Konzervativní léčba nepomohla, bez bolesti už ani nechodila. Martincová je po operaci kolena

20. 8., 12:18
Aktuality 4
Tereza Martincová (29) poprvé od roku 2016 neodletí do New Yorku a bude chybět na US Open, po němž loni tři měsíce nehrála vinou problémů s pravým zápěstím. Letos přijde minimálně o velkou část závěru sezony včetně posledního grandslamu roku kvůli operaci pravého kolena, s nímž dlouhodobě marně laborovala.
Profily hráčů
Tereza Martincová (© Profimedia)

"Vyzkoušela jsem všechny možné formy konzervativní léčby. Poslední kapkou bylo, když mi ani prášky nezabíraly a já nemohla bez bolesti ani chodit. Proto jsem se rozhodla pro artroskopickou operaci. Nevím, kdy přesně se vrátím, ale lepší dny se blíží," napsala Martincová na Facebook.

Devatědvacetiletá Češka letos navzdory bolestem kolena startovala již na 22 turnajích. Výhry se ale dočkala jen pěti turnajích ITF, přičemž najdál došla do semifinále v únoru v hale ve francouzském Andrezieux-Boutheonu a v červenci na hardu v portugalském Corroios-Seixal. Na okruhu WTA se představila devětkrát - sedmkrát vypadla v kvalifikaci a dvakrát v úvodu hlavní soutěže.

Devětadvacetiletá Češka už byla 40. tenistkou světa, aktuálně ale figuruje až 330. místě žebříčku WTA. Do konce sezony už žádné body neobhajuje, neboť loni po nezdaru v úvodu kvalifikace US Open tři měsíce kvůli zranění pravého zápěstí nehrála a v závěru roku všechny utkání po  návratu prohrála.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
turista
Někdy to nejde jinak než operační léčbou.
Reagovat
PTP
To má z toho tetování zničený akupunkturní body a rozesraný celý tělo, Vondroušová to samý
Reagovat
Kandinsky1
Koukám, že zakonzervativní léčba je u našich tenistek velmi populární
Reagovat
diskuse
I u Noleho, viz jeho loket a o dva roky pozdní operace (2016-2018) ... Díky tomu Roger s "Neo backhandem" udělal o tři GS víc... :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist