Gulbis: Top 20 je málo, chci být světovou jedničkou

24. 2. 2014, 08:29
Aktuality 115
Ernests Gulbis včera zvítězil na silně obsazeném halovém turnaje ve francouzském Marseille, díky čemuž se pětadvacetiletý Lotyš poprvé podívá do Top 20, konkrétně bude na 18. místě. Sám ale tvrdí, že Top 20 není jeho cílem a nemůže s tím být spokojený. Chci být světovou jedničkou, řekl sebevědomě tenista z Lotyšska.
Profily hráčů
Ernests Gulbis (© open13.fr)

Ernests Gulbis má po včerejší výhře v Marseille skvostnou bilanci ve finálových utkáních, když z 5 neprohrál zatím ani jeden. Pětadvacetiletý Gulbis ve finálovém klání porazil desátého hráče domácího Jo-Wilfrieda Tsongu, čímž si zajistil postup do Top 20.

"Mým dlouhodobým cílem není být v Top 20, to je pro mě celkem málo, takže s tím teď nemůžu být spokojený. Je samozřejmě dobře, že ten postup přišel, ale slavit to rozhodně nebudu. Je to teprve malý krůček k tomu, čeho chci dosáhnout. Mým cílem je být světovou jedničkou, až potom budu slavit a budu říkat, že jsem splnil to, co jsem chtěl," řekl sebevědomě Gulbis k postupu na žebříčku ATP.

"Každý ve svém životě hledá štěstí a já ho hledám právě ve své kariéře. Udělal jsem už řadu chyb, proto je chci napravit a chci na době pořád pracovat, zlepšovat se a pak konkurovat těm nejlepším."

"Moje kariéra je teď pro mě vším, proto tomu dávám maximum. Budu v Top 20, za což by byli mnozí rádi, ale já se chci opravdu porovnávat s tou užší špičkou. Musím ale hodně makat a dřít, protože zatím rozhodně nejsem na úrovni Top 5, ale vím, že pokud na tom zapracuju, mám šanci tam být," uzavřel Lotyš.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

115
Přidat komentář
Jan
Gulbis by určitě neřekl, že 29. místo apod. je super výsledek, jak naši sportovci :) To si cením. Nakolik je jeho představa reálná, je jiná věc.
Reagovat
Fandina
Tomáš Berdych by také neřekl, že 29 je super. Záleží to od každého. Každý má jiné hranice a možnosti.
Reagovat
Jan
Myslel jsem olympioniky. Jak se rozplývali nad 29., 5., 6. místem apod. I když Bank na to měl právo.
Reagovat
Fandina
Jan ... ale jinak s tebou souhlasím v tom, že před hrou, závodem by si měl každý dávat ty co nejvyšší cíle a mety. Jen se potom divím, že když to řekne veřejně, je mu to potom vyčítáno, když to nenaplní. Ale to už je k debatě zase o něčem jiném ... úsměv
Reagovat
Fandina
Jan ... já psala, že je to individuální. Pro někoho je úspěch se na OH dostat. Pro jiného 29 místo, když to předtím vypadalo na 50, myšleno třeba v běhu na lyžích podle předešlého žebříčku, výsledků na něm. Takže ten dotyčný je sám překvapen, koho všechno třeba v běhu předběhl, protože zná své výkony v poměřování ze svěťáků a podobně. Bohužel, aby byl někdo první, tak také někdo musí být poslední, ale pořád je OH úspěch. Je hodně těch, kdo se tam nekvalifikují.
Reagovat
Jan
Máš pravdu. je to individuální. Pro někoho to je vrchol jeho snažení a možností, když skončí 30., 5., 6. apod. nebo se na OH vůbec kvalifikuje. Ale oslavovat to umístění jako by to vyhrál nebo říkat, že to je super mi už tolik nesedí. Super je být 1. Ostatní už tak "super" není. Ještě tak 2., 3. místo a dost. Brambora už tak super není, je otázka, jak byla blízko bronzu nebo jaké byly možnosti toho sportovce. Třeba u Soukalové jsem bramboru hodnotil pozitivně, protože jsem viděl, že měla i na to zlato, kdyby zastřílela líp. Ale jinak ... A jestli trénuje na 20., 30. místo (i když to je třeba vrchol jeho možností), tak si udělal hezkou dovolenou za peníze daňových poplatníků. Ale i snahu je třeba ocenit. To by tam pak nemusel kromě prvních 3 jezdit vůbec nikdo.
Reagovat
Fandina
Aby jel někdo na OH, musí si to zasloužit, mít výsledky, něco dokázat. Ty si to představuješ jako Hurvínek válku. Přece každý chce vyhrát, proto tam jede a když se všichni seřadí podle výkonu, tak je z toho nějaký výsledek. A pochopitelně, že fanoušek chce, aby tam byli na prvních místech jen ti jeho. Ale uvědom si, že jediná spravedlivost je v tom výkon. A když jich tam startuje sto, tak je 5 místo úspěch, to doufám chápeš. Jinak se obávám, že za peníze daňových poplatníků se tam nejezdí a i kdyby, tak pořád platí to nahoře. Reprezentují a někde jsou lepší ti jinde jiná země. Co se týká Samkové, tak se psalo, že si na světové poháry brali její dva trenéři volno a všechno hradili ze svého. Takže máš o financování nějaké zkreslené představy. Podle mě.
Reagovat
Fandina
Jan ... tvoje představa, že někdo trénuje na 20, 30 místo je úsměvná, tak to určitě není ... úsměv
Reagovat
Jan
Když říkají, že 29. místo je super, tak to tak vypadá :) OH se asi řešila i ze státních peněz. u SP je to asi jiné. Netuším.
Reagovat
Fandina
Jan ... pro někoho je výsledek 29 ze 100 nebo nevím kolik super v porovnání s druhými, jezdit někam a chtít být 29 nemu logiku. Každý chce co nejvíc, tam se pak ukáže, na co měl. Proto se to dělá. Jinak, aby člověk jel na OH, tak musí mít výsledky předtím a to třeba u Samkové, jak psali hradila její rodina a sami trenéři. Účast na OH je jednou za čtiři roky, ale kvalifikovat se tam stojí hodně peněz a to asi daňový poplatník nehradí. Nevím jak je to u koho, ale u Samkové ne.
Reagovat
Fandina
oprava ... nemá a čtyři roky, tvrdé y ... sorry a úsměv
Reagovat
Jan
Jsi nějaká nesoustředěná. :) Hlavně, že Samková vyhrála, to bylo super. Ještě jakým způsobem. Sáblíková - bylo to dojemné, jak obhájila to zlato. Biatlonisti byli také skvělí, Soukalová měla na víc než ty 2 stříbra.
Reagovat
Fandina
Já měla radost ze všech medailí a když někdo řekl, že má radost z 29 tak jsem mu to také věřila. Obvzlášť, když ten člověk nikdy lepší před tím nebyl. Jinak si podle mě světové poháry, na základě kterých se kvalifikuje na OH hradí každý ve své režii, účast na OH jako taková, pobyt atd. je jen markantní záležitost v celkových výdajích na sportovce, předtím jsou hodiny tréninků, místa trénování, trenéři a to všechno vyžaduje peníze. A záleží na každém, jak je financovaný, kdo ho platí. A já fandím všem českým sportovcům, tak mám samozřejmě největší radost z těch zlatých, to snad není potřeba nikomu připomínat. A když je někdo 29 a má radost ze svého umístění, tak mu také přeji jeho radost ... úsměv
Reagovat
Jan
Schválně, kdo řekne poslední slovo úsměv :)
Reagovat
Fandina
slovo :-))))))))))))))))
Reagovat
Stan_Borowitz
jedničkou možná být může, stejně jako jí byl Djokovič, je jí Nadal a může jí být delPotro, Berdych a další...

Ale skutečnou jedničkou už nikdy nebude, stejně jako shora uvedení. To by se musel narodit dříve. Protože od roku 2004 byl, je a bude SKUTEČNOU jedničkou jen jeden jediný hráč, dobře známý jako Forever (and Ever) Number One, The Greatest of All Times, The King of Tennis, Master and Commander, The Raider of the Lost Ark, Terminator, Predator, Alien, Gladiator a Akumulátor...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to on....neprekonatelny... NOAH...;)!!!
Reagovat
Fandina
V tomhle je neúprosná matematika, stejně jako višně třešně. V matematice se totiž jenom sčítají úspěchy, nejedná se o pocity a dojmy ale součty. A podle toho má nejvíc prvních umístění v různých ukazatelích Roger. Viz odkaz měřeno v open eře.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Rekordy_ATP_Tour
Reagovat
Rafaeoli25
Tvýmu výroku se lze buď jen smát nebo nad nim kroutit hlavou..
Reagovat
smazaný uživatel
Borg, Sampras, Connors, Lendl, McEnroe, Agassi a další byli tenisovými králi.
Ale císař je jen jeden - Roger Federer, tennis ceasar imperator.
Reagovat
Stan_Borowitz
??????
Reagovat
speed
Nikdy nemůže být mezi TOP 4, na to prostě nemá, jeho výkony jsou jak na houpačce. at je rád za 20 místo vocas :-D
Reagovat
rychlej
nevíte náhody jestli jejich debl někde není na shlédnutí?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože,co se tu zas napadáte :-))))) k tomu aby člověk dosáhl na Top 3-5 potřebuje vedle talentu více faktorů...,kařdopádně v top 100 už člověk ten talent v individuálním sportu musí mít :-))) tak hezký večer a nehádejte se a respektujte se :-)))
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
No podle me ma vetsi potencial byt jednickou nez Berdych...
Reagovat
babolat.cz
já vím, že vám slovákům je bližší bývalý sovětský svaz než Češi. Vy těch potenciálů moc nemáte, tak si saháte vedle.
Reagovat
gigin
Ty si pomatenec, babolate.
Reagovat
Roger_Federer
Bouzel je to tak, ze to ted hraje Berdych ( 3 roky konzistentne), je jeho maximum..Kdezto Gulbis by pri zhode okolnosti , stesti a vyuziti celeho sveho potencionalu mohl byt v top 3..az 1
Reagovat
Roger_Federer
potencialu...;)
Reagovat
Fandina
O talentu Berdi se toho hodně napovídalo a podle mě mám mnohem větší potenciál než Gulba.
Reagovat
darek.vrana
Uvidíme, já myslím, že za půl roku bude v top 3 Berdych. Moc toho neobhajuje, má dobře našlápnuto ze začátku roku a za Nadalem a Djokovičem je velká díra, takže je to dost reálné.
Reagovat
spaniel
Jenže my se nebavíme o tvem potenciálu, ale o Berdychovem a Gulbisovem.
Reagovat
spaniel
Jsi hloupej nebo co?
Reagovat
Fandina
Ty se bav o čem chceš, já se bavím o Berdychovi.
Reagovat
a.magerova
Dobré zboží se chlubí samo, a pokud má někdo z nás větší potenciál než kdokoli z tenistů, tak má právo to tady veřejně o sobě prezentovat i za cenu toho, že to druzí těžko snáší ;-)
Reagovat
Fandina
Znáš to, že jen hloupý vidí v druhém hlupáka?
Reagovat
a.magerova
Jj dokazuješ nám to tu denně!!!
Reagovat
Fandina
a.magerova ... myslíš, že v tobě vidím hlupáka? A jinak tě nikdo nenutí se ke mně vyjadřovat, tvůj problém, že čteš moje příspěvky ... úsměv
Reagovat
carolyn
Podle mě je Berdych už nadoraz. Dřív to sním bylo jak na houpačce, nedalo se na něj vsadit, protože každý zápas byl u něj jinak. Poslední roky se stabilizoval na nějaké normě a to jen tím že pořádně zabral a něco pro to udělal, ale za tenhle rok se už nehnul z místa (nemyslím žebříčkově). Takže tady jen talent nestačí, zabral a zarazil to tam kde je.
Gulba asi teprve zabere, takže uvidíme pak, kam až to s ním dojde.
Reagovat
a.magerova
Několikrát jsi mi napsala, že jsem hloupá, tak nevím jestli ve Tvém pojetí je hlupák a hloupá totéž.

Navíc, já si můžu číst co chci a kdy chci a stejně tak můžu reagovat na co chci, kromě Admina nemá tady NIKDO právo mi v tom zabránit.
Reagovat
spaniel
Kdyz se bavíš o Berdychovi, tak proc pises, ze TY mas vetsi potenciál nez Gulba? :D
Reagovat
carolyn
mám od tebe slíbená nějaká tenisová fota!!! Mé už si viděl, tak šup :-*
Reagovat
Fandina
a.magerova ... já si také píši co chci a čtu co chci, takže není co řešit.
Reagovat
Fandina
Jestli to Mimon bylo na mě, tak nevím o čem píšeš. Nikde jsem nepsala o svém potenciálu ... úsměv
Reagovat
Fandina
Tak sorry, já tam to mám přehlédla, byl to překlep. Samozřejmě Berda má ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Slabikář a zpět do školy, nic víc nic miň....
Reagovat
Roger_Federer
program Fandina

podle mě mám mnohem větší potenciál než Gulba.
Reagovat
Fandina
Roger ... program napsal jedno písmeno navíc, takže chyba programu. Ale nakonec jsem se opravila, tak v pohodě ... úsměv
Reagovat
carolyn
prej "program" :-DDD co to zase je? :-)
Reagovat
Roger_Federer
podle meho nazoru jak to tady sledoju uz nekolik mesicu je nick"Fandia" program, vytvoreny programatory k rychlim reakcim na reakce v clancich, urceny ke zvyseni poctu komentaru pod jenotlivymi clanky..Testujici psichyckou odolnost zdejsich prizpivatelu..jako Gigin
Reagovat
a.magerova
No vcelku s Tebou i souhlasím, ale já osobně bych programátora vyhodila za špatně odvedenou práci bo tolik chyb v jednom programu (nechápání psaného textu, překlepy v textu, a v neposlední řadě neschopnost přečíst si po sobě text a najít tam avizovaný překlep, místo toho se tu skoro hodinu dohadovat a útočit, to je trestuhodné :-/
Reagovat
Fandina
Já myslím, že pro TP to stačí, tady je těch překlepářů a nečeštinářů víc, takže se tu v pohodě ztratím. A potom, málo mi platí, tak proto to tak vypadá ... úsměv
Reagovat
carolyn
Hm ahá, podle mě si jen dělá ze všech p*del, ale ted už to spadlo docela do takové nijaké roviny, že už to nemá ty grády jako dřív, takže pro mě nuda.
Nevím kde vzala pocit, že já nebo my všichni chceme vědět co má, dělá a tak, to jsou kydy o ničem
Reagovat
spaniel
To nechapani psaného textu musis akceptovat, pokroky v UI jsou velice pomalé. Je to velmi složitý a komplexni problem.
Reagovat
Fandina
Je to jak píšeš. Už to nemá grády a já už nevím, co si vymýšlet, tak píši, co dělám, co mám a tak podobně. Čekám, kdo se toho chytne a začne to rozebírat. Hledám nová témata ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale ne, já jsem jednoduchý program, ale chyby tam jsou, to je pravda. Například vůbec nechápu, že někdo nechápe, že já nechápu ... úsměv
Reagovat
spaniel
Pozor at se nazacyklujes. Musela bys nekam na restart.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dlúho som tu nebyl, zasej sa sem vracám... tož ukážte mi cestu dom k nám na TP...

... a hlavně kde Fandina píše o tom, co má a tak, nechce se mi složitě pátrat a FAKT mě to zajímá...
Reagovat
Fandina
Ty nic nečti. Něco se tu plkat musí. Ale jinak souhlasím s tím výše, že jedničkou je jen jeden a asi dlouho bude. Některé jeho rekordy se budou těžko překonávat. Těmi současnými i těmi budoucími tenisty, tak hned se to nezmění.
Reagovat
smazaný uživatel
No až na to, že nejsem slovák :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Babolate :-)
Reagovat
spaniel
http://youtu.be/jzU9i9P3WrQ
Reagovat
carolyn
tak jak vidím, tvůj úkol zní jasně! Tlačit ještě víc než do teď :-))
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4

nebo
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports HD - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 90 cm
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13C
Dubai Sports 3 - frekvence 11747 MHz, symbolrate 27500, polarizace H

nebo
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

nebo
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports 1 - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 90 cm
Reagovat
smazaný uživatel
aj ja chcem byt svetova jednicka,ale Ernestovi napriek tomu drzim palce:)
Reagovat
babolat.cz
to je vůl, kaviárový toasty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakkoliv to zni od Ernestka namyslene, tak pri pohledu na tu stavajici nastupujici generaci (Grigor, Milos, Bernard...) k tomu ma nejvetsi predpoklady. Jen aby si to chlapec urovnal v hlave...
Reagovat
gigin
nemáte někdo na prodej single tyčky? Vyměním za slivovicu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ostatně kdo něco dělá s cílem být třeba patnáctý nejlepší na světě? Jasněže chce být jedničkou. Aspoň to říká upřímně (i když samozřejmě taky trochu machruje). Druhá věc je, že zatím na to nemá výkonnost a je otázka, jestli kdy bude mít.
Jedna věc je, že porazil Francouze z konce první desítky, druhá věc je porážet hráče "od Berdycha nahoru".
Hlášky má Ernest silné, ovšem pokud nebudou následovat stejně silné výkony, je mu to k ničemu.
Reagovat
Sonja
Když mohl být jedničkou vysportovaný atlet Djokovič, proč by nemohl být tenisový génius Gulbis. Nebo jak to bylo:-)
Reagovat
VlS
Co víš, třeba zjistí, že to s No One není tak velká zábava jak so myslí a přesměruje to na zisk titulu "Bavič roku", podobně jak Caroline, která před Wimblem pustila hlášku jak ho míní vyhrát a vylítla hned v prvním kole :-D
Reagovat
Fandina
Řeči jsou od toho, aby se povídaly. Důležité jsou činy, podle toho hodnoťme. Včera hrál dobře a Tsonga hrál dobře a v současnosti je desítkou, i když už hrál líp. Takže úspěch od Gulbise a uvidíme, jak se dál jeho hra vyvine. Některé jeho sekané FH se mi moc líbí. Dobře se na to dívalo.
Reagovat
gigin
Ale to ode mne tehda byla narážka na sojku a spol. Co si myslím o Noldovi snad víš, či? Gulbis Negulbis...
Reagovat
slacker
Petra Kvitova jasne rekla ze byt jednickou neni jeji cil. A tento zamer se ji dari.
Reagovat
Fandina
slacker a kdy to Petra řekla?
Reagovat
slacker
12. ledna 2012
Reagovat
Fandina
slacker ... záleží v jaké souvislosti to Petra řekla. V každém případě je to její věc, jestli chce nebo bude jedničkou.
Reagovat
slacker
Po tom ti musi byt houby jestli chce nebo bude.
Reagovat
Fandina
slacker ... o mně se nestarej
Reagovat
slacker
Ja se o tebe nestaram, staram se o tvoje deb.lni projevy na TP.
Reagovat
Fandina
slacker ... nikdo tě nenutí číst co tu píši a nešil
Reagovat
slacker
Tebe evidentne neco nuti cist ty moje :-)
Reagovat
Fandina
Obávám se, že je to kvůli tomu, že ty reaguješ na mé. Jinak bych se tě ani nevšimla. Tvoje příspěvky nejsou takové, abych se o ně zajímala.
Reagovat
VlS
Tak to tě teda lituju, teď to asi slízneš od kde koho :-). Máš mou plnou a neutuchající podporu.
Ty jo, Mrhač Egypťan ani jeho tatík Faraon Mumije uzená mě nijak zvlášť neberou. Ten ti teda zavařil zmetek :-D
Reagovat
gigin
:-):-) díky!!
Reagovat
Pe3k
Mě to teda nějak nepobavilo, protože tohle říká dlouhodobě. Každopádně talent a fyzické předpoklady na to má. Co mu ovšem chybí je hlava. Být světovou jedničkou je mnohem těžší než třeba vyhrát grand slam. To chce dlouhodobou vysokou výkonnost. Což je meta, které Gulbík nikdy nedosáhne. Nemám nic proti tomu, že porazí ty nejlepší, že se možná někdy dostane do top 10, ale světová jednička to je, bohužel pro něj a gigina, meta nereálná.

On stejně jako Murray nedokáže dlouhodobě udržet svou výkonnost na té nejvyšší úrovni a tím pádem nemá na to, se tam dostat. Začínat brát tenis vážně až ve 25 je hodně pozdě. Jinak mám jeho tenis rád, i ten jeho srandovní forehand, ale ty jeho kecy mimo kurt to je tragédie. Nevidí si do huby...
Reagovat
smazaný uživatel
To už je apríl? :DDDDD
Reagovat
spaniel
Apríl by to byl, kdyby to řekla Petra :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDD
Neměl jsem tolik kuráže jako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
divate se na to spatne chlapi....;) Zadny april...Petra je klasicky BLACK x WHITE EFFECT...

Jeji prohlaseni pred betonovou sezonou po W2011..."je to muj velmi oblibeny povrch, dobre se mi na nem hraje atd..." Vysledek? prohrala co mohla, vcetne 1.kola na GS.
Rok pozdeji prohlaseni..."betony jsou pro mne nejhorsim povrchem vubec, nejak se mne na nich nedari...."....Vyhrala celou American Series, a kdyby ji neuvarili na tolika turnajich, tak kdo vi, jestli by to nebylo jen 4.kolo na GS;D))))

Takze, kdyby to rekla Petra, ze bude No.1 uz by si tommr mohl rezervovat misto ve svych tabulkach nekede kolem 20.mista....
...ovsem, kdyby rekla, nejsem rankingovy typ, nejdemi to, tezko se mne vse obhajuje, pocitam s tim, ze spis se zacnu plantat kolem 15. mista, nebo doufam, ze budu aspon do 20.mista.......tak to potom na miste Sereny bych si fakt dal bacha, jestli by ji to vubec pomohlo.....:D))))
Reagovat
slacker
No PK se zrovna nepresentuje jeko velka myslitelka, kulatne receno.
Reagovat
Fandina
slacker ... naopak, Petra je hodně chytrá, musíš si přečíst, co říká.
Reagovat
slacker
Bohuzel neni
Reagovat
Fandina
slacker ... je
Reagovat
slacker
neni
Reagovat
Fandina
je
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD :-0OO :-V...
...na zacatku - ta tendence se tomu hluboce zasmat proste tady je....
...Ovsem potom, kdy se clovek vychlame a utre slzy smichu... si vlastne rekneme, tak kdo by nechtel byt jednickou, kdyz hraje tenis, ze....ale tak nejak si pro sebe povime, no tak mohl si nejprv dat ten cil top5 (kdyz se chce uz s ni srovnavat) nebo treba cil - vyhrat GS...
...potom si ovsem reknete, dobre, tak v jeho pripade asi lepsi takovy cil, nez aby se za mesic uz nekde nevalel v baaaru...
...a zakoncite to myslenkou...v jeho pripade je vlastne uplne jedno co rika...
-------

podle mne prirozeny proces reakce tenisoveho fandy na jakekoliv prohlaseni Gulbise...(cele to trva rychle...do minuty;D)))
Reagovat
gigin
Ano, zatím si takovou pověst drží. Však tebe ten smích přejde, stejně jako Elyma.
Ale jestli by vás oba potěšilo, že by řekl, můj sen je být světou dvanáctkou, tak ok.. Přece všichni chtějí být No.1, je to normální, přirozené, logické..
Reagovat
smazaný uživatel
...jezismarjaaa...ten tvuj prispevek mne neco pripomnel...
Reagovat
gigin
A mám 8 baráků a 20 satelitů :)))))
Reagovat
Rafaeoli25
Tak talent na to má bezpochyby, takže pokud změní přístup, žádná utopie to nebude..
Reagovat
Rafaeoli25
Já ale budu pochopitelně rád, když se spokojí s "jen" druhym místem za Rafou :)
Reagovat
gigin
To nebude tak horké. Když půjde do top 10, bude to tak akorát. Ale, když sa zbýčí, tak ti aj Rafu klepne :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
...no ja si rad pockam, az se stane jednickou, teda...;)
No, ale nevim......, spis bych veril, ze treba po haluzi urve GS...
...nez, ze bude kralovat zebricku....
Reagovat
a.magerova
Satelity a baráky tu má kdekdo, jen vlastnictví obchodu se spodním prádlem, do kterého nemusíš (nebo nesmíš) docházet je známkou luxusu a hogo fogo :-P

Hele pověz, jsi zastánce "na ostro" nebo nosíš trenýrky :-))
Reagovat
gigin
Děkuji!! A chodím naboso, no :-)
Reagovat
Fandina
Obchod s prádlem máme super. Nechocházím tam, protože na to máme lidi. Ale občas také, když je potřeba, tak tam moc ráda jdu. To víš kdo umí, umí kdo neumí čumí ... úsměv
Reagovat
Fandina
Když je to nutné, jsem tam třeba i týdny, ale pravidelně tam nemusím.
Reagovat
slacker
Husa zakejhala
Reagovat
Fandina
slacker ... přesně tak ...usměv
Reagovat
smazaný uživatel
hahahahahhhh xDDDDDDDDD
Reagovat
gigin
Tak zaber!! Těším se, jak cyp!! Fakt ale :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist