Hernych se při vyrovnaném zápase neprosadil v koncovce

22. 6. 2009, 20:47
Aktuality 3
I když český tenista Jan Hernych dnes ve Wimbledonu sehrál se Srbem Jankem Tipsarevičem vyrovnaný zápas, v rozhodujících chvílích se neprosadil. "Když šlo do tuhýho, ukázalo se, že nevyhrávám poslední míče," řekl po utkání Hernych.
Profily hráčů
Jan Hernych

Měl jsem šanci, byl to vyrovnanej zápas," prohlásil. "Ale v rozhodujících chvílích bylo vidět, že se teď trochu trápím a že jsem dlouho nevyhrál zápas. To bylo dnes asi stěžejní."

Hernych vypadl v prvním kole už pošesté za sebou. Před Wimbledonem dopadl stejně například v Halle, na antukovém Roland Garros nebo v Mnichově. "Čekal jsem od trávy daleko víc, i od grandslamů vůbec. Mrzí mě to, musím to zlomit."

Devětadvacetiletý tenista si ale myslí, že k tenisu patří i období neúspěchů. "Pak se zas párkrát vyhraje a otočí se to. To je takovej tenisovej koloběh," dodal. "Dnes se to ale nezlomilo," připustil Hernych, který je nyní na 67. místě světového žebříčku.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když šlo do tuhýho, ukázalo se, že jsem strašné kopyto a nemám na to...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze by te porazil. A je 67. nejlepsi na světě ve svy praci to je dobry, to bych taky bral:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě by porazit mohl, kulomete, ale bylo by to těsné - 6:7 7:6 6:4 by vyhrál, a to jenom za předpokladu, že bych si vsadil proti sobě...:-)) Jinak Hernajs poletí šusem dolů, tak na to pěkné 120. místečko...:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist