Francouz Benneteau přijde kvůli zranění o finále Davisova poháru

20. 11. 2010, 05:50
Aktuality 3
Francouzský tenista Julien Benneteau přijde kvůli zranění zápěstí, které si přivodil na US Open, o účast v prosincovém finále Davisova poháru v Srbsku. Od října už sice trénuje, ale dnes oznámil, že se stále necítí být dostatečně připraven.
Profily hráčů
Julien Benneteau

Benneteau měl šanci nastoupit ve čtyřhře, v níž letos po boku Michaela Llodry v týmové soutěži ještě neprohrál. Místo něj by společně s Llodrou mohl hrát zkušený Arnaud Clément. 

Francouzský kapitán Guy Forget nemůže pro zápas, který se uskuteční od 3. do 5. prosince v Bělehradě, počítat ani s Jo-Wilfriedem Tsongou. Jedničkou pro dvouhry tak zřejmě bude finalista nedávného turnaje série Masters v Paříži Gael Monfils. Pro druhé místo do dvouhry připadají v úvahu Llodra, Richard Gasquet a Gilles Simon.

Nominaci Forget oznámí v úterý.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Moje slova, Michael hrál především na BNP Paribas neeskutečně, ty jeho voleje to je radost pohledět... Myslím, že ho Forget postaví, protože Simon je nespolehlvej a Gasquet na to nemá hlavu, aby hrál tak velkej zápas, k tomu si to navíc Llodra zaslouží za letošní sezónu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako tak podle mě jsou Srbové favirity, Francouzi jsou venku poloviční, Llodra takhle nemůže hrát pořád, Monfils na Djokoviče neumí. Nebude to 5:0 a asi ani 4:1, ale já tipuju výhru Srbů, přeci jen domácí prostředí jim vyhovuje. Navíc kurt bude značně pomalejší než v Bercy, takže pro Llodru další obtíž.
Reagovat
misoSK
aj tak by hral Llodra s Clementem podla mna, ale hlavne si prajem aby Michael nastupil vo dvojhre, ta jeho hra je totiz genialna
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist