Ivanovičová se rozešla s trenérem

1. 11. 2010, 18:16
Aktuality 1
Nedávno si sice po dvou letech konečně připsala další titul na okruhu WTA, krátce nato se ale bývalá světová jednička Ana Ivanovičová rozhodla ukončit spolupráci s trenérem Heinzem Günthardtem. Důvodem rozchodu je fakt, že Švýcar nechce kvůli rodině a komentování v televizi jezdit se srbskou hráčkou na všechny turnaje.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová

"Jsem Heinzovi moc vděčná za všechnu jeho práci. ... Bylo to úspěšné a určitě jsme zlepšili moji hru," uvedla třiadvacetiletá Ivanovičová v prohlášení. "Potřebuji ale kouče na plný úvazek, který se mnou bude na všech turnajích i v tréninkových obdobích. Heinz má rodinu a další závazky, což plně respektuji, takže mi nemůže věnovat tolik času, kolik potřebuji."

Bývalá světová jednička se s někdejším koučem Němky Steffi Grafové Günthardtem dala dohromady letos v únoru po Australian Open. Pod jeho vedením se Ivanovičová v půlce října radovala z titulu v Linci, svého prvního po dvou letech. Aktuálně je rodačka z Bělehradu 24. v žebříčku WTA.

"Spolupracovat s Anou mi bylo opravdovým potěšením," okomentoval rozchod se svou svěřenkyní Günthardt. "Je hodně talentovaná a mám pocit, že v posledních měsících se naše tvrdá práce začala vyplácet. Jestli má Ana pocit, že potřebuje trenéra na plný úvazek, aby se mohla dál zlepšovat, já to být nemohu. Přeju jí všechno nejlepší," dodal Švýcar.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
je to vcelku logický důvod a pochopitelný krok od Any....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist