Hradecká v Lucemburku vyřadila nasazenou Paszekovou

15. 10. 2012, 22:47
Aktuality 83
WTA LUCEMBURK - Lucie Hradecká na třetím turnaji WTA v řadě postoupila do 2. kola, což letos dokázala poprvé. V Lucemburku dnes porazila sedmou nasazenou Rakušanku Tamiru Paszekovou a o postup do čtvrtfinále by si mohla zahrát s krajankou Barborou Záhlavovou-Strýcovou.
Profily hráčů
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká v prvním kole turnaje WTA International v Lucemburku zdolala sedmou nasazenou Tamiru Paszekovou z Rakouska za hodinu a 51 minut 6-3 7-6.

Sedmadvacetiletá Češka sice hned na úvod zápasu ztratila podání, hned vzápětí to ale dokázala soupeřce oplatit a první set rozhodla dalším úspěšným brejkem na 5-3.

Ani nástup do druhé sady se fedcupové reprezentantce nepodařilo zachytit a Paszeková vedla už 3-0. Hradecká ovšem dokázala ztrátu smazat, za stavu 4-5 odvrátila dva setboly a dějství dovedla do zkrácené hry. V dramatickém tie-breaku pak soupeřce překazila další setbol a sama pak proměnila třetí mečbol.

Rodačka z Prahy, pro kterou je turnaj v Lucemburku generálkou na Turnaj mistryň ve čtyřhře a nejspíše také na finále Fed Cupu, tak po finále v Québeku a druhém kole v Linci zvládla vstup do třetího turnaje v řadě. To se jí povedlo naposledy loni na jaře.

V dalším duelu může Hradecká narazit na druhou českou zástupkyni v soutěži Barboru Záhlavovou-Strýcovou, kterou utkání s kvalifikantkou Annikou Beckovou z Německa čeká až v úterý.

Nejvýše nasazenými hráčkami v Lucembursku jsou Italka Roberta Vinciová, čerstvá finalistka z Lince Julia Görgesová z Německa a Srbka Jelena Jankovičová. Soutěž oživí také Venus Williamsová, která se v prvním kole utká s patnáctiletou Belindou Benčičovou. Talentovanou Švýcarku čeká po dvou triumfech na turnajích ITF debut na okruhu WTA. 

Jankovičová si v v úvodním zápase zahraje s Číňankou Shuai Peng, s níž má aktivní bilanci 6-3, poslední tři zápasy ale vyhrála Číňanka. "Čeká mě velmi těžký zápas. V létě v Cincinnati jsem s ní prohrála 6-7 ve třetím setu poté, co jsem neproměnila několik mečbolů. Ale každý zápas je jiný a já se budu snažit hrát svou hru a pokusím se poučit ze svých chyb," řekla bývalá světová jednička Jankovičová. "Pro většinu z nás je to poslední turnaj roku, Letos jsem byla dvakrát ve finále, tak doufám, že tady bych mohla vyhrát," věří si.

- WTA INTERNATIONAL LUCEMBURK -
(Lucembursko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů)
pondělní výsledky (15. 10. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Hradecká (ČR) - Paszeková (7-Rak.) 6:3, 7:6 (10:8), Rybáriková (SR) - Suárezová (8-Šp.) 7:6 (7:2), 6:4, Niculescuová (Rum.) - Oprandiová (Švýc.) 7:6 (7:4), 6:1, Barthelová (9-Něm.) - Minellaová (Luc.) 7:5, 6:0.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

83
Přidat komentář
smazaný uživatel
aspoň že ta Kirilenková hraje jak má. Asi proto, že na ní byly vysoké kurzy přes 1,5 :D
Reagovat
smazaný uživatel
někdo se mě tu nedávno ptal, proč jsem turnaj v Moskvě označil za pochybný či pofidérní, nebo jak jsem to psal. Podle teletextu včera hraných 6 zápasů WTA, 5x vyhrála hráčka, která podle kurzů nebyla favoritkou. Takže asi tak nějak. Každý rok čekám, jestli se tam něco změní, ale ani letos to nevypadá na zlom. Teď jsem zvědavý, jak dopadnou ty čtyři hráčky, které měly v prvním kole volný los.
Reagovat
smazaný uživatel
Ptal jsem se tě já. Promiň, ale stále to nechápu, asi mám dlouhé vedení. Turnaj je pofiderní, protože zápasy nevyhrávají favoritky? To mi prostě nepřijde jako nějaký argument, abys mohl toto tvrdit.
Tak buď konkrétní, myslíš, že je špatný povrch, klima v hale, organizace turnaje apod.? Nebo myslíš, že hráčky chtějí prohrát, protože tam nechtějí hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se na Petrovou a co ta předváděla byla silná káva. Jednu chvíli měla stats na zachráněných BP 0/4. 3 brejky darovala dvojchybou.
Ve třetím setu jakobych viděl Petru. Pálila to z první, hlavně ať je konec fiftýnu.
Komentátor měl k jednomu míčku Halep dobrou hlášku "Čest i sláva, jestli to tak myslela".
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s korkem, fakt je to přinejmenším divné. Vem si jak dopadly Rusky - 0/3, všechny favoritky. Na Davyděnka mohl sázet jenom tenisově naivní člověk.
U zápasů neRusů bych to spíš ale připočetl únavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se jen ptal, v čem konkrétně pofiderní? Takže v tom, že Rusové, kteří jsou favority, schválně prohrávají? Mají účast jako povinnost, ale hrát tam vlastně nechtějí? To je možné.
Ale u ostatních bych to tak neviděl. Přijde mi blbost, někam se hrncat a hned zase balit.....
Reagovat
smazaný uživatel
A je mi divné, že by se tam Petrova chtěla honit přes tři hodiny a pak to prohrát. Jasně, že by bylo podezřelé prohrát třeba dvakrát 6:2, tak to natáhle, ale stejně.....
Zápas jsem ale neviděl, takže nemůžu soudit. Věřím ti, že to mohlo být podezřelé.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no. Ona Petrová už od konce 1. setu vypadala, že není úplně v pořádku. Jestli to jenom "zahrála", tak to zahrála hodně, hodně dobře. Takže tu bych zas tak nepodezíral.
Jenomže ten globální pohled ukazuje, že tam něco smrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je další dobrý test: Solovjeva(rus)-Svitolina(ukr). Bylo to 6:4, 4:0.
Jak to dopadne?
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem se divil, že by tam byla tři hodiny a chtěla prohrát....Ona měla taky problémy s nohou už v tom Tokiu, kde vyhrála, takže jí něco může trápit.
Já třeba vsadil proti Davyděnkovi i proti Pavljučenkové. Davyděnkovi se právě v tomhle ohledu nedá věřit a je schopný prohrát s kýmkoliv. Na něho nikdy nesázím. A Nasťa je schopná prohrát s kýmkoliv neúmyslně, navíc Jarka je kvalitní hráčka. Tiket mi zkazil zápas Petrové, tam jsem zapomněl na tu nohu.
Ale smrdět něco může, jen jsem se ptal, co konkrétně teda korek myslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady v tom zápase to zatím na zvrat nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to těžký s tou Petrovou. Zachráněné BP a DF se kloní spíš na stranu zmanipulovaného zápasu.
Konec 2. setu by tomu taky napovídal. Naďa odvrátila asi 5 SP. Ale při shodě většinou na druhý servis dávala returny do půlky sítě nebo jasně do autu za základní čarou. Ona ale ty returny hrála v celém zápase riskantně a často jí to vycházelo.
Na druhou stranu bylo vidět, že bojuje a je omezená tou nohou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Solovjeva vyhrála. Ke konci sice Svitolina kousala, ale brejky neudělal. Takže tady dobrý pro tenis, špatný pro mě :)
Reagovat
smazaný uživatel
v 10:34 jsi to zhruba trefil. Samozřejmě nemám žádné důkazy a nikdy mít nebudu, ale prostě v Moskvě rok co rok favoritky mizí z turnaje prakticky okamžitě. Loni třeba Vinci a nečekaně opět Naďa Petrova s Duševinou, Jankovič s Ivanovou, Radwaňska se Šafářovou atd. Nevím, proč tam ty hráčky jezdí, jestli je tam vysoké startovné nebo co. Ale prostě je to fakt. Samozřejmě se najde pár výjimek, ale od té doby, co snížili dotace ze zhruba 1,4 mega na 1 a pak ještě o trochu, je to ještě horší. Na turnaj úrovně premier je tam neuvěřitelně mnoho porážek favoritek.
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě těžký tohle odhadovat. Já zápas neviděl. Kdyby byla zdravá a hrála vyloženě jinak než jindy, bylo by to možné. Ale jestli na returnu riskovala po celý zápas, nemuselo jí to prostě v klíčových momentech vyjít - třeba nervy. Na podání někdy mívá docela dost DF, někdy druhé podání přeriskovává. A jestli pálila ve třetím setu z první, vypadalo by to spíš na to zranění a že už nemohla. A cíleně se tam honit takovou dobu se zraněnou nohou a vědět, že chci prohrát? Já ti fakt nevím....
Ony měly s Kirilenko vlastně problémy už ve čtyřhře, když hrály s Plíškovými, vyhrály až v STB o dva body. Což je na tak kvalitní deblistky divné.
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanskou bych zrovna nepodezíral z překvapivé porážky :)
Hrála s Šafářovou, které konec roku sedl. Další týden byl TM, na jiném povrchu než v Moskvě. Koncem roku měla Aga hodně zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a největší důvod. Kolik to má Aga s češkami? Tipuju 2:15 :)
S Luckou to tenkrát bylo 1:2, teď už 1:4
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, jak jsem psal, může to tak i být. Jen jsem chtěl vědět konkrétně. On taky ten termín těsně před TM není právě nejvhodnější. Min. rok jsem si právě u Agy říkal, že si po výhrách v Tokiu a Pekingu chce odpočinout před TM.
Reagovat
smazaný uživatel
já tenkrát měl na Andulu vsazeno. Po všech těch výhrách Agy v číně, slušném výsledku Šafářové o týden dříve v Linci a jejím protrápením se prvním kole přes nějakou kvalifikantku nebo co to bylo jsem si říkal - pozor, Moskva, rubni ho tam. Kurz byl nějak 3,5, aspoň bylo na pivo. A Lucka měla s Radwaňskou v té době určitě pozitivní bilanci, nevím kolik, ale měla. Třeba dneska bliká červený vykřičník nad zápasem Arvidsson-Bartoli i Kirilenko-Vesnina
Reagovat
smazaný uživatel
jj, jenomže kolik je takových jasných zápasů v takovém kurzu do roka :-/
Reagovat
smazaný uživatel
v Moskvě několik denně :D Arvidsson na pinnacle za 3,48
Reagovat
tommr
myslím si, že nějaký spekulace o podivným průběhu turnaje v Moskvě nejsou vůbec na místě. Ty překvapivý porážky favoritek jsou u žen spíš pravidlem než výjímkou skoro na všech turnajích. V Moskvě je jich možná o něco víc, ale to je dáno hlavně tím, že se blíží konec sezony a spousta hráček se potýká s únavou nebo zraněníma. Konkrétně Petrovová má potíže se zraněním už delší dobu a její prohra s vysoce nebezpečnou Halepovou není podle mě moc překvapivá ...
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle se mi "líbíš". Já takovéhle zápasy lovím. Jsem pyšný za každý takový skalp. A ty pak řekneš "to se dalo čekat".
Piš si třeba do Excelu tvoje tipy a uvidíš, jakou máš úspěšnost. Ono čekat se dá úplně cokoliv. Po zápase si vždycky zdůvodníš, proč to tak bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesvěčil's mě ;-) Zase je tam několik faktorů pro Arvidsson.
Reagovat
smazaný uživatel
a sakra :D
Reagovat
tommr
já jsem ale nikde nenapsal, že se to dalo čekat. Jen říkám, že prohra Petrovový nebyla nijak moc překvapivá nebo dokonce podezřelá, což je jak doufám uznáš velkej rozdíl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, dobře tady jsi to napsal jinak. Ale jak píšu zkus si zapisovat svoje tipy s kurzy. Pak zjistíš, co je a není překvapivé.
Třeba ty kolikrát píšeš o ostudě u Petřiny prohry a přitom právě u ní ty prohry moc překvapivé nejsou. Ale u jiných hráček to pro tebe je najednou ok.

to korek: samozřejmě, je to na moji zodpovědnost.
Reagovat
smazaný uživatel
tomu se říká "kvalitně omlátit o hlavu."
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím přesně, v jakém kontextu svůj příspěvek myslíš?
To ví jen ona, jestli chce bojovat o trůn nebo ne. Ale tento rok je to už stejně pasé, když vynechala Asii. Takže jí to asi příliš netankuje....
A příští rok se tam může klidně dostat zpátky, když jí to ještě půjde a bude bavit. Do Charlestonu obhajuje pouhých 650 bodů. Oproti tomu Viktorka 3720.
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně právě ne. Teď má na Viku ztrátu přes 3000 bodů a pokud jí TM daruje, bude ji dohánět jen těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se ale ve výpočtu spletl a ještě jsem zapomněl na Doha, kde obhajuje dalších 900 bodů. Takže až do Miami, kde obhajují shodně se Serenou 250 bodů, obhajuje Vika 4370 bodů.

Když budeme kalkulovat s tím, že Vika vyhraje celý TM bez ztráty utkání, navýší svůj náskok na 3790 bodů.

Slovo s klidem jsem samozřejmě nemyslel doslova, jako že to zvládne s prstem v nose. Vika by musela Sereně samozřejmě pomoci. Ale ta to bude mít začátkem příštího roku hodně těžké, asi jako Novak letos. A dá se předpokládat, že body ztratí. Navíc nejsou na okruhu jen ony dvě a mohou zasáhnout i další hráčky.

Takže se domnívám, že pokud bude Serena ve formě a motivovaná, může se na post jedničky příští rok vrátit. Ale já si osobně myslím, že jí už půjde především jenom o grandslamy. To, že jí asi o trůn tak nejde, ukázala teď na podzim. A jestli jí chce darovat TM? To nevím, ale je to její věc a rozhodnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Paní Barboru Záhlavovou Strýcovou fakt nakopat do rozkroku.
Reagovat
smazaný uživatel
zase tak ostrý bych nebyl ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám slov...na vaše výrazy,co jste to za člověka?Nejde to napsat jinak?
Reagovat
smazaný uživatel
On se korek uklidní. Navíc se jedná o Báru, která se tak sama častuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jde to napsat jinak. Kopnout do koulí :P Na původním vyjádření nebylo nic sprostého. A klidně by mohlo být, když se jedná o přisprostlou Barboru, na jejíž zápasy se v televizi nemohu dívat se zvukem, pokud jsou mé děti někde v doslechu.
Reagovat
Fandina
Jasně, že by bylo dobře kdyby Baruš vyhrála, ale ani kurzy ji nefavorizovaly, tak nevím proč se tak na ni zlobit, navíc nadávat jí, jestli se nepletu, tak ona nadává sobě ne druhým takže docela špatný příměr, dělat to samé co ona. Samozdřejmě už by bylo na čase, aby Bára přestala s tím nadáváním si. Jak je vidět, stejně jí to zápasy nevyhrává. Tak Baruš, nenadávej si a třeba se začni chválit a pujde to. Vždyť hraješ mockrát tak chytrý šikovný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapsala jsem,že jde o sprostý výraz.Jen si myslím,že je to hrubé vyjádření.O občasném projevu Barbory vím.Ale proč se tak vyjadřovat?Je dobrý důvod ten,že ona také?
Reagovat
smazaný uživatel
Korkovi asi vadil "vyhraný zápas" 5:3 ve druhém setu. Navíc Hájek těsně předtím vypadl ještě z výhernějšího stavu.
Reagovat
Fandina
Aha, Hájka jsem viděla TB, on hrál celkem dobře, až jsem se divila, ale přece jenom Falla byl ještě mnohem větší favorit než byl kurz proti Báře, takže nevím, proč taková zklamání, škoda Háječka to přiznávám, moc nechybělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Barborko totiž totálně zazdila vyhraný zápas, údajně vlastními chybami (ostatně jako vždy) se připravila o vedení 5:3 ve druhém setu a po tiebreaku s vývojem skóre 2:2 -> 2:7 třetí set opět zabalila. Hájek hrál po delší pauze způsobené dalším zraněním, prohrál zápas, kde byl pár míčků od výhry, ale hrál s hráčem, který byl výrazný favorit, na žebříčku ho najdeme více než 50 míst nad Hájkem, nedávno vyhrál nad Belluccim nebo Dolgopolovem. Barbora hrála s osmnáctiletou kvalifikantkou, 119.hráčkou světa, která na turnaji WTA nikdy nehrála druhé kolo, kterou by za stavu 7:5, 5:3 měl suše dorazit, minimálně na svém servisu, ne tam fláknout dvojchybu a další vybrané údery. Tímhle stylem Barbora po Austrálie pomaže někam ke 120. místu
Reagovat
smazaný uživatel
a ty kurzy na Barboru ještě včera byly přesně naopak, pak letěly opačným směrem, asi spousta lidí sázela na Anniku. Třeba jako tady na TP v tipech - tam mají kurz na mladou Němku ještě 2,1. Ale to vše jen díky Bářině hlavě...
Reagovat
smazaný uživatel
Hájku, Hájku...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, 4 neproměněné MP. Z toho na na svojem servízu.
Reagovat
smazaný uživatel
z toho 2 ..
Reagovat
smazaný uživatel
přitom body po další zdravotní pauze potřebuje jako prase drbání, jinak mu hrozí, že se v Austrálii nedostane přímo do hlavní soutěže, hrana první stovky se mu zase vzdaluje.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo měl silné nervy, já ne, ten mohl získat majlant. Páč tolik BP a nadějných stavů jsem naposled viděl ... Jó už si vzpomínám v Šanghaji ve finále :))
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem, někdo tu nedávno zmiňoval článek z ATP tour o nejlepších výsledcích v tiebreaku. Vedl Belgičan Darcis, který si včera ještě více polepšil, když vyhrál TB nad Gillesem Müllerem, i když pak utkání prohrál ve 3 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem koukl na twitter a má tam z desátého napsáno zase něco o otravě jídlem....
Aniž bych chtěl někoho nějak ovlivňovat, myslím si, že na TM nepojede, nebo jenom z povinnosti. Takže kdo si chce nějak před turnajem vsadit, neměl by asi váhat. Až se odhlásí, půjdou na ostatní hráčky kurzy dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
A na Petru už je 13.500, To už uzavírám. Ještě s tvojí informací to vypadá hodně zajímavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už jsem na Petru uzavřel, na Viktorku ještě ne. Jinak na ostatní hráčky jsem ještě nevsázel, tam si počkám na losování a opravdu si nemyslím, že by měla jiná velké šance. Stát se to může, ale nevěřím tomu.
Aga má problémy s Vikou, Petra i Máša by jí měly přehrát.
Kerber má problémy i s Agou. Vika si s ní také poradí.
Sara prostě i při nejlepší vůli nemá na to, aby silové, útočné hráčky přehrála.
Li Na má hru moc nahoru a dolů, v zápasech jí chybí konzistence a kupí většinou velké množství UE.
Sam (při neúčasti Sereny) je moc labilní, aby to celé uhrála, i když hru by na to měla.

Ale třeba se s tou Serenou pletu a přijede v plné parádě, sám tomu však nevěřím. Jak jsem ale psal, nerad bych někoho ovlivnil.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba by ani nemusela být hrůza mít Serenu ve skupině a hrát s ní hned první zápas.
Petra se sice musí taky dostat do tempa, ale Serena má už hodně dlouhou pauzu.
První zápas by Serena mohla prohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to by mohla prohrát a klidně i s Petrou. Má už dlouhou pauzu. Právě si říkám, že nebude chtít jet na TM a tam si uříznout ostudu nějakými debakly. Proto taky spekuluji, že to už po USO zabalila a nehodlá tam jet, když se vybodla na Peking. Koukal jsem i na její předchozí účasti a vždycky před TM absolvovala alespoň nějaký turnaj.
Přemýšlím, že bych na ní dal, že turnaj nevyhraje, ale je to na ní zaokrouhleno 1,7.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nebude Serena 1. zápas hrát s Errani, Agou, tak si ji "otestuju" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na ní se téměř vždy pozná už po prvním zápase, jak na tom je nebo jak to s turnajem myslí. Navíc na TM není žádný prostor na rozehrávání.
Reagovat
smazaný uživatel
No, trochu opravím svůj výrok. Jestli na Errani bude kurz 15 a vyšší, tak dám i na ni pár šušňů.
Reagovat
Bob
na errani? to ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč, ne? S Razzano na FO mi to třeba vyšlo. A jak píšu, leda při vysokém kurzu. To bych dal o to nižší sázku. Lepší než sázet "barák" na výhru Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsi dal na Razzano před a nebo až v průběhu zápasu?
Jinak to je jasný, proč to se Sarou při takovém kurzu nezkusit - stát se může všecko, ale když Serena pojede na TM, opravdu si nedovedu představit, že by s ní prohrála.........
Reagovat
smazaný uživatel
Dal jsem 0.1 jednotky před zápasem a tuším 0.1 jednotky po 2. setu. Už si to moc nepamatuju, ale tiebreak Serena vedla celkem jasně a najednou se Razzano zvedla. Ona ta Razzano myslím, že má celkem dobrou bilanci s top hráčkami.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už si ani moc nepamatuju kurzy. Jen si živě pamatuju, jak se Serena v tom už skoro vyhraném TB nepochopitelně složila....a pak si pamatuju ten snad dvacetiminutovej poslední gam.
Ani nevím, jakou má Razzano bilanci s dobrými hráčkami.
Reagovat
smazaný uživatel
Se podívej na a uvidíš to množství zelené barvy.

http://matchstat.com/index.php?ControllerName=Player&Id_Player=-353&Name_Player=Virginie+Razzano&YearBeg=2003&WeekBeg=32&YearEnd=2012&WeekEnd=53&SurfaceFlt=1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6&Rank_EventFlt=0%2C1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6&SHOW=+SHOW+
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, máš pravdu. Jsou tam některé dost solidní skalpy....
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka zní: chce se Serena vrátit na post světové jedničky?
Reagovat
dadaft
nehraje Eurosport jenom mně?
Reagovat
tommr
mě to taky zamrzlo - všechny ostatní kanály mi přitom fungujou ...
Reagovat
dadaft
někdo bude mít po premiích na hodně dlouhou dobu.
Reagovat
dadaft
hm, tak dneska to kluci a holky extrémně nezvládají...
Reagovat
tommr
jj už mě s tím začínají štvát - musel jsem si kvůli nim resetovat STB a kdyby si sem nenapsal, že ti to taky nejede, tak už jsem volal do servisu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Caroline neměla v plánu Moskvu a nakonec se tam přihlásila. Zdá se, že honí body, to desáté místo by ještě nemuselo být nereálné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, původně to neměla v plánu, ale už to nějakou dobu vím, že tam bude hrát. Možná je to tak, jak říkáš, anebo se chce prostě rozehrát před Sofií. :)

Před Sofií a se Sofií... :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/258078231209590785
Reagovat
dadaft
jj, obsazení nebylo špatné, ale její přítomnost ať si kdo chce co chce říká turnaj pozvedá. takové finále Stosurová - Wozniacká by se mi líbilo. ))
Reagovat
tommr
to by ale musela Caro v Moskvě získat titul - což není vzhledem k absenci prvních 8 hráček zase tak nereálný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, není to nereálné. Navíc ona jede ještě do Sofie a Marion už jen jako náhradnice na TM. A v Sofii bude podle mě také kandidátka na titul. Ale tam nevím, o kolik se hraje bodů, nechce se mi to teď hledat. Nevíš, jak je to tam s body?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, určitě to turnaj pozvedá. Mně by se tebou zmiňované finále taky líbilo. Ale osobně by se mi ještě více líbilo Sam vs Marion, bylo by to takové repete finále loňské Ósaky. Hlavně aby tam byla ta Sam, i když by mohla. Ve své půli má hráčky, které by měla porazit. Akorát ve třetím kole bych byl rozpolcený, to by mohla narazit na Lucku Š.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem si to našel.

Vítězka: 375 bodů
Finalistka: 255 bodů
3. místo: 180 bodů
4. místo: 165 bodů
1. kolo: 75 bodů
Reagovat
tommr
v Sofii si Caro žádný body nenahraje - spíš by tam mohla něco ztratit. Vítězka tam bere 375 bodů což je téměř přesně tolik co Caro ztratí neúčastí na TM (370 bodů) ... :)
Reagovat
dadaft
lehká cesta Caroline nečeká. už Ula bude slušný testík. ))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, že odepíše 370 bodů, ale Marion odepíše 230 bodů. Já už se těď řídím jenom podle race, kde není započítán loňský TM a tam Caro ztrácí na Marion 400 bodů.
Takže Sofií Caro nahradí TM a může si tam připsat 375 bodů.
Marion si TM odepíše a přibude jí 17. turnaj (120 bodů), takže přijde o 110 bodů. Takže si myslím, že má Caro dost dobré šance a i proto se sem přihlásila.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, včera jsem koukal chvíli na její zápas s Fran a zdála se mi v dobré kondici...
Reagovat
tommr
při absenci top-hráček Caro šanci určitě má, ale bude muset nejspíš vyhrát jak Moskvu tak Sofii. V Moskvě se přitom rýsuje přímej soboj o desátý místo v semifinále mezi ní a Marion ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to tak, bylo by dobré, aby se tam obě dostaly. Byl by to i vzhledem k tomuto faktu zajímavý duel.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre se na hru Lucky diva, ale je to kasinotenis. Chtelo by to zlepsit pohyb aby si byla schopna verit i na delsi vymeny.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist