Hewitt je po operaci, chce stihnout French Open

23. 3. 2011, 18:37
Aktuality 4
Někdejšímu nejlepšímu hráči světa Lleytonu Hewittovi zkomplikovalo kariéru další zranění. Australský tenista se v minulých dnech podrobil operaci nohy, kvůli které vynechá turnaj v Miami. Jan Hewitt napsal na svých stránkách, rád by se vrátil na grandslamový Roland Garros.
Profily hráčů
Lleyton Hewitt

Svůj na dlouhé týdny poslední zápas odehrál Lleyton Hewitt předminulý týden v Indian Wells, kde hned v prvním kole podlehl Tchaj-wanci Luovi 2-6 3-6. Jeho dalším turnajem měl být podnik v Miami, ještě před ním ale Australan podstoupil operaci nohy, jež ho zřejmě na víc než měsíc vyřadí ze hry.

"S nohou jsem měl problémy už nějakou dobu a potřeboval jsem operaci, abych před dvěma grandslamy, které se blíží, mohl hrát bez omezení," napsal na svých stránkách Hewitt.

Pro třicetiletého tenistu je to další ze zdravotních komplikací, kvůli kterým se propadl až do sedmé desítky. Najít cestu zpátky mezi elitu se Hewittovi v letošní sezoně nedaří: na žádném z turnajů nedošel dál než do čtvrtfinále a nepřidal tak žádný titul do své sbírky, v níž nechybí trofej z Wimbledonu.

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
jacksax
Ten kluk má prostě smůlu, po dvou operacích kyčle další komplikace. Snad to nevzdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale naopak, snad to vzdá. Pro mě je jeden z nejoblíbenějších tenistů, ale měl by trochu přemýšlet. Jestli podstoupí další a další operace, tak skončí prostě jako mrzák a vydělaný prachy si fakt neužije. Dokázal hodně, víc jak rok tenisu dominoval a teď by toho měl nechat. Stejně jeho hlavní motivace už je jen dostat se do top 20, možná i top 10, ale na víc prostě nemá. Ohromnej bojovník, ale s vlastním zdravím by se prát neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jan Hewitt :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist