Federer v Davis Cupu nenastoupí

15. 9. 2010, 17:12
Aktuality 7
Švýcarští tenisté se budou muset v souboji s Kazachstánem o udržení v elitní skupině Davisova poháru obejít bez největší hvězdy Rogera Federera. Bývalý první hráč světa se rozhodl odpočívat po US Open.
Profily hráčů
Roger Federer

"Za týmem do Kazachstánu nepojedu," uvedl Federer na své internetové stránce. "Po náročných týdnech v Severní Americe potřebuji nějaký čas na odpočinek," přidal aktuálně třetí hráč žebříčku, který na US Open vypadl v semifinále se Srbem Novakem Djokovičem.

Švýcarský tým nastoupí ve složení Stanislas Wawrinka, Marco Chiudinelli, Michael Lammer a Yves Allegro. V Kazachstánu musí uspět, jinak je soupeř nahradí v elitní skupině Davisova poháru.

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Michael LAMMER - tak bych se chtel jmenovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chyba.... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Obsah clanku nejak nekoresponduje s nadpisem. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Fanouskum staci fotka a nadpis! :-D Nicmene na tom neni nic divneho, s Kazachstanem se neceka az tak tuhy boj! I kdyby zrejme Chiudinelli? nevyhral zadny souboj, ctyhru by meli Svycari zvladnout. :-) Propo Nadal si dal taky pauzu v Davis Cupu v duelu proti Francii! :-) Holt tempo je vrazedne a halova sezona je pro Rogera take klicova! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už to opravili... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vysletli mi, co te vede k tomu, abys za kazdou vetou psal vykricnik a hned na to smajlika? To potom clovek nevi, jestli vety tebou napsane ma brat vazne, nebo naopak ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Me vety nebere stejne nikdo vazne, takze je to jedno. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist