť dočasne najmenej obľúbeným povrchom..V hale ma prekvapila jeho DC prehra s outsiderom Gombošom, hoci z jednej prehry závery robiť nemožno..

Nishikori bol a je talentom, no nikdy som mu do spicky moc neveril, lebo mu chýba razancia, koncový úder, ktorým dokáže naozaj zatlačiť, prípadne výmenu ukončiť..Stále si o ňom myslím to isté, hoci sa zlepšuje.
Reagovat
spaniel
Ted sází jeden winner za druhým z obou stran. Rekl bych ze toto uz problem neni.
Reagovat
spaniel
Nerekl bych ze je to nejaky zázrak nebo tak. Spis to vypada na doktorský zásah s více vajicky, obvykle se dává vic, any se zvýšila sance ze se ujme. Ve většině pripadu jsou z toho dvojčata. Těžko říci, asi to nebudou ventilovat ven.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaznělo tu, že prý jeho sestra má taky dvojčata, tak třeba to je zkrátka genetika..
Reagovat
UnrealTom
Mirka and I are so incredibly happy to share that Leo and Lenny were born this evening! Twins again.. miracle! mazec gratulace Rogerovi!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, asi málo lidí na světě vyhrálo genetickou loterii jako on. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z posledných týždňov, ktoré chcel stráviť vzorný manžel s manželkou boli v skutočnosti posledné minúty :)

Ale aj tak, 4 deti, dvojičky 2x2 je prinajmenšom originálne zoskupenie..Aká je per. šanca na niečo podobne?..1:50 000?..V okolí mám rodinu a tá má 4 deti, 2xdvojičky, ale všetko baby..
Reagovat
MarcelPersch
Gratuluju, že by rostl malej Rafa :)
Reagovat
Denis92
Tazko povedat. Ale aj Rogerova sestra (Diana) ma dvojicky - dievcata. Zvlastne.. Pritom ani jeden z nich z dvojiciek nepochadza.
Roger predsa musel vedet, ze Mirka coskoro rodi a neviem preco to odkladal tak dlho. By ma zaujimalo ci vobec bol v Madride.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrejme majú dvojičky jedných zo starých rodičov, ono to chodí obgeneráciu..

Tipujem, že mladí budú tenisti, Roger to bude chciet, oni asi tiež..Navyše budú vyrastať jeden pri druhom, bude ich to takto viac bavit, možu sa učiť a hlavne hrať spolu a súperiť..Podľa mňa to je výhoda a sami budú tým pádom kvalitnejší..
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, ak sa Thiem dostane v Madride do finále, tak na RG bude medzi nasadenými 32..Tento spot je aktuálnou métou..
Reagovat
smazaný uživatel
Hop, to patrí vyssie.
Reagovat
Mayo
takže dvojičky pekne oni :)
Reagovat
Roger_Federer
Je nejvetsi panes na okruhu uz 10 let, nejlepsi hrac, sampion i deti umi delat jako hrat tenis..:)
Reagovat
smazaný uživatel
dva krát pichol a má 4 deti, no proste legenda :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to věděla, že to budou dva kluci a věděla jsem i že to bude rychlý, už jsem sem chtěla napsat, abysme se nedivili, že zítra napíše, že už je hotovo a ono ještě dneska, to je super, tak ať jsou všichni zdraví a Roger se brzo vrátí a zopakuje rok 2009 :D ale stejně si dá asi pár týdnů voraz teďka, aby Mirce pomohl, to je správný, já mám radost, kterou mi zdejší nechutné a nesmyslné hádky dole nezkazí :)
Reagovat
slacker
Se podival jak sem ji pekne roztocil. Setrvacnosti jeste vyprdla 7 bobku.
Reagovat
Fandina
Mě si určitě nevytočil, ale sám ses hodně ztrapnil, například ukázat světu jaká je Fandina kráva ... super gratulace, co víc jsem si mohla přát ...
Reagovat
slacker
Co vic si prat? Bud ukazat ze kravou neni (utopie) nebo aby zmizela
Reagovat
slacker
No ja se rozhodne pred zbytkem sveta neztrapnil. Do me tady nikdo za dnesek rozhodne nekufruje. Spise sklizim opatrny obdiv ze se do takoveho sermovani vubec poustim :-))
Reagovat
Denis92
ROGER MA DVOJICKY - CHLAPCI!!
Roger Federer
Mirka and I are so incredibly happy to share that Leo and Lenny were born this evening! Twins again.. miracle!
Reagovat
J.M.
No, takže podle očekávání...:-) Ale je to šílené. Dvě holky, dva kluci. Opravdu šílené. Tak hlavně ať jsou v pořádku, a Roger se bude moct brzy vrátit na kurty.
Reagovat
spaniel
Co ta cestina? :)
Reagovat
J.M.
Nevím co... Snad se má dobře jako Roger s Mirkou a čtyřmi dětmi. :-)

Jestli myslíš tu čárku před a, tak to je sporná věc, která se dá vysvětlit různě (jako slabý poměr důsledkový), byť samozřejmě by bylo lepší, kdyby tam nebyla. Jenže upravovat příspěvky po odeslání tady nelze, tak chytrý si tu čárku odmyslí... A tomu druhému je to jedno. :-)
Reagovat
spaniel
Moje chyba. Z nějakého důvodu jsem mel chvili haluz, ze si psával slovensky :D
Reagovat
slacker
Tys to napsala tak se ptam tebe. Muj nazor viz 18:53

Jake urazky a vulgarity mas na mysli? (Pica se nepocita, ta je jedina).
Reagovat
Fandina
Ptej se donekonečna, třeba ti někdo odpoví. Kdybys nikomu nikdy nenadával, neurážel, nebyl vulgární, nemusel by ses tady tak vyptávat. Tvůj problém.
Reagovat
slacker
Ja nemusim, jen se ptam aby nahodni kolemjdouci hned vedeli ze nejaka Fandina je uplne zlo a proc.
Reagovat
slacker
Tim ze jsi opakovane neschopna i pres nekolik urgenci jednoduse odpovedet na prostou otazku co te vede ke tvym zaverum. Tim se tvoje uchylnost objevu v cele krase. Kdybych mlcel nekdo by jsi mohl mylne pomyslet ze jsi jen roztomile divna
Reagovat
Fandina
slacker ... tvůj problém je, že ty tu urážíš a nadáváš nickům. Ty máš problém, ne já. Já to nedělám.
Reagovat
Fandina
ale jinak ... pobavils, kdybys věděl, co všechno já jsem ...
Reagovat
Vojtiik
to musi byt zazivny den cele odpoledne se hadat s frndinou na internetove diskuzi :D :D
Reagovat
Fandina
přesně tak, také se divím, že to někoho baví, že?
Reagovat
Fandina
a čím větší urážka Fandina, tak tím větší asi zážitek, kdo by se nezapojil, že?
Reagovat
Fandina
oprava ... urážka Fandiny ... překlep
Reagovat
Fandina
Ať žije láska ... hurááááááááááááá a dobro ať zvítězí nad zlem .... huráááááááááááááááááááááááááá ten kdo miluje, je nejšťastnější na světě ... lásko pojď pojď pojď ......................... super!!!
Reagovat
Fandina
největší úspěch na světě je porážka zla .... ať žije láska ... hurá hurá hurá
Reagovat
Vojtiik
:DDDDDDDDDDDd drogyyyy
Reagovat
Fandina
ale ne, jiné vysvětlení, nějaké pozitivní nemáš? Je to jednoduché, stačí myslet ... pojď pojď pojď
Reagovat
Vojtiik
běž už do hajzlu, stacilo demence dneska:D
Reagovat
a.magerova
Teda u Rogera ještě nic a tady už je tak veselo a v hlavní roli znuděný opilec :-/
Reagovat
steve79
Snad Roger stihne French Open. Do Říma určitě nepojede a u French Open to vidím padesát na pade. Hlavně v Madridu mohl získat hodně bodů, ale rodina je rodina.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejne by tam uhral velky kulovy .)
Reagovat
Nola
všetci sa mýlite :D Roger a Novak s napatím vyčkávali na los, los dopadol presne podľa ich predstáv - pavúk Roger - Andy, Novak-David, po vylosovaní uzatvorili tajnú dohodu o výpomoci... uznali, že David a Andy sú kvalitní hráči a potrebujú si upevniť/vylepšiť pozíciu na rebríčku postupom do semifinále a ktovie.... skúmaním zistili, že niektorí hráči vypomáhajú skrečom, popr. nenastúpením k zápasu iba jedinému hráčovi :D za prejavené samaritánstvo by ste ich mali vynášať do nebies a nie haniť, nie sú to totiž žiadni sebci
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo z Vás, jestli Roger s Mirkou nechají svého budoucího potomka pokřtít? U Fedexe vím, že se hlásí k římskokatolické církvi. V roce 2006 se dokonce setkal se Svatým otcem Benediktem. A nevíte, jestli byly pokřťeny Myla Rose a Charlene Riva? Díky za případné info.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímalo by ma, kedy ma Roger termín..My máme 28.5..A tiež som kvoli tomu zrušil plánované cesty do Madridu a Rímu..:)..Každopádne, nech mu to dobre dopadne..
Reagovat
spaniel
Není náhoda, že se Novak i Roger odhlásili na poslední chvíli. Hráči jako oni prodávají lístky a jeich brzké odhlášení by poškodilo turnaj.

Přeju Rogerovi a Mirce, ať je děcko zdravé a ať je chytřejší a hezčí než Tomáš Kadlec (kada.tom). To by neměl být problém.
Reagovat
Roger_Federer
konecne zabava..blazni(nize v diskuzi) opet perli..
Reagovat
Fandina
Koukám, že kdyby tu blázni nebyli, podle tebe, nebyla by zábava, že?
Reagovat
Roger_Federer
Ja nevim, ale koukam ze potrefena husu zas zakejhala ;)
Reagovat
Fandina
Ty jsi psal o mně, že píšeš potrefená husa?
Reagovat
slacker
Prilis okate trolovani kravo blba
Reagovat
Fandina
slacker ... zklidni se, i trollovat se dá slušně.
Reagovat
Roger_Federer
Nepsal, psal jsem o blaznech..ty si hned doletela a komentovala jako by si mela pocit, ze ten blazen si ty...mozna si sama uvedomujes, ze zde se prezentujes ne zcela normalne..
Reagovat
Fandina
Sám si začal o bláznech, že je tu konečně zábava, tak se nevymlouvej. A jinak o mou prezentaci se nestarej. Piš o sobě.
Reagovat
slacker
Nestarej se tady uz o nic a nepis vubec. Prekvap pozitivne
Reagovat
Fandina
slacker ... co dáš, když tu nebudu psát?
Reagovat
Roger_Federer
Se hned nevztekej nerve..psal jsem o blaznech a ty si to zas vztahla na sebe.
Reagovat
slacker
Nebudu psat ze jsi krava
Reagovat
Fandina
Podívej, ty si napsal, že je tu konečně zábava, protože tu píší blázni. Tak to teď nesvaluj na mě.
Reagovat
Roger_Federer
Fandinko- proc si se tedy rozhodla na mou poznamku o blaznech reagovat?
Reagovat
Fandina
Přece abych se tě zeptala, jestli je pro tebe důležité, že tu je zábava, když tu podle tebe píší blázni. Sám si to napsal, nebo snad ne?
Reagovat
slacker
Co ma tato otazka (a spostu jinych projevu) spolecneho s fandenim? Nic, jen ukvokanou slepici
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi zábavný, jak pořád komentuješ každý můj komentář, jen to chce víc inteligence, takhle pořád opakuješ to samé. Jsi hloupý. Musíš se ještě hodně učit. Tohle je slabé.
Reagovat
slacker
Dokvokej, dobuc, dodychej. Jsi trapna blba otravna pica
Reagovat
Fandina
slacker ... a ty jsi vulgární a hloupý a jak známo nejhorší je srážka z blbcem
Reagovat
Fandina
oprava ... srážka s ... sedmý pád ... úsměv
Reagovat
slacker
Vuci tobe jsem vulgarni, to ostatni se me netyka
Reagovat
Fandina
slacker ... podle mě jsi hloupý a hodně, nejen vulgární
Reagovat
slacker
A podle me i nazoru jinych jsi totalne mimo. Takze muzes napsat o druhych cokoliv ale s realitou to mam spolecne pramalo
Reagovat
spaniel
Slacker: vyprdni se na ni. Navic, urážkami si nepomuzes, na ni jeste slovo, ktere by ji popsalo, neexistuje. Spis si myslim, ze az se objevi nekdo dalsi, bude se mu říkat podle ni a bude to ta nejvetsi urážka ve vesmíru.
Reagovat
slacker
Kdyz se na ni vsichni vrhnem (kazdy pom svem) tak jednou musi dojit k vybuchu papinaku a kousky fandiny budou pohazeny po cele Praze. Musime ji umorit krizovou palbou. Proti Hitlerovy se taky zapad spojil se Stalinem.
Reagovat
Fandina
slacker ... je jedno jaká jsem, ale ty jsi trapný a vulgární, protože nadáváš někomu na internetu, ty jsi ten hlupák, který tohle dělá a je neslušný.
Reagovat
Fandina
Výborně, těším se na další Fandiny ... úsměv
Reagovat
slacker
Bud slusna a nepis o me takove nehezke a hlavne nepravdive veci :-) ...
Reagovat
Fandina
slacker ... podle mě jsi hloupý a není to žádné neslušné slovo, takže mluv za sebe. Ty jsi vulgární a neslušný, já ne.
Reagovat
slacker
Krava a slepice, ubuceny, to je spisovna cestina nic vulgarniho. Jo az ta pica je za hranou :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... nadáváš a urážíš, takže zpytuj svědomí, ty máš na hlavě máslo.
Reagovat
slacker
Tebe to urazi? Pokud ne tak nemuzu urazet :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... jde o to, že to píšeš. Urážky vulgarity. Vypovídá to o tobě, o tvé úrovni. Ty tak píšeš. Jako všechno tady. Každý kdo tu co píše vypovídá o sobě, o svém pohledu na věc. Takže ty jsi ten, kdo uráží a nadává. Tvůj problém.
Reagovat
slacker
Co jsem napsal za vulgarity krome te pici?
Reagovat
slacker
Tvuj problem je ze jsi cilem tech udajnych urazek. Asi se budes muset hoooodne zamyslet jak tomu zabaranit
Reagovat
Fandina
slacker ... to musíš vědět sám, tvůj problém.
Reagovat
slacker
Bud se v tom vyzivas (pak si nestezuj) nebo odtahni nekam kde k tobe budou jen "slusny"
Reagovat
Fandina
slacker ... nadáváš, urážíš a ještě vyháníš druhé. Super vizitka.
Reagovat
slacker
Meles dokola furt to same, neschopna uznat jiny nazor nebo cizi argument. Skvela vizitka.

TAk jeste jednou, nepis o me nepravdive veci. Zeptam se te asi uz potreti a zatim zadna odpoved k veci. Jake urazky a vulgarity mas na mysli? (Pica se nepocita, ta je jedina)
Reagovat
Fandina
slacker ... neurážej, nenadávej a nikdo ti nic nebude vytýkat. Ty jsi začal, ty máš problém.
Reagovat
slacker
Jake urazky a vulgarity mas na mysli? (Pica se nepocita, ta je jedina).
Po 4x.
Reagovat
Fandina
slacker ... mě se neptej, sám to víš, tvůj problém.
Reagovat
slacker
Tys to napsala tak se ptam tebe. Muj nazor viz 18:53

Jake urazky a vulgarity mas na mysli? (Pica se nepocita, ta je jedina).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak můžem rovnou tipovat vítěze, ne? And the trophy for the best performance so far goes to Giiilles Simooon! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=550104861774847&set=a.222942984491038.48429.222913534493983&type=1&theater :D :D to zabil chlapec, ještě před tím odhlášením :D
Reagovat
lars
Masena to zase urvala ve 3.setu prohravala 1-4 :(((
Reagovat
Rafaeoli25
Tak tak se pozná šampionka ne? I když jí nemáš v oblibě..
Reagovat
smazaný uživatel
jednou uz tyhle vyrovnany zapasy zacne prohravat
Reagovat
smazaný uživatel
Právě letos jich prohrála na její poměry víc než dost, kdyby to projela i dneska s Mchaleovou tak já už fakt nevím...
Reagovat
Pe3k
Rázem je z turnaje 1000 taková slabší 500. I takový Dubaj měl silnější obsazení. Pokud Nadal nevyhraje tam, pak už nikde :)

btw. Rogere pěkně se o ně postarej!
Reagovat
lars
To svy rodine nemohl pronajmout nejake apartma treba v hotelu v madridu??
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že každá žena, která to má už za pár, by chtěla být radši v klidu doma a rodit ve svý zemi, než někde po hotelích v cizině, podle toho jak vypadala naposled v Miami bych řekla, že těch dětí bude víc a je klidně možný, že to těhotenství může být rizikovější a proto už nikam nelítá a jsou kolem toho takový tajnosti, Roger je aspoň takovej charakter, radši je oporou svý rodině a na turnaje se vykašle, i když obhajuje finále v Římě :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak charakter není jistě jen on, takhle by se myslím zachovala většina..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tím si nejsem tak jistá, aspoň v běžným životě ne, asi takhle, kdyby takových jako je on bylo na světě víc :) ale je dobrý, že dávají dobrej příklad ostatním, Nole mi taky přijde správnej, co se týče rodiny :)
Reagovat
Denis92
Skoda, ale vedeli sme ze sa to skor ci neskor stane.. Takisto sa mohol Roger odhlasit uz skor. Ved predsa vedel, kedy priblizne bude mat Mirka termin. RG urcite stihne, otazka vsak je ako bude pripraveny kedze vynecha Madrid a zrejme aj Rim. Dolezite je vsak, aby bol plne pripraveny na Wimbledon a o to sa neobavam.
Reagovat
PetaM
No, jen škoda, že jste se ty a Novak neodhlásili už před Madridem ... Mohli dostat šanci jiní ... No, ale to nevadí.
Reagovat
Fandina
Vždyť dostali šanci jiní, ne? Kubot místo Rogera a Mathieu místo Noleho, LL jdou místo nich, mají šanci.
Reagovat
kada.tom
PetaM nejspíš myslel co se nasazení týče, Tomáš mohl mít lepší nasazení a nemusel by mít Rafu ve ČF ... :-)
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, že nasazení by se změnilo, ale i tak, ani teď nemusel mít Tomáš Rafu, vyšlo to losem ... úsměv
Reagovat
kada.tom
ano, ale teď je Tomáš 6ka, byl by 4ka, takže by Rafu mohl potkat až v SF ... takhle je to ČF :-) ... někdy mi přijde, že máš v hlavě vymetýno :-D
Reagovat
PetaM
No, to jsem zrovna nemyslel. Myslel jsem to tak, že někteří hráči jsou přihlášení jako Alternativy a čekají, jestli někdo neodstoupí a do kvaldy se jim nechce (asi jako Radek, do kvaldy nešel, ale čekal, jestli někdo neodstoupí a on se dostane rovnou ho hlavní soutěže). Takhle se do hlavní soutěže dostali LL a ne třeba ti, kteří na to čekali mimo kalifikaci ... :) :)
Reagovat
Fandina
Ale no tak, já napsala, že by se pořadí změnilo a že všechno záleží na losu. Ani když bude nasazený Tomáš jako čtyřka, tak se nemusí s Rafou potkat, záleží na losu. Co ty na to?
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že pro Tomáše je jistota, když je čtyřka, že se může potkat s Rafou až v semifinále. Ta pravděpodobnost tam je pak 33 procentní. Kdežto když je šestka, tak se s Rafou může potkat už ve čtvrtfinále a pravděpodobnost je 25 procent. Co ty na to?
Reagovat
Pesek12
Trochu osvětlení principu losování a výpočtu pravděpodobnosti by neškodilo. Pokud se losuje 3 a 4, není pravděpodobnost, že by šel Tomáš v semifinále na Rafu 50%?.
Reagovat
Fandina
Před losováním ale je pravděpodobnost 33, přece neví, když je čtyřkou ke komu připadne. Nebo ano?
Reagovat
slacker
To snad neni mozne. Uz i matematika se musi sklanet pred tou kravou
Reagovat
J.M.
Tak třeba v tom je matematika nevinně a za nepochopením je jen neznalost problematiky, konkrétně systému nasazování. A jak se říká, kdo chápe, ten chápe, a kdo ne, tomu je to jedno. A kdo nechápe, že nechápe... Ten se pak stane protagonistou nekonečného seriálu "tisíckrát mě opravili a potisící prvé budu na omylu trvat, a s o to větší vervou se vrhnu do tisíců dalších omylů".
Reagovat
Fandina
slacker ... jasně, matematika je můj obor, to ještě nevíš. A nebuď vulgární, vypadáš jako blb, který nic jiného než urážet neumí.
Reagovat
Fandina
Znáš to přísloví, že chytrý pochopí a ostatním je to jedno? Jinak těžko můžeš vědět, co druhý chápe, to bys musel druhým vidět do hlavy a to si o tobě nemyslím ani ve snu ... úsměv
Reagovat
slacker
Jen provokaterska krava muze v jednom prispevku motat 25% ve cvrtfinale s 33% v semifinalke. Mylit se muze kazdy, ale pokud to mysli trochu uprimne tak se myli aspon konzistentne.
Tedy chybnych 33% (1/3) v semi odpovida chybne 1/7 ve ctvrtfinale.
Reagovat
Fandina
slacker ... tady se psalo o tom, že Berďa je nasazen jako šestka ve čtvrtfinále k jednomu z prvních čtyř. Pravděpodobnost jednoho z nich je tedy 25 procent. Nejsi hloupý?
Reagovat
Vojtiik
to je psycho:D
Reagovat
slacker
Zed mas 4 zaludky a pases se na trave na to ti nikdo do hlavy cucet nemusi
Reagovat
smazaný uživatel
Ale psala jsi, cituji :Před losováním ale je pravděpodobnost 33, přece neví, když je čtyřkou ke komu připadne. Nebo ano?..

Když by byl Tomáš nasazenej jako 4, tak by byl nalosovanej do semi k 1 nebo 2. Pravděpodobnost, že by byl k Rafovi, je 50%, ale vyhnul by se mu v ČF.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD
Dám si asi po kalíšku... :)))
Reagovat
slacker
Jen provokuje, viz vetsina ostatnich jejich dnesnich prispevku. Dneska ma zrejme zvyseny apetit, tak buci vic nez jiny dny.
Vysvetleni je tu pro ostatni kdyby nahodou zavahali ale smerem k ni si setri energii.
Reagovat
Fandina
PetraFans ... máš pravdu, to mi nedošlo, že když je čtyřka, tak nemůže k trojce, muže jen k jedničce nebo dvojce, pak opravdu 50 procent. To jsem tedy hlupák.
Reagovat
Fandina
slacker ... už jsi pochopil, proč 25 procent nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim s tebou aj s Denisom.Djokovič aj Federer sa mohli odhlasit už pred turnajom.Dalši hráči za mini mohli mat lepšie nasadenie na turnaji,Federer vie davno,že chce byt so ženou a Djoker vedel,že je zranený.No čo uz,tak nech to teda Rogerovi všetko dobre dopadne a co najskor nech sa vrati na okruh a samozrejme to plati aj pre N Djokoviča.
Reagovat
Roger_Federer
Ja se do toho nechci michat, ale tvoji odbornik , ktery studoval CVUT by ti to mohl vysvetlit ne?
Reagovat
Fandina
Znáš to, že chytrý pochopí a hloupému je to jedno?
Reagovat
Fandina
Obávám se, že na vysvětlování jsou tu mnohem hloupější než jsem já, já to nejsem, kdo má problémy s pravděpodobností, to jiní já ne o chápání ani nemluvě ... úsměv
Reagovat
slacker
Co to meles dokola o 25? Ja potrebuji pochopit tech 33 :-))
Reagovat
slacker
Jestli skini budou kopat nekde na ulici nejakou zenu a reknou mi ze je to ta kravka z TP tak se k nim pridam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já těch nesmyslných 33% pochopila..:D Ona si myslela, že Tomáš může být nasazen do semi k 1,2 i 3. Takže udělala 100:3=33,3 s periodou.. :D
Reagovat
Fandina
slacker ... ty jsi směšný s tím, jak vždycky začneš psát o krávě a máš pocit, jak jsi in. Mám z tebe legraci ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
slacker
A proc si stejnou logikou (ona) nemyslela ze nasazena 6 muze byt prilosovane ve 1/4 finale k 1,2,3,4,5,7 nebo 8?
Reagovat
slacker
Argumenujes jako totalni krava? Argumentujes, proto tak o tobe pisi. Az vystrizlivis jako Bartosova, tak z toho poznani co vlastne jsi si to taky nejspis hodis.
Reagovat
Fandina
slacker ... uklidni se, nikdo ti nic nedělá. Sám si v sobě evokuješ nadávky vůči nickovi na veřejném webu. Jsi hloupý.
Reagovat
slacker
Jses krava
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopit její myšlenky, který postrádají logiku, je někdy těžký.. :DD
Reagovat
Fandina
PetraFans ... ale no tak, přece nepotřebuješ chápat moje myšlení, k čemu by ti to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
Fandina
PetraFans ... čtytři úsměvy na entou :-)))))))))))))))))))))))
Reagovat
slacker
4x:-)^n
Reagovat
J.M.
No, tak hlavně ať jsou děti zdravé.

Ale je to škoda zrovna teď, když se mu zase vrátila forma a konkurence je více či méně mimo. Teď byla pro něj zajímavá doba plná příležitostí. Může ho to mrzet i v konečném pořadí na žebříčku v závěru roku. Hlavně ale doufám, že těch pár týdnů nebude jen zahálet, ale bude se pořád jako správný profík udržovat, trénovat kondici i tenis, protože jinak by ztratil víc než pár týdnů. Byla by škoda, kdyby na RG nebo Wimbledon dorazil nepřipravený a bez formy.
Reagovat
Vojtiik
myslím že u něj jako u nikoho jiného nebude s profesionalitou rozdíl:)
Reagovat
Vojtiik
*problém, ne rozdíl :D
Reagovat
kada.tom
Juchůů, nejlepší zpráva dne :-)
Čím dýl bude mimo, tím líp (pro mě) :-)
Reagovat
Fandina
Vážně? Ty máš radost, když nějaký tenista nehraje? To mě celkem pobavilo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by nemohl ?? Já s ním naprosto souhlasím :)
Reagovat
Fandina
Ať má každý radost z čeho chce, ale z toho, že nějaký tenista nehraje, to neznám, znám lepší náměty na radost, pozitivní, negativní mě neberou ... úsměv
Reagovat
kada.tom
ano, raduju se z toho, protože Federera nemůžu vystát ... takže snad bude mimo co nejdýl :-)
Reagovat
Fandina
Raduješ se, že nemůžeš někoho vystát? Tak to opravdu neznám ... úsměv
Reagovat
kada.tom
NE, raduju se, že se Federer odhlásil, protože ho nemůžu vystát ... neraduju se proto, že ho nemůžu vystát - radost mi činí jeho odhlášení se ... :-D
Reagovat
Fandina
Ale no tak, napsal si, že ho nemůžeš vystát a teď to vysvětluješ jinak. Ale je to jedno, emoce jako emoce, jen ty negativní považuji za zbytečné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kada.tom je psychicky narušený jedinec, to je již zde známý fakt.
Reagovat
J.M.
No, ale útěchou mu může být, že není sám. Aniž bych ho chtěl obhajovat, tak neschopnost ani na několikátý pokus pochopit, co napsal, to je zase tradiční specialita někoho jiného.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že víš, kdo tady co chápe a kdo ne?
Reagovat
J.M.
Já nemám dojem, já to vím. Protože jsem si to přečetl.
Reagovat
Fandina
Přečetl sis co kdo napsal, ale ne jestli něco chápe.
Reagovat
J.M.
OK, tak jiné možnosti jsem chtěl zanedbat, ale pro jistotu je vypíšu všechny:

1. Píše to, co si myslí, tedy nechápe.
2. Záměrně píše něco jiného, než si myslí, tedy lže.
3. Záměrně píše něco jiného, než si myslí, protože si dělá legraci.
4. Neúmyslně píše něco jiného, než si myslí, patrně kvůli duševní poruše.

Možnosti 2 a 4 vyloučit nelze, ale z pochopitelných důvodů je nechci dál rozmazávat. Možnost č. 3 vylučuji z toho důvodu, že když si člověk dělá legraci, vyznačuje se to přítomností žertu, když už ne přímo humoru. Takže mi zbývá jen ta možnost č. 1.
Reagovat
Fandina
A co takhle, že každý tady píše jen to, co uzná za vhodné. Další možnost, tu tam nemáš.
Reagovat
slacker
Com kdyby si psala verjene jen to co uzna za vhodne vice nez jeden clovek? Proc pises neco co krome tebe nikdo dalsi neuznava? Nejaky mesiasky komplex?
Reagovat
J.M.
Ta možnost tam samozřejmě mezi těmi čtyřmi je. Ale pokud u člověka platí možnost č. 1 (tedy nechápe), potom mu samozřejmě ujde, že tam je.
Reagovat
J.M.
(Dokonce je tam hned třikrát. Jen u té poslední se dá předpokládat, že člověk nemá nad sebou kontrolu, tedy nepíše to, co uzná za vhodné.)
Reagovat
Fandina
Ono je to spíš tak, že se všechno nedá popsat a je to i zbytečné. A už je mi to žinantní, ale znovu musím napsat jednoduše a stručně. Chybrý pochopí a ostatním je to jedno. Něco jiného je psát a něco jiného je vědět, myslet si, chápat.
Reagovat
slacker
Nevim proc krava jako ty pise cokoliv o chytrych :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... tvůj problém je, že jsi hloupý, protože kdybys byl chytrý, psal bys něco jiného.
Reagovat
slacker
Jsem chytry proto vim ze psat ze jsi krava je ti neprijemne.
Reagovat
Fandina
slacker ... takže ti jde o to, aby mi bylo něco nepříjemné? Zajímavé.
Reagovat
J.M.
Ale vždyť to není v žádném rozporu s tím, co jsem napsal. Všechno to, co jsi napsala, je obsaženo v těch čtyřech možnostech. Jsou to jediné čtyři možnosti, jiné neexistují.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že je všechno obsaženo ve všem. Ale hlavně to chce pozitivní přístup. Není všechno vyhraněné, ale může být všeho kousek. A chytrý tohle ví, ostatním je to jedno. Jinak mi tam chybí, píše, rozumí a chápe.
Reagovat
J.M.
Tobě to tam možná chybí, ale to proto, že platí bod č. 1. Ta možnost by tam mohla být pouze tehdy, pokud by existovala, a já jsem psal o tomto případu, kdy je objektivně černé na bílém jasně zaprotokolováno, že neexistuje. Čili platí pouze tyto 4 možnosti.

Pozitivní přístup je sice možný, ale pouze v případech, kdy je možný. Ne když se člověk setká s tímto. Pak je naopak pozitivní přístup vyloučený, pokud se má člověk zachovat čestně. Jediná přijatelná nenegativní možnost je pak ignorace (což je v tomto případě velmi vhodné, ale nelze to držet stoprocentně). Například když se člověk setká s grázlem, zlodějem či chronickým lhářem, pak je přímo jeho morální povinností být vůči němu negativní. Jinak se spolupodílí na zlu, dává zelenou jeho šíření.
Reagovat
slacker
Tesat do kamene. Kdo mlci vuci zlu jmenem Fandina je sam zly nebo srab.
Reagovat
a.magerova
To už říkala babička v Pyšné princezně. A tady to platí dvojnásob!!!
Reagovat
Fandina
Podle mě se nedá přesně rozpoznat na internetu, kdo si co myslí nebo nemyslí, protože přece jenom, psaní je zprostředkovatel našeho myšlení a každý nějakým způsobem tady vystupuje, prezentuje se tady a obecně se nedá přesně určit, jaké je myšlení toho konkrétního jedince, jaké jsou jeho motivy psaní tady.
Reagovat
Fandina
A zlo představuješ ty?
Reagovat
slacker
J.M,a.magerova a slacker maji o zdejsim zlu jasno. Neni treba se zrovna jich znova hloupe ptat.
Reagovat
Fandina
slacker ... ten kdo o zlu mluví, tak na něj myslí, jejich problém.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to jen zástěrka, stejně jako u Djokoviče to jeho údajné zranění.

Ve skutečnosti oba chtějí ohleduplně dát Nadalovi šanci získat zpět nalomenou sebedůvěru, aby byl na Roland Garros důstojným soupeřem. Po dalším neúspěchu v antukové sérii by reálně hrozilo, že se Rafa psychicky rozloží.

Jsou to holt féroví kámoši, nenechají kolegu ve srabu.
Reagovat
Berny
Ano, naprosto souhlasím. Nadal dostává na antuce od Rogera těžkou školu dobrých 10 let. Navíc škola právě 1 rok stará z finále Říma tvou domněnku potvrzuje. Rogera s na facebooku s Novakem domluvili, pač jediné co ti dva potřebujou je aby Rafa byl na RG fit, vzhledem k jejich bilanci proti Rafovi na RG ( Novak 0:5, Roger 0:5) je to více než jasné :).
Reagovat
Roger_Federer
Rafa 2005-2013 a Rafa 2014..Jina liga.
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak Stan..

Roger konečne prejavil voči Rafovi kamarátske gesto a doprial mu odohrat turnaj v konkurencii, v akej on sám vyhrával styri roky..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
A dokonce hned dva, možná i tři za sebou. Tak aby to nedopadlo jako v Barceloně, kde byla ta konkurence ještě o dost menší, než měl údajně kdysi Roger ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíš, jak do toho vidíš.
Reagovat
Roger_Federer
Spise Roger vy ze rodina a deti jsou na prvnim miste..Jeho velikost je v tom, ze dokaze tohle vsechno zkloubit a stale byt nejlepsi...Novak ho pomalu nasleduje...Snad to Rafovi taky dojde.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho velikost?..

Snad si sa nezamiloval :)
Reagovat
smazaný uživatel
doufam ze se nebude odhlasovat z wimbledonu
Reagovat
steve79
Škoda no.Ted měl velkou formu. V Řimě hrát určitě nebude a tam obhauje 600 bodů. Fedexovi ted o tenis nejde. Velká škoda by byla vynechat Grandslam v Paříži.
Reagovat
smazaný uživatel
Stále lepšie ako by mal vynechávať trávu, letnú Ameriku alebo halovú časť sezóny, kde sú jeho šance oveľa väčšie, snáď bude hrať už v Halle.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist