Hlaváčková s Hradeckou titul v Paříži neobhájí

7. 6. 2012, 17:14
Aktuality 5
České tenistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou si z French Open druhou grandslamovou trofej letos neodvezou. Obhájkyně loňského titulu v dnešní dohrávce podlehly Ruskám Marii Kirilenkové s Naďou Petrovovou 6-4 5-7 a 5-7.
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká

Semifinále čtyřhry začalo už včera a fedcupové reprezentantky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou získaly první set. Ve druhém je dělily dva gamy od výhry, ale náskok dvou brejků ztratily a vedení 4-1 nedotáhly do úspěšného konce. Set prohrály a zápas byl poté kvůli tmě přerušen.

Dnešní dohrávka byla hned v první hře znovu přerušena, tentokrát kvůli dešti, který zahnal hráčky do šatny na dvě hodiny. Češky po návratu na kurt nevyužily dva brejkboly a k další takové příležitosti už se nedostaly. Samy pak nejprve za stavu 3-4 odvrátily brejkbol soupeřek a ve dvanácté hře i mečbol. Druhou možnost ukončit zápas už Kirilenková s Petrovovou nepromarnily a postoupily do finále. V něm se v sobotu utkají s italskou dvojicí Sara Erraniová/Roberta Vinciová.

Výsledky - French Open - ženy (antuka, dotace 18,7 milionu eur):
Čtyřhra - semifinále:
Kirilenková/Petrovová (7-Rus.) - Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) 4:6, 7:5, 7:5.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ach jo, to je fakt škoda. Hlavně toho včerejšku, že ten náskok 4:1 nedotáhly.....
A OH jsou v ohrožení.:(
Reagovat
VlS
Proč jsou v ohrožení?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jistou účast na OH má jen první desítka deblistek. Protože holky neobhájí, tak Lucka do desítky neposkočí. A protože Květa tam je, tak můžou klidně poslat jí a někoho k ní dát.
Ale holky vypadly minulý rok už v prvním kole Wimbledonu, takže by mohly body nahnat tam. Ale nevím, kdy je uzávěrka na OH, nevíš to?
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak teď jsem se na oficiálních stránkách ITF dočetl, že se to bude brát podle žebříčku z 11. června.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda:(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist