Hradecká skoro nespala, teď musí shánět šaty

13. 4. 2011, 16:07
Aktuality 2
Zranění české tenisové dvojky Lucie Šafářové před semifinálovým zápasem Fed Cupu v Belgii přichystalo její náhradnici Lucii Hradecké bezesnou noc. O své nominaci se dozvěděla teprve v noci na dnešek a za zhruba šest hodin již seděla v letadle do Bruselu, odkud zamířila do 60 kilometrů vzdáleného Charleroi.
Profily hráčů
Lucie Hradecká

Kromě odhlašování z kvalifikace na štědře dotovaný turnaj ve Stuttgartu ji však čekaly i více pozemské záležitosti. "Když jsem se to dozvěděla, tak už jsem pomalu byla v posteli, že půjdu spát," řekl dnes na tiskové konferenci v tenisové hale RTL Spiroudome.

Ještě před vlastním odletem do Belgie ovšem Hradeckou čekala noční okružní jízda Prahou. V současnosti 65. nejlepší hráčka světa nominaci nečekala, protože neměla doma ani rakety a ani tenisové oblečení. "Měla jsem připravené věci na trénink, které samozřejmě byly na Štvanici ve skříňce. Rakety jsem měla na vypletení u taťky. Takže jsem si večer udělala okružní jízdu po Praze," dodala.

Od shánění vybavení si ale Hradecká neodpočine ani v Charleroi. Zatímco ostatní české hráčky již v úterý nakupovaly v místních prodejních centrech společenské šaty na tradiční čtvrteční banket, šestadvacetiletou hráčku podobné povinnosti teprve čekaly. "Včera jsme byly akorát s holkama zase vybírat nějaké věci na banket, jako bývá zvykem. Vybrali jsme a akorát budeme muset dokoupit pro Lucku Hradeckou," řekla česká tenisová jednička Petra Kvitová.

Ani hektický den však nedonutil Hradeckou překvapivé nominace litovat. "Dnes jsem měla v plánu dvoufázový trénink a zítra jsem měla odjet do Stuttgartu na turnaj. Ale přeci jenom nominace se neodmítá," řekla česká hráčka, která doufá, že pokud nastoupí, tak se jí podaří zopakovat výkon z předchozího utkání s Německem. Tehdy měla Hradecká na konečné výhře českého týmu obrovský podíl. "Doufám, že se nám povede mít tento víkend stejně slavný jako proti Německu," dodala.

pva, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
JOHNNY
V minulém článku bylo řečeno, že Lucka se nominaci dozvěděla večer, když nakupovala a zde se dočtu že už málem spala v posteli :-D. Tak to by mě zajímalo, s čím přijdou v dalším článku :-)
Reagovat
petrulinka
Taky jsem si říkala, kde tedy vlastně byla, jestli na nákupu nebo v posteli. Zřejmě by si to autor čláku měl ujasnit!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist