Finále v Sydney odložena na neděli. Nieminen bude mít naspěch

14. 1. 2012, 12:46
Aktuality 1
Finále dvouhry a čtyřhry mužů na turnaji v Sydney byla kvůli dešti odložena na zítřek. Jarkka Nieminena tak čekají dva zápasy den před startem Australian Open, neboť o titul bude hrát i v deblu a už v pondělí má nastoupit v Melbourne proti Nalbandianovi.
Déšť v Sydney

Finále mužské dvouhry na turnaji v Sydney mezi Finem Jarkkem Nieminenem a Julienem Benneteauem bylo dnes několikrát přeloženo, když však pršet nepřestávalo, bylo na neděli.

Jarkko NieminenPřeložení zkomplikovalo situaci zejména Nieminenovi, protože bude hrát ve svém 12. finále o teprve 2. titul nejen ve dvouhře, ale společně s Australanem Ebdenem také ve čtyřhře proti světovým jedničkám bratrům Bryanovým a už v pondělí ho čeká úvodní zápas Australian Open. 

Třicetiletého Fina, který ve druhém kole v Sydney vyřadil českého tenistu Radka Štěpánka a do finále místní turnaje se probojoval jako teprve třetí hráč z kvalifikace, čeká na úvod prvního grandslamu sezony ve večerním programu Argentinec David Nalbandian. Benneteau se na Australian Open představí až v úterý proti Karolu Beckovi ze Slovenska. 

Benneteau může ve 30 letech ukončit čekání na premiérový titul z turnaje ATP, dosud totiž ve všech pěti finálových zápasech prohrál. Příznivou bilanci nemá ani s Nieminenem, se kterým prohrál všechny čtyři vzájemná střetnutí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kura, prší.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist