Hlaváčková: Věřím, že rychle zapadneme do starých kolejí

13. 10. 2014, 14:28
Aktuality 55
Po roční odluce se stříbrné medailistky z londýnské olympiády Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou znovu objeví bok po boku na kurtu. Na menších turnajích ITF zkusí dvojnásobné grandslamové vítězky navázat na své deblové kouzlo. Obě jsou v širší nominaci týmu na finále Fed Cupu proti Němkám a chtějí být připravené, pokud by je kapitán Pála postavil do závěrečné čtyřhry.
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká

Obě tenistky, které se na popud Hlaváčkové nečekaně rozešly loni po titulu na US Open, přijaly nominaci s nadšením. Obě předloni zažily vítězné fedcupové finále se Srbskem v pražské O2 areně, kde se nyní bude hrát 8. a 9. listopadu.

"Byla to neskutečná atmosféra a zažít další finále doma je něco neuvěřitelného. Jsem ráda, že u toho můžu být," řekla Hradecká v telefonickém rozhovoru z Lucemburku v rámci tiskové konference, na které Pála oznámil širší nominaci. "Jsem šťastná, protože si uvědomuju, jak je v současné době náročné se do úzké nominace dostat. Je to čest být v týmu na finále v Praze," přidala Hlaváčková.

Hlaváčková s Hradeckou tvořily úspěšný pár, vedle US Open vyhrály French Open 2011 a skončily druhé na olympiádě v Londýně 2012. Hlaváčková ale loni na podzim chtěla zkusit změnu a s Hradeckou se rozešla. Zkoušela pak hrát s Lucií Šafářovou a dalšími partnerkami, Hradecká nastupovala převážně s Michaelou Krajickovou.

Příští týden spolupráci kvůli Fed Cupu obnoví a budou hrát francouzské turnaje ITF v Poitiers a v Nantes. "Kdybychom dostaly důvěru hrát rozhodujícího debla, abychom byly eventuálně připraveny," řekla Hradecká. "Věřím, že rychle zapadneme do starých kolejí, a kdyby to bylo potřeba, tak budeme úplně ready," doplnila Hlaváčková.

Hradecká a Hlaváčková spolu po rozchodu nemluvily ještě na začátku roku. Nyní jsou jejich vztahy opět lepší a podle Hlaváčkové spolu komunikují. "Přibližujeme se. Kdyby to tak nebylo, tak by o tom kapitán ani neuvažoval," řekla Hlaváčková.

Ani jedna z úspěšných deblistek ale nechtěla předbíhat a mluvit o znovuobnovení páru, přezdívaného H+H. "Necháme to, jak to je, a uvidíme," konstatovala Hradecká a Hlaváčková, která už dostává nabídky na čtyřhru na příští sezonu, k tomu dodala: "Nechávám tomu dveře otevřené, teď o tom nechci spekulovat."

pva, ČTK

Komentáře

55
Přidat komentář
FulnekUltras
1142 zdejších příspěvků z minulého týdne evidentně spadlo na úrodnou půdu... ;-)))
Reagovat
ptpc
Čo sa stalo?
Reagovat
Fandina
Holky si to tady přečetly a rozhodly se, že zase spolu budou hrát. Super. Vítězný tým se nemění!
Reagovat
freeteepek
Pála spojuje. Fed Cup spojuje. Doufám, že už si holky všechno vyříkaly a půjde vše ve starých kolejích. Vidina dalšího Fed Cupového titulu je po té mízérii, kterou obě zažívají, lákavá. Měly by se vážně soustředit na debla, protože v singlu už to lepší nebude a roky letí. Tak ať ještě uhrají nějaké pořádné výsledky. A pokud bude Petra Kvitová zdravá, může tým v budoucnu táhnout i k dalším titulům. Tu to nepřestane bavit nikdy:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková,zubajda už neví ,jak a kde se má zviditelnit...bude chodit a žebrat ,aby s ní někdo hrál čtyřhru...
Už tedy pochopila,že na dvouhru nemá a peníze se rozkutálí rychle,tak to bude chtít někde zachránit...
Divím se té Hradecké,že s ní bude hrát,..,ale co, pokud nejde o život,tak jsou to všechny jen plky..))
Reagovat
aligo
až na to že Hlaváčková si může vybírat s kým bude příští sezónu hrát, takže tvůj komentář je ÚPLNĚ mimo...má nabídky od špičkových tenistek...
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsi poslední zápas Hradecké, byla hrozná, nahrávala soupeřkám na smeče, jako když nevidí jak a kdy která přebíhá
Reagovat
Enterprise
Stále nemůžu zapomenout na jeden z jejich posledních vzájemných zápasů, konkrétně na US Open semifinále proti sestrám Williamsovým. Co tam obě holky předváděly bylo něco neskutečného a byla to hodně sladká odplata za Wimbledon a OH 2012.
Reagovat
Patri.k
Copak se stalo, že jsou zas spolu? Smutný je, že člověk se často rozhádá s kamarádem či kamarádkou kvůli maličkosti, ale to je asi problém co trápí lidstvo od nepaměti, nemyslím si, že to v tomto případě bylo jinak.
Reagovat
Fandina
na tuhle zprávu jsem čekala od jejich rozchodu a jsem zvědavá, jak se bude holkám dařit a samozřejmě moc přeji zase společné úspěchy. Háčkované Holky ... pojď pojď pojď
Reagovat
Jan
Taky na to čekám od jejich odchodu i když jsem v to nedoufal, že by to mohlo nastat. Rovná se to zázraku.
Reagovat
Fandina
Já jsem doufala, že zdravý rozum zvítězí. Vítězný tým se nemění. A přece jenom, letos hrála každá s jinou a takové úspěchy jako spolu nebyly. Tak držím palce, aby se jim zase spolu dařilo.
Reagovat
Frick
Ty se prej taky nenáviděly (navíc oboje lesby - tím chci říct, že v tom vztahu může být i nějaký další faktor, jenž mezi heteračkama není) a byly stříbrný v Atlantě a nebejt zdr, problémů (tušim) Jany, tak by třeba i vyhrály...
Reagovat
lars
az pozdeji mely mezi sebou problemy
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě nečekaná a překvapivá informace, ale určitě dobrá zpráva pro český tenis a myslím si, že oběma holkám to obnovení spolupráce hodně pomůže.
Reagovat
blixa
Hej, kde jsou oslavné tirády na vítězství Katky ?!?
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověděl jsem tam, kde jste se o tom bavili... Co máš furt s nějakými tirádami? :D
Reagovat
blixa
No to je to co píšeš, když některá z Dulcinea teamu vyhraje :D
Reagovat
Frick
Co je to ten Dulcinea tým?
Reagovat
smazaný uživatel
Souhrnné označení pro mých osm oblíbených tenistek. :)
Reagovat
blixa
To už by skoro stálo za to zřídit na TP úřad pro uvádění věcí na pravou míru :D :D On ti to Monty jistě rád vysvětlí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětlí, a rychleji než blixa... :D
Reagovat
blixa
No to ses moc nepředvedl :D Takže , Dulcinea team je Montyho virtuální tým, do kterého původně zařadil své oblíbenkyně Mášu, Viktorii, Anu a Caro. Později k nim přibyla čtveřice "mladých pušek" Donna, Monica, Katka Siniaková a na čtvrtou si teď nevzpomenu. Ty jsou pak předmětem Montyho oslavných tirád na TP ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrtá je Kiki přece. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, správně. :)

BTW: Díky za follow. Líbí se mi, jak kreslíš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zaco a díky.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
* za co...
Reagovat
Cico93
a mne nenakresliš dačo?:(
Reagovat
smazaný uživatel
A co bys chtěl? Já toho moc nemumím a navíc mám teď něco rozdělanýho... :)
Reagovat
Cico93
tak ja ťa nebudem otravovať. ;()), len tak srandujem.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za doplnění, ale já to Frickovi radši vysvětlil stručně a jasně. :D Jinak jsi zapomněl na Kiki Mladenovic. :)
Reagovat
blixa
No to je ta co jí furt nemůžu přijít na jméno :D
Reagovat
mrafe
Katka teď hraje čtyřhru. Holky vedou tak si to musí pohlídat.
Reagovat
mrafe
a ty ho rozptyluješ
Reagovat
blixa
Šmarjáááá, tak sorry !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to zapnul až před chvilkou, protože vedle o tom psal blbec. :D Věděl jsem, že Katka hraje s Aleksandrou, ale jinak o tom deblu nemám takový přehled. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A už mají holky 1. set! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím o tom, že bych se úplně pokaždé nějak rozepisoval... Radost z toho samozřejmě mám velkou a teď jsem napnutý, koho Katka dostane do hlavní soutěže. :) Celkově jsem rád, že Katka kromě 1. setu proti Gasparyan neměla v kvalifikaci žádný problém. Asi bych měl vzkázat VISovi, že růžové brýle jsme spolu s haitikem nemuseli sundavat. :D
Reagovat
George_Renel
není člověk, Pála je gigant.
(A Navrátil také). Máme kliku na super týmové manažery.
Reagovat
tommr
jj Pála je opravdu muž na svým místě ... :)
Reagovat
Fanda67
tak děvčata si od sebe rok odpočla, ani jedné se zas až tak nedařilo, tak to mohou spolu znovu zkusit a načasovat formu na olympiádu v Riu, aby to tentokrát byla už zlatá :))
Reagovat
Frick
Já mám na LOH 2016 tajné přání v podobě "ženského" B+Š....

(dle současného žebříčku)
Reagovat
tommr
asi sem hodně nechápavej, ale fakt nevím koho máš na mysli ... :)
Reagovat
PetaM
Tak jestli myslí "ženský" Berdych + Štěpánek /dle současného žebříčku/ - tak možná myslí Petru s Luckou :D :D
Reagovat
PetaM
Nebo vlastně ne ... Berdych je první a Štěpánek třetí. Tak asi myslí Petru a Karolínu .... :D
Reagovat
Frick
Samozřejmě mám na mysli Petru s Luckou.
Reagovat
VlS
Už spolu hrály v lize a mám pocit, že umlátily docela hvězdnej pár tuším Barču s Ivetou a Petra to komentovala tak, že se dohodly, že jim tam budou pálit ty jejich "placky" a bylo. Prostě je utloukly.
Reagovat
Frick
Tak. Konečně si zahrát spolu a jakože fakt spolu.
Reagovat
PetaM
Petře ty debly moc nejdou :D :D I když ... Často záleží na tom, jaký má den ... /v deblech dost často ten blbý den :D :D/
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, pauza pkmohla, ponorka odesla, ted uz muzou spolu zase mluvit.
Reagovat
aligo
bylo by to fajn, ale víc by se mi líbila s Peng :) vím že se mnou nebudete souhlasit, ale hráli spoluj jen dva turnaje a hned ten druhý vyhrály... :) myslím že by jsim to spolu šlo... a s Luckou pochopitelně taky :)
Reagovat
VlS
No, přejme jim hodně štěstí, ale moc bych tomu nevěřil.
Reagovat
tommr
taky si myslím, že by to Andrea měla pokud možno zkusit s Pengovou, protože to by byl pár s těma nejvyššíma ambicema ... :)
Návrat k osvědčený značce H+H by sice taky nebyl špatnej, ale obávám se, že na tituly z GS by to už nebylo ...
Reagovat
Jan
Nemusíš být takový pesimista.
Reagovat
FulnekUltras
Jak je u ženských obvyklé, bude to zas nejvíc o hlavě (hlavách)...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist