Finále exhibice v Singapuru obstarají Radwaňská a Pennettaová

17. 12. 2011, 21:35
Aktuality 0
Finále exhibice v Singapuru si zahrají Flavia Pennettaová a Agnieszka Radwaňská. Zatímco Polka potvrdila roli nasazené dvojky proti Shuai Peng, Italka po výhře nad Hantuchovou zdolala i vítězku US Open Samanthu Stosurovou.
Agnieszka Radwaňská

Na exhibici do Singapuru přijalo pozvání šest tenistek Top 30. Světová šestka Samantha Stosurová a osmička Agnieszka Radwaňská byly nasazeny přímo do semifinále, zbylé kvarteto se o něj muselo utkat v předkole. 

Včera v zahajovacím zápase Flavia Pennettaová zdolala 7-6 1-6 6-1 Slovenku Danielu Hantuchovou, kvarteto semifinalistek pak doplnila Shuai Peng, jež ve dvou setech porazila Španělku Anabel Medinaovou.

Souboje o finále dnes odstartovala hladkou výhrou 6-3 6-1 Polka Radwaňská, která smetla Číňanku Shuai Peng. Mnohem vyrovnanější duel odehrály Italka Pennettaová s Australankou Stosurovou. Stejně jako ve čtyřech vzájemných zápasech na okruhu WTA či ve Fed Cupu se i v Singapuru z výhry radovala Evropanka, jež šampionku letošního US Open Stosurovou zdolala 5-7 7-6 6-2.

První větší přípravný turnaj na novou sezonu tak vyhraje Radwaňská, nebo Pennettaová. Devětadvacetiletá Italka vyhrála první vzájemný duel v roce 2008 v Hobartu, další dvě střetnutí - loni v Dubaji a letos v Pekingu - ovldála dvaadvacetiletá Polka. 

Organizátoři turnaje v Singapuru doufají, že se v budoucnu dočkají i pořádání podniku WTA.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist