Gasquet bolavá záda nevyléčil, v Monte Carlu startovat nebude

13. 4. 2014, 11:37
Aktuality 2
Richard Gasquet se kvůli přetrvávajícím problémům se zády odhlásil z nadcházejícího turnaje série Masters v Monte Carlu. Desátý hráč světového žebříčku, jenž kvůli zranění zmeškal o uplynulém víkendu čtvrtfinále Davisova poháru proti Německu, se nedokázal včas zotavit.
Profily hráčů
Richard Gasquet

Sedmadvacetiletý Gasquet doufal, že se na prestižním antukovém turnaji, který začíná dnes, vrátí po pauze na kurty. V úterý začal s lehkým tréninkem, bolesti se ale okamžitě vrátily.

"Po 20 minutách na kurtu jsem nemohl vůbec pokračovat. Jen stěží jsem mohl nést tašku," uvedl včera večer francouzský tenista. "Doufal jsem, že po 15 dnech absolutního klidu už to bude v pořádku, ale ne, ani trochu," posteskl si. Ohrožena je tak i jeho účast na dalším antukových turnajích před domácím grandslamem Roland Garros.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
kada.tom
Vůbec mi tam chybět nebude :-)
Reagovat
Fandina
Tak to mě moc mrzí, že Ríša má problémy. A moc držím palce, aby se co nejdřív uzdravil. Go Ríšo go!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist