Kokkinakis musí s ramenem na operaci, Australian Open nestihne

29. 12. 2015, 10:49
Aktuality 11
Thanasi Kokkinakis si pár týdnů nezahraje. Devatenáctiletý Australan nedokázal během pauzy vyřešit bolesti ramena a místo finálních příprav na novou sezonu musí na operaci. Přijde tak o všechny domácí turnaje včetně Australian Open.
Profily hráčů
Thanasi Kokkinakis

"S týmem jsme doufali, že mi odpočinek na konci sezony pomůže dát rameno do pořádku, ale teď se ukázalo, že budu muset na menší chirurgický zákrok, takže budu bohužel na nějakou dobu mimo hru," oznámil Kokkinakis na sociálních sítích. 

"Je mi to líto, protože jsem se opravdu moc těšil na australské léto a na turnaje v Adelaide, Brisbane a hlavně na Australian Open. Ale teď se musím soustředit na to, abych byl co nejdříve zdravý a mohl se co nejrychleji vrátit na kurty," dodal talentovaný Australan.

Kokkinakis má za sebou průlomovou sezonu, kterou zakončil na 80. místě světového žebříčku. Na Australian Open vyhrál pětisetovou bitvu s Lotyšem Ernestsem Gulbisem, na Masters 1000 v Indian Wells si zahrál osmifinále a na antuce zaznamenal sérii devíti výher, když vyhrál challenger v Bordeaux a dva týdny na to postoupil do 3. kola Roland Garros. V březnu výhrou nad Lukášem Rosolem pomohl také australskému daviscupovému týmu, který se dostal nakonec až do semifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Chudak :(
Reagovat
Nola
chudak je ten co nemoze :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem to jinak:D
Reagovat
George_Renel
Musí holt s těmi objetími na holky jemněji. ;-)
Reagovat
letityfanousek
je na holky?
Reagovat
EllNino
to nikdo neví :D
Reagovat
EllNino
Sorry to report that Richard Gasquet has withdrawn from the Australian Open with a back injury. We wish him a speedy recovery.
Reagovat
VlS
No, hlavně že se zas nelíbal v baru s nějakou holkou
Reagovat
EllNino
no kdyby holkou :D
Reagovat
VlS
No, tak když mu našli antidopíci koks, tak tvrdil, že se líbal v baru s holkou, co si šňupla :-)
Reagovat
EllNino
jít na operaci s ramenem v tak mladým věku ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist