French Open dnes pozná finalistky dvouhry

3. 6. 2010, 11:13
Aktuality 18
Na Roland Garros se dnes rozhodne o složení finále ženské dvouhry. Po vyřazení Justine Heninové a Sereny Williamsové se pokusí Australanka Samantha Stosurová zdolat další bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou ze Srbska. Druhou semifinálovou dvojici tvoří stálice ženského tenisu Ruska Jelena Dementěvová a italská bojovnice Francesca Schiavoneová.

O postup do finále bude usilovat ve čtyřhře také Lukáš Dlouhý, jenž s Indem Leanderem Pasem obhajuje loňské prvenství. Jejich soupeři budou Rakušan Julian Knowle a Izraelec Andy Ram.

První trofeje budou uděleny v mixu. Šanci má i deblová partnerka Květy Peschkeové Katarina Srebotniková, která se probojovala do finále obou soutěží.

Čtvrteční program French Open:
Kurt Philippa Chatriera (začátek ve 14:00): Schiavoneová (17-It.) - Dementěvová (5-Rus.), Stosurová (7-Austr.) - Jankovičová (4-Srb.).

Kurt č. 1 (13:00): Knowle/A. Ram (10-Rak./Izr.) - Dlouhý/Paes (3-ČR/Indie).
pva, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
Veril som vo finale Schiavionne Stosur. Stosur si myslim ze bude favoritkou aj vo finale ale uvidime Schiavionne urcite bude tazsi super ako Jankovic ktora dneska proste nepodala dobry vykon, ano Sam hrala dobre ale aj tak. Tak bud zena z Australie so super servisom alebo pomerne stara hracka skusena z Talianska v kazdomp ripade nova GS sampionka bude zaujimavou osobou.
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme, ale pokud bude hrát Stosur dobře, vůbec bych se nedivil, kdyby zápas měl podobnou podobu, jako zápasy mezi Jimem Courierem a Thomasem Musterem blahé paměti. Ostatně, Stosur mi stylem hry trošku připomíná právě Couriera. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sammy!! Yeah! Paráda...
Reagovat
smazaný uživatel
Sammy sice hrála výtečně, ale Jankovičová měla dost špatnej den -- překvapivě špatnej pohyb, mnoho chyb atd. Asi by se stosur dnes prohrála, i kdyby podala dobrý výkon, ale pro diáky je to trochu škoda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovic zatím bez šance, ale Stosur hraje výborně, ale 11 nevycuných chyb u Jankovičové .... hmmm. :weird:
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek druhého setu -- pěkně Jankovič.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to jsem zvědav, jestli se Dementěva ve druhém setu zvedne. Možná by se měla víc pokoušet zakončovat míče u sítě. A hlavně zapomenout na drop shoty ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak nic, právě Dementěva zápas vzdala ... :-((
Reagovat
smazaný uživatel
jsem zvědavý, jaký to je zranění... během zápasu vypadala OK, byl jsem překvapený, když vzdala a řikal jsem si, jestli Anglánům blbě rozumím nebo to je pravda:-)
Reagovat
Vojtaakk
Škoda že vzdala, bylo mi jí líto jak brečela, přišlo mi že byla o fous lepší.
Jinak ta analýza je přesná. Kdyby si občas naběhla na síť, tak mohla zakončovat spoustu výměn jen nastavením rakety, často Schiavone zahnala do úzkejch, ale pak přišla EU.
A ty dropshoty byly tragédie, nevyšel jí ani jeden. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě postoupí Dementěvová a Jankovičovou a finále vyhraje celé Dementěvová .Každý zápas je jiný a Stosur už nebude mít tolik sily aby postoupila do finále a co se týká Schiavone tak Schiavone ztratila servis vícekrát jak Dementěva . Schiavone ho ztratila 22krát a Dementěva 19 krát , Dementěva je víc zkušená s tak velkýma zápasema. Jasný že Schiavone má lepší servis a Stosur taky ale tady rozhodnou rozhodně zkušenosti s velkých zápasů jak u Jankovičové tak u Dementěvy , tak že můj tip je jasný FINÁLE Dementěv - Jankovič !!!!!!!!
Reagovat
Vojtiik
skoro si to trefil :D
Reagovat
skott
Vapet daval proti Hanakovi, ale Misa je stary kujon a stejne ho zas odrbal:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Stosur porazi Jankovic. Ma lepsi servis a psychicky musi byt na tom teraz vyborne, plus antuka jej vyslovene sedi k jej silnemu forehandu. Jankovic sice vseto vrati naspat a vybeha ale z hladiska servisu je na tom horsie a viac breakballov by mala mat Stosur a tym padom viac sanci breaknut superku. Verim ze Sam vyhra dako 6:4 6:4 pripadne cez tie-break kde by rozhodoval prave servis:)
Co sa tyka Dementieva-Schiavionne tak to bude vyrovnanejsie ale Schiavonne vyzera byt v lepsej forme a Dementieva nema bohvieky servis zase robi vela dvojchyb naopak Schiavonne celkom stabilne podava na RG verim ze postupi Talianka mozno 2:1 na sety ale mala by vyhrat ma lepsiu formu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraju na netu už delši dobu tento tenisovej manažer www.TheTennisGame.com/index.php?ref=nikstet
A muj problem je ten, že v něm lze hrat za Slovensko soutěž jako Davis cup. Bohužel stále nam chybi jeden člen. Tak pokud někdo chce zkusit tento tenisovej manažer, necht zvoli Slovensko jako narodnost(Česka tam bohužel chybi) a pak si najde muj club CZ and SK, Prague:)

A Franceska, pojd do finale!:)
Reagovat
smazaný uživatel
kolikaty si?? :-) ja hraju taky.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
651 - Nikolay Egorov. Za kterou zemi hraješ? kolikatej jsi ty?:)
Reagovat
smazaný uživatel
800 neco.. Petr Prchlik Rusko.. :-):-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist