Garciaová s Mladenovicovou podruhé vyhrály French Open

5. 6. 2022, 15:07
Aktuality 4
FRENCH OPEN - Francouzky Caroline Garciaová a Kristina Mladenovicová vyhrály podruhé v kariéře čtyřhru na Roland Garros. Domácí pár ve finále na pařížské antuce porazil 2-6 6-3 6-2 Američanky Cori Gauffovou a Jessicu Pegulaovou a navázal na triumf z roku 2016.
C. Garciaová a K. Mladenovicová

Domácí hráčky získaly v bouřlivé atmosféře páté společné vítězství v kariéře a všechny zaznamenaly na antuce. Na Roland Garros se letos představily díky divoké kartě od pořadatelů.

Osmadvacetiletá Garciaová získala sedmý titul a druhý grandslamový. O rok starší Mladenovicová uspěla ve čtyřhře na French Open počtvrté, když v letech 2019 a 2020 triumfovala s Maďarkou Timeou Babosovou. Celkově má v deblu šestý grandslamový titul, když vyhrála také dvakrát na Australian Open (2018, 2020).

Osmnáctiletá Gauffová naopak prohrála druhé finále ve dvou dnech. V sobotu nestačila ve dvouhře na světovou jedničku Igu Šwiatekovou z Polska. S Pegulaovou byly letos na pátém turnaji, jediné vítězství získaly v únoru v Dauhá.

• FRENCH OPEN 2022 •
Paříž (Francie), antuka, 43.600.000 eur
nedělní výsledky (05. 06. 2022)
• Čtyřhra žen - finále •
Garciaová/Mladenovicová (Fr.) - Gauffová/Pegulaová (8-USA) 2-6 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
super. Garcia je moje holčina a jsem ráda, že mají s Kiki titul. Třeba jich mohlo být i více, kdyby se nerozešly. Na druhou stranu, pokud se po tak dlouhé době k sobě vrátily a o5 je to GS, tak klobouk dolů a asi jsou si souzené :DDD. smile Gratulace veliká.smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá rozehrávka před olympiádou ;-)
Reagovat
hanz
Ty se do tý doby rozhádají.smile
Reagovat
com
Dobře využité wc smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist