Hradecká potřetí turnaj ITF v Midlandu nevyhraje, končí ve čtvrtfinále

11. 2. 2012, 15:20
Aktuality 1
ITF MIDLAND - Lucie Hradecká na oblíbeném turnaji ITF v Midlandu na tituly z let 2009 a 2011 nenaváže. Česká tenistka se tento týden se soutěží dotovanou částkou 100 tisíc dolarů loučí ve čtvrtfinále, ve kterém nestačila na domácí Hamptonovou.
Profily hráčů
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká letos vstoupila do turnaje ITF v americkém Midlandu už popáté. Ze čtyř dosavadních startů měla na kontě už dva tituly z let 2009 a 2011 a finále ze sezony 2010.

Další úspěch však šestadvacetiletá fedcupová reprezentantka tento týden nepřidá. Nejvýše nasazená Češka (47. hráčka světa) porazila Francouzku Larrierovou i patnáctiletou Američanku Jeukengovou-Nkamgouovou, ve čtvrtfinále už ale neuspěla.

S dvaadvacetiletou Jamie Hamptonovou sice oba dosavadní vzájemné zápasy vyhrála ve třech setech, potřetí se ovšem z výhry radovala už soupeřka ze Spojených států. Hamptonová na domácí půdě zvítězila 6-4 7-6 a bez ztráty setu postoupila do semifinále proti Bělorusce Govorcovové.

Hradecká tak v michiganském Midlandu prohrála za poslední čtyři roky teprve druhé utkání z osmnácti. Ve hře ještě zůstává ve čtyřhře, ve které bude v sobotu po boku Andrey Hlaváčkové bojovat o finále. V semifinále ji čeká znovu Hamptonová, která nastupuje s krajankou Oudinovou.

Příští týden by měla Hradecká věnovat odpočinku a tréninku, od 19. února pak bude obhajovat loňské semifinále na halovém turnaji WTA v Memphisu.

- ITF MIDLAND -
(USA / Michigan, tv. povrch, 100.000 dolarů) -
páteční výsledky (10. 02. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Hamptonová (USA) - Hradecká (1-ČR) 6-4 7-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist