Ivanovičová a Djokovič zahájili Hopman Cup výhrou

2. 1. 2011, 14:34
Aktuality 2
Srbské duo Ana Ivanovičová a Novak Djokovič vstoupilo do Hopmanova poháru výhrou nad Kazachstánem. Vítězství si favorizované duo zajistilo již ve dvouhrách, v nichž porazili Švedovovou a Golubjova.
Novak Djokovič

Ana Ivanovičová zahájila úvodní souboj proti Jaroslavě Švedovové lépe, trápila se však na servisu a byla ráda za vyhraný tie-break. Další průběh utkání už ale ovládla a vyhrála 7-6 6-1.

"V první setu jsem měla problém si udržet podání. Jsem ráda, že jsem pak zvládla tie-break, který byl klíčový. Zvládnutá úvodní sada mi do dalšího průběhu zápasu pomohla," komentovala Ivanovičová. "V druhém setu jsem hrála agresivně, ale v prvním jsem hrála příliš krátké míčky.

Bod do skupiny A pro favorizovaný tandem potvrdil Novak Djokovič. I třetí hráč světa se ale s Andrejem Golubjovem trápil a první set dokonce prohrál. Senzaci ovšem nepřipustil, v dalších dvou sadách soupeři povolil jen čtyři hry a rozhodl o očekávaném vítězství Srbů. To podrtrhli i v závěrečné čtyřhře.

"Jsem tu zatím jen dva dny, a to je málo na to, abych si dokázal zvyknout na místní podmínky. V prvním setu jsem hrál moc pasivně a špatně jsem podával. Udělal jsem několik dvojchyb. Ale pak už jsem našel svůj rytmus a jsem rád, že se mi zápas povedlo otočit," uvedl Djokovič. 

V pondělí začnou boje ve skupině B. Británie s Andym Murraym hraje proti Itálii, Francie vyzve tým USA.

- HOPMAN CUP (Perth - Austrálie, tv. povrch, 1.000.000 australských dolarů) -
nedělní výsledky (02. 01. 2011)

Skupina A:
Srbsko - Kazachstán 3-0
Ivanovičová - Švedovová 7-6 6-1
Djokovič - Golubjov 4-6 6-3 6-1
Djokovič/Ivanovičová - Golubjov/Švedovová 7-6(2) 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Let´s go, Srbija!!!
Reagovat
a.magerova
No tak jsem koukla na fotku na jeho ofi stránce, a už má ten vlasový porost "jakžtakž" :-)) bo holá hlava to není nic pro mne!!!
No a Jankovi Tipsarevičovi to poroste do původní délky teda mnohem mnohem dýl :-((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist