H+H si zahrají na Turnaji mistryň

10. 9. 2012, 17:00
Aktuality 8
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká si poprvé v kariéře zahrají Turnaj mistryň. Stříbrné olympijské medailistky si účast mezi kvartetem párů v Istanbulu na konci října zajistily po účasti ve finále na US Open.
Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková

"Je to nádherné, že jsme se kvalifikovaly. Loni jsem sledovala vítězné tažení Petry Kvitové, která nám říkala, že to byl skvělý turnaj, a proto se moc těšíme," řekla Hradecká serveru WTA. "Před sezonou jsme se soustředily na olympiádu, ale hrajeme celý rok výborně a tohle je výsledek. Chceme si to užít," doplnila Hlaváčková.

Hlaváčková s Hradeckou letos získaly tři tituly a výborně hrály na grandslamech. V Austrálii a v Paříži postoupily do semifinále, ve Wimbledonu a na US Open dokonce až do finále, ale na titul nedosáhly. Finále si zahrály i na olympiádě v Londýně a po prohře s americkými sestrami Williamsovými si na krk pověsily stříbro.

Tři ze čtyř míst pro čtyřhru už jsou na Turnaji mistryň obsazena. Spolu s českým párem se již kvalifikovaly jejich přemožitelky z finále v New Yorku Italky Sara Erraniová a Roberta Vinciová a také Liezel Huberová s Lisou Raymondovou.

Ve dvouhře už mají jistotu startu na Turnaji mistryň světová jednička Viktoria Azarenková z Běloruska, Ruska Maria Šarapovová a vítězka US Open Serena Williamsová.

Česká hvězda Kvitová figuruje v aktuálním pořadí výsledků letošní sezony na pátém místě. O start v Istanbulu by obhájkyně titulu neměla přijít.

pva, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
PetaM
Holkám fandím, i když prohrávají nebo vyhrávají! :) To, že se dostaly do finále US Open, Wimbledonu a OH, to už něco znamená! :) Na holky určitě budu koukat, jestli to budou dávat živě i na internetu a fandit jako vždy, protože pro mě jsou fakt boží a dívat se na jejich hru je paráda! ;)
Reagovat
tommr
jen doufám, že se tam budou prezentovat lepší hrou než jakou předvedly včera ve finále proti Italkám ... :)
Jinak letos budeme mít s největší pravděpodobností rekordní účast na TM mužů i žen: kvalifikovat by se měli Berdych a Kvitová v singlech a Štěpánek a H+H v deblech ... :)
Reagovat
freeteepek
Výsledky maj letos holky skvělý. Což o to. Já jenom nechápu, z čeho měla Hradecká ty nervy, že nemohla normálně servírovat. Jeden GS už přece vyhrály, světový jedničky porazily několikrát a Vinci/Errani porazily taky v posledních třech vzájemných střetnutích. A když už sakra došly až do finále, tak ty nervy fakt nechápu.
Pokud jde o taktiku, tak hrály H+H to, co jsem čekal. Co největší rány na servírující hráčku. Jenom nechápu ty pokusy o prohoz. Ty byly fakt zbytečný, protože na síti jsou Italky nedostižný. Prostě to měly furt prát do nich, jim na tělo:-(
Tím že Lucka udělal 2 debly hned na začátku utkání se dostaly zbytečně pod tlak. A přitom už ve finále se sestrama W. se jim stalo to samý. Měla Lucka říct, že má trému a podávat by šla Andrea. Ta byla o poznání jistější.
Reagovat
smazaný uživatel
Huberová/Raymondovou To je též duo jak cip vůbec nechápu jak mohli být tak dlouho světové jedničky ani jedna z nich neumí pořádně podávat natož vyhrávat důležité zápasy , směšný pár který hraje jak noc a den a jak se jim to hodí a takové figurky jsou třetí na světě to mně poser svět se zbláznil .Věřím tomu že si na T.M.ani neškrtnou ty dvě larvy .
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu si silná slova...
Reagovat
smazaný uživatel
*silná
Reagovat
freeteepek
Tak něco asi uměj. Sami se ty body neuhrály. Jenom nechápu, že v tom dobrým páru vždycky musí být jedna holka o hlavu větší, než ta druhá:-) (skoro vždycky)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist