Ivanovičová věnovala výhru zesnulému dědovi

31. 8. 2011, 13:43
Aktuality 0
Nejen se soupeřkou, ale i s vlastními emocemi bojovala v prvním kole US Open Ana Ivanovičová. V sobotu bývalé světové jedničce zemřel děda, přesto zdolala Rusku Xenii Pěrvakovou a výhru zesnulému Milovanu Ivanovičovi věnovala. Nyní šestnáctou nasazenou vyzve česká hráčka Petra Cetkovská.
Ana Ivanovičová (© usopen.org)

"Mám za sebou těžký víkend, ale nevadilo mi, že jsem hrála tak brzy po jeho smrti. Myslím, že by si přál, abych bojovala," řekla Ivanovičová po utkání. Zápas vítězka Roland Garros z roku 2008 zvládla relativně hladce. "Když jsem podávala na vítězství, tak jsem si říkala, že to je pro něj," uvedla třiadvacetiletá Ivanovičová.

Po utkání věnování vyřkla nahlas při rozhovoru na dvorci a zadržovala slzy. "V rodině k sobě máme hodně blízko a skoro každý víkend jsem vyrůstala u dědy. Je to těžké. Bolí to, ale už jsem pár složitých situací v životě zažila," řekla Ivanovičová.

Radost může mít z pravděpodobně obnoveného vztahu s australským golfistou Adamem Scottem, který přihlížel její výhře nad Pěrvakovou v hledišti. "Bylo příjemné ho tam vidět, a to je vše," řekla jen tenistka.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist