Finále ve Stuttgartu obstarají Wozniacká a Kerberová

25. 4. 2015, 16:40
Aktuality 106
WTA STUTTGART - Finále antukového turnaje v německém Stuttgartu obstarají Caroline Wozniacká a domácí Angelique Kerberová. Dánka v semifinále zdolala Simonu Halepovou a finále na antuce si zahraje poprvé od roku 2011. Rozjetá Němka naopak smetla Američanku Brengleovou a vyhrála tak už desátý zápas v řadě.
Caroline Wozniacká

Caroline Wozniacká si v letošní sezoně zahrála už dvakrát finále turnaje WTA. Na začátku roku v Aucklandu padla v boji o titul s Venus Williamsovou, začátkem března si ale spravila chuť v Kuala Lumpur, kde vybojovala už svůj 23. turnajový vavřín.

Na antuce si bývalá světová jednička zahrála finále naposledy před čtyřmi lety. V roce 2011 Wozniacká na antuce zářila - vyhrála turnaj v Charlestonu a v Bruselu a k tomu přidala finálovou účast v německém Stuttgartu, od té doby se však Dánce na nejpomalejším povrchu příliš nedařilo.

Antukovou smůlu zlomila Wozniacká až tento týden na halovém turnaji v německém Stuttgartu, kde porazila Šafářovou, Suárezovou-Navarrovou a v dnešním semifinálovém klání zdolala i světovou trojku Simonu Halepovou.

První dvě sady byly velmi těsné. O výsledky prvního setu rozhodl až brejk ve dvanácté hře, v níž si Wozniacká při podání Halepové vypracovala dva setboly. První ještě neproměnila, při druhém už ale nezaváhala a ujala se vedení 1-0.

Do druhého dějství pak Dánka vstoupila ztrátou dvou podání, čímž umožnila Halepové pohodlný náskok 3-0. Manko dvou brejků ale dokázala aktivní hrou smazat a srovnala na 4-4. V jedenácté hře ji ale Rumunka znovu brejkla. Za stavu 5-6 pak měla Dánka tři brejkboly a mohla se tak udržet ve hře o zisk druhé sady, ani jeden ale neproměnila a druhý set tak získala světová trojka.

V rozhodující sadě byla Wozniacká výrazně lepší hráčkou, jež si brzy vypracovala vedení 5-1. V sedmé hře sice neproměnila tři mečboly, v následujícím gamu ale při podání soupeřky znovu ukázala svou sílu a po dvou hodinách a 58 minutách hry proměnila svůj čtvrtý mečbol a vyhrála 7-5 5-7 6-2.

Dánka si za celý zápas připsala celkem 30 vítězných míčů a udělala 'pouze' 26 nevynucených chyb. Halepová naproti tomu sice nastřílela 41 vítězných úderů, přitom se ale dopustila celkem 47 chyb.

"Ve druhém setu jsem byla kus od vítězství, ale ona zahrála lépe a mně nezbývalo nic jiného, než se soustředit na třetí set," konstatovala po utkání Wozniacká. "Myslím, že jsem to zvládla skvěle, zůstala jsem silná a maximálně koncentrovaná, což bylo klíčové. Věděla jsem, že mám spoustu energie a sil, cítila jsem se skvěle, jen mě mrzelo, že jsem ztratila druhou sadu, ale brzy jsem na to přestala myslet. Zvládla jsem to a jsem za to moc ráda. Moc se těším na finále."

"Nejsem smutná, protože to byl skvělý zápas. Myslím, že jsem hrála dobrý tenis, ale Caroline byla prostě lepší. Bojovala až do konce a ukázala svou sílu. Jsem spokojená se svým výsledkem a rozhodně si z toho vezmu jen to pozitivní," řekla k zápasu Halepová.

O první antukový titul od roku 2011 a o celkově 24. vavřín si Wozniacká ve Stuttgartu zahraje s domácí Angelique Kerberovou, jež  ve druhém semifinálovém utkání smetla Američanku Madison Brengleovou 6-3 6-1 a vyhrála tak již desátý zápas v řadě.

Rozjetá Němka získala před dvěma týdny na turnaji v Charlestonu svůj premiérový titul z antukového turnaje, jednu výhru přidala ve Fed Cupu a dobrou formu vykazuje i tento týden v domácím Stuttgartu, kde si připsala například i cenné skalpy Rusek Šarapovové a Makarovové.

• WTA PREMIER STUTTGART •
Německo, antuka, 731.000 dolarů
sobotní výsledky (25. 04. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Wozniacká (4-Dán.) - Halepová (2-Rum.) 7-5 5-7 6-2
Kerberová (Něm.) - Brengleová (USA) 6-3 6-1

Komentáře

106
Přidat komentář
sprchon
Obrovská gratulace! :) Další cenné a zasloužené vítězství nad top hráčkou a k tomu titul před domácím publikem.
U Angie se mi strašně líbí, jak to celé prožívá. Je to krásné a přirozené. :)

Caro odehrála dobrý turnaj, porazila ve třech zápasech tři hráčky top 13. Stejně jako včera ale nezvládla dopodávat zápas, což z ní prostě šampionku neudělalo a možná právě proto nemá žádný GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej zápas, krásnej turnaj, akorát pozn. - Andělka si prožíváním moc mlátí do stehna, to musí bolet a pak se musí stehno obvazovat:))) Gratulka hlavně tenisu a turnaji, moc se mi líbí, 3 zápasy famózní - dnešní, Andělka x Maruš, Karo x Simča
Reagovat
sprchon
:D :D
No ze začátku jsem se trochu bál, když jsem to viděl. První gamy nebyly tak záživné Angie, nebyla moc aktivní. To jí taky stálo první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Víc se sebepoškozoval akorát Anďoch M., musíš Andělce domluvit:))) Jestlipak jsi viděl, jak v 3. za 5:3 zkouší Piotr startovat 911? Málem s ní už odjel ... no, taky jsem čekal konec, ale obě byly fantastický.
Reagovat
sprchon
No ale nakonec to vypadá, že jí to nijak neubližuje. :)
Piotra s 911 jsem neviděl, ale je to dost zvláštní, takhle předbíhat... Já za stavu 5:3 věřil, že to Angie ještě otočí. :)
Reagovat
Nola
velka bojovnicka, krasa, 2.tituly v rade, patri do TOP10, snad sa tam co najskor vrati, pekny zapas, samozrejme od oboch, Caro s tym novym image, vyzera vyborne, ovela viac vynikne jej pekna tvaricka
Reagovat
misa
ukázala, jak se vyhrabat z krize úvodu sezony a získala dva cenné tituly. Určitě příklad silné vůle a věc, která se Češkám v poslední době dostává asi jen ve Fed Cupu...
Reagovat
blixa
Mé největší blahopřání ovšem směřuje k panu docentu janek_dovi ! LTC Cvokhausen odvádí skvělou práci !!! Jen tak dál ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No monty nebude asi nadšený.. Caro mu prohrála a navíc je venku už program na zítřek v Praze a hraje Katka..
http://www.jtbopen.cz/files/OP-6.pdf
Reagovat
sprchon
A mně Denča... Ale bude na centru, tak snad jí uvidíme v televizi. :)
Druhý nejzajímavější zápas pro mě bude Alizé vs Anna Karolina. Ten ovšem v televizi 100% nebude. :(
Reagovat
smazaný uživatel
počkej počkej. Anna Karolína v Praze nehraje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tos mi zkazil náladu ještě víc. :( Fakt mě mrzí, že svou jedinou favoritku na turnaji neuvidím v akci ve dvouhře, ale bohužel mi to nevyjde. Zítra si musím napsat test a do Prahy bych se dostal nejdřív ve tři a pak bych ještě musel přes půl hodiny metrem, tramvají a pěšky... Takže to asi nemá cenu. :(

Zítra se holt podívám na zápas Katky aspoň na notebooku a pokud postoupí, tak bych hodně uvažoval o středě. Jestli ne, tak pojedu v úterý a uvidím aspoň Katku a Belindu v deblu...
Reagovat
sprchon
To úterý vůbec nevidím dobře, má pršet vlastně celý den. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem tady dával předpověď, že má pršet, ale ne v Praze. Pršet v Praze by mělo právě zítra... Fakt mě štve, že je kolem toho tolik komplikací. :( Ve středu sice taky můžu, ale nejvíc se mi to hodí v úterý. Vím určitě, že nemůžu zítra a ve čtvrtek. Další dny už neřeším, protože to začne hokej (příští pondělí budu v O2 areně). :)
Reagovat
sprchon
Ta předpověď nikdy nebude přesná, ale dlouhodobě docela sedí toto:
http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Prague/Prague/hour_by_hour.html
V pondělí by tedy moc pršet nemělo, v úterý odpoledne docela jo...
Reagovat
smazaný uživatel
No když bude pršet, tak budu nas*aný.. :DD
To pondělí ti fakt zavidím.. :D JÁ to v pátek spojím.. :D Nejdřív tenis a pak do o2 arény a pak na střechu Harfy... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jdeš v pátek na Kanada - Lotyšsko? Jo, v Harfě bude během MS nějaká fanzóna. To tam zase bude hlava na hlavě jako při HME v atletice, takže se radši půjdu najíst někam jinam... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Kanada vs. Lotyšsko.. :D Vůbec první zápas MS!! :D Koupili jsme to od nějakého překupníka no.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za kolik? Jestli to teda můžu vědět... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za 400 KČ.. :D Bylo to levnější než v prodeji normálně.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. Asi jich měl moc a chtěl se toho zbavit... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo no.. :D Ale třeba nabízel i lístky na ČR vs. Kanada.. :D Za kráásné 4000 KČ za lístek.. :D By mě zajímalo jestli to od něj někdo koupil.. :D
Reagovat
blixa
Nic nepotěší víc než spekulant kterej prodělal :D
Reagovat
Cico93
Caro:(
škoda toho záveru, bolo to už blízko...
Reagovat
smazaný uživatel
obrovská gratulace. Ze všech těch hráček tam si to zasloužila nejvíc. Porazila obhájkyni a navázala na titul v USA :) Nervy to ale byly otřesné :D Streamy úplně na p**ču no a ty nervy drásající dlouhé výměny mě dostávaly. Nicméně titul je doma :)
Reagovat
sprchon
Šifty jel už asi od 2. gamu v pohodě, nesekal se. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě místy docela hodně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Angie to fakt moc přeju. Gratulace! A respekt před Caro. Co dokáže doběhnout, je fakt neskutečný.
Reagovat
sprchon
Obě hráčky toho doběhnou strašně moc. :) Dneska v těch rozhodujících momentech byla lepší Angie. :)
Reagovat
kada.tom
achjo :-((((
a tak to měla Caro dobře rozehraný ...
Reagovat
aligo
Naprostá paráda :)) Doma jí to přeji o to víc :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D hezky odvarcený mečbol ala Wozniacki :D
Reagovat
aligo
myslíš neuprosnou defenzivou? :D
Reagovat
sprchon
Skvěle. :) Teď ten poslední a nejtěžší krok.
Reagovat
kada.tom
co tam předvádí Caro od stavu 5-3 ... achjo :-/
Reagovat
Davor1
bojuj !!
Reagovat
Davor1
dopodávať !!
Reagovat
Davor1
joooooooooo !!
Reagovat
dadaft
kua,
je to řež,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
misa
kdy už bude konec?
Reagovat
blixa
"Až pan rozhodčí zapíská a řekne gól !" (odposlechnuto ze života :D)
Reagovat
tommr
nevíš náhodou jestli pak budou dávat finále debla taky v televizi? :)
Reagovat
misa
Nevím.
Reagovat
sprchon
Začátek nic moc, ale teď už to začíná dostávat ten správnej říz. :)
Reagovat
sprchon
Škoda Angie, těch pár chyb navíc si vybralo svou daň... Teď zaber, chci vidět třísetové drama. :)
Reagovat
sprchon
Teď koukám, že UE má Angie dokonce méně než Caro. Ty, co jsem viděl, byly tedy asi vynucené...
Reagovat
smazaný uživatel
jen o jednu :D ale Ange se už rozjíždí a snad to dá :)
Reagovat
sprchon
Jo, teď vypadá hodně dobře. :) Snad to vydrží.
Reagovat
sprchon
Ve druhém setu skvěle Angie. :) Ať se to přenese i do třetího. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemá někdo prosím nějaký dobrý stream na Angie s Caro?
Reagovat
dadaft
http://live.shiftyland.net/

nejlepší stream.
Reagovat
dadaft
to si dělají prdel, že finále není na Shifty´s, když tam byl celý turnaj??? :((((((((

no, na grckoidní streamy LSHunter nebo Sportlemon se vážně dívat nebudu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám zapnutý stream BT Sportu 2 a kvalita oproti Shifty je otřesná. Aspoň se to neseká...
Reagovat
sprchon
Šifty už jede. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Supr, dík. :)
Reagovat
dadaft
jj :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Finále mě netankuje, mimo mě se pohybuje.
Z toho odvozením plyne výsledek jasný nad jiné:
Souboj jejich bezcenný je mně zcela lhostejný,
pseudopolské stračeny jsou mně dnes ukradený.
Reagovat
blixa
-1
Reagovat
smazaný uživatel
-5
Reagovat
VlS
Ten-istky - aspoň drž ve verších rytmus a rým není jen poslední písmeno. Verše pod psa, myšlenka ještě horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Oceňuji dobrou radu,
má jen jednu malou vadu,
já když radím tak v závěru,
příklad ilustrativní uvedu.
Reagovat
misa
Dívám se, že Lucie Šafářová může potřetí v řadě vypadnout ve Stuttgartu s pozdější vítězkou turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
-90000
Reagovat
sprchon
Je super den. :)

Začne to Kristýnou, která bude bojovat o titul na podniku ITF. Včerejší otočka a výhra v TB po velkém boji, navíc i výhra nad hráčkou, se kterou letos už dvakrát prohrála, jí snad dodala potřebné sebevědomí a věřím, že to dneska zvládne. Je to obrovská změna, vyhrávat najednou (už) 9 zápasů vřadě. Snad to půjde dál takhle dobře a časem se chytne na WTA. :)

Po brzkém vypadnutí všech Češek ve Stuttgartu ta finálová účast z mého nemohla dopadnout lépe. :) Na obou stranách mám své největší zahraniční oblíbenkyně, fakt nevím, komu to přát víc. Angie za poslední půlrok mým žebříčkem sympatií rapidně stoupá, tak možná té. :)

No a v deblu máme ve finále naši Lucku. :) To bude už jen taková třešnička na dortu. Doufám, že to holky dají.
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
tommr
vedle Kristýny Plíškový a Lucky Šafářový bude dneska bojovat o titul i Jirka Veselý. Snad to aspoň jednomu z nich vyjde ... :)
Reagovat
sprchon
Jo, to je taky dobré, vím o tom... Taky bych mu to přál. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Angie, musíš to urvat!!
Reagovat
Cico93
Caro, musíš to urvať!
Reagovat
blixa
Se dohodněte, jo ? Takhle je v tom bordel ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle se asi s Cicem nedohodneme hele! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ange come ooon! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju Angie, ale když vyhraje Caro, tak mi to tolik vadit nebude kvůli fantasy. :)
Reagovat
dadaft
tak jaké bude ve Stuttgartu finále?

v prvé řadě vzhledem k tomu, že turnajová jednička a dvojka byly Marie Šarapovová a Simona Halepová, tedy hráčky s vynikajícími výsledky na antuce v posledních sezónách, překvapivé.
vzhledem k výkonům ovšem ne.
obě hráčky předvádí skvělý tenis, dobře se na antuce hýbou, jsou ve finále po právu.

před pár lety v jednom zápase tyhle dvě předváděly až nechutnou kopcovanou,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale myslím, že tentokrát to tak nebude. obě ve Stuttgartu hrají na své poměry hodně útočný tenis.
třeba Brengleovou Angie rozstřílela - většina výměn probíhala tak, že Madison byla najednou pod tlakem, v těžké defenzívě,,,,,,,,,,,,, forhend, bekhend, slajs a slajs,,,,,,,,,, a kopec,,,,,,,,,,,,,,,,, a fiftýn v čudu.

sázkovky to vidí lehce pro Caroline.
za Andělkou ovšem bude stát vyprodaná hala.
což může svazovat, ale také dávat křídla - a Angelique si zatím podporu dokázala užívat.
podle mě víc 50 na 50 zápas být nemůže.

((( good luck )))
Reagovat
VlS
Vidím to spíš pro Angie ( jistě, může to klidně dopadnout naopak). Caro, i když na své poměry posledního roku získává hodně winerů, pořád nemá ten kus odvahy ke koncovýmu míči z jasný pozice, místo toho rozehraje pokračování výměny a čeká. I když by šel zahrát koncovej míč k lajně, tak oba to zahraje 2,3 metry do kurtu. Pořád tomu chybí kousek srdce rváče. Ale hraje skvělou obranu a její jondice a pohyb jsou famózní, to zas pravda je.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych to viděl spíš pro Ange. A taky jí to přeji. Přece jen hraje podle mě ve Stuttgartu lépe než Caro. Angie bude mít navrch s větší agresivitou, ale nejspíš bude mít i víc UE. Takže já to vidím 60:40 pro Angie :)
Holka, držím ti palce!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív chci pogratulovat Caro, která mi udělala neskutečnou radost :) 3. set jsem neviděl, bo se mi strašně sekaly streamy.
Dále obrovská gratulace Ange, která ne luxusně rozjela a snad ji síly vydrží i do finále. Přeji jí to! :)
A poslední gratulace Lucce s Beth, které snad titul také vyhrají :)
Reagovat
Fandina
Šafi s Beth, že postoupily do finále. Nádhera. A přeji, ať se daří dál. Tuhle jsem viděla jejich zápas a super se na ně dívá, moc příjemné holky a pěkná hra. Tak jen tak dál Lucko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a uvítala bych kdyby finále deblu bylo na digisport. To ovšem bude asi jen mé zbožné přání. Zatím dávají jen singly.
Reagovat
aligo
možná se ti to splní... finále by mohli :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka s Bethanií. Mám radost. Alespoň v deblu si Lucka spravila chuť.
Reagovat
dadaft
no, bude to možná až nečekaně zajímavé,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

zpomalovačky o přestávkách úchvatné !!!!!!!!!
tohle je špica přenos - holt německo.............
Reagovat
dadaft
když v prvním setu Brengle na brejk Kerberové odpověděla potvrzeným rebreakem, vypadalo to zajímavě,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nakonec to ale asi bude celkem jasně pro Angie...........................
Reagovat
dadaft
a navíc si Madison odvařila rameno.
Reagovat
EllNino
hm, tak to možná nepojede do Pragy ...
Reagovat
blixa
To by byla pro Báru hodně dobrá zpráva ;-)
Reagovat
EllNino
no to jo :) ale Mad bych to nepřál
Reagovat
tommr
si aspoň částečně vynahradila neúspěch v singlu a spolu s Mattek-Sandsovou postoupily do finále debla. Dneska po poměrně solidním výkonu porazily překvapení turnaje pár Martic/Vogt ... :)
Reagovat
VlS
A pokud zítra vyhrají, tak by měly jít do čela deblovýho race o 9 bodů před Martinu s Mirzou.
Reagovat
blixa
Možná, že dřív než v první desítce v singlu bude Lucka No.1 v deblu ;-)
Reagovat
Pedronegro
v deblu jsou posuny rychlejší, ale zdá se, že ona, bohužel, si furt myslí, že může v singlu výš, což asi fakt ne.
Reagovat
VlS
Může, ale nemusí.
Reagovat
Pedronegro
Přál bych jí to.
Reagovat
aligo
určitě může, má na to, ale nemá konstantní výkonnost... už i psychicky je na to silná :)))
Reagovat
VlS
A co si říkal na ten super TB 10:0?
Reagovat
sprchon
To nemá s žebříčkem co dělat. :D
Reagovat
VlS
No, tak to mi neuniklo, a někdo to snad dává do souvislosti?
Reagovat
sprchon
To má být důvod, proč se o tom tommr nezmínil. ;) Jeho nejčastější téma...
Reagovat
tommr
při STB se mi jako naschvál začal sekat stream takže jsem toho bohužel moc neviděl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! :) První set byl hodně vyrovnaný a bylo to vyloženě o jednom brejku. Ten nakonec získala Caro, přestože víc šancí měla v předchozím průběhu Simona... Ve 2. setu jakoby Caro trochu vypadla z tempa a Simona se chytla hlavně na returnu. Caro se nepovedl začátek a dvakrát ztratila servis (podruhé trochu nešťastně, když Simona proměnila brejkbol prasátkem). Caro ale zabrala a brzy dokázala srovnat na 4:4. Za stavu 5:4 a 30-30 byla dva míčky od vítězství. K mečbolu se nedostala, přestože měla velmi dobře rozehranou výměnu, ale Simona ji nakonec prohodila a poté srovnala na 5:5. Poslední dva gemy 2. setu byly pro Caro trochu nešťastné, protože v obou ztratila vedení 40-15 a při těch shodách měla Simona navrch. Nejprve Caro přišla o servis (za stavu 40-30 dala dvojchybu) a potom nevyužila tři brejkboly (ten první skončil těsným autem z returnu)... Takže se šlo do 3. setu a Caro hned v úvodu odvracela tři brejkboly. Na začátku to vypadalo, že to bude zase vyrovnané, ale nakonec měla Caro asi více sil a taky měla Simona možná nějaké drobné zdravotní problémy (trochu se tam protahovala). Caro utekla už na 5:1 a vypadalo to jasně, ale pak bylo zase těžké udělat ten poslední krok. Nejprve Caro na podání neproměnila tři mečboly (gem trval asi 9 minut), ale potom to naštěstí vydřela na returnu a po bezmála třech hodinách postoupila do finále. :)

Mám velkou radost, protože po výhře nad Luckou jsem tady psal, že by Caro ve Stuttgartu mohla zopakovat finále z roku 2011. Nakonec se to opravdu povedlo a tím to ještě nemusí končit. :) Caro zatím čeká na svou finálovou soupeřku. Podle mě to bude Angie.
Reagovat
Pedronegro
Wozejk super, nevěřil jsem, klobouk dolů.
Reagovat
tommr
musím uznat, že dneska hrála Wozniacká opravdu dobře. Bylo až neskutečný co všechno dokázala doběhnout. Byl tam jeden moment, kterej určitě bude kandidátem na "shot of the month" - Wozniacká tam lítala dopředu a dozadu jako skutečná motorová myš a nakonec Halepovou donutila k chybě a získala brejk ... :)
Reagovat
Fandina
gratulka. Dneska byla lepší než Halep. A mám radost. Držím palce do finále. Pojď!!!

Statistiky
první podání Caro 77 % Simona 66 %
W/UE Caro 30/26 Simona 41/47
net Caro 17/25 Simona 15/20
http://www.imghosting.cz/images/47wozniackihalepstuttgar.jpg
Reagovat
sprchon
Podání dneska od Caro super, nadprůměr po celý zápas. :) A 30 winnerů proti Simoně, to je taky paráda.
Reagovat
dadaft
gratulka Caro.
myslím, že diváci dostali za cenu lupenů slušnou protihodnotu.
obě hráčky měly velice slušný pohyb po antuce, první dva sety byly vyrovnané a napínavé až do konce.
Reagovat
sprchon
Paráda, gratulace! :) Velké vítězství, viděl jsem jen třetí set a super. :) Pokud bude zítra hrát s Angie, budu nestranný, pokud Madison, tak jasně fandím Caro.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist