Federer v Dauhá v prvním zápase po 13 měsících zdolal ve třech setech Evanse

10. 3. 2021, 15:45
Aktuality 159
ATP DAUHÁ - 39letý Švýcar Roger Federer slaví vítězný návrat na kurty, na nichž se kvůli dvěma operacím kolena neobjevil dlouhých třináct měsíců. V Dauhá ve svém prvním zápase po 405 dnech sice poprvé v pátém vzájemném střetnutí s Danem Evansem ztratil set, ale nakonec Brita zdolal díky jedinému brejku 7-5 ve třetím setu. Ve čtvrtfinále se trojnásobný šampion utká s Basilašvilim.
Roger Federer (© AFP)

Roger Federer po porážce v semifinále loňského Australian Open musel na operaci pravého kolena a přerušené sezony pandemií koronaviru pak využil k úplnému doléčení. V červnu musel ještě na jeden chirurgický zákrok a sezonu předčasně ukončil.

39letý Švýcar se nestihl uzdravit ani na začátek roku 2021 a na kurty se tak vrátil až dnes na podniku ATP 250 v Dauhá. V Kataru v sezonách 2005, 2006 a 2011 triumfoval, naposledy startoval už před devíti lety.

V prvním zápase po 405 dnech Federer čelil 28. hráči světa Danu Evansovi, s nímž ve čtyřech vzájemných duelech neztratil ani set. Britský tenista už však letos vyhrál turnaj ATP 250 v Melbourne a v Dauhá se rozehrál třísetovým duelem proti Jérémymu Chardymu.

A tak tentokrát to nerozehraný Federer neměl vůbec snadné. V prvním setu si nevypracoval ani jeden brejkbol a byl rád, že sadu dovedl do tie-breaku. V něm přežil setbol a sám na třetí pokus dějství ukončil.

V úvodu druhého setu Švýcar nevyužil svůj první brejkbol, ve čtvrtém gamu poprvé ztratil podání a byť se vzápětí dostal k brejkbolu, do hry o druhou sadu se už nevrátil. 

V rozhodujícím dějství Federer zlikvidoval v sedmé hře dva brejkboly a za stavu 5-4 se dostal k prvnímu mečbolu, Evans ho však odvážnou hrou servis-volej odvrátil a vyrovnal. Švýcar si další mečbol vypracoval v dvanácté a na druhý pokus už uspěl, když zahrál parádní bekhend po lajně a svým premiérovým brejkem duel ukončil.



"Je super být zpátky. Mám radost, že jsem tady a je jedno, jestli jsem prohrál, nebo vyhrál. Ale samozřejmě po vítězství je to příjemnější pocit. Byla to dlouhá cesta a obrovská výzva. Vrátit se v mém věku není úplně snadné. Ale měl jsem kolem sebe dobré lidi a to všechno usnadnilo," řekl Federer.

"Ve třetím setu jsem si řekl: Jestli mám vypadnout, tak ať je na co koukat. Dan měl víc sil, ale dobře jsem podával a myslím, že jsem odehrál velmi dobrý zápas. Mám z výkonu opravdu velkou radost a potěšilo mě, že jsem zápas ukončil bekhendem po lajně," uvedl Federer, který se na návrat připravoval právě s Evansem.

"Dneska odehrál dobrý zápas a byl i skvělým tréninkovým parťákem. Za poslední dva týdny jsme spolu odehráli asi dvacet setů a dneska to pokračovalo," uvedl Federer. "V posledních třech, čtyřech gamech šel jeho výkon nahoru. Za stavu 3-3 se dostal z problémů a od chvíle, kdy jsem prohrával 4-5, po mně tvrdě šel," prohlásil Evans.


I když Federer více než rok nehrál, zásluhou změny v systému světového žebříčku, kterou vedení ATP udělalo s ohledem na loňské půlroční přerušení sezony, je světovou šestkou.

Ve čtvrtfinále se Federer utká s Gruzíncem Nikolozem Basilašvilim (h2h 1-0), kterého v jediném vzájemném utkání před pěti lety na Australian deklasoval 3-0 na sety. Basilašvili by měl být pro Federera papírově slabším soupeřem, neboť Gruzínec se dlouhodobě trápí. V Dauhá si po 14 měsících připsal první skalp hráče Top 50, když zdolal Australana Johna Millmana, ve druhém kole pak smetl Tunisana Maleka Džazírího.

Thiem otočil souboj s Karacevem
Úspěšným obratem do turnaje vstoupil nejvýše nasazený Dominic Thiem. Rakouský favorit v prvním zápase od vyřazení v osmifinále Australian Open zdolal 6-7 6-3 6-2 senzačního semifinalistu úvodního grandslamu sezony Aslana Karaceva a postoupil do čtvrtfinále.

V něm se Thiem utká s turnajovou pětkou a předloňským šampionem Robertem Bautistou, kterého porazil pouze v jednom ze čtyř vzájemných duelů. Španěl si ve druhém kole poradil s Kazachem Alexanderem Bublikem a oplatil mu pět let starou porážku z Moskvy.


Bez jediné odehrané výměny se do čtvrtfinále dostal Andrej Rubljov. Po volném losu v prvním kole se z druhého kola dostal bez boje, neboť Francouz Richard Gasquet nenastoupil kvůli bolestem chodidla.

V Dubaji tak Rubljov začne až čtvrtfinálovým soubojem proti Mártonu Focsovicsovi, kterého v neděli porazil ve finále v Rotterdamu. Maďarský tenista od té doby v Kataru vyhrál už dva zápasy, po úterní výhře nad Lajovičem dnes zdolal 4-6 7-6 6-2 Jihoafričana Lloyda Harrise.

29letý Fucsovics byl ve druhém setu několikrát dva míčky od porážky, ale k mečbolu soupeře nepustil a vynutil si třetí set. V něm Harris, který si v prvním kole proti Stanu Wawrinkovi připsal svůj nejcennější skalp, psychicky zcela odpadl a prohrál prvních dvanáct výměn. Do hry už se vrátit nedokázal a rozjetý Maďar si z posledních devíti zápasů si osmou výhru.

Zlepšenou formu z posledních týdnů v Dauhá nepotvrdí David Goffin. Ve druhém kole šestý nasazený Belgičan nevyužil tři mečboly proti Tayloru Fritzovi a prohrál 1-6 7-5 6-7.

Američan ve čtvrtfinále vyzve čtvrtého nasazeného Denise Shapovalova (
h2h 0-3). Kanadský tenista v prvním zápase po měsíční pauze vynucené zdravotními problémy
porazil 7-5 6-4 krajan Vaska Pospisila, kterému nenabídl jediný brejkbol.

• ATP 250 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 411.940 dolarů
středeční výsledky (10. 03. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Federer (2-Švýc.) - Evans (Brit.) 7-6(8) 3-6 6-4
Rubljov (3-Rus.) - Gasquet Fr.) bez boje
Thiem (1-Rak.) - Karacev (Rus.) 6-7(5) 6-3 6-2
Shapovalov (4-Kan.) - Pospisil (Kan.) 7-5 6-4
Bautista (5-Šp.) - Bublik (Kaz.) 6-4 6-3
Fritz (USA) - Goffin (6-Belg.) 6-1 5-7 7-6(9)
Basilašvili (Gruz.) - Džazírí (Tun.) 6-2 6-2
Fucsovics (Maď.) - Harris (JAR) 4-6 7-6(5) 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

159
Přidat komentář
Hector.Salamanca
Já jsem zrovna vůči tomuhle chlapovi vždycky shovívavej, ale upřímně, dobrý to fakt nebylo. Rád budu věřit, že v tom bude nějakej pokrok a tohle fakt byl jen začátek a že to byl vítr a podobně, ale za mě, bohužel, pohyb špatnej, velmi špatnej, spousta úderů hranejch v takovým divným úhlu. Dan Evans není až tak velkej heavy hitter, přesto ho tam cvičil zleva zprava, Roger vůbec nestíhal.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No Nikoloz je docela hitter a moc ho tam zatím nehoní. Někdo tu psal srovnánní s Kiki Bertens - viděls ji hrát po pauze? Kolik jí je?
Reagovat
mahycek
Bravo Roger, po té dlouhé pauze ti
odpouštím i té nevynucené chyby vyhazo-
váním se, ale to přijde Rogere,
pop pár zápasech jsi v tom, aspoň
na tento poslední rok 2021. Pokud, bys
vyhrál Wimbledon, tak jsi neodmyslitelně, ten nej..... Postupně tak dál Rogere. Když zítra prohraješ, hoď to za hlavu, ale nesmíš. Když tě
vidím, to je takovej klid....smile
smilesmile
Reagovat
paddy
kdyby se našel obětavec, co má čas koukat, tak uvítám detaily

kolaps se dal čekat, nic nového - F GS je jiný tenis smile
"Medvedev had won most of his last meetings with Djokovic, but a Major final is a different story?"

o zraněních se psalo dost, není divu
"Many players struggled with injuries throughout the fortnight, but others, like Nadal, were already ailing at the beginning of the event."

44 min smile
https://www.ubitennis.net/2021/02/steve-flink-djokovic-and-nadal-will-end-up-with-more-slams-than-federer/
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, už dlho som chcel vidieť tvár toho talianskeho novinára z tlačoviek :)

To, že Nadal s Djokovicom vyhrajú viac Slams ako Federer je pravdepodobné a z tejto predikcie nikto nepadne na zadok. Nech má ale niekto gule a odpovie, či vyhrá viac GS Nadal alebo Djokovic. Nech už vieme konečne.
Reagovat
Pe3k
Rafa a Novak sice vyhrají více gs, ty ale budeš stejně nejvíc řešit Federera smile
Reagovat
paddy
údajní rovesníci nejsou rovesníci a Djokovič efektivně ztrácí jen 0,5 GS na Nadala

Djok má cca 1,5 GS ročně a je o rok mladší smile

neboj se vsadit na Djokoviče smile
Reagovat
smazaný uživatel
A v roku 2016, keď strácal dva GS na Nadala mal podľa tvojho koeficientu akú stratu, ak sa smiem spýtať?..:)

Môžeš dodať aj vtedajší kurz na celkovú výhru :)

Ak sa odosobním a myslím si, že aj stávková kancelária pri výpise dnešného kurzu na celkové prvenstvo by postupovala rovnako.

Tak Nadal má dva GS náskok, to znamená, že v tejto chvíli musí byť logicky favoritom. Navyše Djokovic musí vyhrať 3, ak otázka znie, kto z nich dvoch musí mať viac GS.

Zároveň platí, že zo všetkých 4 GS má najväčšie eso v rukáve pravdepodobne Nadal v podobe RG. Jeho posledné dve SF účasti z W. ho navyše úplne nediskvalifikujú v podstate zo žiadneho majoru.

Myslím si, že súčasné kurzy, alebo percentuálna pravdepodobnosť by boli niekde na úrovni, 53% Nadal, 35% Djokovič, 12% rovnako. To že je o rok mladší ma podľa mňa najmenšiu váhu.

Samozrejme by som to ale nepodával :)
Reagovat
paddy
na stejno 35%, Nad 35%, Djo 30%

když se Djo zraní, pak je konec, to je Rafův trumf

Nad udělá max 1-2 GS, Djo 3-4 = remíza

Nad má šanci jen v Paříži
Djo všude ale s menší pravděpodobností, ale v součtu by mohl udělat o 1 GS ročně víc během dvou let

později budou asi oba mimo hru
22-21-20 21-21-20 21-20-20
Reagovat
smazaný uživatel
Úplne v pohode si viem predstaviť, že ani jeden z nich nevyhrá 2 roky nič a potom zrazu Nadal RG.

Tam by som ho rozhodne neodpisoval. Zhodneme sa, že je to netipovateľné, minulosť ukázala, že odpisovať kohokoľvek sa nevypláca.
Reagovat
mahycek
Klobouk dolů před Rafou, ale už nikdy
žádný GS nezíská.
Reagovat
RF46
No...to bych se bal tvrdit! Mimo RG by to bylo fakt prekvapeni ale na RG bude No1.
Reagovat
Marduch
Vůbec ne. Stále může úplně reálně vyhrát jakýkoli GS.
Reagovat
FerrariF50
RG dá levou zadní a na ostatních může taky překvapit, já nevim, mě mladší generace teda zatím nepřesvědčila a podle mě furt rozhodně nejsou lepší.
Reagovat
turista
To že je Novak o rok mladší než Rafa váhu má. V přepočtu na věk jsou na tom oba dva stejně. Novak se netají tím že chce skončit až po Rafovi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Marná sláva, Roger je jen jeden.
Reagovat
a.magerova
smile
Reagovat
annah
Je radost se na něj dívat. Kromě technické hodnoty je tam navrch ještě ten umělecký dojem. :-)
Třeba Rafa je mi jako chlápek taky sympatický, ale nebaví mě ho na kurtu sledovat. Má ty svoje strašné rituály a připadá mi, že se pohybuje jako tank, nebo spíš jako býk v koridě (ostatně má tento skot ve znaku). A korida je v mých očích jedna z nejodpornějších zábav, jaké si kdy lidi vymysleli.
Reagovat
RF46
Neda se nesouhlasit, pastva pro oci :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Evans...A ked ich dáš k sebe, je to čistá xka, ako dnesok ukazal :)
Reagovat
Teo
Na to, kolik mu je a že rok nestál na kurtu, výborný smile
Reagovat
RF46
Na to kolik je eFHackovi a ze nikdy nestal na kurtu, tak taky vyborny smile
Reagovat
Teo
To jsou ti gaučoví odborníci smile
Reagovat
Lina
Ty budeš tuším hodně nešťastný, až Roger skončí smile
Reagovat
Patik
Ak môžem niekomu poradiť..s Rogerom prichádza čas kedy treba mať viacerých ľudí v ignore..tento portál bude rázom lepší a viac na úrovni..

Inak čo sa Rogera týka všetko tu už bolo povedané..návrat ako v roku 2017 proti Evansovi sa nekonal..a tá herná prax je cítiť..ja osobne som mal trošku obavy o ten pohyb či sa nebude obmedzovať a či je naozaj stopercentný a môže sa stopercentne venovať hre a nie utekať hlavou k pohybu..povedal by som že za ten rok ktorý chýbal sa tenis opäť trošku posunul hore a niesom si istý či ešte dokáže v jeho veku nato reagovať..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, za ten rok, čo sa prd odohralo sa evolučná tenisová krivka posunula strmhlav hore.

Ty si velký myslitel pato.
Reagovat
Marduch
Zkus dohlédnout dál než na Rafův loňský playlist 7 odehraných turnajů smile
Reagovat
Marduch
Aha, primotala se mi do toho Adria Tour 2 kusy, takze beru zpet, sedm neni taková traga.
Reagovat
smazaný uživatel
Trendy udáva špička, rovnako práve špička tvrdí tón celého okruhu a zvyšuje pomyselnú úroveň.

To, že odohral Pere Riba 20 challengerov evolučnú krivku neovplyvní, domnievam sa.

Naopak, tieto dlhé prestávky neprospievajú vôbec nikomu, keď to máme rozmeniť na drobné, úroveň veľkých zápasov na veľkých turnajoch bola vyššia pred pandémiou.

Federer rok nehral, bude mať prirodzený problém s timingom úderov, ale to nie je o tom, že sa tenis nejako zmenil. Federer vynechal 2.5 Grandslamu, 2-3 tisícky a jeden TM. To je všetko. Pred prestávkou vyhrali posledné dva GS Nadal s Djokovicom, a rovnaká dvojica vyhrala posledné dva aj po návrate Federera.
Reagovat
RF46
Souhlasim, za posledni rok se nic poradnyho neodehralo.
Reagovat
annah
Jenom tři grandslamy, to je taková (v necich očích) nevýznamná množinka... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to finále US Open, to bola naozaj nová dimenzia tenisu.
Reagovat
Patik
tenis sa neposúva len na zápasoch ale aj na tréningoch..tréningových zápasoch..a podobne..
Reagovat
Patik
už len čo sa týka Rogera ktorý posunul úroveň svojeho backhandu na vyšší level..to je všetko pokrok a natrénoval ho keď marodil s kolenom nie na zápase..
Reagovat
turista
Nevyhucel takže začátek vyšel. Myslím že i pořadatelé jsou rádi že turnaj neztratil největší hvězdu.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
dappe
Mě výkon Federera překvapil, čekal jsem daleko horší představení, to ale i od Evanse :) Celkem pěkný zápas.
Reagovat
steve79
Ti co kritizuji Rogera, tak jsou chudaci, kteri maji zkurveny zivot a svuj emoce si vylevaji tady. Tebe Forehande kdybych potkal osobne, tak bych si to s tebou vyridil. Prestan se schovavat a chovej se jako chlap.
Reagovat
RF46
Kasli na to, takovejch sasku je:)
Reagovat
Nola
neblazni smile, tenisti ani netusia, ze existujeme, sme iba prach vo vesmire.... niekomu slubovat nakladacku pre svoj idol smile
klidek, pohoda, tabaceksmile
Reagovat
smazaný uživatel
Boze moj..Neber sa tak vazne. Ide o houno, trochu nadhladu a ostrovtipu nezaškodí.
Reagovat
Teo
Tak to kážeš vodu a piješ víno v tom případě, protože jestli ti něco na téma Federer chybí, tak je to zrovna tohle smile
Reagovat
smazaný uživatel
No pokial sa bavime o diskusii o najlepsom hracovi, tam je treba dat tomu trochu váznosti :)

Ale pri zapase béčkoveho turnaja je to fakt len prdel priatelia, trochu sa uvolnite.
Reagovat
Amputace
Výhružky fyzickým násilím z táboru výsostně inteligentních a vždy elegantních FFF tady kupodivu doposud chyběly. Člověka až překvapuje, že to z natolik kultivované komunity nepřišlo už mnohem dřív.

Kdo kritizuje Rogera, je chudák - rovněž perla. Chápu, že kritické myšlení se v éře vlády bývalého estébáka zrovna moc nenosí, ale tohle je přece jen poněkud příliš jednostranné, nemyslíš?
Reagovat
Frantz
FFF hrdě oslavující vydřenou bitvu v prvním (2.) kole dvěstěpadesátky smile ten egoista už fakt chyběl smile
Reagovat
Bob
Nic moc
Reagovat
Mayo
Gratulujem Rogimu, len tak tak ale je tam.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom kole 250ky tradične silný, vzdy epické zápasy na jeho stranu.
Reagovat
fazil
Nezavid.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Denis92
Sledovat Rogera znova na kurte po tak dlhej dobe bolo naozaj potesujuce, obzvlast v tejto dobe. S usmevom na tvari som si uzival zapas a na vysledku mi vobec nezalezalo. Vyhra samozrejme potesila, uz len z toho dovodu, ze to znamena o jeden zapas naviac.

Na uvod to vobec nebolo herne zle. Je tam samozrejme este vela prace, ale zaroven aj dostatok casu (do Wimbledonu).

Servis zo zaciatku vyborny, hoci po cely zapas o nejakych 20km/h menej ako byva zvykom. Dnes to ani neslo moc na sieti, ale to neni az taky problem. Udery a techniku do ruk dostane. Otazny a najdolezitejsi je pohyb.

Celkovo pekny zapas vdaka obom akterom, divaci si to museli uzit.
Reagovat
Mr.Pink
ano, maestro velmi chybel, uz me nabavilo koukat jen na tenis, mam rad i umeni
Reagovat
sojka1
take nemusim parni valce a cvicence prostnych... nebo psal turista jen "valec"?.... ;-)
Reagovat
Mr.Pink
:D mam to tak ve vsech sportech, bavi me sportovci, kteri svuj obor povysuji na umeni
Reagovat
RF46
:) dame si schuzku? :)
Reagovat
sojka1
tak urciteeee, Roger zacina zitra v 17:30... :-)
Reagovat
RF46
Ja nerad specham, takze bud hned po obede a nebo az po smile smile smile
Reagovat
sojka1
jeste dokoukam, stihla jsem jen ten zaver, parada na konec byla hodne nadejna uz, ale zadna stopro jistota zatim... to prijde, hlavne, ze nam to sluselo... :-))
Reagovat
annah
To teda slušelo. Mimořádné... :-)
Reagovat
Mr.Pink
po 14 mesicni pauze jsme asi nemohli cekat zazraky. roger pomaly na nohou, spatny return, pomaly servis (nevim, jestli ho prizpusobil vetru, nebo chtel posetrit telo, takticky zamer...). ale poslednich 20 minut uz vypadal o dost lip, coz nam dava nadeji, ze se bude postupne zlepsovat
Reagovat
peRFect
Vydřené vítězství.TB už vypadal bídně,ale podařilo se otočit.Na Evansovi je vidět,že se mu poslední měsíce daří,ale Rog to umakal.Herní praxi nenatrénuješ,to je evidentní a dobře,že nejede domů po prvním zápase,čehož se se trochu bál.Chumjetze.
Reagovat
Nola
zlatko, ma v dalsom kole jednoducheho supera, posetri sily, uvodne kola byvaju osemetne..

dufam, ze ty mas zaplateny sportovy kanal NovaSport, bo nechapem fandov FFF, ktory si tu predhadzuju streamy...
Reagovat
RFanousek
tak třeba studenti žijící ještě s rodiči a TV má v moci starší generace... můj případ smile
už chápeš?
Reagovat
Pe3k
Vem si tablet, notebook, pc zapni stream a je to. Na VŠ jsem to tak už dávno dělal.
Reagovat
RFanousek
Však ano, jen vysvětluju proč nemám možnost sledovat TV a tudíž Nova sport
Reagovat
RFanousek
Takhle to samozřejmě dělám už dlouhé roky
Reagovat
Nola
teba urcite, co tak rodicom poradit, ze ta bavi sledovat sport v TV a na oplatku im to nejak vratis?
Reagovat
RFanousek
Nejde o to ze bychom neměli Nova sport, jde o to že otec je pořád u TV a sleduje svoje seriály. smile
Reagovat
peRFect
Áno,NS mám a do konce roku jsem měl i Eurosport.Pak jej ale freesat přestal nabízet.Takže aktuálně řeším,co jiného pořídím.A ako sa dnes má,kamarátka moja?
Reagovat
Nola
tesi sa s tebou, staci ? o.i nemusim velmi hracov ako Evans, asi mam nejaku brzdu, ale viem kvoli comu :DDD
Reagovat
peRFect
Protože jezdí vlevo :-D
Reagovat
Nola
smile fetak, ktory si posral karieru a tvari sa ako madonna, ktora ma pravo hodnotit inych smile
Reagovat
Krisboy
Evans skvělej, Roger to fakt neměl jednoduchý. Nedostatek herní praxe tam byl občas dost vidět. To půjde smile
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tos to stříhal tysmile?
Reagovat
Pe3k
ne asi, jednou rukou řídím, jednou stříhám a tou další čekuju teniportál smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile tak to byl celkem fofr...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rogerovismile Návrat neměl snadný, skřípalo to, Evans hrál velmi dobře, zvláště servis-volej, ale ani dalšími údery nezaostával. Pěkné na pohled. V koncovce asi trochu povolily nervy nebo možná i trocha smůly, ale Roger závěr zvládl profesorsky...smilesmile
Reagovat
turista
Pro restart Rogerova aktivního tenisového života i pro atraktivitu turnaje je dobře že nevyhučel.
Reagovat
Nola
pekny zapas, pekny navrat, podobne typy hracov, jeden nerozohrany, druhy ano... gratulujem FFF, lepsi, vyhral a zasluzenesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile a souhlas, Evans hraje leccos podobně. A má i jednoručáksmile
Reagovat
ipko
v treťom sete mi prišiel už dosť dobrý na returne, naopak začal strácať čo sa týka úspešnosti triafania prvého podania
Reagovat
Pe3k
Roger zakončil backhandovým winerem po lajně a pak už jen bro fist s Danem u sítě. Vrátil se jak jinak než krásným vítězným zápasem. smile
Reagovat
annah
Krásný teda až tak moc nebyl... :-)
Zato outfit měl Roger mimořádně povedený... :-)
Hlavně že ho ještě nejmíň jednou uvidíme.
Třeba se rozehraje.
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
FerrariF50
Tak ten konec se hodně povedl, to bylo pěkný. Super Roger, potěšilo :)
Reagovat
ipko
tak Evans trochu dosť pomohol DF a dvomi chybami z forehandu, ale posledná loptička náderná od Rogerasmile
Reagovat
turista
Zápas nebyl v mém dosahu. To hrál Evans tak dobře nebo Federer jako hasič?
Reagovat
annah
Skoro bych řekla obojí... :-) Bylo to o prsa. Roger katastrofální hra na síti. Tam strašně ztrácel - i úplně jasné míče.
Reagovat
Maarek
Já si myslím, že Roger si to hlavně užíval. Samozřejmě chtěl vyhrát, v první řadě se tím chtěl ale bavit. Ty liftovaný voleje z nesmyslnejch pozic, který by snad nenapadly ani nezkušenýho dorostence, jsou toho důkazem.
Reagovat
annah
Je fakt, že když něco hodně zkazil, tak se tomu pobaveně usmíval. Vypadal, že ty nezdary prožívá mnohem méně než my. :-)
Reagovat
Mr.Pink
ty ale hraje roger bezne. obcas mu i nepomohl vitr
Reagovat
turista
Začátky po dlouhé zdravotní přestávce jsou vždycky těžké ve všech sportech. I velký tenisový šampión když dlouho nehraje tak ztratí jistotu.
Reagovat
turista
Snad jediný hráč na světě, který se umí po zdravotní přestávce hned v prvním zápase vrátit ve stylu válec je Nadal.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
on někdy nehrál přes 400dní?smile
Reagovat
turista
Nepamatuji si přesně jak dlouho trvaly ty jeho přestávky.
Reagovat
RF46
Ono je taky zdravotni pauza a zdravotni pauza...ehm..
Reagovat
RFanousek
Jediný míč v setu na který se mi sekl stream je odvrácený mečbol
Klasika
Reagovat
ipko
servis volej bol od Evansa, bez šance pre Rogera
Reagovat
Frantz
Co to má egoista za křusky z tržnice? smile To už je fakt takový vtrkoleno, že má tohle zapotřebí? smile
Reagovat
peRFect
Mrzí mě,že na ně nemáš.
Reagovat
ipko
sú to nervysmile
Reagovat
RFanousek
Ani nesmile
Užívám si že hraje, a je to jen ATP250, ne finále Wimbledonu
Reagovat
ipko
ja si nemôžem pomôcť a fandím za víťazstvom aj v takomto nie príliš dôležitom zápasesmile
Reagovat
annah
Vypadá to, že jedeme zpátky do Dubaje...
Reagovat
RFanousek
Nikdo nečekal dokonalý výkon. Je radost ho vidět na kurtu smile
Reagovat
Patik
Vidím že sa stále nezmenil..a po prvom sete ho stále vypína..
Reagovat
RF46
...nooo...pekne se vyhazel smile
Reagovat
RF46
aaa ejakulat jiz zdesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes som si nechcel nechať ujsť veľkú tenisovú legendu v akcii. Najmä v posledných dvoch dekádach je charizmatickým ambasádorom tohto športu. Mohhamad Layani spravil toho pre tenis veľa a vždy je skvelé vidieť ho na kurte.

K zápasu. Vo všeobecnosti sa čakal vyrovnaný zápas, ktorý nemal favorita. A priebeh prvého setu to naplno ukázal. Bolo to hore dole, ako na hojdačke, vždy je zábava sledovať súboj dvoch vyrovnaných tenistov rovnakej výkonnosti.
Reagovat
RFanousek
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Počkáme si, až bude Rafovi 39,5, jak bude hrát vyrovnaný zápas s někým solidním z TOP30. 400dní dlouhou pauzu mu i odpustímsmile

S upírem souhlas, vybrali toho nejlepšíhusmile
Reagovat
smazaný uživatel
Keď začal Federer niekde okolo 28r odpadať, chceli ste si počkať, kým bude mať Nadal 28. Neskôr, kým bude mať 30, potom 35 a teraz 39. Vy ste takí čakatelia :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ty píšeš o 39,5, tak já taky, žádné podmnožinkysmilesmile
Reagovat
peRFect
Budeš komentovat i druhý zápas? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudem, dnes som videl asi 4 gemy, nebavilo ma to. Mozno finále si pozriem ak sa tam chlpatá dostane.
Reagovat
mahycek
Jo jo, Evans je těžký soupeř. Ve
Wimblu by vyprášil klidně 5 top z
z první patnáctky.
Reagovat
mahycek
Tak 1 set, záblesky tam jsou, ale
i chyby z nerozehranosti. Jsem přísnej
číslo 3 ze škály 1 - 5 Rogere.
Ale fandím, už je to zážitek ho
vidět na kurtu. Vvždyť ho sleduji
skoro 20let. A až skončí, tak bude
smutněji. To jen také pro ty co jsou tady noví.
Reagovat
RF46
Evans dobre serviruje...
Reagovat
annah
A Roger je zatím marný na síti. Tam ztrácí nejvíc bodů.
Reagovat
RF46
jj je z "rytmu"...ale ono to pujde!
Reagovat
smazaný uživatel
tezky souper na uvod, ale fedr je fedr
Reagovat
FerrariF50
No málem ho to, že si nepočkal na dopad a šel rovnou do voleje mohlo mrzet. Jinak člověk je samozřejmě rád, že ho vidí hrát, ale je tam ta nerozehranost vidět, ... Evans ale nehraje špatně, to vůbec.
Reagovat
annah
Teda to bylo ale drama, ten TB!! Uf!
Reagovat
Patik
Toto mi chýbalo..už som dlho nebol u srdciara..ale nie..pohoda..aj Roger to bere s úsmevom..
Reagovat
peRFect
Víte proč Forehand zatím nic nenapsal?Protože komentuje na NS1 :-)
Reagovat
RF46
Urco prijde a vyejakuluje sem svoje moudro :)
Reagovat
annah
Přijde, až Roger prohraje, a bude se tu zlomyslně natřásat jak tetřev hlušec. :-)
Reagovat
RF46
jo ale uz je to jen trapny z jeho strany, kolovratek.
Reagovat
ipko
odvrátený aj nejaký brejkbal, s tým si tiež musí prejsť
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile Takže a tentokrát ať mi už nikdo neříká, že to na Livescore tak chodí a že nedokážou předvídat apod. Skoro vždycky se posunuté začátky vyhýbají logice - snad jen že počítají s tím, že si někdo z hráčů zlomí nohu, a proto zápas skončí dřív než za ca 30min, protože nás čeká ještě celý set.
Proč to teď píšu naštvaně? Protože zrovna Federerův zápas, který měl začít v 16:00, posunuli na 16:30, aby nakonec začal před 16:20. Teda jsem přišel skoro o 3 gemy. Nezlobte se na mě, ale tohle prostě logiku nemá. Snad jsou z místa nějaké informace, když pak má skóre časově sedět, jak je to jen možné... Za měsmile
Reagovat
ipko
Roger zatiaľ celkom kvalitkasmile
Reagovat
RFanousek
Nemám link, nemůžu sledovat smilesmile
Joker stream a batman stream nefungují
Reagovat
RFanousek
rok jsem se na to těšil a... smile
Reagovat
RF46
na sportlemon 100pro neco bude a nebo tipsport...tam cumim ted ja.
Reagovat
ipko
tiež pozerám na Nova sportsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na Jokerstreamu máš x linků, nějaký snad funguje, ne? Mně se trochu trhá, ale zatím běží.
Reagovat
RFanousek
No mi nešla celá ta stránka
Ale já jsem měl jokerstream.com, petrik mi poslal .org a to funguje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, jedině orgsmile
Reagovat
RFanousek
Má někdo link prosím?
Reagovat
Nola
ide to v telke na NovaSport1
Reagovat
Pe3k
https://www.jokerlivestream.org/
Reagovat
Pe3k
http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/evans-d-gbr-vs-federer-r-sui-live-stream-5388354.html

smile
Reagovat
Pe3k
http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/evans-d-gbr-vs-federer-r-sui-live-stream-5388746.html
Reagovat
RFanousek
Díkyyyyyyy smile
Reagovat
RFanousek
Úžasné, zachránil jsi mě. Dík smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Patik
Evans podlahne okolnostiam..všetky oči na Federerovi..dlho očakávaný návrat..nechcel by som tomu čeliť.. prehrá podľa mňa už pred zápasom..alebo Fedex ozaj nebude rozohratý a Evans predvedie životný výkon..aj keď neverím že Federer príde nepripravený..keď sa vracia GOAT musí sa predsa vrátiť vo velkolepom štýle všetci ho vidia..čakajú a držia palce..
Reagovat
Alien
FedExi, do toho!
Reagovat
ipko
Idemo, teda chum jetzt.. už som zblbnutý z toho oslavovania Srbasmile
Reagovat
Krisboy
Vsadit nebo nevsadit naňho? smile
Reagovat
RF46
ja mam vsazeno..ale kdyz o prachy prijdu, nevadi smile
Reagovat
ipko
smile
Reagovat
Krisboy
Přesně tak, taky jsem neodolal smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, vytrasený z béčkového zápasu, poisťuje sklamanie :)

Ty si strašný tragéd .
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
v kratkem videu z treninkoveho zapasu s evansem nevypadal uplne dobre, ale to nemusi nic znamenat. nehral naplno
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist