Hlaváčková v Bad Gasteinu hladce postupuje

16. 7. 2013, 16:35
Aktuality 7
Andrea Hlaváčková podobně jako minulý týden v Budapešti překonala i v Bad Gasteinu nástrahy prvního kola. Na rakouské antuce v duelu tenistek z rozhraní první a druhé stovky světového žebříčku dnes porazila hladce 6-3 a 6-1 Řekyni Daniiliduovou.
Andrea Hlaváčková

Úvodní set dnešního duelu mezi Andreou Hlaváčkovou a Eleni Daniilidouovou rozhodl jediný brejk za stavu 4-3, po kterém česká tenistka sadu dopodávala čistou hrou. Ve druhém dějství pak plzeňská rodačka získala pět her po sobě a za hodinu a čtvrt zvítězila 6-3 6-1.

V boji o čtvrtfinále Hlaváčková narazí na Viktoriji Golubicovou, které ve světovém žebříčku patří až 259. příčka. Dvacetiletá Švýcarka do hlavní soutěže postoupila z kvalifikace a dnes vyřadila turnajovou pětku Kiki Bertensovou z Nizozemska.

Andrea Hlaváčková je na turnaji v Bad Gasteinu jedinou českou zástupkyní poté, co se Lucie Hradecká se z turnaje odhlásila. Vítězky z Budapešti tak společně nefigurují ani v deblovém pavouku.

Výsledky - Bad Gastein (antuka, dotace 235.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Hlaváčková (ČR) - Daniiliduová (Řek.) 6:3, 6:1, Golubicová (Švýc.) - Bertensová (5-Niz.) 6:2, 6:2, Moserová (Rak.) - Bogdanová (Rum.) 7:6 (8:6), 2:6, 6:4, Cabezaová (Šp.) - Majeričová (Slovin.) 6:1, 6:3, Svitolinová (Ukr.) - Hončová (SR) 6:2, 6:2.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratuluju Andrejce a Petre Martic :-)
Budu tahnout obe dve dokad to pujde. Skoda ze jsem ani jednu (hlavne trihodinovou P
bitvu Petry) nemohl videt. Take Andree Petkovic bych pral jit dal ale ne pres Petru...

Takze at se holkam dari dal a uhraji co nejlepsi vysledek protoze obe uz to potrebuji (Adrey kvuli obhajobe betonu a Petre aby koncecne se dostala nastalo mezi TOP 100 a stoupala zebrickem protoze nato ma :-) )
Reagovat
Fandina
výborně. Jen tak dál a držím palce. Andrejko ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
hladký vítězství nad nebezpečnou Daniilidou je velice cenný. Hlavně jsem rád, že na ní ta neštastná porážka s Cadantuovou nezanechala žádný fyzický nebo psychický stopy ... :)
Soupeřka v dalším kole je víc než hratelná a Andrea by si s ní měla poradit. Pokud postoupí do čtvrtfinále připíše si další cenný body do žebříčku ... :)
Reagovat
marika
http://sport.aktualne.centrum.cz/foto-agnieszka-radwaska-odhodila-saty-a-stala-se-modelkou/r~08055876ed5711e2b8fd002590604f2e?utm_content=radwanska-naha-espn&utm_source=centrumHP&utm_medium=celebritybox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
tommr
Aga je opravdu moc hezká ... :)
U jedný fotky tam ale mají špatnou popisku - Aga tam není zachycená s nějakou kamarádkou, ale se svojí sestrou Ulou ...
Reagovat
rib
Aga je prototyp polské ženy se spravně tragickým výrazem...jen ta blond je vážně podle mě děsná ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Me naopak se ta blond na Agnez Libi :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist