French Open bude i bez Hewitta a Klejbanovové

22. 5. 2011, 11:15
Aktuality 2
Těsně před startem French Open se z turnaje odhlásili další dva tenisté. Lleytona Hewitta na pařížskou antuku nepustí zranění levého kotníku, Ruska Alisa Klejbanovová se omluvila kvůli nemoci.
Profily hráčů
Lleyton Hewitt

Krátce před startem Roland Garros se z turnaje odhlásil australský tenista Lleyton Hewitt, který se navzdory přetrvávajícím bolestem chtěl v Paříži vrátit na kurty po operaci nohy. Organizátorům dnes oznámil, že kvůli zranění levého kotníku hrát nebude.

Jeho místo ve spodní polovině pavouka tak zaujal domácí Marc Gicquel. V prvním kole ho čeká Španěl Albert Montaňés.

Bývalý první hráč světa a dvojnásobný grandslamový vítěz Hewitt absentuje na okruhu ATP od března. Na French Open jsou jeho maximem dvě čtvrtfinálové účasti. Grandslamové tituly má z US Open 2001 a z Wimbledonu, který vyhrál o rok později.

Ruská tenistka Alisa Klejbanovová druhý grandslam sezony zmešká kvůli nemoci Třiadvacátou nasazenou nahradí v hlavní soutěži pařížského grandslamu krajanka Anastasia Pivovarovová, jež neuspěla v kvalifikaci. Její soupeřkou v prvním kole bude Španělka Nuria Llagosteraová, jež své tři kvalifikační zápasy vyhrála.

Už dříve se startu na Roland Garros vzdali Roddick, Ferrero, Robredo, Nalbandian, González či sestry Williamsovy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
jacksax
Nevadí, aspoň doléčí a připraví se na Wimbledon (- že by poslední?)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by tohle mel byt Hewittuv posledni Wimbledon, pral bych mu, aby na nem jeste naposledy zazaril. Byvaly sampion by se pri sve posledni ucasti na turnaji, ktery mu tolik dal, nemel pakovat v prvnim nebo druhem kole. Ja osobne bych mu pral QF a prohru se cti (treba v peti setech) s nekym z top 5. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist