Hlaváčková: Do konce roku chci zlepšit singlové postavení

19. 9. 2013, 11:30
Rozhovory 81
Andrea Hlaváčková na letošním US Open vyhrála čtyřhru s Lucií Hradeckou i mix s Bělorusem Maxem Mirným. Během jejího pobytu v New Yorku jsme sedmadvacetileté rodačce z Plzně položili několik otázek, na které nám po úspěšném turnaji odpověděla. Věčně usměvavá Češka říká, že do konce roku by ráda vylepšila své postavení v žebříčku WTA, ve kterém jí aktuálně patří až 138. místo.
Profily hráčů
Andrea Hlaváčková (© Česká sportovní)

Andreo, vrátila jste se do New Yorku, kde jste minulý rok zaznamenala velký úspěch. Vrátily se vám při příjezdu nějaké vzpomínky na loňský rok?
Samozřejmě, přiject na US Open, kde se mi loni tak dařilo, bylo velmi příjemné. Cítila jsem se dobře herně a fyzicky, takže to byl dobrý začátek.

Jaký grandslam je váš nejoblíbenější?
Můj nejoblíbenější je Wimbledon, ale jinak jsou všechny úžasné!

Minulý rok byly vaše výkony v Americe hodně dobré. Hrála jste osmifinále v Cincinnati, pak i na US Open. Letos se vám na hardu v Americe příliš nedařilo, dokážete ty dva roky nějak srovnat? Co je teď příčinou nezdarů?
Nezdary jsou v tenisové sezoně normální. Jednou jste nahoře, jednou dole. Ale já bych nerada tvrdila, že jsem dole. Prohrála jsem několik zápasů, které jsem měla vyhrát a teď to hodlám napravit.

V kvalifikaci na US Open jste letos porazila i bývalou hráčku Top 30 Tamiru Paszekovou, pak jste ale nestačila na mladou devatenáctiletou Američanku Minovou. Byla jste po prohře hodně zklamaná? Co můžete o mladé Američance, která prošla kvalifikací bez ztráty setu říct, čím vás nejvíce překvapila?
Byla jsem hodně zklamaná, protože jsem první dva zápasy v kvalifikaci hrála super, věřila jsem si. Ale byl to den blbec, špatně jsem spala, neměla šťávu a ona hrála nepříjemně. Je to nová hráčka a já jsem se ten den nepotkala s formou.

Dvouhra na US Open sice nevyšla, ale i tak jistě pomýšlíte na úspěch ve čtyřhře, je to tak? S vaší deblovou spoluhráčkou Lucií Hradeckou tu obhajujete finále, to je velká výzva, ne? (pozn. Hlaváčková s Hradeckou nakonec získaly druhý grandslamový titul)
Byla to výzva, ale my v deblu na obhajoby nemyslíme. Myslíme na dobré výsledky, tituly, trofeje a vyhrané turnaje. Takže tuhle "výzvu" se nám absolutně podařilo splnit.

Když se ohlédneme zpátky za sezónou 2013, jak byste jí zhodnotila? Byly okamžiky, kdy se nedařilo, ale třeba před pár týdny jste hrála své první finále na antuce v Bad Gasteinu. Na co nejradši vzpomínáte a které okamžiky byste nejradši vymazala z paměti?
Vymazala bych zápas z Australian Open, z Miami, z Hertogenboshe a z Charlestonu. To byly čtyři nejhůře odehrané zápasy sezony. Zbytek jsem hrála dobře, ale bohužel jsem několik zápasů nedotáhla do vítězného konce. Ale to je tenis, zkusenošti a myslím, že výsledkem v Bad Gasteinu jsem to vylepšila.

Jaké jsou vaše plány a cíle do konce sezóny 2013? Na jakých turnajích se na vás můžeme těšit?
Teď si dávám týden volna před koncem sezony, kdy mě čekaji čtyři halové turnaje v Evropě, převážně ve Francii, kde hraji turnaje nižších kategorií, abych dohnala spadlý žebříček v singlu.

Minulý rok jste s Luckou Hradeckou hrály Turnaj mistryň. Momentálně jste v žebříčku jako 9. nejlepší pár a na 4. nejlepší zatím ztrácíte více jak 2000 bodů, což znamená, že už bude hodně těžké znovu se kvalifikovat. Mrzí vás to?
Po úspěchu na US Open jsme se posunuly na 6. misto (pozn. se ztrátou 928 bodů na postupovou příčku), ale už to letos nebudeme honit. V Istanbulu jsme byly loni, byl to krásný zážitek a letos se nedařilo tolik jako ostatním. Teď se obě budeme soustředit na singlové turnaje, abychom začaly sezonu 2014 s lepším postavenim.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

81
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevím, jestli už to sem někdo nedával, ale kdyby ne, tak tady je Černošek na Plovárně - mluví tam i o Petře http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1093836883-na-plovarne/213522160100022/
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo co je ten turnaj sampionek? Pokud se nejedna o TM (a to pochybuji) tak nemam ani paru.
Reagovat
smazaný uživatel
Od 29.11. - 3.11. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
*29.10 :D
Reagovat
Fandina
Turnaj šampionek - či "Malý Turnaj mistryň". Do turnaje se mohou kvalifikovat hráčky, které letos zvítězily alespoň v jednom turnaji série International.

Turnaj šampionek se hraje ve dvou čtyřčlenných skupinách, z nichž vždy dvě hráčky postoupí do semifinále. Je určen pro nejlepších šest tenistek světového žebříčku, které v tomto roce vyhrály alespoň jeden turnaj, ale nedostaly se na prestižnější Turnaj mistryň

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenisovy-turnaj-sampionek-v-sofii-d5r-/tenis.aspx?c=A121030_222902_tenis_par

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenistky-na-bali-vyzkouseji-novinku-turnaj-sampionek-ppr-/tenis.aspx?c=A091102_140713_tenis_bur
Reagovat
smazaný uživatel
Okej...diky za informaci :-)
Reagovat
Fandina
Šest se jich nominuje viz zpráva výše a dvě dostanou divoké karty. Viz odkaz na stránky a další z ofika WTA
http://www.wtatennis.com/tournaments/tournamentId/1901/title/tournament-of-champions--sofia
Reagovat
tommr
z našich má letos velkou šanci na účast na Turnaji šampiónek Lucka Šafářová. Musela by ovšem ve zbytku sezóny ještě udělat nějakej slušnej výsledek, aby se dostala se do první třicítky v žebříčku. Zatím je v průběžný kvalifikace na Turnaj šampiónek devátá přičemž postupuje jen prvních šest ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
K předchozím příspěvkům ještě doplním, že se letos uskuteční už pátý Turnaj šampionek, přičemž ho podruhé bude hostit Sofia. První tři ročníky se hrály na Bali... Mým favoritkám se tam obvykle daří, hlavně Aničce. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/WTA_Tournament_of_Champions

Jinak mám radost, že Anička dostala divokou kartu. Četl jsem, že kandidátek byla celá řada, ale Ana je dvojnásobnou vítězkou turnaje a to asi rozhodlo v její prospěch. :) Navíc tam loni chyběla, protože hrála finále Fed Cupu... Druhou divokou kartu dostala stejně jako loni domácí Tsvetana, což se asi dalo očekávat... Každopádně se těším a jsem rád, že na posledním turnaji v roce budu mít komu fandit. :)
Reagovat
tommr
dvě divoký karty jsou na turnaj s 8 účastnicema příliš mnoho. Trochu to znevažuje smysl a prestiž turnaje. Ještě bych pochopil tu jednu kartu pro domácí hráčku, ale ta druhá pro Ivanovičovou už není fér vůči těm hráčkám, který letos získaly nějakej titul a Turnaje šampiónek se přesto nemůžou zúčastnit, protože pořadatelé tam radši pozvou modelku Ivanovičovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi první, kdo to kritizuje... Ale co bych ti k tomu měl říct? Ty podmínky jsou prostě dopředu dané, že se tam dostane šest nejvýše postavených vítězek (kromě účastnic TM) turnajů kategorie International a další dvě tenistky obdrží divokou kartu. To je prostě právo pořadatelů a dělají to tak už od prvního ročníku... Já si naopak myslím, že s Anou ten turnaj bude mít lepší úroveň, než kdyby tam byla třeba další vítězka turnaje International, která je ale v žebříčku o 20 míst horší. Stačí se podívat na předchozí ročníky. V roce 2010 se tam Ana dostala díky vyhranému turnaji kategorie International (Linec) a TŠ vyhrála. O rok později dostala tentokrát divokou kartu a zase vyhrála... No a jestli Aničce závidíš její krásu, tak je to pouze tvůj problém. :)
Reagovat
tommr
no zatím to vypadá, že na účast Ivanovicový doplatí bud Hantuchová nebo Pavlyuchenková. Nemyslím si, že by s nima byla sportovní úroven turnaje o moc menší ...
Jinak Ivanovicový tu její krásu určitě nezávidím - nevím jak tě tohle vůbec mohlo napadnout? Jen mě prostě příjde trochu nefér, že se v tomhle případě staví fyzická atraktivita nad sportovní kritéria ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, pořád jsou Daniela a Nasťa o čtrnáct, respektive 16 míst horší než Ana. Těch 20 míst jsem dal jenom jako příklad, ale nebyl jsem zas tak daleko...

Jak mě mohlo napadnout, že Aničce závidíš její krásu? No protože sis zase neodpustil ji nazvat modelkou. :D A taky nevím, proč si myslíš, že je fyzická atraktivita jediným důvodem, kvůli kterému pořadatelé přidělili Aně divokou kartu. Krásných kandidátek na divokou kartu tam bylo určitě víc... Vždyť Ana je dvojnásobná vítězka tohoto turnaje a to je sakra sportovní kritérium! :)
Reagovat
smazaný uživatel
"závidět krásu".. to je takové klišé :-) Všeobecně je slovíčko "závist" dost nadužívané.
Ale divoká karta pro Anu je pochopitelná, z těch níže postavených hráček, které se nedostanou na TM je určitě nejoblíbenější, tak turnaj víc vydělá.
Reagovat
slacker
A musi ta ana dostavat divokou kartu opakovane? neferova tlacenka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak chápu, že ty jí krásu nezávidíš, protože jsi starej pankáč... :D
Reagovat
slacker
A Petra s vyhranym Dubajem utre nos, pokud ji vyklouzne ucast na Masters. Takovy turnaj bez nasich hracek s obskurnimy pravidly kvalifikace moje sympatie neziska
Reagovat
slacker
S rozdavanim divokych karet se melo pockat az na dobu tesne pred turnajem
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, jak se tady řeší divoká karta pro Anu, ale vůbec se tu nekritizuje divoká karta pro Tsvetanu... Ana dostala divokou kartu podruhé za poslední tři roky, ale tak trochu si to musela i zasloužit předchozími výkony na tomto turnaji. Předloni dostala divokou kartu jako obhájkyně titulu, letos zase jako dvojnásobná vítězka turnaje... Tsvetana dostala divokou kartu podruhé za sebou a jenom proto, že se ten turnaj hraje v Sofii. Jinak je letos až na konci první stovky...

Ale já nekritizuju přidělené divoké karty, ať je dostane kdokoliv. Je jasné, že organizátoři chtějí mít co nejatraktivnější turnaj a domácí hráčka je prostě lákadlo pro fanoušky... Pořadatelé to vždycky oznamujou v tuhle dobu, kdo dostane divoké karty. Ono je taky trochu potřeba, aby s tím hráčky počítaly. Kdo si tam chce zajistit start v případě neúčasti na TM (ať už je to Petra, nebo kdokoliv jiný), tak to může ještě dohnat na zbývajících turnajích kategorie International (např. Ósaka, Linec, Lucemburk).
Reagovat
tommr
no divoká karta Pironkový se tu tak nekritizuje, protože je asi každýmu jasný, že je to taková úlitba pro pořadatele. Ta druhá karta je už ale zbytečná a je celkem jedno kdo by jí dostal - já osobně bych to kritizoval i kdyby tam měla na divokou kartu hrát sama Petra ... :)
Reagovat
slacker
A Petra by si snad kartu nezaslouzila? Vyhrala turnaj vyssi kategorie a je vysoko zebrizku. Takhle bude bita hned 2x ze vetsina hracek okolo bude byt hodne easy bodu z techto dvou finalovych turnaju a Petre se zapocita jen nejaky zbytkovy podradny vysledek. Ucast Petry na INTERNATIONAl turnajich je vyrazne omezena pravidly. Tedy kdyz ji nevyjde ani jeden ze 2 povolenych ma smulu. 2 divoke karty to uz je pomalu invited event tournament :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych to neřešil. Turnaj šampionek je stejně celkem o ničem :-))
Nevím, jak je to bodované, ale určitě to není tak prestižní, jako vyhrát třeba Premier 5.
Reagovat
slacker
A Master neni prestizni a bodovany jako vyhrat GS. Specifikum techto turnaju je hodne bodu za pouhou ucast, kdyz neodstoupi predcastne.
Reagovat
tommr
za každou výhru ve skupině je 60 bodů, za výhru v semifinále 75 bodů, za výhru ve finále 120 bodů. Celkem si tedy vítězka turnaje může přijít až na 375 bodů. Pro hráčky druhýho sledu to není úplně zanedbatelnej bodovej zisk ... :)
Reagovat
slacker
A tak s porovnanim se 17. turnajem v rankinku zase zadne velke rito0, mel jsem mylny dojem ze se berou body i za prohru jako na masters
Reagovat
tommr
za každou prohru ve skupině se bere 25 bodů (na TM je to 70 bodů) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no vida, takže hráčka nemůže získat ani tolik bodů, jako na nejslabším Premier (kterej je taky o ničem :-))). Ale jo, pro hráčky z druhýho sledu proč ne. :-)
Reagovat
slacker
nastesti ani Sofie neni tak atraktivni lokace jako Bali :-) ... takze neucast na vylete tolik nemrzi
Reagovat
VlS
Anna dostala Wc za poslední roky už potřetí. Neměľ bych nic proti tomu, kdyby se za turnaj ne dávaly body do rankingu. Anči normálni turnaj ne vyhrála už hodně dlouho a podle mě jí Wc někdo opakovaně kupuje. Získané body považuji za ukradené hráčkám, které se normálně kvalifikovaly. Annu mám docela rád, ale tohle se mě nelíbí.
To tommr - Lucka je 9. ale myslím, že v desítce je i Serena, Aga a Sára, které účastí na TM nemohou hrát v Sofii.
Reagovat
slacker
preeesne ... ukradene uplacenou WC. 3 WC stejne hracce uz nejakou nevoli musi vzbudit chca nechca
Reagovat
tommr
no Lucka je ve skutečnosti v kvalifikaci pro Turnaj šampiónek až třináctá. První čtyři hráčky ale nepočítám, protože ty budou určitě hrát TM (Serena, Aga, Li Na a Errani). Na Turnaj šampiónek by se podle momentálního stavu žebříčku měly kvalifikovat Jankovicová, Vinciová, Halepová, Kirilenková, Vesninová a Cornetová. Těsně za hranicí postupu jsou zatím Hantuchová, Pavlyuchenková, Šafářová a Rybáriková ...
Reagovat
VlS
Jojo, už jsem se taky díval, ty divoké karty pro ženské bez vyhrané ho turnaje, to je prostě bordel
Reagovat
smazaný uživatel
"Anči normálni turnaj ne vyhrála už hodně dlouho a podle mě jí Wc někdo opakovaně kupuje."

No promiň, ale tohle je akorát sprosté nařčení. Proč by jí to někdo kupoval? Ana je nejúspěšnější hráčkou v krátké historii tohoto turnaje, tak to prostě je. Pořadatelé ji tam chtějí mít a mají na to právo. Už od prvního ročníku dávají dvěma hráčkám divokou kartu. Jak říkám: Proti divoké kartě pro Anu se tady zvedla vlna nevole, přitom mnohem víc by se dalo diskutovat o Tsvetaně, která dostala divokou kartu podruhé za sebou a jenom díky domácímu prostředí. Díky výkonům a umístění v žebříčku totiž rozhodně ne... A ještě jedna věc: Ana není Anna.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělej ze dvou divokých karet tři... Ana dostala druhou divokou kartu, ale bude to už její třetí účast na Turnaji šampionek. Poprvé se tam dostala díky vyhranému turnaji v Linci.
Reagovat
VlS
Turnaj v Linci vyhrála ve chvíli, kdy už měla WC v kapse, Linec je bezprostředně před
Reagovat
smazaný uživatel
já bych změnil název turnaje na "turnaj Any Ivanovic a šampionek". Bak by si nikdo nestěžoval a nespekuloval.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to vůbec nevadí, že je Linec bezprostředně před. Počítá se tam každý turnaj kategorie International a nezáleží na tom, jestli je na začátku nebo ke konci roku... V roce 2010 dostaly divoké karty Daniela Hantuchová a Kimiko Date-Krumm.
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Commonwealth_Bank_Tournament_of_Champions

Stačí se podívat na wikipedii...
2010: "By virtue of her title in Linz, Ivanovic qualified for the last tournament of the season, the 2010 Commonwealth Bank Tournament of Champions. She made it to the finals, where she defeated Russian Alisa Kleybanova for her tenth career title and her second of the year."
Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Ivanovic

Ana dostala divokou kartu až při své druhé účasti v roce 2011, což je tam taky napsáno...
Reagovat
smazaný uživatel
No pořád je Ana rozhodně větší šampionka než Tsvetana (nic proti ní)... :D
Reagovat
Tomasito
..jak mate nekdo zajem koukat na semi u nas v klubu ve Shrewsbury Sirotkina-Vrljic, Van Uytvanck-Martina Borecka,tak tady je link:

http://www.theshrewsburyclub.co.uk/aegon-gb-pro-series-25k/live-streaming/

..jelikoz ziju v UK,tak nevim jestli vam to pujde i v CR,ale snad ano..

..jinak Van Uytvanck se stala katem ceskych hracek :-( tady je pavouk:

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100029875
Reagovat
Tomasito
jinak stream by mel zacit fungovat od 12:35..
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam rozhovor s Andrejkou... :)
https://twitter.com/ln_sport/status/380773410399207425
Reagovat
Fandina
Díky za info. A tady zase odkaz na Andrejky blog a poslední článek o US Open.
http://hlavackova.blog.ihned.cz/c1-60699580-double-jako-satisfakce-po-roce-bez-vysledku-prisly-tituly-na-us-open
Reagovat
smazaný uživatel
Chjo, Šafářovou čeká ve druhém kole Vinci a Zakopalovou Kerber.
Reagovat
smazaný uživatel
los Tokia...no a Kvitová případně ve čtvrtfinále (dle nasazení) Errani a semifinále Azarenka :)pojď Peťo, ať je sranda :)
Reagovat
gedzitka
No tak s tímhle losem je minimálně čtvrtfinále (spíš semifinále) pro Petru povinnost. Lehčí los už snad mít ani nemohla.
Reagovat
PetaM
Souhlasím. Jestli nebude Semi, tak dostane! :D
Reagovat
tommr
Petra má téměř ideální los a povinností je minimálně postup do semifinále ...
Smůlu má naopak Lucka, která už ve druhým kole narazí na Vinciovou ...
Reagovat
Fandina
Klárka a Lucka blbé losy, Petra má los podle svého postavení, takže v pohodě do semifinále. To dopadlo blbě, přála jsem jí, aby byla v půlce s Agou. Tak Peťi pojď!
Reagovat
kada.tom
no, Petra má přímo skvostný los až do SF, takže doufám, že toho využije a udělá nějakej pěknej výsledek :-)

nejhorší asi budou ta první kola, nicméně pokud překoná Carlu S-N, tak by neměla Errani být problém - pokud tedy do ČF Errani dojde, neb na tvrdým povrchu je oproti antuce nulová :-)

Rád bych viděl opět souboj Viky a Petry, ale jsme si přáli už tolikrát a nedošlo k tomu :-D já bych v takovém SF přál oběma :-)
Reagovat
PetaM
Bojím se bojím, že do ČF se probojuje buď Kuznetsova, nebo Cirstea :) Přece jenom, Sara na sebe teď cítí neobyčejně velký tlak.
Reagovat
Fandina
Co se týká Petra, tak podle mě má na všechny, semifinále s Vikou jsem si nepřála, ale když je los takto, tak si moc přeji, aby k němu došlo a chtěla bych vidět konfrontaci Petry s Vikou.
Reagovat
Sonja
Přesně tak, Sara se možná ani do čtvrtfinále neprobojuje... ale zas nevím s tou Soranou, tuhle uhrála na Bojanu jen 3 gamy, něco s ní musí být v nepořádku:-/
Reagovat
tommr
i kdyby se místo Erraniový do čtvrtfinále dostala Cirstea nebo Kuznetsovová pořád to jsou soupeřky, který by Petra měla jasně porazit. Ve svý čtvrtince tentokrát nemá ani jednu soupeřku ze který by měla mít nějaký obavy. Známe ale Petru a nějaký komplikace proto nejspíš stejně příjdou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petřin los je dobrý. Druhý kolo kvalifikantka nebo juniorka Bencic. A dál soupeřky, které by mohla a měla porazit. Čtvrtfinále Sara, to je téměř ideální soupeřka a semi s Vikou se bojím, protože Vika nosí Petře smůlu. Tak snad tentokrát na tento souboj už konečně dojde. :-) Petro, POJĎ!!
Reagovat
PetaM
Vika nosí Petře smůlu jen ve ČF :D :D
Reagovat
PetaM
No já nevím, s Kuznetsovou měla velké problémy i při FC, a to byla čerstvá vítězka Turnaje Mistryň a světová hráčka č. 2, která byla jen několik málo bodů od tenisového trůnu :D
Reagovat
PetaM
Ale zápas Georges vs. Cirstea bude velmi zajímavý. Obě dvě mají na to, aby vyhrály :)
Reagovat
Michaelus
No, los je dobrý, ale nevím proč mám strach z Bencic.Přece jenom to je talentovaná juniorka hladová po svém prvním skalpu elitní hráčky.
Reagovat
tommr
to máš sice pravdu, ale Kuznetsovová šla v poslední době s formou prudce dolů a už není zdaleka tak nebezpečná jako dřív. Podcenit jí Petra ovšem nesmí, to je jasný ... :)
Reagovat
PetaM
Já teda zrovna u Petry ZATÍM nepodceňuji nikoho :D To první (resp. druhé) kolo bude podle mě obtížné. Buď to bude rozehraná kvalifikantka a nebo nadějná juniorka Bencic. Uvidíme uvidíme ... :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snivej dal ty labile jedna :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
Mohla by brát steroidy nebo je to nesmysl, bo by nemohla projít dopingovkou?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už jsi jak ten Cicko poslouchej...
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray na operaciu ma po sezone nooo dpč tu
som chcel konečne TM v plnej sile
Reagovat
Frick
Vezme si jednou toho Italo-Belgičana? Nějak mám pocit, že zrovna k Andree by seděl nějakej našinec.

Stejně je to nějaký divný ve vztahu, když ani jeden nemluví svým jazykem. No a kdyby třeba s nim měla děti. By uměly anglicky, italský, vlámsky, francouzsky a (snad) i česky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je sexi a on je vol
takže ja by ju bral

ale už nemôžem:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou jejich případné dítě by se mělo jako prase v žitě.. :D
Umět tolika jazyky..
Reagovat
Frick
Tak já nevim, jak ten její umí. Řikala, že je to jako Ital a pak posléze dodala, že je to 1/2 Belgičan. Tak třeba ani vlámsky / francouzsky (moc) neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč nemůžeš? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ta bo chcem Teba:)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D já zapomněla :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
tommr
je škoda, že Andrea pořád upřednostnuje singl na úkor debla i když má pro debla mnohem větší předpoklady a mohla by v něm dosáhnout nesrovnatelně větších úspěchů než v singlu. Jako průměrnou singlistku z druhý stovky si jí nikdo pamatovat nebude ... :)
Reagovat
Fandina
Andy nikdo nevezme tři GS tituly a stříbro z OH. Takže si ji pamatovat budu jako úspěšnou deblistku. Nedivím se jí, že chce prorazit i v singlu. Proč by to nezkusila.
Reagovat
smazaný uživatel
Viď Sam Stosur...
Reagovat
Fandina
Dobře Andy. Tak ať se daří, jak si přeješ. Pojď!
Reagovat
Jan
Nevím proč jí všichni říkáte Andy. To není hezčí jiné české pojmenování ? Mně se hned při Andy vybaví ten ošklivý Murray :(
Reagovat
Fandina
Je to zkratka jejího jména a Andrejce tak říká třeba Lucka Hradecká, ale i jené holky, viz odkaz.
http://sport.idnes.cz/on-line-rozhovor-s-ceskym-deblovym-parem-andrea-hlavackova-lucie-hradecka-1l9-/odpovedi.asp?t=HLAVKOV
Reagovat
Fandina
Jan ... ale samozřejmě, máš pravdu, Andrejka se k ní hodí mnohem víc ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Pekna pekna
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist