Halepovou bude od nové sezony trénovat Cahill

6. 11. 2015, 18:13
Aktuality 105
Simona Halepová vstoupí do příští sezony s novým osobním koučem. Rumunskou tenistku povede od ledna Darren Cahill, někdejší 22. hráč světa a bývalý trenér Lleytona Hewitta nebo Andre Agassiho.
Profily hráčů
Halepová se svým týmem

Australan Cahill už s Halepovou spolupracuje a i díky němu se Rumunka dostala až na aktuální druhé místo ve světovém žebříčku. Jak dnes Halepová oznámila, od začátku příštího roku se stane jejím osobním trenérem.

"Dál bude pracovat jako analytik mužského tenisu během grandslamových turnajů na stanici ESPN, což nebrání tomu, aby mě trénoval na plný úvazek," uvedla vítězka tří letošních turnajů na sociálních sítích.

Darren Cahill patří k velmi úspěšným koučům. Pod jeho vedením se z Lleytona Hewitta stal první muž pořadí ATP a z Andre Agassiho, který s Australanem začal spolupracovat v 31 letech, nejstarší světová jednička v historii.

Posledních více než sedm let Cahill pomáhal trénovat několik hráčů světové špičky - včetně Halepové - v rámci programu Adidas player development. V srpnu ale bývalý 22. hráč světa oznámil, program že k letošnímu 31. prosinci končí.

"Teď jsem s Darrenem a nic na tom nechci měnit. Chci s ním dál spolupracovat," prohlásila na konci září ve Wuhanu Halepová, se kterou Cahill o měsíc později letěl na Turnaj mistryň. "Mluvíme o tom, jak mám hrát, po technické i taktické stránce," řekla v Singapuru Rumunka. "Je hodně pozitivní, a díky tomu si teď víc věřím."

Komentáře

105
Přidat komentář
mayday
Kvitové nefandím, jako Češce jí samozřejmě přeju. Ale napsat, že letos měla relativně úspěšný grandslamy, to už je od jejích ortodoxních fanoušků trošku moc. TOP hráčka má bojovat o tituly, ne s utrápeným výrazem udělat třetí nebo čtvrtý kolo a hodnotit to ,,jako docela úspěch".
Reagovat
bIbec
tak na to je celkem dost jednoduchá odpověď si myslím.
Skoro každej, kdo zrovna nemá možnost trénovat větší ranec na prachy. Kvítko je sen skoro každýho trenéra.

"Problém" Petry je, že ona tak nějak cítí ke Kotyzovi "lásku". Prostě ho má ráda. Je to takovej ten typ holky, co má vztah k trenérovi více než profesionální. Teď nemluvím o zamilovanosti!
Asi jediná možnost, aby Petra toho trenéra vyměnila je, že by jí Kotyza nějak víc ublížil, nebo tak něco. V opačném případě by šla proti sobě. A to by asi nedělalo dobrotu. Pokud by se Petra vnitřně nezměnila.
Ale bacha, neříkám, že Kotyza je špatný trenér a že by jiná varianta byla lepší (nějaká určitě!), i kdyby ta Petra to myšlení měla odlišné.
Reagovat
pockerface
To je podobné jako Sáblíková. Ta na trenéra Nováka nedá dopustit. A této dvojici to taky vzájemně vyhovuje. Četl jsem její knížku a prostě si sedli lidsky a ještě mají úspěchy. Tak nějak to má určitě i Petra.
Reagovat
tommr
až na to, že u Petry v poslední době převažujou neúspěchy nad těma úspěchama. Viz třeba její letošní žalostný výkony na GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrá blbost cos napsal.
Reagovat
misa
Jediným grandslamovým pozitivem bylo čtvrtfinále US Open, to musíš uznat i ty.
Reagovat
smazaný uživatel
To uznávám, byť jím oslavovaná Simona na tom o moc líp nebyla a to ani nebyla marod.

Jde mi spíš o to tommrovo tvrzení, že neúspěchy převažují nad úspěchy. To je totální hovadina.
Reagovat
tommr
na třech GS ze čtyř letos Petra vyhořela. Tyhle počty bys moh zvládnout i ty ... :)
Reagovat
misa
Osmifinále French Open bylo docela úspěch, Petra v osmifinále netravnatého gs. nebyla skoro tři roky. Ve třech pařížských zápasech bohužel zahrála hodně špatně, zejména poslední dva sety proti Bacszinské byly zoufalé. Tím si dojem z pařížského vystoupení pokazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se s povrchem prala celý turnaj..
Reagovat
misa
3. kolo zvládla dobře
Reagovat
slacker
ale proc z toho ze dosla o kolo dal nez na vsech turnajich GS krom W za posledni roky delat nejaky "docela uspech"?
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale nemění to nic na tom, že se s povrchem celý turnaj prala.
Reagovat
VlS
Petra se na antuce vylíhla, i vyrostla, vyhrála antukovej Madrid, nedělej z ní chudinku s alergií na antuku.
Reagovat
smazaný uživatel
To nedělám.
Reagovat
FulnekUltras
"italská" oranice na vedlejším RG-kurtu s Bacsinszkou nebyla normální antuka...stejně jako v tomto případě neklaplo přesunuté místo a posunutý čas tohoto atypického zápasu - který jinak čistě sportovně za největší letošní ostudu Petry skutečně považuju...
Reagovat
bIbec
já to jako ostudu teda nepovažuju. Bačinski není žádný jelito. Teda je, tak jako každá tenistka, ale né moc velký teda.
Samozřejmě, pokud mluvíme o podmínkách, které jsou pro obě hráčky stejné, jedná se o výmluvu, že. Prostě vyhrála ta lepší (méně horší).
Reagovat
bIbec
a jinak je všeobecně známé, že v Madridu to prostě lítá. Dá se říct, že tam to není úplně "normální". Ale tak už to chodí. Rozdílnost podmínek na různých turnajích není špatná věc.
Reagovat
VlS
Ale jasně, není antuka jako antuka, není hard jako hard a ani tráva není všude stejná. Ale in RG už Petra byla v SF, že? Prostě prohrála, protože ta druhá hrála líp. Tečka. Nemá smysl se vymlouvat na cokoliv. Navíc Timea není taky ryzí antuková obranářka.
Reagovat
FulnekUltras
Vy dva už jste s těmi údajnými "výmluvami" stejně posedlí jako se v "korektní" buržoazně-politické rovině ujaly pokrytecké berličky "závist", "nenávist", "rasový podtext" apod. Každý, kdo zápas Petry s Timeou viděl, by měl uznat minimálně to, že zastrčený kurt měl zcela jiné podmínky - i povrchové - než hlavní, na kterém se předtím Petře v jiných a navíc pevně stanovených - nikoliv posouvaných - časech předtím dařilo. Tyto podmínky - o tom, že byly pro obě stejné, přece není vůbec řeč - jednoduše Petře neseděly, Timea se s nimi dokázala vyrovnat líp a ve třetím setu to místy vedlo dokonce k situacím, které Petře opravdu už povážlivě snižovaly herní důstojnost (mj. lehké ploché kraťasy Timey z returnu těsně za síť, kde téměř neodskakovaly). Co jiného k tomu říci, než totální pořadatelský šlendrián a PRÁVĚ PROTO, že ČISTĚ SPORTOVNÍ podmínky byly pro obě stejné, Petina herní ostuda. Nic víc, nic míň. Howgh...
Reagovat
bIbec
tak ono konstatování faktu, že nějaké podmínky Petře úplně nesedí je ok. Dokonce je to super, protože se z toho hráčka může poučit a příště si dát pozor, něco vylepšit. Být ostražitější a lépe připravená.
Jenže ty to píšeš, jakoby bylo Petře ukřivděno.. což samozřejmě nebylo.
Reagovat
FulnekUltras
Chápu, že psaný text může někdy zkreslovat, zvlášť při určité setrvačnosti vnímání snad i podobně laděných příspěvků odjinud... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O vyhoření se dá mluvit možná v Austrálii a ve Wimbledonu. Ale ne na FO a už vůbec ne na USO. To bys zase mohl zvládnout ty ;-)
Reagovat
slacker
FO je vyhoreni, vyhoreni proti jalove bacinske v nejakem poprumernem 4 kole po opet nepochopitelne spatnem vykonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochopitelné jsou tak maximálně ty tvoje žvásty.
Reagovat
slacker
Nepochopitelne pro id.ioty jako ty, to me fakt moc trapi
Reagovat
slacker
slovo totalni hovadina je totalni queshovina
Reagovat
LukasH
Na GS to neni moc dobry, to vime. Ale podle me to neni trenerem, to je muj nazor a nikomu ho nevnucuju. Petra dokaze pod Kotyzou hrat maximum jako loni ve W. U ni je problemem nestabilita ne to, ze by ji neco malo chybelo k nejlepsim vysledkum. Dost vidim problem v ty kondicce celkove. Jak jsem tu psal nedavno. Ze Petru vzdycky neco zbrzdi a chybi tam soustavnost. Po prohrach je vetsinou ta sama pricina. Ztvrdla, pomala, unavena. Az bude Petra uplne ok a najedou s Vydrou na stalej plan, mohlo by se to zmenit. To je asi hlavni cil, protoze tenis Petra umi a letos v Americe od NH hrala vyborne strategicky. Zadnej robocop, ale tenis hlavou. S Penettou uz na to nemela fyzicky. Takze ja proste v jejim tenise problem nevidim.
Mimochodem, v NH jsem v zapase porovnal koucovani Kotyzy a Davenport. Davenport nerikala Keysovy nic urcityho, zato Kotyza rekl Petre presne to, co bylo treba. Vyborne odhadne situaci na kurtu a pokud se tim Petra ridi, tak to funguje. Myslim si, ze si ho tedy Petra nenechava z zadny nostalgie, ale proti, ze vi, ze je to dobrej trener.
Tohle je muj nazor, nikomu to necpu, ale prijde mi zbytecny se kvuli tomu neustale dohadovaz, protoze s jistotou nemuze rict nikdo nic a je to vec Petry...
Reagovat
FulnekUltras
Přesně. Petra s Davidem si sedí po všech stránkách a jakékoliv zpochybňování tohoto faktu za každou cenu na tom nic nezmění.
Reagovat
Nola
http://www.tennis-arena.cz/ocima-martina-fassatiho-9794cz/
Reagovat
Frick
Že "obecního blba" zase hraje někdo jíný.
Reagovat
Roger_Federer
Se vam ta debata zkroutila k Petre a trenerovy.

Co se ale igeho tyka je cela pointa uplne jinde, Jeho neucta k souperkam Petry, je z kazdeho jeho komentu az salajici...;).
On by tvrdil ze Petra je a byla lepsi, ikdyby byla aktualne 35 na svete.
Reagovat
smazaný uživatel
Debata se nikam nezkroutila, už od začátku se řešili trenéři. A upřímně řečeno netuším, jak s trenéry souvisí moje údajná neúcta k soupeřkám Petry a kde jsem dneska napsal něco, co by k tomu mohlo byť jen vzdáleně svádět.
Reagovat
Roger_Federer
:), takze pripoustis, ze tak uvazujes?
Halep...
Reagovat
smazaný uživatel
Opět nechápeš význam textu.
Reagovat
Roger_Federer
Tady ti dal tommr naprosto realnou odpoved a protote si nemel co k tomu rict, nereagoval, raci si "utrel" gigina a pokracoval v kritizovani Halep.

"Halep se podle tebe nikam neposouvá i když se už v žebříčku dostala před Petru a kdyby nebylo Sereny tak je světová jednička. Zato Petra se podle tebe stále lepší i když v žebříčku klesá a na GS se vůbec nechytá."
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tommr se jenom chtěl navézt do Kotyzy a neustále je fixován na žebříček, to s nějakou reálnou odpovědí nemá nic společného. Navíc ani není fakticky správná.
Reagovat
Roger_Federer
:).a co je teda fakticky spravne?
Reagovat
blixa
To je přeci jasný, to co řekne nadbůh IQtykve ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně je úsměvné jeho tvrzení, že se Petra na GS nechytá, zvlášť ve srovnání se Simonou.
Reagovat
tommr
jsi vůbec normální? Proč si aspoň neověříš fakta než něco plácneš? Halepka se letos na USO dostala do semifinále což je rozhodně lepší výsledek než jakej dosáhla Petra ..
Reagovat
smazaný uživatel
Simona letos na GS vyhrála 10 zápasů, Petra 11, ty fakte.
Reagovat
janek_da
Vždyť používáme tvoji logiku. Že vítězství vše přebíjí. A když není vítězství, tak aspoň nejlepší výsledek. A ten má Simona.

Touto novou logikou, je letos Petra uspesnejší i než Vinci. Zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vy nepoužíváte žádnou logiku a už vůbec ne tu moji. Jinak byste takovou hovadinu nenapsali.
Reagovat
gigin
Jencku, hlavně se jedná o papírové favority ;))
Reagovat
janek_da
Ve sportu se nežije z minulosti. A letos bych řek měla Simona lepší výsledky na GS. Respektive Petra nedošla do SF jako Simona.

A že se Simoně nedařilo na FO a W? Nejen Petra má problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona 10/4, Petra 11/4. Takže ne, Simona letos zas o tolik lepší výsledky nemá, byť se jí jednou podařilo dojít do SF a Petře ne.
Reagovat
LukasH
Za prvy se to resilo stokrat, za druhy nevim, kdo jinej by blaznivou Petru trenoval a za treti je to jeji vec...
Reagovat
Frick
No, kdyby se Šafina vrátila ke svýmu bývalýmu trénérovi, tak bych hned věděl :-D
Reagovat
FulnekUltras
Nech si len psi štekajú, karavána ide ďalej... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=AQ092rRTrfE
Reagovat
FulnekUltras
kde se ovšem docela těžko dá stát rovně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že dříve to Darrene takhle šlo, když chtěl Andy. Škoda no.
Reagovat
slacker
kazda hracka z Top 10 zmeni behem kariery obcas trenera a Petra se z hloupe sentimentality zasekne na Kotyzovy
Reagovat
smazaný uživatel
No zrovna u Simony se o "občas" nedá mluvit, ona je poslední dobou střídá jak ponožky - aniž by to ovšem mělo jakýkoliv pozitivní efekt.

A Petra nemá důvod měnit něco, co zcela objektivně funguje.
Reagovat
gigin
Jo no, Halepová je druhá a Kvítová šestá. Funguje to.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak mi uniká, co chtěl básník touhle sice věcně správnou, ale s tématem absolutně nesouvisející informací, říct.
Reagovat
tommr
já bych řek, že gigin mluví k věci a ty máš jako obvykle když jde o Petru dlouhý vedení ... :)
Reagovat
gigin
To máš fuk tommře,je to blbeček.
Reagovat
tommr
nebo ho ze sebe záměrně dělá. Vyjde to ale nastejno ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase přispíváš do diskuze nalitej?
Reagovat
gigin
Ne, tentokrát pervitin. Ale i tak se dá poznat, žes duševní mrzáček.
Reagovat
Roger_Federer
;),
Reagovat
smazaný uživatel
K tématu nic nemáš, jenom urážíš a duševní mrzáček jsem já? Jdi se bodnout.
Reagovat
gigin
K jakému tématu? Halep je druhá a stále jí to nestačí. Hledá změnu. Proč by to nemohla zkusit Petra? Ty vidíš v její hře nějaký posun? Ano, mono by mohla mít vliv, ale i tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Simona mění poslední dobou trenéry jak ponožky, proto se herně nikam neposouvá a psychicky jí to spíš škodí, jak jsme mohli letos vidět.
Petra má Kotyzu už 7 let a ano, herně se posouvá, řekl bych víc, než ta Simona. Do ideálu to má sice daleko, ale posun tam je, a je viditelný. Pokud Petra usoudí, že potřebuje změnu, ať ji udělá, zatím to ale vidí jinak. A z pohledu zvenčí se to jeví jako správné rozhodnutí, protože rozhodně nestagnuje, nepřešlapuje na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nemluví. Ale je mi jasný, že ty podpoříš každého, kdo se otře o Kotyzu, i kdyby napsal sebevětší pitomost.
Reagovat
gigin
Jo a mimochodem Kvěši, už sis byl zkusit zahrát tenis, ať vůbec víš o jakém sportu se tady bavíme?
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, abych byl schopnej mluvit o tenisu, ho hrát nepotřebuju. Ty ho možná hraješ, ale ani tak ti to nezabránilo v tom mlít tady hovadiny.
Reagovat
gigin
Jo jasně :) Jako, že nejsi zcela v pořádku a ujíždíš na Kvítové ví každý. To je pak těžko. Chybí ti objektivita kamaráde. A o tenisu nevíš vůbec nic. Nemáš ke hře jako takové žádný vztah. Ty ji ani snad nemáš rád.
Reagovat
spaniel
Back and stronger than ever!
Reagovat
gigin
Ernie will be next year.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, já tenis nemám rád a proto se na něj dívám, jsem neobjektivní, zatímco vy všichni ostatní jste chodící objektivita, nerozumím tenisu, zatímco vy všichni byste z fleku byste mohli trénovat Djokoviče a Serenu..

Ty ses fakt musel něčím sjet, není možný, aby normální člověk za střízliva vyplodil takovou hovadinu.

Jo a místo trapného urážení by ses radši měl pokusit vysvětlit, jak souvisí pořadí Simony a Petry v žebříčku s tím, jak funguje spolupráce Petra&Kotyza.
Reagovat
gigin
Ty na tenis čumíš kvůli Petře a zručkuješ u toho bartoša. Jiný důvod nevidím. Tady jsou různé fans tábory různých hráčů. Všichni dokážou uznat dobrou hru protivníků. Samozřejmě kromě nesmyslných nicků, kteří sem chodí urážet. Petra hukne s Halep, nevím kdy to už bylo dvakrát dva šest a ty napíšeš, že Halep měla štěstí a hrála houno... O dalších tvých výlevech ani nemluvím, plus tvé špičkové hlášení autů...

Kotyza x Kvítí - jak co souvisí? Co ti na tom lebka proboha nebere?
Reagovat
smazaný uživatel
První odstavec řešit nebudu, jestli sis na mou adresu potřeboval ulevit, budiž ti to přáno. Sice vidíš svět poněkud zjednodušeně, ale co naplat.

Druhý odstavec - napsal jsem, že si myslím, že spolupráce Petra&Kotyza funguje, a že tedy není důvod cokoliv měnit, a už vůbec ne jenom proto, že to tak dělají ostatní. Ty jsi na to reagoval "argumentem" týkajícím se pořadí Simony a Petry v žebříčku a já se tě tedy táži, jak to spolu souvisí. Čekám na odpověď.
Reagovat
gigin
Že Halep zkouší ze sebe vytěžit maximum?
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že neustále střídá trenéry? Kromě toho, že to nemůže fungovat - a tak nefunguje - to spíš ukazuje na to, že sama neví, co chce.

Nicméně ani tohle není odpověď na moji otázku - jak souvisí spolupráce Petra&Kotyza s pořadím Petry a Simony v žebříčku.
Reagovat
tommr
ty si fakt komik. Halep se podle tebe nikam neposouvá i když se už v žebříčku dostala před Petru a kdyby nebylo Sereny tak je světová jednička. Zato Petra se podle tebe stále lepší i když v žebříčku klesá a na GS se vůbec nechytá. S tím se snad ani nedá polemizovat ... :)
Reagovat
gigin
Já už nevím, jak mu to říct. Ale asi těžko říkat něco člověku, který si myslí, že když nevystřelíš winner, tak nejsi dobrý tenista.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím z tebe nic kloudného nevypadlo.
Reagovat
LukasH
Tommre, ty si vazne myslis, ze by se Petra pod nekym posouvala ve smyslu stability? A letos Petra kleslay protoze nehrala. Z tech hracek, ktery jsou takhle vysoko, tak ma nejmin odehranych turnaju. A loni vyhrala W, kdy se posunula nahoru a letos byla znovu dvojka.
Proste tyhle diskuze jsou uplne k nicemu. Bylo spoustu rozhovoru s Petrou a Kotyzou, ze kterych je zrejmy, ze prost: Petra je "blazen" a nikdo neviy co od ni cekat. Myslis, ze nekdo jinej by vedel? Ne, Petra to vi, ze je to v ni a proto s nim zustava. Kdo Petru sleduje dlouho, musi mu to bejt jasny, ale stejne se znovu a znovu otevira diskuze na tohle tema. Nebo spis kyda hnuj...
Reagovat
LukasH
....nejmin odehranych zapasu...
Reagovat
gigin
Trénovat baby je většinou bláznivost. Proto si myslím, že každá změna může být dobrý impuls.
Reagovat
Fandina
To jsou řeči tohle, řekl, že se nikdy neví, jak bude hrát, ale ne že je blázen proboha. To je něco úplně jiného.
Reagovat
LukasH
A proto to mam v uvozovkach....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš to myslel dobře. Chtěl tím jenom naznačit, že Petra je tak trochu jiná tenistka a nelze na ni uplatňovat obvyklé způsoby a metody. :-)
Reagovat
LukasH
Presne tak.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr nemá Kotyzu rád, v tom je zakopaný pes.
Reagovat
Frick
Já zas nemám rád Černoška. A v tom je zakopaný vepř.
Reagovat
tommr
a ty to víš jak, že by si s Petrou nikdo jinej neporadil? Zatím nikdo ani nedostal šanci, protože u Petry má místo předplacený člověk, kterej už ani neskrývá smutnej fakt, že si s ní vůbec neví rady ...
Reagovat
LukasH
A cetl si nejakej z tech rozhovoru? Ty to rikas tak jako kdyby Petra byla pes a potrebovala nekoho jinyho, kdo by ji cvicil. Uvedom si, ze Petra je dospelej, samostatne myslici clovek a co se tyka tenisu, tak sama nevi, proc ma takovy vykyvy. Muzes druhymu pomoct, ale nemuzes ho zmenit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno sem někdo dával článek o Kotyzovi na stránkách WTA. Četls ho? Mnohé by ti osvětlil.
Reagovat
misa
Petra se po French Open posunula na 2. místo pouze zásluhou Lucie Šafářová. Zvláštní, jak jí Lucka pořád pomáhá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě loni Simona hrála celkem stabilně, letos má ty výkyvy skoro větší jak Petra. Jestli tomuhle říkáš posun...
Btw. letos Petra hrála finále TM (ano, potřebovala k tomu kopu štěstí, na druhou stranu Simona to měla plně ve svých rukou a přímo spektaturálně to pohnojila). Přiblížila se Simona letos podobnému výsledku?
Reagovat
LukasH
Hlavne tohle at si dela kazda hracka jak chce. Petru by tohle znicilo, si myslim a nejspis by to dopadlo jako se Stoberem. Petra je hodne citliva a Kotyza ji zna. Ted, jak se psalo, ze na ni zarval, ze ztratil nervy a pak rikal, ze na to neni pysnej....jinej neznamej by ji za ty vykyvy totalne sjizdel pravidelne. A skoncilo by to tvrdym vyhazovem. To je muj nazor...
Reagovat
FulnekUltras
Pro Petru je teď už David jednoznačně rodinné zlato... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si totéž. Až na to pravidelné sjíždění od jiného trenéra - na to by mu podle mě nedala příležitost.

Hlavně pořád nechápu, proč se to, že má Petra tak dlouho jednoho trenéra, automaticky považuje za chybu. To ho má měnit jenom proto, že ostatní to dělají taky? :-/
Reagovat
misa
Ne, třeba by mohla být lepší. Třeba ji Kotyza sám přesvědčil o vlastní nepostradatelnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno sem někdo dával článek o Kotyzovi na stránkách WTA. Četls ho? Mnohé by ti osvětlil.
Reagovat
misa
Nečetl, odradila mě jeho délka :) Co tam bylo? Že Petruška by se bez Davida zhroutila?
Reagovat
smazaný uživatel
Viz Lukáš, shrnul to dobře.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
LukasH
To nemas pravdu. Kotyza rekl, ze ji v lete po W nabidl, ze odejde, jestli chce a Petra nechtela. Kotyza je dobrej trener. Staci ho poslouchat na lavicce, kdyz ji koucuje. To, ze neovlivni, ze z nepochopitelnych duvodu vyhori v zapase, kdyz ji to treba pri treninku slo, uz asi neni v jeho moci. Petra pak rekne, ze byla ztvrdla, pomala, unavena a ze nevi, proc. Rikal to i Vydra, ze se na ni musi fakt opatrne. Petra si je vedoma, ze je to v ni, citi v nem velkou oporu, tak si ho nechava. Proste tohle musi vedet jen ona. Takhle zvenci se to muze zdat jak chce, ale stejne do toho nevidime a muzeme se jen dohadovat...
Reagovat
FulnekUltras
S dostatečnou intuicí na lidi docela stačí i pohled zvenčí... ;)
Reagovat
misa
Nechám to na Petře. Přecejen naposledy došla do finále TM. I když s velkou pomocí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist