Jamie Murray a další v žertu vychvalují Lendlův vliv

6. 7. 2016, 13:32
Aktuality 8
Angažování Ivana Lendla nemá zřejmě pozitivní vliv jen na hru Andyho Murrayho, který po obnovení spolupráce dosud vyhrál devět zápasů v řadě. Bratr britské tenisové hvězdy Jamie si v žertu na sociálních sítích pod hashtagem #thelendleffect pochvaloval, že osobnost českého trenéra magicky ovlivňuje i jeho život. A postupně se přidávají další.
Profily hráčů
Andy Murray a Ivan Lendl

Andy Murray pod Lendlovým vedením získal v roce 2012 olympijské zlato a premiérový grandslamový titul na US Open, o rok později triumfoval i ve Wimbledonu. Po červnovém návratu české legendy do svého trenérského týmu zahájil vítěznou sérii, která ho nyní dovedla do čtvrtfinále v All England Clubu, a Lendlova okamžitého uklidňujícího vlivu si začali všímat komentátoři.

"Právě jsem si rozhodně a s minimem zmatků objednal thajské jídlo. #thelendleffect," zažertoval první muž světového žebříčku ve čtyřhře Jamie Murray na twitteru.

Tématu se okamžitě chytil i Jamieho deblový partner Bruno Soares. "Už teď cítím, že hraju líp, protože Lendl je zpátky u Andyho, což je bratr Jamieho, který je můj partner. #thelendleffect," tweetoval po vybojovaném postupu do wimbledonského čtvrtfinále.

Stranou nezůstala ani Ruska Jelena Vesninová, která se Soaresem hraje na trávě v Londýně smíšenou čtyřhru. "Bruno, takže logicky bych měla být já další na řadě, kdo bude pod vlivem #thelendleffect," napsala. A kouzlo zaúčinkovalo. Padesátá hráčka světového žebříčku senzačně postoupila do semifinále dvouhry přes Slovenku Dominiku Cibulkovou.

"Vidíte, už je to tady. Musím si o tom s Brunem promluvit. Určitě to bude Lendlův efekt. Jsem v semifinále Wimbledonu. Rozhodně na tom něco bude," pochvalovala si po čtvrtfinálovém duelu Ruska, která dosud sbírala úspěchy spíše ve čtyřhře.

Komentáře

8
Přidat komentář
horska.kraslice
Jamie se Soaresem vypadli a Soares s Vesninou vzdali bez boje. Tak nevím, kde bylo to Ivanovo fluidum. Jedině že by si ho Vesnina šetřila do singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
no Ivan je totiž na centru. Bohužel :D
Reagovat
FulnekUltras
Že hroznýš jelenovi možná chvilku pomohl, je sice hezké, ale zítřejší krajta tmavá bude už úplně o něčem jiném... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=kmeN5db8B5M
Reagovat
horska.kraslice
Dnes to Jamiemu zatím moc nefunguje :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No, další maraton Jamieho, snad to dají do 5. setu.
Reagovat
Jabadu
U Andyho to vidím jednoznačně. Nechce se mu před Lendlovýma očima prohrát, když už je tak drahej!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdo byl ještě nedávno na schůzce s Lendlem? :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
je jasná a prokázaná věc. To je prostě Ivan a jeho magický pohled...

Měl by si Roger s Andym alespoň zatrénovat, aby bylo případné finále alespoň trochu na férovku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist