Kolaps Azarenkové zavinil pád při rozcvičení

2. 9. 2010, 10:55
Aktuality 1
Příčinou zhroucení běloruské tenistky během včerejšího utkání 2. kola US Open byl pád při rozcvičení v tělocvičně, při kterém se běloruská hráčka udeřila do hlavy. Azarenková to uvedla v prohlášení.
Profily hráčů
Victoria Azarenková

"Při rozcvičování na utkání jsem v tělocvičně při sprintu spadla. Narazila jsem si ruku a hlavu," uvedla desátá nasazená tenistka. "Nechala jsem se prohlédnout a chtěla zápas co nejlépe odehrát a dokončit, ale cítila jsem se hůř a hůř. Bolela mě hlava a měla jsem závrať. Začal se mi rozostřovat zrak a před omdlením jsem byla slabá," popsala své obtíže.

Azarenková zkolabovala za stavu 1:5 v utkání 2. kola proti Gisele Dulkové z Argentiny. Už po třetí hře si zavolala fyzioterapeuta a po půlhodině hry se zhroutila za základní čárou a zůstala ležet na zemi. Po rychlé akci zdravotníků opustila kurt na kolečkovém křesle.

Po vyšetření v nemocnici odpočívala na hotelu. "Už se cítím mnohem lépe," vzkázala fanouškům na svém webu. "Děkuji všem na US Open, kteří se o mě starali. Odvedli skvělou práci. Já jsem zklamaná, ale děkuji za podporu a těším se na návrat na kurty," doplnila.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
tak je to jasný, otřes mozku... se divím, že jí hned nevzali na pořádný vyšetření, asi nebyl čas...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist