Fognini se omluvil za rasistickou nadávku při zápase v Hamburku

17. 7. 2014, 16:45
Aktuality 7
Ital Fabio Fognini se omluvil za to, že na turnaji v Hamburku pronesl v utkání se srbským soupeřem Filipem Krajinovičem rasistickou nadávku. Na záběrech zápasu je vidět, jak Fognini zády k soupeři řekl italské slovo "zingaro", které znamená cikán.
Profily hráčů
Fabio Fognini

Poté, co se video objevilo na sociálních sítích, se Fognini za použití výrazu omluvil na twitteru. "Udělal jsem chybu. Nikoho jsem nechtěl urazit. Znám Filipa moc dobře a každý, kdo dělá nějaký sport, ví, že se člověk někdy nechá unést a říká věci, které tak nemyslí," napsal Ital.

Krajinovič, 149. hráč světového žebříčku, který v Hamburku prošel do hlavní soutěže z kvalifikace, porazil druhého nasazeného obhájce titulu ve 2. kole 6:4, 6:0. Temperamentní Fognini porážku neunesl a během druhého setu navíc z frustrace zničil raketu.

ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
gigin
Dle rozpisu Vlčka (na doporučení janekdy) jsem se ujal role psychologa pro Fabia. Zde jsou první výsledky....
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim...nedavno to tady vypadalo, ze sam bys potreboval posedet a rozebrat ty svoje problemi...;):)
Reagovat
Nola
nemusím hádať kto ešte chodí k tebe na sedenia :D
ako hlavný kouč musím konštatovať, že tvoja práca sa uberá správnym smerom.....
Reagovat
PetaM
No jistě, když bílý urazí cikána, tak je to rasismus. A když cikán urazí bělocha, tak by za to měl ještě dostat metál. No comment ...
Reagovat
darek.vrana
Že to říká zrovna Fognini:).
Reagovat
VlS
A nenadával sobě?
Reagovat
Roger_Federer
Taky bych rekl ze ma di cikaba blize Fognini bez Krajinovic.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist