Ivanovičová pomáhá UNICEF, prodej triček můžete ovlivnit i vy!

23. 3. 2009, 14:40
Aktuality 3
Srbská tenistka Ana Ivanovičová se vydala na dobročinnou dráhu. Ve spolupráci s firmou Adidas připravuje vlastní kolekci triček a výtěžek z jejich prodeje půjde na konto dětského fondu UNICEF. Vzhled oblečení můžete svým hlasováním ovlivnit i vy a zapojit se tak do slosování o trika podepsaná vítězkou French Open.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová

Hospodářská a finanční krize dopadá i na děti v nejchudších zemích. Mezi známé osobnosti, které se snaží pomoci dětskému fondu UNICEF, patří už nějaký ten měsíc také srbská tenistka Ana Ivanovičová. Aktuálně sedmá hráčka světa na jaře vydá ve spolupráci s firmou Adidas vlastní kolekci triček. Výtěžek z prodeje půjde na konto UNICEF.

Co je UNICEF:
Dětský fond Organizace spojených národů (anglicky United Nations Children’s Fund) je částí Organizace spojených národů. Je to největší světová organizace, která se celosvětově zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje. Byl vytvořen 11. prosince 1946.

Do roku 1953 se nazýval Mezinárodní dětský fond neodkladné pomoci. Z anglického originálu tohoto názvu United Nations International Children’s Emergency Fund vznikla zkratka UNICEF, která se používá dodnes.

Navrženy byly celkem tři typy triček - dámské, dívčí a univerzální - v pěti designových provedeních. Do výroby půjdou pouze dva styly od každého typu a které, o tom rozhodnou svým hlasováním fanoušci a čtenáři na webu www.anastyle.com.

Na speciálním webu vytvořeném pro tento účel je možné hlasovat, které styly se líbí nejvíce. Nejoblíbenější pak firma Adidas dá do výroby a v květnu půjdou trička do prodeje. Každý, kdo s výběrem na anastyle.com pomůže a zadá své iniciály, bude zařazen do slosování o pět triček s podpisem vítězky French Open. Hlasovat můžete do 5. dubna.

Zájemci o trička limitované edice budou mít možnost nakoupit přímo na portálu www.anaivanovic.com.

Jednadvacetiletá Srbka se zaměřuje také na kampaň "Škola bez násilí".

Reklamní spot "Škola bez násilí":

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Anička:)
Reagovat
smazaný uživatel
v adrese webu došlo k překlepu; "anastyle.com" vs. "anastale.com"
Reagovat
Administrator
Děkujeme za upozornění.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist