Federer žádné drama nedovolil. Kyrgiose porazil 3-0 na sety

1. 9. 2018, 22:11
Aktuality 159
US OPEN - Očekávaný souboj třetího kola mezi Rogerem Federerem a Nickem Kyrgiosem šlágrem nebyl. Pětinásobný šampion Federer talentovaného Australana porazil bez ztráty setu a posedmnácté v řadě postoupil do osmifinále závěrečného grandslamu sezony. V něm majitele 20 grandslamových trofejí vyzve John Millman.
Profily hráčů
Roger Federer

Roger Federer po šokujícím vyřazení ve čtvrtfinále Wimbledonu odehrál generálku na Masters v Cincinnati, kde ve finále prohrál s Djokovičem. Na US Open ovšem zatím suverénně pokračuje v honbě za šestým triumfem z New Yorku a prvním po deseti letech. Majitel 20 grandslamových trofejí bez ztráty setu porazil Nišioku, Paireho a dnes po setech 6-4 6-1 7-5 i Nicka Kyrgiose.

Jedná se o vůbec nejjednoznačnější průběh všech jejich dosavadních soubojů. Ve třech předchozích totiž vždy rozhodoval závěrečný tie-break a jen jeden set nedospěl do zkrácené hry.

"Pět setů by bylo naprosto v pořádku, ale jsem rád, že byly jenom tři," řekl Federer. "Proti Nickovi hraju rád, má osobitý styl a nikdy nevíte, co od něj čekat. Na začátku zápasu výborně servíroval a já jsem hledal rytmus na bekhendu."

Federer se na očekávaný duel s talentovaným Australanem připravil výborně. Sedmatřicetiletý Švýcar svému o 14 let mladšímu soupeři nastřílel 51 vítězných úderů včetně 16 es a odvrátil všechny čtyři brejkboly.

Ty přišly v sedmém gamu úvodního dějství. Federer ovšem stav 0-40 i následnou výhodu Kyrgiose otočil a o tři hry později proměnil po fantastickém slajsovaném bekhendovém returnu v pořadí druhý setbol. Přitom v předchozích gamech na příjmu uhrál jediný fiftýn.

Ve druhé sadě se výborně hrající Federer proti zdeptanému Australanovi dostal rychle do vedení 5-0. V následující hře měl dva setboly a mohl světové třicítce uštědřit "kanára", ale Kyrgios se vzchopil a jednu důstojnou hru ve druhém setu nakonec uhrál.

Ve třetí sadě se Kyrgios snažil zápas ještě otočit, ale Federer byl na servisu neprůstřelný. V jedenácté hře navíc pětinásobný šampion proměnil hned první brejkbol a zápas následně ukončil čistou hrou na podání. Parádní vystoupení zakončil esem.

Statistiky zápasu

Federer se už posedmnácté v řadě probojoval do osmifinále závěrečného grandslamu sezony. Třetím kolem neprošel jen při své premiéře v hlavní soutěži v roce 2000.

V souboji o čtvrtfinále se utká s překvapivým osmifinalistou Johnem Millmanem. Australan si ve 29 letech po výhře 6-4 4-6 6-1 6-3 nad Michajlem Kukuškinem zahraje premiérové grandslamové osmifinále. Jediné dosavadní vzájemné měření sil vyhrál Federer.

Pokud Federer v osmifinále potvrdí roli favorita, mohl by ve čtvrtfinále narazit na wimbledonského vítěze Novaka Djokoviče, který dnes poprvé na letošním US Open neztratil set. Dvojnásobný šampion přehrál hladce 6-2 6-3 6-3 svého oblíbeného soka Richarda Gasqueta, kterého porazil už počtrnácté, a připsal si devátou výhru v řadě. Dalším soupeřem letošního vítěze Wimbledonu bude Joao Sousa.

"Je to bojovník a dříč. Vítězství nikomu nedaruje. I proto jsem rád, že jsme dnes na kurtu nestrávil moc času," řekl Djokovič.

Devětadvacetiletý Portugalec Sousa porazil 7-6(5) 4-6 7-6(4) 7-6(5) nasazeného Lucase Pouilleho a poprvé v kariéře si zahraje osmifinále grandslamového turnaje.

Světová čtyřka Alexander Zverev na grandslamech zatím neprorazí ani pod vedením Ivana Lendla. Jednadvacetiletý Němec prohrál 7-6(1) 4-6 1-6 3-6 s krajanem Philippem Kohlschreiberem. Ten si v osmifinále zahraje s Keiem Nišikorim, proti němuž bude usilovat o první vítězství. Japonec porazil 6-4 6-4 5-7 6-1 Diega Schwartzmana.

David Goffin ve třetím kole nezaváhal. Desátý hráč světa si poradil po setech 6-4 6-1 7-6(4) s Janem-Lennardem Struffem a stejně jako loni postoupil do osmifinále.

O první newyorské čtvrtfinále si Goffin zahraje s Marinem Čiličem (h2h 3-2), který až skoro v půl třetí ráno udolal na kurtu Louise Armstronga devatenáctiletého Australana Alexe De Minaura.

Chorvatský šampion z roku 2014 zvítězil po čtyřhodinové bitvě a využití až osmého mečbolu 4-6 3-6 6-3 6-4 7-5 a pošesté v kariéře a potřetí v New Yorku utekl ze stavu 0-2 na sety. Souboj skončil 22 minut po druhé hodině ranní a pouhé Čtyři minuty chyběly k rekordně pozdnímu finiši hracího dne v historii turnaje.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
sobotní výsledky (1. 9. 2018)
• Dvouhra muži - 3. kolo •
Federer (2-Švýc.) - Kyrgios (30-Austr.) 6-4 6-1 7-5
Kohlschreiber (Něm.) - A. Zverev (4-Něm.) 6-7(1) 6-4 6-1 6-3
Djokovič (6-Srb.) - Gasquet (26-Fr.) 6-2 6-3 6-3
Čilič (7-Chorv.) - De Minaur (Austr.) 4-6 3-6 6-3 6-4 7-5
Goffin (10-Belg.) - Struff (Něm.) 6-4 6-1 7-6(4)
Nišikori (21-Jap.) - Schwartzman (13-Arg.) 6-4 6-4 5-7 6-1
J. Sousa (Portug.) - Pouille (17-Fr.) 7-6(5) 4-6 7-6(4) 7-6(5)
Millman (Austr.) - Kukuškin (Kaz.) 6-4 4-6 6-1 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

159
Přidat komentář
Roger_Federer
Tipne si nekdo, ktery uzivatel ma nejvic prizpevku u clanku o Federerovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi já. Ale jsem FFF, takže se to dělí dvěma. :) nicméně je zde par borců, kteří článek o Rogerovi pretavili na Nadal chat. :))
Reagovat
Roger_Federer
No ja to nepocital :), ale Klaun ti slusne sekunduje.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo musí usměrnit ten fanatismus, který se zde rozmohl.
Reagovat
Herbert_Hoover
Zkousel jsi nekdy hasit ohen benzinem? :)
Reagovat
mahycek
Čekal jsem, že Djoko ta dá ve třech s Gasquetem.
Ale, co předvádí po úspěšných výměnách ty srdce, ty dlaně
u ucha, přání si většího aplauzu od diváků, za každou cenu
si je naklonit, tak z toho nemám kopřivku, z toho je mi
zle a celé tělo mi zalévá stud. To je tak trapné, no hanba.
Reagovat
Herbert_Hoover
To můžu podepsat. Je to divadelník :)
Reagovat
turista
Každý hráč oslavuje úspěch trochu jinak. Djoko holt nepoužívá poker face. Zatíná pěst, dělá srdce a podobně. Jeho tenis je ale obdivuhodný. Může se stát, že tady dosáhne na titul.
Reagovat
Marduch
Klid Mahycku, vyhraje proste ten lepsi, taký je šport. Vsak jak jsi tady jiz asi dvakrat, trikrat deklaroval, nic vic nez jeste ten jeden jediny GS nepotrebujes;)
Reagovat
Nola
je este mlady, ja by som ho neodpisovala, ani mlady Fedex nemal v jeho veku vysledky na GS, Kohli sa mu dostal do hlavy, hral hlavne pestry tenis, na ktory sa vyborne pozeralo, nevidela som cely zapas, iba do stavu 3:0 pre Sashu vo 4.sete, Sasha sa urcite casom zlepsi, nie je vsetkym dnom koniec
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, zda změní styl hry, nebo to bude praskat od BL celou kariéru. Potom jak je psáno níže potká někoho kdo hraje variabilní tenis a najednou je Sasa bez zbraní. Taky je otázka který styl hry má budoucnost. Protože těch Stepanku a Federeru už ubývá. Tsitsipas je budoucnost variabilniho tenisu a nikdo jiný mě nenapadá - upřímně nevím, jak hraje DeMinaur viděl jsem snad 4 gamy někdy na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavej, jak včera dopadl ten Tomic. :D Ale hraje až v 19:30, takže má čas vystřízlivět.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na druhou stranu, je to Rafův turnaj, tak možná, že zavedl jistá opatření. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=2nuWdkQ9jMA
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
Herbert_Hoover
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40635138_1797797830338871_893316737590624256_n.jpg?_nc_cat=0&oh=e225c8714f43eaf05996f0db89b49ab2&oe=5BF8C4E2

Na zkrácení dlouhé chvíle do 17:00 SEČ si pro nás připravili kvíz. Tohle pobavilo i mě :))
Reagovat
smazaný uživatel
C? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Čekiho na RG ukázal, že žiaden súper sa v pokročilej fáze GS nemôže podceňovať. Verím však, že Rafa si dá pozor a zvíťazi.

Problémy naopak očakávam pri Delpovi, Borna ide turnajom ako nôž maslom a dnes môže prekvapiť. Rovnako mierne favorizujem Thiema nad Kevinom, ten má toho dosť v nohách a Dom sa s Rafom mimo antuky ešte nikdy nestretol, napriek tomu, že spolu odohrali kvantum zápasov, aj veľmi podstatných. Ich zápas v NY by bol aj v tomto kontexte atraktívny a rád by som ho videl.
Reagovat
Herbert_Hoover
Delpo má před sebou ještě dva významné soupeře..klidně se může stát, že ani do SF neprojde, ačkoliv je to samozřejmě méně pravděpodobné, než opak. Byl bych rád, pokud by ho QF pořádně vyždímalo.
Reagovat
Kozoroh
Víš, co by se mi líbilo? Kdyby došlo na SF DelPo-Thiem a Dom se pomstil za loňskou otočku :)
Reagovat
steve79
Roger včera výborný výkon a Nick průměr. Zápas Djokovič - Fedex je na spadnutí.
Pro Novaká je trochu nevýhoda, že nenarazil na žádného těžšího soupeře. Bude to zápas turnaje podle mě.
Reagovat
Mayo
Áno je to taká nevýhoda, že opäť raz Rogera vyfacka.
Reagovat
Roger_Federer
Prohravat v 37 letech z druhym nejlepsim a nejkomplexnejsim tenistou poslednich 20 let, neni ani pro Federera zadna ostuda.
Takze pokud ho Novak opet porazi, melo to tak byt.
Reagovat
steve79
Roger hraje na svůj věk úžasný tenis. Kroutil jsem včera t hlavou, co kolikrát doběhl. Podívejte se o kolik je Kyrgios mladší než Fedex a pohyb má mnohem lepší Fedex.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem jeden z malá, který včera viděl výkon Rogera. Nick nebyl dobrý a Roger odehrál velmi slušný zapas. Ale tohle nemůžeš psát protože mas pod komentem hned několik hejtu posedlych fanatiků. Ztráta času.
Reagovat
Mayo
Jasne, že to neni hanba ak RF za zenitom prehra s ND.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Krása, 6 odvrácených MP, rebreak a pokračuje se dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostat sa z 2:5 a 0:40 a 3:5 a 0:30...Plus nejaké odvrátené MB navyše sposobom, ze tie HL obletia svet :)

Mladý má úžasný, ale naozaj úžasný pohyb, lahkost, predvídavost. Nepochybujem, že časom zosilnie a k bezchybnej defenzíve pridá aj ničivejší útok..

Zverev, Tsi, Shapo, De Minaur, plus nebezpeční Chung, Khachanov a stále legendárna top3-4...Za nejaké dva roky sa to medzi sebou začne všetko mleť.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda DeMinaura. Je obdivuhodné, ze bombermana Cilice dovedl do pěti setu. Navíc takové paratko, respekt. Dívám se na název videa v článku a nevím, zda se dá vypadnuti Zvereva na GS ještě označit jako upset. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev je Lord První týden. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale řeči má jako deseti nasobny GS vítěz
Reagovat
Pe3k
Nic neudělal, ale hejtuje ho 99% tenis fans.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč ho hejtuji? :) Ta jeho prohlášení ?Jsem připraven porazit big3 atd? jsou fajn, ale když pravidelně vyhuci v třetím kole, tak si trosku protiřečí.
Reagovat
smazaný uživatel
https://i.imgflip.com/27hcc2.gif

toto ked vidim by som mu najradsej pleskla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Zverev má možná i trosku smůlu, ze narazí téměř každý GS na soupeře, který má životní den. Thiem na RG byl jasné lepší, ale Wimbledon Gulbis, kterému proste v tom zápase padalo úplně všechno a byl prakticky nehratelny a včera si Filip vybral taky neskutečný výkon a Sasa zase jede domu. Tím ho nechci branit, ale má i smolika. Nicméně tohle se muže stávat častěji a potřebuje to trosku doladit, má ještě dost času. Nevím v čem jiném by mohl být problem. Má vše aby GS i vyhrál, ale zatím to nějak nechodí.
Reagovat
smazaný uživatel
jak by povedal Pe3k, Zverev je one trick pony. Nic poriadne neumi a ked pride super co ma nieco v ruke, dokaze menit rytmus hry a pomixovat mu to tam, viz Kohel, Coric minuly rok, Gulbis takisto, tak je v rici.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mas pravdu. Nemá skill Nadal s Djokovicem kteří hrou od BL vyhrávají velké tituly a zápasy
Reagovat
Herbert_Hoover
Démon letos porazil dvakrát Johnsona, jednou Raonice, Verdasca, Rubleva, trápil Harrisona, teď Marina..všechno útočně ladění hráči s powerfull údery. To prostě není náhoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
De Minaur predvádza v osmom geme posledneho setu neuveritelné veci...Odvrátené MB sposobom, ze WOW. Toto bude velky hracik...

Je to taký buduci prototyp mixnutého Lleytona s Novakom a Lleytona som zboznoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, z mladých se mi líbí nejvíc. Jednoručáci mě neberou. Konečně Austrálie snad bude mít hráče, který nemá vyjebáno v hlavě.
Reagovat
Herbert_Hoover
Lleyton byl defenzivnejsi, Minotaur je utocneji ladeny..na nem se mi vzdy libila nejvic ta herni/takticka vyspelost..na jeho vek obdivuhodna.
Reagovat
smazaný uživatel
Beriem na vedomie, ale nemyslim si to..Lleyton bol v mojich ociach o chlp nebezpecnejsi v utoku, trochu výbušnejší, aj preto vyhral USO, W.

Obaja su si ale podobní a Alex je stále teen.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak ono je taky rozdíl, jestli má hráč v sobě tu útočnost, je to jeho přirozenost nebo jen zřídka zaútočí a pak je třeba zdánlivě nebezpečnější. Lleyton vyhrál své GS krátce po roce 2000, tehdy jsem ještě tenis nesledoval, ale já prostě vidím v Démonovi něco jiného než prototyp counter-punchera. Zvlášť soudě dle Aussie poutě letošní sezonou :) S Nolem ho pojí silný BH po lajně, ale křížem je to poloviční hráč. Nicméně umí s tím slabším úderem dobře pracovat právě díky vyspělé taktické stránce hry. Na to, že má teprve 19 je fakt v tomto ohledu hodně daleko. Celkově je jeho přístup respektuhodný. Vyhrál myslím juniorský debl ve W, je to vidět, na síti je taky poměrně slušným hráčem. Forhend jednoznačně největší hrozba a právě z něj je schopen největší agresivity. Na to že není žádný hromotluk, tak má i celkem slušný serve. Jestliže ho něco někam může vyšvihnout, tak to bude jeho velmi pěkný přístup a vyspělost.
Reagovat
smazaný uživatel
Marus a Zverev potesili, Nick sklamal na plnej ciare, ani nie tym, ze prehral, ale predvedenou hrou. Surne otrebuje trenera, hra ovela horsie ako minuly rok, pride mi, ze hra ovela defenzivnejsie a zacina sa az moc spoliehat na servis, ak neda eso alebo priamy bod zo servisu, tak vzdy trpnem, ci vobec prehodi pasku. Skoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Tahle sezóna je celá špatná. Vůbec nikam se neposunul, spíš naopak.
Reagovat
peggy
Je velika skoda,ze Kyrgiros nemakal vice.
Reagovat
Pe3k
Přitom RF heteru je tu kupa... článek o Nadalovi nic, ale tady zas všechny žumpy...
Reagovat
Kozoroh
Neuvěřitelné, jak se de Minaur dovede vypořádat s Marinovou silovou hrou a má navrch. Čilič sice hodně chybuje, ale to je dáno tím, že si nevěří, evidentně nečekal, že jeho bomby Alex ustojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mladý de minaur pripomína malého Djokovica, uz v Austrálii jsem to říkal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to má taky jako Borna. Když hraje dobře, tak jako Nole a když špatně, tak jako Murray. :-)
Reagovat
Kozoroh
Dnes to byl skvělý výkon od Novaka, předvedl impozantní defenzivu, ale taky aktivní hru, s jakou prolamoval Gasquetova podání. No1e čelil 5 brejkbolům, ale všechny odvrátil, což svědčí o tom, v jaké pohodě dnes hrál.
V OF bude hrát se Sousou, což je pro mně menší překvapení, očekával jsem Pouilleho. S dnešním výkonem by však neměl mít Serbinátor větší problémy Sousu porazit. Velkolepý zápas No1eho s Rogerem by nám neměl uniknout!
Reagovat
Kozoroh
Novak v šestém gemu předvedl vynikající defenzivu!
Reagovat
turista
Novak má nejlepší defenzívu na okruhu. S Gasquetem rutinní klidná výhra. Idemo Novak!
Reagovat
Kozoroh
No1e v druhém setu trochu víc kazil, ale i tak si ve výměnách drží převahu, servisem si pomáhá, když je třeba.
Reagovat
Kozoroh
Novak dnes hraje skvěle a má dobře našlápnutý i druhý set :-)
Reagovat
Kozoroh
No1e je ve větší herní pohodě než v předcházejících utkáních, umisťuje údery k čarám, pomáhá si servisem, zahrává stopbaly a po zásluze bere prvn? set :-)
Reagovat
Kozoroh
No1e m?l v úvodu problémy, odvracel brejkboly, ale díky znovunabyté herní jistotě nepříjemné situace ustál, aktivní hrou poté získal brejk a je ve vedení :-)
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!
Reagovat
Ereinion
Zverev si jede takovej WTA styl s tím vypadáváním v prvních kolech GS :D
Reagovat
pockerface
Zverev prostě neumí hrát zápasy na 3 vítězné sety. Na turnajích Masters, kde se hraje na 2 vítězné sety, to mu jde, ale na 3 prostě neumí a kdoví zda se to vůbec naučí. Nemá na to prostě hlavu. Možná, že dopadne jako Tomáš, pár Masters ještě asi vyhraje, ale kdoví jestli se někdy dostane do na GS do SF nebo F. Za mě jinak zápas dobrý, já fandil Filipovi.
Reagovat
mkubis17
vždyť je ještě děsně mladej, s takovým soudem bych ještě pár let počkal
Reagovat
Ereinion
Wow Kohli si ho rozebírá, Zverev vůbec neví
Reagovat
smazaný uživatel
A uz ho rozebral dokonce:)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pekny zapas...ktery nakonec Joao vyhral...
Ale Lucas tedy ma uz dlouho nad cem premyslet. Uz to vypadalo na 5ti setak, ale takhle prosvihnout dulezity servgame za stavu 6:5, co si vypracuje brejk...no...dnes nepomohl ani Tommy na tribune... Posledni TB pak paradni, uz to vypadalo, ze Lucas odvrati 3 MB, srovna na 6:6, ale Joao mel dnes svuj den a vytahl tam pekne udery:) Divaci si rozhodne museli prijit na sve:)

V kazdem pripade hrac, ktery v paradnim stylu porazil Rafu na USOpen pred dvemi lety se tedy dost hleda...mentalne proste odesel...jsem celkem zvedavy jestli se z toho vyhrabe. Celkem bych mu to pral...celkem zajimavy hrac svym stylem.
Pro Sousu rozhodne velky uspech a nej. umisteni na GS v kariere:)
Reagovat
Denis92
Woow, uzasny MB v podani Sousu.
Reagovat
smazaný uživatel
jj to bylo neskutecne, jsem myslel, ze to uz Pouille zvladne...
ale Sousa zabil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Pouille rozhodne predvedl zajimavy styl na voleji:)
Libat mic na dalku,...aby mu pekne dopadl do kurtu...
no prosim, tenisovy estet z toho Lucase.
Reagovat
smazaný uživatel
no a mozna i momentum:) Se potom zvedl, brejkl...
Tommy Haas na nohou, toz je jasne, koho tlaci:)
Reagovat
Denis92
Zverev a GS to proste nejde dokopy.. Sascha dnes konci.

Buduci rok uz musi nieco uhrat aj na velkych turnajoch. Snad mu v tom Lendl pomoze.
Reagovat
FulnekUltras
Boa Ivanek mu pomůže leda od peněz.
Reagovat
Davor1
Kľudne nech končí v prvých kolách, mne chýbať vôbec nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tribune zapasu Sousa x Pouille sedi Tommy Haas:)
sel dneska po kvalite.
Reagovat
smazaný uživatel
Sousa, Millman, Basilashvili.

Súperi top3 v osemfinále. Čo meno, to pojem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Kohli! Vypráskej slečinku.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboli Lorda 1. týden.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz je vypraskany:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Kohliho hru sa skvele pozerá. Pre mna jeden z najmenej docenených tenistov poslednej dekády. Dlhodobo clen nejakej pomyselnej druhej vlny, vlastne ani neviem, co mu branilo prieniku do top 10-15, ma servis, return aj oba zakladné údery na nadstandardnej úrovni.

Sáša má problém..
Reagovat
Ereinion
Řekl bych, že mu chybí tak 10 cm navíc, má jen 177...jinak jeho hra je celkem podobná Fedexově
Reagovat
smazaný uživatel
Oficiálne ma 178, no najma, na jeho vysku ma super servis.

Rafa ma 185, má lepsi servis?...co ja viem

Ma slabinu na sieti, a v defenzíve. Odohral desiatky GS, urcite by mu slušalo mat viac QF, nez len jedno, a kludne aj nejaké semi. Dnes hra od zakladnej ciery výborne, nie je v nicom horsi od Zvereva
Reagovat
Denis92
Chyba mu herna konzistencia a lepsia psychika.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Nejmíň doceněných? A za co by měl být doceněný? Za to, že se jednou za celou kariéru dostal do čtvrtfinále grandslamu? Myslím, že je doceněný uměrně svým výkonům. Jako výplň do prvních kol možná dobré, ale osmifinále byl jeho strop, nikdy nemútil vodu ani tisíckách, s hráči BIG 4 má snad nejhorší bilanci ze všech. Navíc není ani ničím zajímavý, nemá třeba charismu jak Južnyj. Za deset let po něm nikdo neštěkne.
Reagovat
smazaný uživatel
Juzny je fajn priklad. Ten je kvalitativne na tom podobne, ma skoro rovnake celkove % vyhier/prehier, v podstate rovesnik. Ten má mimochodom aké cisla s big4, napr. Federerom?

Napriek tomu ma 3krat QF a dalsie dve SF. Kohli mohol mat z tych svojich xy 4.kol na GS urcite viac QF.

Docenený napriklad za dlhodobu prislusnost v top 40-50. Nazyvat ho vyplnou pre prve kola je uplne mimo.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Uplne mimo je srovnavat Juzneho s Kohliem. Juznyj byl ve ctvrtfinale minimalne na kazdem grandslamu, byl v TOP 10, dvakrat vyhral Davis Cup a vyhral vice nez dvakrat tolik turnaju co Kohli, k tomu si pridej jeste jeho kouzlo. To ze Kohlie mel vyuzit vic OF je uplne bezpredmetne, historie se pta pouze na fakta. A ta hovori, ze to je nicim nevyjimajici se prumernak.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Opravuji udaj o poctu titulu. Juznj vyhral jen o dva tituly vice, ale zase narozdil od Kohlieho vyhral dve 500ky, Kohli vyhral jen 250 a krome Aucklandu a Kitzbiehlu vsechny na domaci pude.. Vyzneni to nemeni.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, či si zachytil, že sa bavíme o potenciále a nie výsledkoch...Zachytil?..

Juzny využil svoj herný potenciál maximálne, Kohli minimálne. Je to úplne zrejmé a jednoduché na pochopenie.
Reagovat
spaniel
Nejdřív napíšeš, že je nedoceneny a nechápeš proč. On ti napíše že kvůli výsledkům a ty na to, že se bavíte o potenciálu a ne výsledcích :D Hráči se snad ocenuji za výsledky, ne za co by kdyby. Kohli měl všechny příležitosti dosáhnout víc, není to že by ho zastavilo zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Je nedocenený po hernej stránke. Hneď hore píšem o úderoch, slabinách a silných stránkach. Jeho výsledky sú záhadou, určite má naviac, tých QF je ako šafránu. Možno práve USO18 bude prelomové, bolo by to symbolické v kontexte tejto diskusie.
Reagovat
spaniel
Já mám Kohliho rád (jak jinak), porazí hráče, které bys nečekal, ale rupne s těmi, které by porazit měl. A samozřejmě big 4 je pro něj příliš.
Reagovat
kecam
Fandit Nadalovi je myslím za hranicí vkusu.Něco jako volit Miloše Zemana.
Reagovat
Patik
No dobre Roger si dal taký menší predkrm ..Millmanom ho zapije..a potom si dáme hlavný chod Djokoviča.
Reagovat
mahycek
Ale, Djoka, ještě neprověřilo víc hráčů, třeba Delpo, Zverev,
Raonič, ale čeká ho asi Federer a to bude prověrka a
pak se uvidí.. Tak, tady neříkejte, že je Djoko jasnej
postupující do čtvrfinále. Hlavně v klidu. Roger není blbej
a každá hra ho zocelí, jako dnes. A pak ho nikdo
nezastaví.....
Reagovat
smazaný uživatel
Zacina dost pochybovat, zeby Fedex letos chybel ve finale USOpen...
Tak snad z te druhe pulky tam doleze Juan nebo 1111. Ovsem ten 1111, to by byl slusny zazrak:)
Reagovat
mahycek
Ahoj. S prominutím, kde jste se ztratili během zápasu ????
To jste měli strach ???? O zápase už jsem nšco dal
V Prewiev. Asi máte koncerty, já teda ne. Fandil jsem sám,
ale Roger měl opravdu v mnohých úderech zlatou ruku.
Reagovat
a.magerova
Hele hele, to že jsem nepsala neznamenalo, že jsem se nedívala a nefandila... ale zase jsi se odskočil osprchovat během zápasu, tepláky poté nenandal... máš nějakou poruchu soustředění v delším časovém úseku či co?!!!
Přece lapnu na řiť k TV a lapím... :-P
Reagovat
raduz
Jinak Federer hrál od Miami svůj nejlepší tenis podle mě,na čemž nemění nic ani duševní nemoc Kyrgiose.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehrál. Nick se sesypal. Musis přemýšlet jako místní fans. :D
Reagovat
raduz
Psychicky ho dnešní výhra nakopla,ale?.Djokovič na turnaji je pro něho v současnosti větší hrozba nežli Rafael Armstrong a jsme tam,kde jsme byli.Djokovič je mně osobnostně blízko.Je to prototyp normálního chlapa.
Reagovat
raduz
Dnešní zápas byl potvrzením toho,že Kyrgios je duševně chorý,pročež jsme i viděli,že Federer měl a má stále nejšikovnější ruku na okrohu.Ani jedno nic neřeší,neboť pokud bude Novak Djokovič na vykonnosti blížící se svému maximu,neporazí ho nikdo.Federer už nemá konzistentní výkonnost v průběhu zápasů a spíše bych mu věřil proti Nadalovi,který bude mít nalepenou svou tlustou řiť na rozhodčích.Fandit Nadalovi je myslím už za hranicí vkusu.Něco jako volit Miloše Zemana.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakožto Federer fan musím také uznat, ze Djokovic pravděpodobně vymete oba dva. Roger zase bez ztráty setu, to je taková klasika. Pak rupne s Nolem 0:3. Ostatně jako každý GS
Reagovat
raduz
Djokovič je zkrátka nejlepší,ani Lance Nadal na něho nemá.
Reagovat
Ereinion
spíš 1:3 :D
Reagovat
FulnekUltras
;-))))) po ránu to bývá lepší?
Reagovat
gigin
To záleží aj na Mahuleně.
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40484999_1797240877061233_7786313594936754176_n.jpg?_nc_cat=0&oh=e5e0c92f56d4009b9e9abb669bfc545a&oe=5C389AF8

:))
Reagovat
Denis92
Kyrgios to po 1.sete, v ktorom bol lepsi hrac zabalil a zaroven Roger sa zlepsil a nebolo o com. Dalsie kolo bude v pohode no a potom uz QF s Djokovicom..skoda toho najtazsieho zrebu..
Reagovat
a.magerova
Tak už tam je ten blonďák... jako není to sednutí si z něho na zadek, ale zvyknu si... i když Ben byl No1... ;-)
Reagovat
gigin
Paul je pecka!
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna věc na začátek, neskutecne mě baví místní specialisti, kteří místo toho, aby řekli, ze Roger dneska hrál celkem slusné uvádějí, ze se Nick sesypal. Většinou se jedna o směsicí posedlych Rafa fans aka Franc, Forehand a další žumpy. Kdyby místo Rogera hrál dnes Rafa tak jsou komentáře - Vamos býk, zapas pod kontrolou, dobrý FH, nejlepší forma - jste už fakt k smíchu. Apeluji samozřejmě na Vaše komenty vedle v tématu.

Zapas jsem viděl a Nick byl marný, první set odehrál slusné ale první příležitost na break Eoger Využil a potom už celkem diktoval tempo. Nedělal moc UE a podle mě předvedl asi nejlepší výkon na turnaji paradoxně proti papírově nejtěžším soupeři. První zapas bez TB mezi nimi a velmi důležitý pro Rogerovo sebevědomí. Z big3 jediný kdo ještě neztratil set. A velmi mu na tomto záleželo o čemž svědci i poklepani raketou o síť po konci zápasu.
Reagovat
PetaM
"Vamos býk ... nejlepší forma" :D :D :D :D :D Já umřu :D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako já na to nemám už asi co říct. První měsíce jsem si myslel, ze si delaji legraci ale oni to proste mysli vážně. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger to začal mít pod kontrolou od doby, kdy uhrál fiftýn z druhého servisu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já neuznávám výraz - mít pod kontrolou. Nikdo nemá nic pod kontrolou. Buď jsi lepší, nebo ne. Jediný, kdo má zápasy pod kontrolou je podle vás Nadal. Sice odvrátí SB, nedopodava zapas ale má to pod kontrolou.

Nick byl marný a Federer předvedl velmi slušný výkon. Nic víc
Reagovat
Herbert_Hoover
Kamile, Kamile..jak vidíš, tak jsem to teď napsal o Rogerovi a o Rafovi předtím nikoliv, ale tobě je to málo. :)) Jsi nevděčný chlapec.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělám to schválně protože z vás mám fakt celovečerní zábavu. Jste jako banda dvanactek, které poprvé viděly mužské přirození. To nemá chybu.
Reagovat
Herbert_Hoover
No je fakt, že ty jsi takové zjevení, které jsem tu ještě asi neviděl. :) Ale přirozením bych tě netituloval, to bych si nedovolil. :)
Reagovat
tito
Trochu ti tam hapruje logika. S první větou se dá částečně souhlasit, ale druhá a třetí si vzájemně odporují. Navíc se neorientuješ v tom, kdo komu fandí. Hele některé tvé názory si rád přečtu, ale do budoucna si budeš muset vybrat. Dvojí metr a hejtování nepovede k tomu, že tě někdo bude brát vážně
Reagovat
smazaný uživatel
Mě je celkem jedno, kdo komu fandí. Mě vadí jenom absolutní absence objektivity při hodnocení zápasu. Člověk by se měl trosku zamyslet i když tlačí svého koně. Já fandím Rogerovi asi 15 let a jsem schopen objektivně přiznat, ze ho Djokovic v QF na 99% sunda. Nicméně když se podívám na fanoušky jiného tábora, tak ti žijí někde v roce 2010 na antuce a neumí říct, ze Rafa svůj zapas včera ubojoval převážně díky neschopnosti soupeře na big pointech. A když jejich kůň zapas vyhraje, tak čtu stovky komentářů o jeho dokonalosti a nesmrtelnosti. Přičemž podle mě Federer dneska odehrál jeden z nejlepších zápasu letošní sezóny i přes to, ze se od jeho soupeře čekalo možná trosku více. Takže asi tak.
Reagovat
tito
1) Proč v roce 2010, když Rafa vyhrál už 11x RG, naposledy letos???
2) Fakt ti musím vysvětlovat, že v nadstandartním nasazení a hraní na maximální riziko nemusí hráč fungovat celých 4-5 setů? A není celý tenis o tom, že ve vyrovnané stovce právě ti nejlepší v big pointech neselžou? Hraješ aktivně, což píšeš, ale byl jsi se někdy podívat na nějaký větší turnaj? Pak bys to možná viděl.
3) Není fandovství právě o glorifikaci jejich idolu? A nespočívalo včerejší vítězství Rafy právě v nezlomné vůli po vítězství? Nikdo o dokonalosti a nesmrtelnosti nepsal. To jsou tvé fikce, které podsouváš.
4) Roger pravděpodobně dnes odehrál dobrý zápas, viděl jsem až třetí set. Ale na rozdíl od Karena nepředvedl Nick nic, co by stálo ( v tom třetím) za zmínku.
Reagovat
smazaný uživatel
Začína mi ťa byť velmi lúto milý Kamil Studa, ostuda..

Máš obsesiu tu lepiť každy svoj pocit, spamovat to tu, jednoducho to tu celé zasierat. Na adresu Rafovho zápasu si tu postol snad 100 svojich postrehov, si normálny?

A teraz tu kritizuješ fans, ktorí tu napísu suchy, strohy komentár ku klesajucej Kyrgiosovej vykonnosti, ktoru mimochodom dokumentuju aj fakty a rebricek. Daj sa dokopy prosim ta.
Reagovat
blax
Souhlasit s tebou mi nikdy nedělá moc dobře :D ale jo, Kamilos88 je brutální spammer. S něčím se u něj dá souhlasit, s něčím ne, ale to nic nemění na tom, že ty diskuze zasírá neskutečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jste banda fanatiků bez špetky soudnosti. Někdo vám do toho musí hodit vidle.
Reagovat
Patik
To si nevšímaj..tu to tak býva..keby to bol namiesto Federera Nadal..tak forehand tu masturbuje v každom druhom príspevku.
Reagovat
blax
Tvl já fandím více Rogerovi jak Rafovi :D Ale chápu, každý kdo jde proti tobě je automaticky hater Rogera nebo fanoušek Rafy :D
Reagovat
smazaný uživatel
To mě bohužel mrzí. Mohli jsme si udělat příjemné forum, na kterém by se člověk dozvěděl užitečné informace o sportu, který jej baví. Místo toho je to místo hejtu a bezpredmetnych informaci od posedlych psychopatu, kteří neumí uznat realitu. Složité tohle.
Reagovat
Herbert_Hoover
Problém je, že ty sám nejsi tím světlem, nejdeš příkladem. :) A co se tu člověk dozví od tebe? O winnerech do pásky sítě, o choromyslném Kačanovovi, který už Rafu příště určitě porazí atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa prehral prvy set 5:7, a pritom mal BB pri 3-4 Karenových servisoch, ktore nevyuzil.

Ten zápas mohol byt kludný. To su tie big pointy, ktore asi Karen nezvládal.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš. Celou dobu píšu, ze Karen nedal big pointy. I forehand to pochopil.
Reagovat
Herbert_Hoover
:))) Top. Očividně jsi ještě víc v pasti, než jsem čekal. Od Forhenda to byla ironie.

Jinak nebyl jsi to náhodou ty, kdo relativizoval výkon Delpa na USO Proti Rafovi? Nepřijal jsi, že by mohl Rafa hrát nadprůměrně, protože Delpo unavený po zápase s Rogerem a blabla. Teď podobná situace. Nick vyšuměl, od druhého setu nehrál prakticky nic světoborného, ale nemáš problém se zaměřit na to, že Roger hrál velice kvalitně. Proč? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hochu čteš někdy to, co komentujes? Asi ne.

Já jsem opakovaně psal, ze Rafa hrál dobrý tenis a ze je velký šampion a taky ze Karen ten zapas podelal, protože mohl vyhrát. To je proste pravda, kterou vy Nadal fanatics neumíte uznat. U vás je každá výhra Nadala jeho neskutečný herní výkon a nereknete, ze byl soupeř slušný. Chybí vám objektivita.

Co se tyče zápasu Kyrgios Federer opět totéž. Psal jsem asi 5x, ze Nick hrál kulové, ale Roger taky předvedl slušný zapas a diktoval tempo hry po vyhranem prvním setu.

Ale tohle je tady normální. Rafa hraje dobře a otoči téměř ztraceny zapas a je největší king. To, ze to soupeř nedopodava, nebo udělá 3 DF v TB zapomenete zmínit. Federer nedal Nickovi ani cuchnout a vyhrál díky slabemu výkonu soupeře ALE taky díky dobrému výkonu sebe sama, když neztratil servis a dal přes 50 winneru ve třech setech. Furt dokola tady
Reagovat
Herbert_Hoover
Je zajímavé, jak ses elegantně proplazil kolem tématu USO 17. :) Máš dvojí metr a kadíš si do vlastního hnízda.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych komentoval USO17? Je rok 2018 už se proberte. Rok staré historky nikoho nezajímají. Nevím, co jsem psal v roce 2017, mohl jsem být nasrany protože mi nevyšel tiket, mohl jsem být opilý, nebo jsem taky nic nepsal (fakt to hledat nebudu na základě tvé domněnky).
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty jsi úplně jalový v těch diskuzích. Kontext ti nic neříká. Někdy mám fakt pocit, že neumíš číst mezi řádky a to, že jsi nepochopil Forhendův koment ohledně big pointů, dokreslilo zátiší problému. Ty bys nejraději historii úplně vymazal. Jsi bláhový, jestli si myslíš, že přítomnost se neodvíjí i od minulosti. Nicméně k věci.
ad) USO 17 ...to, že se hrálo před rokem neznamená, že se to nedávno neřešilo, takže rok starý koment hledat nemusíš. Jestli jsi nepamatuješ, že jsi před pár dny komentoval Rafovu cestu USO 17 s tím, že kdyby narazil na hráče top 10, tak končí, tak jsi na tom s pamětí dost na štíru. Strávil jsi touto relativizací Rafova výkonu pár hodin a přispěl do své encyklopedie báchorek pár desítkami řádků. Ale chápu, docházejí argumenty, loď nabírá vodu, tak se na to zapomnělo. Jakože zapomnělo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu akorát vaši potřebu rozebírat něčí argumenty a komentáře zpětné několik měsíců, nebo let. Vyjádřil jsem svůj názor na včerejší zapas a podle mě jsem to vyjádřil dost objektivně. A tam se stala chyba. Protože já přišel na toto forum s vědomím, ze se pobavím s desítkami nadšenců a dozvím se nové věci.

Bohužel jsem zde potkal chytrých lidi asi pět a zbytek je skupina posedlych fanatiků a hateru, kteří jenom napadají ostatní uživatele a ukájí se nad tím cely den.

Lze to lehce vyčíst i z jednotlivých článku. Jakmile někdo napíše solidní rozbor zápasu, tak má počet komentářů 0-2. Jakmile někdo zmini něco ostřejšího, tak má počet komentářů 20-100. Což jenom svědci o vašem fanatismu. Nicméně já myslím, ze jsem napsal solidní příspěvek a čekal jsem na vaše názory. Nepřišel ani jeden. Jenom asi 30 hejtu úplně k ničemu. Takže jste mě přesvědčili o faktu, ze Vaše znalost tenisu se rovna mě znalosti vyšívání a nemá smysl diskutovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
:)))

> Já nechápu akorát vaši potřebu rozebírat něčí argumenty a komentáře zpětné několik měsíců, nebo let.

Dnů, Kamile, dnů. Máš nějak chaos v těch časových jednotkách.

> Bohužel jsem zde potkal chytrých lidi asi pět a zbytek je skupina posedlych fanatiků a hateru, kteří jenom napadají ostatní uživatele a ukájí se nad tím cely den.

Hateři nemohou být chytří? :)

Zase ses vyhl jádru pudla, ale ne moc umně. Problém je, že za každou cenu potřebuješ něco sdělit a upřímně, ne, málokdy je to objektivní. Protože ač hlásáš sebevíc, že je ti jedno, jestli Roger někdy něco vyhraje ještě, tak je tam cítit ta náklonnost a averze vůči Rafovi. Je to asi jako když Djokovic zařve na diváky, ať drží hubu a pak jim posílá po zápase polibky nebo srdíčka. Na jednu stranu vyzdvihneš Rogerův velmi solidní výkon, přestože hrál Nick podprůměrně, ale máš problém totéž udělat u Rafy (ačkoliv hraje objektivně velmi dobře), protože nehraje soupeř svůj top tenis a posouváš hranice dál a dál. Kdyby hrál Rafa proti hráči top 10..kdyby Rafa hrál na kurtu proti dvěma..kdyby hrál Rafa bez rakety...kdyby hrál Rafa na vézíku, tak... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Už nevím jak ti to mám vysvětlit. Děláš pořad totéž, vytahujes z kontextu věci, které se ti hodí, pak je prekroutis a používáš jako zbraň. Zkus se více vyjadřovat k tenisu místo hejtovani a fanatismu. Hodil by ses spíše jako užíval na super.cz a podobné bulvární plátky, které de facto používají tvou strategii. Bůh s tebou.
Reagovat
Herbert_Hoover
Naopak kontext je to, co neříká nic tobě.
Tak to jsem rád, že si to myslíš jen ty a ne další lidi a že můžu publikovat v nebulvárních médiích. :) Ale mě to nepřekvapuje, ty jsi od objektivity na hony vzdálený. i když jí rád šermuješ v diskuzích. Ale namísto Excaliburu, křečovitě v ruce svíráš jen chatrný dřevěný proutek. Ten je tak ohebný jako ta tvoje objektivita. Ty jsi byl někdy ve společnosti Djokoviče? :)

Jinak abych ti osvěžil paměť ohledně toho USO 17 a ohledně toho, že ty se rozhodně historií nezabýváš :)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/preview-us-open-muzi-24067/

"Jako pochop už realitu. Nikdo tady neshazuje výkony a úspěchy tvého miláčka, ale zkus se dostat z deset let starých situací.

Prostě Nadal na GS mimo antuku už přestává mít a loňské US Open byla prostě haluz díky losu, tak to je. Já vůbec nesnižuji tento titul, ale kdyby měl v pavouku alespoň 2 další hráče z TOP10, tak má kulové a ne US Open. Totéž Montreál, co tam hrál? Tužku úplně. Ani neví, jak to vyhrál a touto hrou na Djokoviče a Federera na hardu prostě logicky mít nemůže. Djokovič to ubrání a Federer ho vytříská (pokud trefí kurt). To je realita a tohle píšu zcela objektivně bez hejtů k některému z těchto fenomenálních sportovců."

Atd. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, ze jsi to dokázal najít. Což jenom potvrzuje tvou nutnost v diskuzi zvítězit a posedlost. Dam ti to privilegium. Jsi vítěz - už mě to nebaví. Uzij svou výhru rozumně.
Reagovat
Herbert_Hoover
No nebylo to tak těžké, měl jsem žhavý tip. :) Věděl jsem, že to bylo pár dní nazad. Mě by bohatě stačilo, kdybys byl skutečně objektivní, neměřil dvojím metrem a účelově nezapomínal na své výroky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vezmu si tvé rady k srdci
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tvou informaci Rafa je pro mě neskutečný bojovník a velmi skromný a Pokorný člověk. Nikdy mi nevadil i přes to, ze mu nefandim. Jediný, koho nemám rad je Djokovic na kurtu, ve společnosti je skvělý. Takže asi tolik k tvým domněnkam, na kterých stávis všechny své komentáře.
Reagovat
Nola
co ma s touto debatou spolocne Djokovic, mi hlava nebere..... este si rypni do Andyho, Gyrosa, nech je to kompletne
Reagovat
smazaný uživatel
Berme to jako uzavření diskuze. :)
Reagovat
spaniel
Vezmem to přes kuchyň, tak jich snad bude míň..
Reagovat
Nola
otazocka? co je temer strateny zapas? predpokladam, ze je 5-setak, kde hrac, ktory vyhral temer strateny zapas celi MP, ako to mas ty, fakt netusim
Reagovat
smazaný uživatel
Beru situaci 1:0 na sety 5:4 na returnu. To je podle mě téměř projety zapas. Pokud někdo z vás držel někdy raketu v ruce, tak uzná, ze je to problem. Pokud mas jiný názor, tak poslouchám.
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand je úplne pokojný, turnaj sleduje s kludom, bez emocii. Rafa má skvelý štandard, vcera porazil skvele hrajuceho súpera, ktory bol herne aj podla stats o triedu vyssie, nez dnes Nick.

Vo vcerajsom zápase som sa vobec nešpáral, v dnesnom Nickovom taktiez nie. To, čo tu predvádza Kamil Ostuda so svojim krédom vsetko okomentovat, na vsetko reagovat, kazde vlakno-moje vlákno je otravné, tento človek sa snáď vobec necíti. Zlaty spaniel.
Reagovat
Franky
zdravim kopu ho*na z petrzalky...ako? co nove vo svete biznisu? stale mas zadrbane triko od jedla a pises do klavesnice alebo uz dokazes aj nieco viac zo sveta sportu?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě klasicky fekalnik. Nápise o Rafovi a za čárku hned srovnává s Federerem. Když jsem sem přišel, tak jsem nevěděl, co mě tady čeká za blázny fakt ze ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kakamilko, ty máš zrejme o koliečko menej. A to som poctom este lichotivý.

Zápas Rafu a zápas Federera je predmet diskusie, sám mas kopec komentarov, kde obe udalosti kometuješ a stavias na nich akoze svoju pseudo Kamiloswinners objektivitu...

Uz teda rozumies, preco sa ludia vyjadruju k obom zápasom zaroven?..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám už na tebe energii. Probereme to jindy. Zatím se můžeš rochnit ve svych vykalech. Hezkou neděli na slovensko.
Reagovat
smazaný uživatel
Všetko je prebraté, kamarát.

Už si to len ty preber v tej svojej makovičke a pouč sa z toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě.
Reagovat
FulnekUltras
pořádně zakvedlat a dlouho, dlouho inhalovat ;-)))
Reagovat
Ereinion
Jako od posledního gamu první sady to byl od Fedexe nejlepší výkon za dost dlouhou dobu...
Reagovat
ipko
no zbohom, už aj Wilander povedal v štúdiu, že môže vyhrať US open, tak teraz sa jeho šance zmenšili na minimum :)
Reagovat
a.magerova
A ani to nebolelo.
Reagovat
spaniel
Super, hrbáč balí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist