Hradecká ani Plíšková poprvé do osmifinále grandslamu nepostoupily

23. 1. 2015, 02:55
Aktuality 111
AUSTRALIAN OPEN ženy - Českým tenistkám se dnes v Melbourne nedařilo. Lucie Hradecká při premiéře ve třetím kole grandslamového turnaje podlehla Němce Görgesové, Karolína Plíšková v boji o první osmifinále podlehla světové jedenáctce Rusce Makarovové a na český souboj o čtvrtfinále tak nedojde.
Lucie Hradecká (ausopen.com)

Lucie Hradecká si na svém celkově 21. grandslamu v kariéře zahrála poprvé ve 3. kole poté, co v Melbourne vyřadila světovou pětku Anu Ivanovičovou ze Srbska a Slovinku Polonu Hercogovou. Podruhé ale své maximum nevylepšila, byť ani dnes nebyla bez šancí.

Duel s bývalou světovou patnáctkou Julií Görgesovou, jež v předchozím kole vyřadila Kláru Koukalovou, v Rod Laver Areně nezačala dobře a prohrávala 2-5. Dokázala však vyrovnat a v tie-breaku se dokonce dostala k setbolu, který však neroměnila.

Lucie HradeckáI ve druhé sadě devětadvacetiletá Češka vymazala manko brejku a po odvrácení tří mečbolů vyrovnala na 5-5. Jenže koncovka patřila opět o tři roky mladší Němce, která nakonec zvítězila po sto minutách hry 7-6 7-5. Hradecká tak prohrála už šestý ze sedmi vzájemných soubojů.

"Prohra mrzí, šance tam byly v obou setech. V tom druhém jsem trošku bojovala, abych přesvědčila hlavu, že ještě může, ale bohužel chybělo možná trošku štěstíčka," řekla Hradecká pro iDnes.cz.

Aktuálně až 142. hráčka světa Hradecká má za sebou i přes dnešní vyřazení životní grandslam, na kterém včetně kvalifiakce vyhrála pět zápasů po sobě.

"Škoda, ale i tak jsem spokojená se svým výkonem," napsala na sociální sítě pražská rodačka. "Je to velký impuls do další kariéry, nebudu se zlobit, když na každém turnaji vyhraju pět zápasů a zahraju si dvakrát na velkém kurtu," dodala Češka, která v Melbourne stále zůstává ve hře ve čtyřhrách s Andreou Hlaváčkovou a Rumunem Horiou Tecauem.

Karolína PlíškováSvou velmi dobrou formu nedokázala přetavit v nejlepší grandslamový výsledek Karolína Plíšková. Češka, která startovala poprvé jako hráčka Top 20 a na grandslamu byla poprvé nasazená, stejně jako na loňském US Open skončila ve 3. kole. To si v Melbourne zahrála poprvé.

Plíšková, jež si minulou soubotu zahrála finále v Sydney, v úvodních kolech potvrdila roli favoritky proti Rodinové a Dodinové. Dnes však nestačila na razantní hru světové jedenáctky Jekatěriny Makarovové. Rusce podlehla dvakrát 4-6 a stejně jako v prvním vzájemném střetnutí loni ve finále v Pattaye neuhrála ani set.

V úvodní sadě se Plíšková nedostala k jedinému brejkbolu, naopak sama jednou při svém servisu zaváhala. V druhém dějství se ujala vedení 2-0, ale náskok neudržela. Za stavu 3-5 ještě při svém podání odvrátila tři mečboly v řadě a v následné hře měla po zisku osmi z posledních devíti fiftýnů dva brejkboly na 5-5, šance ale nevyužila a turnaj pro ni skončil.

"Trošku si teď vyčítám, že jsem do toho nešla od začátku tak razantně jako ve druhém setu. I trenér Vaněk měl takový pocit, že jsem se do toho opřela až po prohraném prvním setu. Sama jsem přitom na kurtu ten pocit neměla," komentovala Plíšková.

Ve dvouhře  tak zůstávají ve hře poslední dvě Češky. Zítra se o postup do osmifinále utká Petra Kvitová s Američankou Keysovou a Barbora Záhlavová-Strýcová vyzve dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
páteční výsledky českých tenistek (23. 01. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Makarovová (10-Rus.) - Kar. Plíšková (22-ČR) 6-4 6-4
Görgesová (Něm.) - Hradecká (ČR) 7-6(6) 7-5
• Čtyřhra - 2. kolo •
Krajiceková/Záhlavová-Strýcová (13-Niz./ČR) - Gajdošová/Tomljanovicová (Austr.) 7-5 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
VlS
http://www.tennis-arena.cz/tenisti-sa-nahodili-do-gala-5232cz/
Reagovat
Fandina
OT
http://sport.lidovky.cz/navratilova-chce-napodobit-lendla-trenerka-radwanska-pdj-/ostatni-sporty.aspx?c=A150122_202613_ln-sport-ostatni_makr
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-po-tretim-kole-australian-open-fby-/tenis.aspx?c=A150123_085335_tenis_par

Jestli Kája Ekaterinu trochu nepodcenila.... Podobně jako třeba Casey ve 3. kole na US Open.

No jsem zvědav, jestli si Kája dá letos vůbec nějaký International (vyjma Prahy). Na svých "oblíbených" štacích v Pattayi a KL ji neuvidíme a pak už to sec jenom bude trochu spět zase k tý antuce. Takže - výherní turnaj třeba až někdy po Wimbledonu v poslední 1/3 sezóny?
Reagovat
VlS
Fricku, vrať se na zem, Makarova je elitní tenistka, Karolina jí určitě může porazit, ale nedá se to vrát jako automat, že ji bude pirážet. Káje ne úplně fungoval servis a Káťa prostě hrála dobře. Mě by spíš lehce překvapilo, kdyby to dopadlo obráceně. Kája je čerstvě dvacítka, není jednička.
Reagovat
Frick
Nj, jenže právě i ona Kája šla zřejmě do toho mače s tim, že "to půjde". A ono "to nešlo".

A co si budem namlouvat - ten chvost TOP 10 bývá zpravidla obsazen tenistkami, které jsou pro hráčky kolem 20. místa celkem dobře zdolatelné - Kerber, Cibulková, dříve (než se dala zase opět ko kupy) Wozniacká, Errani (mimo anutku) nebo Stosur....
Reagovat
Frick
...a prostě Karolína jí nekladla ani takový odpor, který by třeba ten zápas protáhl aspoň někam ke 100 minutám hry.

Pochopitelně, ten krátký herní čas byl ovlivněn tim, že ve většině gemů byly obě hráčky na svém servisu suverénní. Jenže právě proto - alespoň v jedné sadě měla být míra suverenity Kají na podání stejná, jako míra suverenity Ekateriny - čímž by se sada aspoň dostala do TB. Ale k tomu nedošlo.
Reagovat
VlS
No, mohla vyhrát, ale nevyhrála. Nehledej za tím nějaká sofistikovaná zdůvodnění, prostě zápasy hráček podobné úrovně dopadnou někdy tak a jindy opačně. Prostě prohrála a tečka. Jistě bych tady mohl začít teoretizovat, který míč byl ten rozhodující pro ten který okamžik a co Kája mohla ( měla) udělat jinak, ale k čemu by to bylo? Kája s trenérem si udělají rozbor i bez nás a kvalifikovanějši , vo to nemám strah.
Reagovat
pepin
Tak Mak. hrála hodně chytře a přesně to co na Karolínu platilo. A té pokud nefunguje hodně dobře první servis, tak ta mezihra, která přijde potřebuje ještě pilovat. Ono to prohlášení před, že Mak. není určitě lepší tenistka než Kvitová zavádí k tomu, že ji asi trošku podcenila, nebo, že na ni nebyla až tak dobře nachystaná po herní stránce. Kdežto jak bylo vidět, opačně to fungovalo.
Reagovat
Frick
Jenže zkrátka - pro hráčku 20. místa s předpovědí potenciálu se dostat ještě výše je GS maximum v podobě třetího kola trochu málo. Jiné naše hráčky tuto bránu překonaly dříve než se dostaly do TOP 20 (nebo se do TOP 20 nedostaly vůbec). Ok, zatím byly jen dva pokusy (nicméně los 3. kola v obou případech vražedný nebyl), ale pokud se nedostane do OF do doby letošního Wimblu, tak už to bude trochu blbý.
Reagovat
misa
Uvědom si, že ještě nedávno to byla hráčka druhé padesátky. Máme tady adeptku top 10, která vylítla hned v 1. kole. To je mnohem horší.
Reagovat
Frick
Na druhou stranu, tato adeptka byla na předchozích 3 GS 2x v OF a 1x v SF.
Reagovat
misa
Krásná minulost...
Reagovat
LukasH
Uvědom si, že žebříček vypovídá především o "dlouhodobý" výkonnosti. Je jasný, že hráčka první desítky umí obecně tenis líp než hráčka druhý stovky, ale v první padesátce takový rozdíly nejsou. Tenis umí všechny. Akorát to, co by měla hráčka první desítky hrát většinou, se 50. hráčce podaří třeba dvakrát ročně. Pak jsou tu samozřejmě styly hry a jak si kdo s kým sedí. Tím chci říct, že hráč/ka s horším tenisem (technikou) může bejt výš na žebříčku než někdo, kdo sice umí zahrát skvěle, ale předvede to tak jednou z deseti. Příkladem je třeba Pavlyučenková. Ekaterina umí zahrát fantasticky, pokud má den. Něco jako Petra. Akorát nemá ty šňůry, aby vyhrávala turnaje. Karolína sice hraje dobře, ale co jí sleduju, nehraje zas tak ohromující tenis, jakože by na to letos vlítla a na konci roku byla v první pětce. Bere to dost flegmaticky, což je sice výborný v tom, že zachová chladnou hlavu, ale ten náboj a bojovnost tam dost postrádám.
Reagovat
pepin
Na jednu stranu její povaha je pro něco dobrá, na druhou stranu ji třeba bude brzdit k postupu výš. Ale je předčasné po řekněme prvním "zklamání" dělat nějaké závěry. Až čas ukáže jak na tom opravdu Karolína bude. Je teprve na začátku a možná dost lidí od ní čekalo v dannou chvíli více, než je momentálně schopná dosáhnout. I pochvaly od Sereny a Andyho měly na tom asi scůj podíl.
Reagovat
VlS
Jaký zklamání? Finále Sydney + 3. kolo AO není vůbec špatná bilance. Caro jmenovkyně vyletěla o kolo dřív a Káťa zas není o moc slabší než Vika, třeba Viku i porazí. Kerber, Ivanovič ..... Fricku, mě připadá, že ses na tenis nalepil jako ba mediálně zajímavej prostor, ale vůbec nechápeš, jak tenis funguje. Zkoušíš do toho tahat nějaký me hanický modely, kalkulace, plánování ..... Tak teda tak tenis nefunguje, míra nahodilosti je obrovská, v ženským tenisu ještě o trochu větší než chlapským ( ale ne zas o tolik, o kolik si namlouvají místní machové). Jestli se chceš tenisem zabejvat, tak se smiř s tím, že plány a výpočty obecně platí, ale pro konkrétní zápasy a hráče neplatí. Dokud se s tím nesmíříš, tak tady budeš psát piřád stejně naivní nápady a dotazy.
Reagovat
sprchon
Petru bohužel neuvidím, Báru s Vikou snad nezačnou ve 4:30, ale spíš později... Jak Venus s Camilou, tak Lopez s Janwiczem by mohli hrát dlouho. Dřív jak v 5:30 nevstanu.
Reagovat
Frick
Už opravili nebo pořád bude hrát Vika s Bárou Isnerovou-Karlovičovou?
Reagovat
Frick
Karolína s Lucka na hofno, Ester na hofno, Verča s Gabčou na hofno....

Jen ty včely jsou na med...
Reagovat
smazaný uživatel
A ten je taky ho*no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
* na ho*no :D
Reagovat
sprchon
Dneska se to holkám nepovidlo...
Přepínal jsem mezi Luckou a Kájou. Lucka hrála v prvním setu dobře, měla ho vyhrát. V tiebreaku náskok 5:2 a pak neproměněný SB, je to škoda.
Karolína nehrála úplně špatně, ale Ekaterina byla prostě lepší. Byla rychlá, parádně umisťovala míčky a málo chybovala. Šance pro Káju tam asi byly, ale to by se nesměla vyhazovat. Při těch třech MB za stavu 3:5 už jsem byl pomalu na odchodu a říkal jsem si "no tak dobře, aspon půjdu brzo spát". Kája ale dala z druhého podání eso (181 km/h), dorovnala a game zakončila opět esem. To mě znovu zarazilo do židle a doufal jsem v obrat. Následovalo mírné zklamání a Lucku už jsem ani nedokoukal.

Byjatlón se holkám taky úplně nepovidl... Verča běžecky pátá s odstupem necelých 30 sekund za Daryou. Bohužel jí to na ležce nevyšlo.
Gabča má běžecký čas ještě o půl minuty pomalejší (celkově 24. místo), na střelnici strávila docela dost času a připsala si jednu chybu.
Eva s Jitkou každá po dvou chybách a umístění až v druhé polovině stovky...

Tak snad nás ráno potěší Petra a Bára. :)
Reagovat
PetaM
Opravil bych akorát trochu začátek, Lucka hrála až do stavu 2:5 dobře snad jen na svém servisu. Za 4 servírovací gamy Julie se snad netrefila do returnu ani jednou a měl jsem pocit, že se ten úder ani nikdy neučila :D Ale od toho stavu to byla krása, všechno jí tam začalo padat, škoda, že nevzala podání Julče na 6:5, byly tam velké šance. Proje*aný TB nemá cenu komentovat, opět jsem nechápal, kam se jí poděl return, ale opět ten úder jako by neznala ... Velká škoda prohraného prvního setu ...
Reagovat
Frick
Koukám, že má jen dva tituly, to mi přijde na takto zkušenou hráčku (nyní TOP 10) celkem málo.
Reagovat
Davor1
Takých hráčok je viac, Makarova patrí do špičky len krátko, predtým sa sústredila skôr na štvorhru...
Zober si napríklad takú Angie, v desiatke je už roky a má len 3 tituly (ale ďalších 9 prehraných finále :(, alebo aj Lina bola roky top hráčkou a má len 9 turnajov vrátane dvoch GS :))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=5142201569715

Navrhuji každý příspěvek s politickým obsahem za pětikilo... :D
Reagovat
slacker
A kazdy s obsahem Sarapovove za litr.
Reagovat
smazaný uživatel
A každý od tebe za milion. :D
Reagovat
slacker
Napis si "redakci" o muj ban.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám jiné starosti.
Reagovat
ptpc
Dúfam že je to myslené ako sranda. V opačnom prípade by to bola pekná blbosť...
Reagovat
pepin
Troška chválení.
Dnešní italský tisk chválí naší Petru Kvitovou!

Solidní a koncentrovaná Kvitová překonala Barthel 6:2, 6:4 a zaslouženě patří mezi favoritky na titul AO. V prvních zápasech jsme byli svědky luxusní verze české hráčky. Když Petra hraje svůj tenis je náročné pro její soupeřky čelit její hře, protože číst její nepředvídatelné údery není snadné. Dnes jsme viděli Kvitovou ve výborně formě a konečně si je vědoma svých možností, schopná vyjádřit silný, rychlý a solidní tenis, kterému může čelit pouze Serena Williams. Petra musí zůstat soustředěná na další a komplikovanější zápasy s touto vítěznou mentalitou, protože má reálnou šanci na vítězství na tomto Grand Slamu.
Reagovat
Fandina
Hezké čtení. A doufám, že si Petra "pověst" nepokazí. Už v příštím zápase bude těžká soupeřka. Madison je ranařka, tak doufám, že jí Petra zvládne. A držím palce Peti. Pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
joooooooooo !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
P.S.Este dodavam,ze sledujem rada ak vitazi Garbine Muguruza,nelimituje ma nacia,konfesia,rasa a netaham do veci politiku!!!!!Snazim sa vylepsovat seba,nepracujem na kritike inych,nemam na to cas!Maira
Reagovat
smazaný uživatel
promiň, vždyť tady pořád někoho kritizuješ, jak má nekulturní projev, trpí rasizmem, nacionalismem a kdoví ještě čím...Já nesouhlasím se sprostými urážkami, ale kritiku si snad můžu dovolit... Tenis sledujeme my fanoušci, proto je možné se jím živit. Kdyby nebyli diváci, nebyly by peníze. Tak doufám, že mám alespoň právo kritizovat to, co se nelíbí, díky moc.
Reagovat
George_Renel
Hm, nepracuješ na kritice jiných, a ty, co nefandí tebou adorované Rusce, nazýváš rusofóby.....
Reagovat
VlS
Já jsem " Rusofob" a mám k tomu 41 let trvajícící důvod.
Reagovat
George_Renel
Já jsem své zkušenosti s Rusy a Ruskem dával i zde k lepšímu již před časem......
Ale byl jsem osočen mlaďochy, že je jiná doba a jiné Rusko. Naivové....
Reagovat
pepin
Tak jsou blbý, oni to nezažili. Co bylo, je a bude ruský, to vždy smrdělo, smrdí a bude smrdět.
Reagovat
George_Renel
Já jsem tam, když jsme tam otvírali fabriku, jeden čas jezdil docela frekventovaně, najímal lidi, pomáhal s audity a certifikáty a pod. Takže vím své. Rusák se nezměnil, pořád si myslí, že ji nejlepší, i když umí prd.
Mladí si myslí, že se změnil, přitom neznají ani azbuku. Aby člověk mohl hodnotit, musí tam nějaký čas pobýt, znát jazyk, mluvit s lidmi.
Pár výjimek se mezi nimi najde, ale jsou v silné menšině.
Reagovat
pepin
Staré české přísloví říká, "Vyjímka potvrzuje pravidlo". Je jasné, že mladým to nic neříká, mají internety, mohou cestovat, mohou otevřeně říkat své názory, mohou si kdykoliv koupit hajzl papír, banány, mandarinky apod. a vlastně vše ostatní co k tomu patří. Takže je těžké věřit něčemu co sami nezažili.
Reagovat
slacker
A vy jste zazili Rakousko-Uhersko a protektorat? Nebo 30-letou valku a Svedy?
Reagovat
Fandina
Porovnávají dobu po válce se současnou. Ne Protektorát a Rakousko-Uhersko.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo po tebe nechce, abys jí fandil. Stačí jenom víc slušnosti a respektu.
Jenže to je pro vás nadlidský úkol.
Reagovat
misa
Píšou tady občas neuvěřitelní exoti...
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem jen jukla vedle do diskuse mezi Nadalovce a Rogerovce, tak jsem ráda, že jsem Kvitovka a Berdychovka :D
Reagovat
A.R.R.
a taky Halepovka a malinko Agovka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Halepovka, Stouserovka atd. :D
Reagovat
slacker
No hlavne to nesmi prejit do stadia queshishismu :-). Fandina je zrejme taky berdychovka s kvitovkou ale postizeni tezkou formou queshisismu z ni dela naprosty freak
Reagovat
smazaný uživatel
prosímtě, nech toho pořád, proč musíš všude tohle psát? Ty jsi zase postižený pořád jen prudit s Fandinou. A co píšeš o Queshovi, když sem dávno nechodí? Psal blbosti, někdy zbytečně vyjížděl, ale v kontextu se s ním dalo mluvit mnohem líp než s tebou v poslední době. A fandit si může každý jak chce ne?
Reagovat
George_Renel
Palec!
Reagovat
slacker
Nepisu o Queshovy ale o poruse po nem pojmenovene
Reagovat
George_Renel
Takže popisuješ osobní diagnózu......
To pak ano.
Reagovat
slacker
Ne. To necham na tobe abys popsal mou
Reagovat
Fandina
Quesh odsud odešel, protože se nechtěl dohadovat s jistou nesnášenlivou skupinou lidí. A má recht. S hlupáky se bavit nelze.
Reagovat
babolat.cz
tím nic nezkazíš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? Tak se podívejte do vlastních řad.
Reagovat
misa
Jí žádné řady nemám a vykat mi taky nemusíš :-)
Reagovat
VlS
Taky nemám žadný řady a jsem tu sám za sebe
Reagovat
gigin
jede jak pila :)) Snad sa jí šuplíčky v hlavě urovnaly a poleze nahoru..
Reagovat
smazaný uživatel
Přál jsem jí to a její dnešní výhra mě nepřekvapila. :)
Reagovat
gigin
Děkuju. Mne překvapuje každá její výhra :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mě akorát trochu překvapila v 1. kole s Belindou, hlavně tím jednoznačným výsledkem. Ale spíš mě (nepříjemně) překvapilo, že ve 3. kole proti ní nehrála Ana... :(
Reagovat
Fandina
Zápas s Belindou jsem neviděla, ale to, že vyhrála mě dost překvapilo. A pak jsem jí viděla hrát s Klárkou. A docela jsem koukala, jak se jí dařilo. To že Julča umí krásně ranařit vím dávno, ale teď se tak jako dřív nevyhazovala a to samé dneska s Luckou Hradeckou. Julča se možná vrací do doby před dvěma lety, kdy byla nahoře. Přála bych jí to. Mám ráda její rychlé údery.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom 1. kole to asi překvapení bylo, ale zase Belinda neměla dobrý začátek sezony (v 1. kole Sydney prohrála 3:6, 0:6 s Gavrilovou) a pro Julii je AO její nejlepší grandslam (osmifinále v letech 2012-2013).
Reagovat
Fandina
Jj. Belindě se vloni dařilo, tak uvidíme, jak to bude dál.
Reagovat
A.R.R.
Belinda hrála jak v Sydney, tak na AO příšerně, takže Julča s ní neměla moc práce.....
Reagovat
Fandina
Tak díky za info.
Reagovat
gigin
Fandina: tak jak pravíš, pravíš fajn :))
monty: tak to by byl vysněný duel ;))
Reagovat
Fandina
gigin ... já vždycky pravím fajn, a tak to má být!!!
Reagovat
gigin
Fandina: jas, vím :)
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
VlS
Mě poslední rok taky, co ta dokázala prohrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
P.S.Neuniklo mi a potesilo,ze sympatacka Ester Ledecka 23.mar.1995 ma svoje skvele obdobie,to len poznamka mimo tennisu.Na druhej strane mi je luto,ze moja oblubena Karolina Pliskova nepokracuje...skoda!Pekny den zela Maira
Reagovat
smazaný uživatel
Na začátku 2. setu tam sice bylo malé klopýtnutí, ale pak už Masha zase převzala otěže zápasu do svých rukou. :)
Reagovat
tommr
vypadá to, že ta krize byla jen přechodná ...
Reagovat
VlS
Chudák Zarinka, na tuhle ligu holt nemá
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam Marii Sharapovej!Napriek az akulturnej nenavisti k tejto hracke na tomto verejnom webe som sa odhodla celit vsetkym "utocnikom",ktori maju vysoku "kvalifikaciu i kompetencie"/hlavne z oboru Psychiatrie..etc!usmev...!/ v anonymite.Mam v CZ dobrych priatelov,ktorych si vazim a rada sa vraciam.Kazdopadne som prisla pozdravit vsetkych,hlavne vsak fanuskov Marie,Monty25,...ostanych som tu"nepoznala" ale vsetkych slusnych ludi oslobodenych od malosti
Reagovat
smazaný uživatel
taky zdravím. Marii nefandím a soustavně ji budu kritizovat za její hlasitý projev při hře na kurtu, v mých očích nekulturní projev a rušící element. A dále - nepřiznání fiftýnu soupeřce. První důvod je nesporný a druhý bude předmětem diskuzí ( monty ) - byl to dvojdopad, nebyl to dvojdopad.....Maria je mi tím vším nesympatická a vůbec to nemá nic společného s tím, že je Ruska...Některé jsou mi sympatické např Jarka Švédova. Budeš tady také lobovat za Petru Kvitovou až tu zase bude předmětem drsných urážek ? Jinak hezký den na Slovensko. Taky tam mám přátelské osoby.
Reagovat
A.R.R.
Myslím, že zrovna ty děláš Mášeně medvědí službu. Já nejsem její fanda, jednak nemám v oblibě agresivní styl hry a neoslovila mě ani jako člověk a jako spoustě lidí mi na ní vadí to řvaní. Na druhé straně uznávám, že je to výborná hráčka a mentální silou patří k nejlepším. Já respektuji všechny její slušné fandy, všeobecně nemám rád nadávání hráčkám a proto se sám tomuto vyhýbám. Nicméně nedivím se, když se tu pak spustí lavina nenávistných komentářů, na takové přiblblé jako máš ty. Jak píše fanynka5, jsem zvědav jestli přijdeš hájit Petru, až se jí tu začne nadávat, jestli přijdeš hájit ty pinkálistky až se tu bude psát, že vlastně nemají na okruhu co dělat atd. atd....
Reagovat
VlS
Barče s Míšou , i když je mi líto Jarmily.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je ta Masha, kterou znám! Zatím hraje suverénně, tak doufám, že ve 2. setu bude takhle pokračovat a nebude se opakovat minulý zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
No a hned ztratila servis...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vzápětí rebrejk. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to není na Eurosportu? Co je to za bordel?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radost - Berďa postoupil, zklamání -holky skončily a překvápko - Faderer vypadl. Bude ještě dneska překvápko ? Nebo dvě ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja doufam, ze ho rafa bude nasledovat a semi bude Andy a Berda
Reagovat
VlS
Míša s Barčou proti Jarmile s Alou - plnej kurt krásnejch holek (koukám, že Míša nám zženštěla trochu jako Vika) , 100 x lepší než se po kolena brodit v Barneyho ejakulátech nad vyřazením RF.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic moc. Pro Lucku samozřejmě skvělý turnaj, ale Kája neumí prodat tu svojí formu na GS. Tak snad nám zítra udělají holky radost
Reagovat
Michaelus
Petra na Rodu Laverovi night session
Reagovat
smazaný uživatel
Super, moje Modlitba byla vyslyšena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby to nebylo zase jak hlasila na turnaji mistru, ze uz v tu dobu spi a bude ospala
Reagovat
gedzitka
Jj, doufám, že to Novak sfoukne rychle, poslední australské noční drámo v podání Petry taky nebylo nic moc.

Jinak zítra začínají také junioři a z našich bude v akci Markéta Vondroušová.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz tak ji Kotyza da prasky dr. Grünsteina
Reagovat
smazaný uživatel
ta mladá se na tom velkém kurtu rozklepe, ta nemá takové zkušenosti a na ty noční zápasy chodí docela dost lidí.
Reagovat
tommr
a nebo se před tolika lidma naopak hecne. Na tohle bych moc nespoléhal ... :)
Reagovat
Frick
Jak jsme měli "absťák" po tom tenise, tak nyní opět trochu nastane, alespoń pro mne, kdo rád sleduje hráčky "z českého pole" na turnajích. Antwerpy či Pattaya začínají vlastně až za nějakých 18 dní. To není málo :-(

A v Midlandu (100.000, hrán bude ve FC týdnu) je psaná z (lepších) Češek jen Lucka H., ale tu si asi Pála vybere. Škoda, že se odlásila Terka, byla by turnajovou jedničkou.
Reagovat
tommr
ty děláš jako kdyby už Petra na AO skončila ... :)
Reagovat
Frick
Bohužel, stavy již řídnou, ale tak pořád je o kom psát :o)

Plíšková Ka. - Makarova

Stejně jako ve Wimblu, tak i tady bude Ekatěrina proti tomu, aby si naše hráčka vylepšila GS maximum. Ve Wimbledonu si jí Lucka podala a slavila životní úspěch. Jak to bude nyní? No, bude to mít Karolína určitě velice těžké, nicméně Karolína se dostává již na tak vysokou úroveň, že by se do toho GS osmifinále dostat už měla. Los je tak nějak průměrný, možná i by se dal označit jako "mírně příznivý". O jejich vz. souboj ve ČF v Sydney je připravila Carla S. - N., kterou pak Karolína dala. Je možná toto relevantní měřítko? Asi spíše ne, ale na tom, že šance rozhodně je, není pochyb. A tedy, budu mít trochu vyšší nároky a řeknu, že pokud Kája prohraje, tak budu zklamaný.

Hradecká - Görges

A je to tady zase! Třetí týden sezóny a naše hráčka se opět utká se soupeřkou, se kterou již letos hrála. No, těžko říct, ale obávám se, že Julie je favortikou právem. H2H je 5:1 pro Julču, to je dost. Obávám se, ač to nebude jednoznačný výsledek, že si to asi Julie spíše pohlídá. Ale bez šance pro Lucku to také samozřejmě nebude, to je taky fakt.

Nuže, byl bych tedy dnes rád za to, kdyby postoupila Karolína, pokud postoupí obě, bude to super. Pokud postoupí jen Lucka, bude to ne zcela 100% náplast na zklamání z vyřazení Káji. Jako třeba byla v 1. kole Lucka za Lucku. I když nic proti starší Lucce.
Reagovat
Frick
--------------------------------------------------------

Tak bohužel, Karolína si na svůj přelomový GS zápas bude muset ještě počkat. Soupeřka byla co do obtížnosti asi tak +/- uměrná a tedy porážku nelze brát ani jako velké zklamání, ale ani se nad tím nedá mávnout rukou, Serena to taky prostě nebyla. Zamrzí to, no. Timing Kájiny formy asi vyšel spíše na to Sydney, v Melbourne to stačilo jen na uhrání si svého bez ničeho navíc. Tak snad příště. Otázka taky bude to, zda si tím Karolína definitivně neodpálila pozici dvojky do FC. Pokud budou oba týmy kompletní, tak Lucka je na tu dvojku zřejmě jasná.

Lucka odehrála s Julčou o něco více vyrovnaný zápas než Kája s Ekaterinou a vlastně, ač poměr setů o tom nehovoří, byl ten zápas více vyrovnaný než zápas Julie s Klárou o kolo zpět. Ztracené vedení 5:2 v TB + i SB za stavu 6:5, to prostě nepotěší. ve druhém setu zase ten ztracený servis za stavu 5:5. :-( Ale Lucka musí být se singlovou částí AO spokojena, nyní uvidíme, co ta deblová. Každopádně věřím, že Lucka by se mohla vrátit co nevidět do TOP 100. Taky bude zajímavé, co na to Petr Pála, který byl v hledišti. Začíná být Lucka v jeho očích opět použitelnou rezervní singlistkou, která by mohla být schopna porazit hráčky jako Fichman či Wozniak?

Nu tedy, asi si nemůžem myslet, že budou "normou" čtyři Češky v OF nebo tři ve ČF. Ač to tedy byl GS, který by možná našim holkám měl vyhovovat po Wimbledonu nejvíce. Ještě uvidíme co zítra Petra s Bárou, ale zatím je to AO v součtu takové průměrné. Někdo příjemně překvapil (Lucka H. a Denisa), někdo velmi zklamal (Šafi), ostatní takoví "nula od nuly pojde" (Klára, Karolína, Katka, Terka a pokud se zítra nestane zázkrak, tak se mezi ně zařadí i Barča).
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Kája aspoň 1 ostrý zápas v FC odehraje, jinak jí bafuňáři jsou schopní nepustit na OH. Ale Pálu, který asi není moc nakloněný změnám a nejradši by hrál celý FC se "svou" čtyřkou asi těžko přesvědčila a navíc ani nedala argumenty novinářům, aby za ní začali trochu lobbovat.
Reagovat
Frick
Vždyť stačí být k dispozici, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Snad teda jo. Ale 100% důvěru ve funkcionáře WTA ani IOC nemám :-)

I tak času dost, třeba tou dobou bude česká nejlepší čtyřka v singlu ve složení Bouzková, Krejčíková, Heinová, Martincová :D
Reagovat
Frick
My se bavíme o Riu, ne Tokiu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
O nominacích rozhoduje ČTS, nikoli WTA, která s tím turnajem nemá nic společného (organizuje ho ITF), ani ITF, ani IOC. ;-)
Reagovat
Fandina
Na OH nemusí hrát, stačí nominace nebo být k dispozici a to už Kája splnila při loňském FEDu.
Reagovat
Frick
Na FC si myslela, ne?
Reagovat
Fandina
Ano, mělo tam být napsáno na nominaci na OH stačí nominace FEDu nebo být při FEDu k dispozici, nemusí ta dotyčná hrát. Jsem už rozespalá, snad to teď píši dobře ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, vyčítat Pálovi, že chce hrát s tím nejsilnějším, co má k dispozici..
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Koho by měl vybírat, když ne ty nejsilnější podle žebříčku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist