Krejčíková bez šance. Sabalenková vyhrála i osmé grandslamové čtvrtfinále ve dvou setech

23. 1., 06:52
Aktuality 166
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková (28) na Australian Open své druhé grandslamové semifinále nevybojovala. Vítězka French Open 2021 v melbournské Rod Laver Areně nenašla zbraň na obhájkyni titulu Arynu Sabalenkovou (25), které podlehla hladce 2:6, 3:6 a prohrála šestý ze sedmi vzájemných duelů. Běloruska vyhrála i své osmé čtvrtfinále na majorech 2:0 na sety a může se chystat na odvetu za porážku v loňském finále US Open proti Coco Gauffové (19). Americká teenagerka zdolala po tříhodinovém boji Ukrajinku Martu Kosťukovou (21), svou neporazitelnost protáhla na 10 utkání a podruhé si vylepšila melbournské maximum.
Barbora Krejčíková prohrála s Arynou Sabalenkovou šestý ze sedmi vzájemných duelů (© Profimedia)

Krejčíková – Sabalenková 2:6, 3:6

Barbora Krejčíková v Melbourne i díky příznivému losu porazila tři ze čtyř soupeřek po obratu z 0:1 na sety a postupem do čtvrtého grandslamového čtvrtfinále vyrovnala své maximum na Australian Open.

Počtvrté už však nepříznivý vývoj neotočila. Světové dvojce Aryně Sabalenkové podlehla po 61 minutách hry 2:6, 3:6 a prohrála šestý ze sedmi vzájemných duelů.

Statistika zápasu Barbora Krejčíková – Aryna SabalenkováStatistika zápasu Barbora Krejčíková – Aryna Sabalenková (@ Livesport)

Souboj o semifinále měl začít v Rod Laver Areně v 9:00 SEČ (19:00 melbournského), předchozí program se ale výrazně protáhl a tenistky se na kurt dostaly až s dvouhodinovým zpožděním. Nastoupit mohly podle plánu v Margaret Court Areně, ale nabídku pořadatelů odmítly a raději si počkaly na zaplněný centrální kurt.

A Sabalenková na něm od úvodních výměn zasypávala nejstarší z osmičky čtvrtfinalistek Krejčíkovou tvrdými údery a snažila se výměny rychle zakončovat.. V obou setech si rychle vypracovala vedení 4:1 s dvěma brejky v zádech a ani následné ztráty servisu ji tak příliš mrzet nemusely.

"Když proti Aryně, která je druhá na světě a má strašně dobré výsledky, neukážu to nejlepší, co umím, tak šance nebudu dostávat jak na běžícím páse. Tím, že jsem nepředvedla svůj úplně top výkon, tak je výsledek takovýhle," citoval Krejčíkovou web iDNES.cz. "Snažila jsem se servírovat dál od ní, ale zbytečně jsem chybovala a šla hodně přes druhý servis, po kterém jsem byla pod tlakem," doplnila.

Krejčíková v zápase trefila pouze šest vítězných úderů a dopustila se 24 nevynucených chyb. Ani trochu se nepřiblížila svému druhému grandslamovému semifinále, které si zahrála jen na Roland Garros 2021. Tehdy to na pařížské antuce dotáhla až k triumfu a navíc přidala i deblovou trofej po boku Kateřiny Siniakové.

Osmadvacetiletá rodačka z Ivančic si kufry v Melbourne balit ještě nemusí. Ve středu ji s Němkou Laurou Siegemundovou čeká také čtvrtfinále ve čtyřhře žen proti domácí nejlepší deblistce světa Storm Hunterové a dlouholeté parťačce Siniakové, která po loňské sezoně iniciovala nečekané přerušení úspěšné spolupráce.

Sabalenková hrála čtvrtfinále na šestém grandslamu po sobě a celkově poosmé v kariéře. V této fázi majorů má nyní fantastickou bilanci 8:0 na zápasy a 16:0 na sety, v nichž musela jen jednou do tie-breaku.

"Hrála jsem skvělý tenis a doufám, že v tom budu pokračovat dál. Děkuju všem za úžasnou atmosféru, kterou jste tady znovu vytvořili. Hraju tady moc ráda, ze všech grandslamů tady mám asi největší podporu." pochvalovala si v pozápasovém rozhovoru na kurtu dobře naladěná Sabalenková, jež v Melbourne neprohrála již 12 zápasů v řadě. Letos v pěti duelech ztratila dohromady jen 16 gamů.

Semifinále si Sabalenková zahraje na šestém majoru po sobě a bude usilovat o celkově třetí finále. To první před rokem na Australian Open přetavila ve svůj nejcennější triumf, druhé na loňském US Open prohrála s Coco Gauffovou. A právě s americkou teenegerkou, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 2:4, se v Austrálii dočká po pěti měsících odvety.

Kosťuková – Gauffová 6:7, 7:6, 2:6

Světová čtyřka Gauffová, jež má v posledních měsících parádní formu. Ještě na začátku loňského srpna vlastnila jen trofeje z podniků WTA 250, ovšem poté slavila první triumf na podniku WTA 500 (Washington), WTA 1000 (Cincinnati) i na grandslamu (US Open).

Formu v pauze mezi sezonami evidentně neztratila a v roce 2024 ještě neprohrála. V Aucklandu úspěšně zvládla premiérovou roli obhájkyně titulu, skvělou finálovou bilanci vylepšila na 7:1 a nyní prožívá své nejpovedenější Australian Open.

Statistiky zápasu Marta Kosťuková – Coco GauffováStatistiky zápasu Marta Kosťuková – Coco Gauffová (@ Livesport)

Po čtyřech hladkých dvousetových výhrách řešila první komplikace až ve svém prvním melbournském čtvrtfinále. Martě Kosťukové hrající první čtvrtfinále na grandslamu utekla v první sadě ze stavu 1:5 i dvou setbolů a následně neudržela vedení 7:6 a 5:3 a poprvé ztratila set.

Devatenáctiletá Američanka ale nakonec o dva roky starší Ukrajinku zdolala. Po více než třech hodinách boje zvítězila 7:6, 6:7, 6:2 a vyhrála i 10. letošní zápas. A to přesto, že během utkání zaznamenala pouze 17 vítězných úderů a spáchala 51 nevynucených chyb.

Coco Gauffová je potřetí v semifinále grandslamuCoco Gauffová je potřetí v semifinále grandslamu (@ Profimedia)

"Jsem šťastná a pyšná, jak jsem dnes bojovala a nechala na kurtu všechno. Nehrála jsem dobře, něco tomu chybělo a nešel mi ani servis. Prostě jsem se jen snažila vyhrát další game. S Martou to jsou vždycky těžké zápasy" hodnotila v pozápasovém rozhovoru na kurtu Gauffová.

"V prvním setu jsem chvíli hledala svou hru. Ve druhém jsem měla šanci zápas ukončit, ale začala jsem hrát příliš opatrně," komentovala komplikované momenty duelu Američanka, jež od loňského srpna vyhrála 34 z 38 zápasů. Prohrála pouze s Igou Šwiatekovou (dvakrát) a Jessicou Pegulaovou (dvakrát).

Finalistka Roland Garros 2022 a vítězka US Open 2023 Gauffová postoupila do semifinále grandslamu potřetí v kariéře. V Paříži i New Yorku to pak dotáhla do finále, v němž napodruhé slavila. triumf.

Kosťuková: Lidé nesmí zapomenout

Jednadvacetiletá Kosťuková po vyřazení věří, že do semifinále úvodního grandslamu sezony projde alespoň její krajanka Dajana Jastremská, kterou ve čtvrtfinále čeká Linda Nosková. Jejich zápas je v Melbourne na programu ve středu od 2:00 SEČ. Poslední semifinalistkou se stane vítězka duelu mezi Qinwen Zheng a Annou Kalinskou.

"Doufám, že se nám bude dařit především na velkých turnajích, které jsou mediálně sledované," prohlásila Kosťuková. "Lidé nesmí zapomenout," nepřímo poukázala na stále trvající ruskou invazi na Ukrajinu.

Válka se mladé tenistce připomenula i těsně před zápasem s Gauffovou, když se dozvěděla o dalším raketovém útoku na Kyjev. Napsala proto známým, jak jsou na tom. "Odepsali, že chvíli sledují skóre mého zápasu a chvíli rakety," řekla Kosťuková.

Výsledky Australian Open ve dvouhře žen


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

166
Přidat komentář
Sinuhet1
rozhovor s maminkou o LInde Noskove
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-tenis-maminka-tenistky-noskove-jestli-mam-radost-je-to-spis-sok-244292
Reagovat
Drzymalski
Krejčíková vytěžila maximum z luxusního losu, který někdy může na GS takhle pomoci. WC Japonečka (120.), slabá Korpač (80.), deblistka Hunter (180.), zázračná leč naivní teenagerka Mirra (47.), proti které Bára předvedla výborný výkon. Špil s Arynou byl vyrovnanější než ukazuje skóre. Ta je ale o třídu nad ostatními. Bára Šulič může být s AO 24 spokojená. Loni OF letos ČF. Desítka drží.
Reagovat
Mantra
Reagovat
miros
Báro slušná exhibice z tvojí strany opravdu, to máš být top hráčka jo to si snad děláš srandu ne ?. Lítalas tam jak hadr na koštěti hrůza fakt trapný. Radši hraj tu ušmudlanou čtyři v té jsi dobrá.
Reagovat
farr
Nahodou Bára se nemá za co stydět, zkusila udělat maximum, ale holt to tam nebylo a nešlo jí to. Já bych to vzal z druhé strany dělí s s pár děvčaty o druhé místo v počtu uhraných gemů proti Aryně v letošním roce 5 ještě na AO uhrála Anisimova a Brenda. Zbylé 2 uhrály dohromady jeden gem. Třeba taková slavná Rybina dostala ve finále menšího turnaje kanára a uhrála jen 3 gemy... Jako já nevim... vidím to jen já nebo mě přijde, že v tý formě a s tou silou co teď má, tak když si to sama nepohnojí, nikdo na ni momentálně v Austrálii nemá?
Reagovat
farr
Edit: Blbě vidím to finále bylo obráceně , OK tak omluva Rybakině, ale ta hrála na AO tak hrozně, že měla prohrát už s Plechárnou a nepřišlo mě divný, že sem si myslel, že tam ve Finále schytala kanára.
Reagovat
vavrinec
Jannik !!!!!
Reagovat
Salamander134-
Na Rubleva se kouknu párkrát do roku, vždycky ztratí jasný vedení v tiebreaku. No labil je mi ho líto. Hru má lepší než aby se vždy doplacal jen do čtvrtfinále, ale hlava je průser. Špatný nastavení.
Reagovat
Krisboy
Jj, věčný čtvrtfinalista.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pořadatelé: Báro, potřebujeme nějak uspořádat ten night programme, jak to vidíte? V pohodě, dám to ve dvou ...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Pergolek
AO se blíží ke konci. Takže zkusme tipovat vítěze.

Sabalenka
Sinner

Mé tipy.
Reagovat
tommr
Nosková
Djokovic
Reagovat
Ondra979
zeny: Sabalenka
muzi: asi Djoko, ale rad se spletu
Reagovat
Liverpool22
Nosková
Djokovič
Reagovat
Otmar
Nikde v tipech nepadlo jméno Yastremská. Je nasraná po stopce a chce dokázat, že jí bylo ublíženo (silný motiv), je rozjetá dobře a těch pár gamů, co jsem viděl , tak jí to lítalo dobře. Budu se těšit, když s ní Linda vyběhne, ale....??? U chlapů nevím, tam snad může skoro každý, takž nejradši namátkou...Novak?
Reagovat
winsett8
Sabalenka

Před turnajem jsem viděl nějaká videa, kdy odlétala pozitivně naladěna do Austrálie, což potvrzuje svými výsledky. V SF s Gauff tipuji, že se již nenechá zaskočit, tak jako na US open, kdy byla polovinu zápasu dominatní. Navíc Gauff bude nastupovat po těžké bitvě. Z druhé poloviny postoupí hráčka, pro kterou to bude kariérní maximum, což může být výhoda, i nevýhoda. Osobně si myslím, že brzké vypadnutí konkurentek Sabalenky v žebříčku lecos naznačuje, hraje zde v životní formě a turnaj vyhraje bez ztráty setu.

U mužů je to daleko otevřenější, rozhodně každý SF má určitou šanci. Sinnera teď budou čekat 2 těžké zápasy, a pokud by dokázal Novaka nějak přetlačit ve finále bude zřejmě Alcaraz, který je v této fázi již o něco ostřílenější. Medveděv je pro mě trochu velká neznámá s ohledem na výsledky. Ale finále Sinner-Alcaraz by uvítal.
Reagovat
vavrinec
Jannik - doufám, fandím
Aryna - se obávám ...
Reagovat
Blondie
Cori, Novak.
Reagovat
Krisboy
Tipy: Lukašenka, Djokovič
Přání: Nosková, Sinner
Reagovat
jih
Mám to úplně stejně.
Reagovat
Drzymalski
Tipy: Dajána Bandera, Janík Mrkvička.
Přání: Anna Kalinskaja, Danil Medvedě.
Reagovat
aape
no jo, rusáček
Reagovat
Drzymalski
ukráček?
Reagovat
vladka
Přesně
Reagovat
Mantra
Sába + Alcaraz
Reagovat
Dobry-den
Bára je z Aryny podělená už v šatně a na kurtu je to vidět. Bára není proti ní hraje vždycky jak ponocná. 6 W/24 UE, Aryna se ani nestačila rozehrát a už bylo po zápase.
Reagovat
lvicek
Myslim, ze proste a jednoduse vi, ze toho moc proti hrube sile (a take presnosti, kdyz to Sabalence jde) nenadela a snazi se riskovat a kdyz se ji pak nedari promenit i celkem jasne sance, tak uz je to zoufalstvi, no... Ale tak rekni, ktera ma ted realnou sanci Sabalenku porazit? Ma formu a jeste ji zjevne AO sedi.
Reagovat
Fandina
Sabalenka hrála výborně a Báře nedala šanci.
Reagovat
Fandina
Snad mi radost udělá alespoň zahraniční Berďulka, má set nad Rublem, tak ještě dva.
Reagovat
horska.kraslice
Zahraniční Berďulka, haha
Reagovat
annah
Ale ten řev, který Aryna vydávala při každém úderu, byl fakt strašný. Něco udesneho. Ječela vždycky, ale teď mi připadá, že výrazně přidala na decibelech. Je odborná.
Reagovat
tommr
jako že je odbornice přes řev?
Reagovat
annah
Jo, jo. Odbornice jak řemen...
Reagovat
Otmar
Nehodlám Barboru nějak zásadně bránit, moc toho fakt nezahrála. Ona potřebuje pro svůj tenis mezihru a konečný úder si připravit. Jenže i tu mezihru hraje Lenka tak razantně, že to prostě nepřipustí. Zkoušela síť, kraťasy, slajzy...nic nevyšlo. Z toho mi vychází, že Lenka hrála fakt dobře a nevím, která by se jí dnes ubránila, možná Coco, nakonec, to uvidíme.
Reagovat
Liverpool22
Prostě Bára dnes neměla svůj den a nic nešlo. Dělala hrozně moc laciných chyb, měla málo vítězných míčů, servis taky nešel.....Aryna hrála dobře a pokud takhle bude hrát, tak Cori porazí
Reagovat
horska.kraslice
Vidím to taky tak. Bára nehrála špatně, snažila se o svoje šachy (samozřejmě ne vždy všechno vyšlo), ale Sába se na to připravila, navíc Sába už není jen síla a razance, ale dorůstá do komplexní hráčky, a tím pádem logicky roste i její psychická odolnost. Každopádně čtvrtfinále je pro Báru pěkný výsledek, gratuluji. Ne vždycky se všechno daří, ale i tak je Bára dobrá. Tak nepolevit!
Reagovat
Mantra
Pokud bude hrát Sabalenka jako dnes, tak ji rozhodně Gauff porazí
Reagovat
Ondra979
no tak bohuzel podle ocekavani, rozhodne na ni dnes nemela, a nejspi sby prohrala, i kdyby podala lepsi vykon, tak to je a neni treba si nalhavat ze ne..od zacatku to byla v podstate jasne, az na mensi zavahani ve druhem setu od Belorusky nebylo o cem a ani to ji nemohlo dnes rozhodit..podrzela si vubec Bara dvakrat po sobe serv?? no nic, tak treba nekdy jindy..dnes to neslo
Reagovat
Ondra979
no tak jsem se dival a samo ze si ho 2x po sobe neudrzela..to se pak fakt neda..a ani od BL na ni dnes nestacila
Reagovat
1semi1
Proč Bára Krejčíková nemá profesionální tým jako ostatní hračky na jejím levelu?
Reagovat
frenkie57
Protože vyhodila Kartuse, což byla, podle mně, velká chyba.
Reagovat
1semi1
Má tam nějakého mladého kluka, kterýho nikdo nezná. V ČR máme přece tolik zkušených trenérů. Pro někoho jako je Bára přece nemůže být těžké navázat spolupráci - klidně i s někým že zahraničí. Kromě toho tenisti na této úrovni mívají kompletní tým - fyzio, kondiční...
Reagovat
Otmar
Ona je tady druhá stránka věci...jestli totiž trenéři mají zájem o ní. Oni si opravdu mezi sebou povědí ledacos, vyhozením Kartuse přes SMS dala najevo svoji úroveň a oznámila, že trenéra už snad ani nepotřebuje a pan Motl pro ní dělá administrativu a je zřejmě dobrým sparingem. Zdá se, že přesvědčení o své jedinečnosti zatím vládne, i když ty nejhorší žvásty jí už snad přešly.
Reagovat
1semi1
Hm, ona je bohužel občas jako selka, která ne úplně trefí správný tón. Tady na AO třeba také vyniká, jak se chová nehezky k divákům. Jsou tam také kvůli ní, je jich hodně a je normální, že pár jich nebude včas na svém místě... Ona na ně pak zíra, jak na blbce...
Reagovat
1semi1
Linda Nosková např má 2 z nejlepších trenérů najednou - jasně je mladý prospekt, ale Bára má stále potenciál a musí přece být zajímavá pro spolupráci.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
měla by angažovat někoho, kdo ji naučí voleje.
Reagovat
Krisboy
McEnroa!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, to by byla dvojka
Reagovat
Alexandris
Reagovat
Liverpool22
Vše je individuální a Báře to zřejmě takto vyhovuje. Maruška má BIG koučku a zatím to nefunguje - takže jen o velikosti týmu to není.
Reagovat
frenkie57
Možná spolu víc pilují Maruščinu španělštinu než tenis.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
1semi1
Maruška přece jenom nemá stejný potenciál jako Bára. Je to obranářska, která spíše velké zápasy z vlastní iniciativy nevyhraje. I když za svoji dřinu by si zasloužila cokoliv
Reagovat
Hector17
Spíše za talent na udavačství.
Reagovat
GaelM
Každopádně zápas Gauff-Sabalenka bude předčasné finále, i když ani jednu nemusím. Ten rozdíl mezi horní a dolní polovinou bije do očí.
Reagovat
lvicek
No tak casto se tu rika, ze ma Gauff lehke losy, no tak je celkem dobry, ze chytla Sabalenku uz do SF ;).
Reagovat
zfloyd
jaký předčasný finále ? budou hrát o to , která bude mít tu čest si zahrát s Lindou
Reagovat
aape
Reagovat
Esgalnor
Nemyslim si, ze Bara hrala kdovijak spatne, snad jen podani melo byt lepsi. Aryna ale byla nehratelna, s touhle urovni nevidim nikoho, kdo by ji mohl porazit (veril jsem Coco, ale po dnesnim vykonu moc ne :D).

Prace, kterou ale Aryna odvedla za posledni dva roky je fantasticka - porad ji vnimam trochu jako bumbum vyhazovacku, ale dneska ji tam padalo vsechno a hlavne skvele zvladala Bariny solidni slicy, sama je vracela proklate nizko a obcas tam hodila nejaky dropshot, na siti taky skvela. Fantasticky, tu jednicku si loni aspon na chvili zaslouzila.
Reagovat
Nola
je to tak, Aryna uz zacina aj rozmyslat pri tej hre, dokazala sa udrzat aj v dlhsich vymenach, predtym to tam mlatila hlava, nehlava, nehrala iba na winnery dnes, Barbora jej dokazala vziat dva krat servis, nehrala az tak zle, ako sa tu pise nizsie, ale proste lepsia hracka vyhrala
Reagovat
Alexandris
Ano určitě Barboru zaskočila že hrála s větším přehledem a soustředěnější než jindy ( kdyby to tak nebylo, ty slabší chvilky by Arynu rozhodly vic a zřejmě by i 1 set ztratila)
Reagovat
bardunek666
Bára dnes předvedla opravdu tragický výkon, který předváděla v prvních polovinách většiny zápasů tady. Jenže dnes stála proti ní trochu jiná liga než Hunter a Andrejeva. Bára nevymyslela lautr nic, taktické selhání. Měla by angažovat někoho zkušeného než toho hocha. Bára má nejlepší roky a pokud z toho nevytěží maximum, tak bohužel. O to se alespoň snažila Karolína Plíšková.
Aryně ten titul přeji nejvíc, hned po Lindě. Takže doufám, že se o něj spolu utkají ve finále :)
Reagovat
lvicek
Myslim, ze nemela moc prostor vymyslet nejakou taktiku, bud ji to Sabalenka rovnou zabila nebo ji to uletelo ven/do site... Dostkrat mela i tesny out. Dnes to proste neslo a ani stesti teda vubec nepomohlo.
Reagovat
Alexandris
Tragický výkon to zase nebyl, snažila se Arynu přechytračit, číhala na sanci, ale soupeřka si toho byla vědoma a i přes kratší výpadky to měla pevné v rukou.
Ano, Bára dokáže zahřát líp ( přesněji ), často to překombinovala, ale umí hrát i o dost slaběji - to by dneska zpívali kanárci...
Reagovat
Ondra979
jj je to tak..kdyby hrala jeste hur tak chytne mininalne jednoho ptaka..a kdyby hrala lepe, tak prohraje, ale ne tak jasne..Sabalenka to asi vyhraje cele..Coco neni moc presvedciva ale jedina by ji asi mohla zastavit ale musela by predvest maximum
Reagovat
lvicek
Tak bohuzel, zlepseni dnes neprislo. Ale pro Baru stejne celkem dobry zacatek roku, snad se od toho odpichne dal k lepsim vykonum.
Reagovat
Mantra
Abych byl upřímný, tak jsem rád, že už se nemusím nutit v dalším kole fandit české vlajce.
Reagovat
tommr
ještě je pořád ve hře Linda ...
Reagovat
Mantra
u té se nenutím
Reagovat
elsky
mám to stejně
Reagovat
hanz
Krejča - hrozný tenis, slabé podání, vše do středu kurtu nebo vypalovačky daleko za... na to šlo koukat chvíli...
Reagovat
Krisboy
Teda Barboro, to je vostuda.
Reagovat
tommr
tak tomu se říká splachovák! Sabalenka si jen lehce zatrénovala ....
Jediný pozitivum pro Báru vidím v tom že proti Sabalence uhrála stejně her jako Brenda ...
Reagovat
Liverpool22
bylo to bez šance. Bára dělala moc chyb. Ve 2. setu byla šance na návrat, ale vždy udělala hloupou chybu.
Reagovat
Alexandris
To je nesmysl, splachvak podle výsledku jo...ale chvílemi jsem měl dojem, že Bára taky slušně potřebovala, podobný pocit jsem měl z Markéty, cíle jsou dlouhodobější, pak tady je derby s Katkou.... Jinak samozřejmě fandím Lindě, snad to dokáže
Reagovat
Salamander134-
Ten los měla celou dobu tak snadný (i tak byla v potížích), že neměla šanci držet krok s dobrou soupeřkou. Její výkon na AO letos, čvrtfinálem neodpovídal
Reagovat
zfloyd
Aryna byla naprosto dominantní , Bára se svou hrou neměla šanci
Reagovat
TtGerza
Hlavně že podle svých slov patří mezi Big4 a nechce být zapomínána..
Reagovat
Mantra
ta nepatří ani do big24
Reagovat
lvicek
No je zatim na desatem miste, tak bych to tak neprehanela...
Reagovat
GaelM
Jen do zítřka. Ale herně má aktuálně k top10 hodně daleko. To čtvrtfinále je fakt hodně se štěstím, že ji nikdo dostatečně neprověřil.
Reagovat
Liverpool22
Do TOP 10 Bára patří - vyřadila tady např. neoblíbenou Mirru, kterou předtím nikdy neporazila.
Reagovat
tommr
jeden dobře odehranej set proti 16letý juniorce z ní ještě nedělá legitimní hráčku top-10 ...
Pokud zítra Zheng porazí Kalinskou tak z tý desítky vypadne a i kdyby Zheng selhala tak z top-10 vypadne po Dubaji, protože s touhle hrou tam titul obhájit nemůže ...
Reagovat
Liverpool22
Dubaj asi neobhájí, ale zase tady na AO si postupem do čtvrtfinále udělala slušný polštář - v létě budou obhajovat hodně bodů např. Muška + Maky - takže se tam holky prostřídají v TOP 10
Reagovat
lvicek
Jedenacte misto je furt o dost vys, nez 24... A jestli Cinanka vyhraje, to teprv uvidime.
Reagovat
Mony
Nám sice moc radost neudělala ani hrou, ale aspoň ji udělala pořadatelům, že stihnou hvězdný zápas do 11hod zacit
Reagovat
farr
A to je chtěli přehodit na Margaretu, ono by se asi ani tak nic nestalo, tenis nestál za nic, spíš se dá říct, že tenis se skoro nehrál...
Reagovat
dadaft
Tak bohužel. Bezradné rozhazování rukama to nakonci shrnulo dokonale.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
frenkie57
71 minut. Až nedůstojný čas na QF.
Reagovat
Liverpool22
bylo to na jednu branku.
Reagovat
SpacialRecognition
Že by Sabalenka byla nehratelná dneska, to tomu tak není. Bára hraje prostě špatně.
Reagovat
Mantra
Reagovat
tommr
výkon Sabalenky se musí brát s rezervou. Bára jí nedonutila hrát na plnej plyn ...
Reagovat
GaelM
U ní umí být hra na plný plyn i kontraproduktivní, toho bych se nebál. Zvládne se snadno sama rozsypat. Ale na rozdíl od dřívějška ji k tomu už málokdo dokáže přinutit a Bára se k tomu ani nepřiblížila.
Reagovat
Alexandris
No právě, ale k tomu nedošlo
Reagovat
Pergolek
S tímto co hraje musí brát čtvrtfinále jako vítězství na celém turnaji.
Reagovat
frenkie57
Při takhle slabé formě je div, že nevypadla už dříve. Tak holt budeme držet palečky Lindě N.
Reagovat
Liverpool22
Bára se probudila a 3:4 Tak povstane z popela a otočí jako v Dubaji?
Reagovat
Mantra
tohle nebylo o Barboře, ale o klasickém vypnutí Sabalenky... nic jiného
Reagovat
frenkie57
Sedmá hra asi Bářina nejlepší, zatím.
Reagovat
Liverpool22
ještě je šance na obrat
Reagovat
farr
Každopádně, hledejme pozitiva ... Sinner s Rublovem určitě pošlou Báře dárkový koš.
Reagovat
GaelM
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bývalá No1 v deblu a tak tragické voleje
Reagovat
zfloyd
Bára říkala , že teď hraje svůj nejlepší tenis , tak to aby se začala učit
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jako teď?
Reagovat
Astarin
Kdy to říkala?
Reagovat
zfloyd
po zápase s Mirkou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha, ok, tak je zpátky na zemi. Tohle byl teda hrůzný výkon
Reagovat
GaelM
Nefunguje FH, nefunguje BH, všechno lítá za čáry nebo do sítě... asi poslední šance zkoušet dropshoty a doufat, že si Sabalenka zlomí nohu nebo něco
Reagovat
lvicek
No jednou to malem narvala do umpire, takze neco na tom bylo ;).
Reagovat
Salamander134-
Přesně jak jsem psal. Velmi snadný los. Teď první těžký kalibr a nedrží se ve hře ani trochu
Reagovat
farr
Mohli sme se modlit, že se vyhází Arynka nene... a kalibr ne těžký, ale ten úplně nejtěžší.
Reagovat
bardunek666
bože to je hrůza
Reagovat
farr
Dle očekávání, když Bára vůbec netrefuje servis tak kladivo kolchoznice úřaduje no... Jako potřebuje o 100% zlepšit výkon Bára jinak papá.
Reagovat
tommr
tady nejde jen o servis. Bára dneska zaostává úplně ve všem ...
Reagovat
farr
Ach ty voleje, zas sme u toho.
Reagovat
farr
A další do půlky sítě neee . Whut
Reagovat
Liverpool22
jo - to byla škoda - byla šance na 2:2. Takhle 1:3 a asi konec
Reagovat
farr
Prostě to tam není.....
Reagovat
Liverpool22
bohužel. Bára tam má malé šance na návrat, ale vždy udělá chybu - prostě to nejde
Reagovat
Mony
Ona ta Bára snad nechá vyhrát AO Lindu
Reagovat
Astarin
Kdyby jí Bára aspoň nedarovala pointy i těmi svými dvojchybami...
Reagovat
Serpens
I Brenda ji zatápěla více než Bára. Musí se přestat jí bát, jinak to bude splachovák.
Reagovat
GaelM
Reagovat
lvicek
Tak Barca zatim lepsi zacatek, nez kdyz ji naposled porazila, tak doufam, ze ji to povzbudi! :D
Reagovat
Divnazmije
Kréčíkova na nu vubec nema
Reagovat
farr
Ale má, jen hraje blbě...
Reagovat
bardunek666
Co to je za děcko v Bářině boxu? To je trenér?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kladivářka: Sabít ten mravenecsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď chce zas střílet racky
Reagovat
Mantra
uplně ji rozbije, což se dalo čekat, vždyť Krejčíková tu nic nehrála a měla být už venku.
Reagovat
GaelM
Zatím to nevypadá, že by se Bára dokázala poučit z předchozích zápasů a začít hrát na 100% hned od začátku. Měla by normálně nastupovat o hodinu dřív a rozjet se na tréninkovém kurtu ostrým zápasem s nějakým sparingem.

U Aryny už jí tohle neprojde, když ji nechá rozjet, tak ji nikdo nezastaví.
Reagovat
lvicek
Vždyť ji tam to pneumatické kladivo zatlouká jak hřebík... Co s tím má dělat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
o není tím, Bára hraje zatím blbě.
Reagovat
GaelM
Nevyhazovat balóny metr za čáru, zlepšit úspěšnost podání, měnit rytmus a hrát chytře, protože silou to fakt nedá... Zatím to vůbec není o tom, že by Sabalenka byla nehratelná, dělá sama zbytečné chyby. Ale když je bude Bára dělat taky, tak je bez šance.
Reagovat
lvicek
Postupne je delala dost, ale na zacatku na ni Sabalenka opravdu naskocila jako tank. V druhem setu zkazila celkem zbytecne pomerne dost micu, fakt se dnes nedarilo.
Reagovat
tommr
Bára zatím vypadá úplně bezmocně ...
Reagovat
Liverpool22
opět nechytla začátek a zase bude muset obracet
Reagovat
frenkie57
Ta druhá část věty, tos mě pobavil.
Reagovat
tommr
jj dneska to na otočku opravdu nevypadá ...
Reagovat
farr
Servis krom 1. gamu vůbec nefunguje a i když trefí slušnější 1. servis, přilétne jí prda z druhé strany, že ani nemrkne.
Reagovat
lvicek
Nojo, tak asi z toho duvodu jde na vetsi riziko.
Reagovat
Liverpool22
V 1. setu úspěšnost 1. servisu jen 52% - to chce mít cca 70% a pak je šance
Reagovat
farr
tak tak
Reagovat
zfloyd
ale Bára nastoupila snad poprvé bez mikiny a tepláků , tak by to měl být rachot
Reagovat
GaelM
Dneska je tam prý fakt vedro, nabalená by to asi nedala
Reagovat
bardunek666
Tak Bára je bez prvního podání... A Aryna to hned trestá
Reagovat
lvicek
Chudak Barca, vubec ji to nezavidim, uz jen to poslouchat celou dobu...
Reagovat
lvicek
Peta treba taky umela davat takove pecky, ale vypadala u toho elegantne, radost pohledet, zatimco tohle tedy radost pohledet ani poslouchat fakt neni.
Reagovat
Titan
Máte někdo stream? Nějak mi ty vyzkoušené nefungují...
Reagovat
Liverpool22
https://jokersportshd.net/83fac7ee/d1d50bd4/ba6f0294
Reagovat
Titan
Díky moc!
Reagovat
bardunek666
Hlavně ať nevyhrají pšondy typu Jastremská a Kalinska.
Reagovat
Mantra
Ale jo, ani by mi nevadila jako vítězka AO - stejně jednou bude.
Reagovat
GaelM
Mně už teda vadí celkově. Začíná serenovatět, působí neskutečně arogantně. Proti ní bych fandil i Sabalence.
Reagovat
farr
Já ji nesnáším od začátku, neskutečně arogantní , nejvíce v historii protěžovanej spratek všichni jak retardátoři furt blekotaj o nové Serence a blablabla . Loni ve finále jsem samozřejmě fandil kolchoznici, ač ji jinak kvůli řevu a celkovému projevu na kurtu taky nemusím ...
Reagovat
tommr
a ještě k tomu má až podezřele velký štěstí na losy ...
Reagovat
Serpens
Chjo Marto, taková škoda... teď bude mít Bára doslova Berdychovskou práci v závěrečných kolech...
Reagovat
Mistic
Novak - Taylor 1:0. Na kurt padol tieň, Novák sa rozbieha, bude to dobré!!!
Reagovat
elsky
Pro koho??
Reagovat
Mistic
Reagovat
Mistic
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist