Krejčíková je poslední Češkou ve dvouhře na OH, vypadly Nosková, Muchová a Siniaková

28. 7., 13:50
Aktuality 109
OH PAŘÍŽ - Barbora Krejčíková (28) odehrála první singlový zápas po šokujícím triumfu ve Wimbledonu, v úvodním kole v areálu Rolanda Garrose přetlačila 4:6, 6:0, 7:6 Saru Sorribesovou ze Španělska. Linda Nosková (19) zahájila svůj debut na olympijských hrách porážkou s Xiyu Wang z Číny, stejně dopadla také Karolína Muchová (27) proti Kanaďance Leylah Fernandezové. Postup nevybojovala ani Kateřina Siniaková (28).
Barbora Krejčíková vydřela postup do druhého kola olympijského turnaje (© Profimedia)

Sorribesová – Krejčíková 6:4, 0:6, 6:7

Barbora Krejčíková po protrápených měsících zaviněných mimo jiné zraněním zad a těžkou chřipkou senzačně ovládla slavný Wimbledon a získala svůj druhý grandslamový titul ve dvouhře. Ten první vybojovala před třemi lety v areálu Rolanda Garrose, kde se koná letošní olympijský turnaj.

V prvním kole narazila na obranářku Saru Sorribesovou a po prvních minutách bylo jasné, že se bude výsledek utkání odvíjet od toho, kolik nevynucených chyb česká favoritka spáchá. V úvodní sadě dvakrát dohnala manko brejku, ovšem dva gamy od stavu 4:4 vyházela a musela zápas otáčet. Ve druhém dějství výrazně srovnala mířidla a nadělila Španělce kanára.

Získanou převahu si dlouho držela v rozhodujícím setu, jenže o náskok 4:2 přišla a v 11. hře musela likvidovat nepříznivé skóre 15:30. Sorribesová si následně uhájením servisu vynutila tie-break, ve zkrácené hře měla navrch 7:2 Češka.

"Byl to moc těžký zápas. Sorribesová je strašně nepříjemná. Je to ryzí antukářka, běhá, hraje vysoké kopce, nedá vám balon zadarmo. Věděla jsem, že do prvního kola je moc náročná soupeřka, takže jsem ani neměla žádná očekávání. Chtěla jsem zápas hlavně přežít ve zdraví," řekla Krejčíková novinářům.

Aktuální česká jednička a světová desítka odehrála svůj první singlový duel po zmíněném vystoupení ve Wimbledonu. Po senzačním prvenství na posvátném londýnském pažitu startovala pouze ve čtyřhře na domácím Livesport Prague Open a s Kateřinou Siniakovou se na obhajobu zlata připravily snadným triumfem.

Pro Krejčíkovou je skalp Sorribesové prvním letošním vítězstvím na nejpomalejším povrchu. Během antukového jara se vrátila po dvouměsíční zdravotní pauze a prohrála všechny čtyři zápasy. Navíc slaví první výhru v areálu Rolanda Garrose po triumfu na French Open 2021, kde v posledních třech ročnících nezvládla úvodní kolo.

Brněnská rodačka nyní může vyrovnat své olympijské maximum. V minulosti se představila pouze před třemi lety v Tokiu a skončila v osmifinále na raketě pozdější šampionky Belindy Bencicové. V Paříži bude její další soupeřkou Xinyu Wang. S Číňankou vyhrála oba předchozí souboje.

 

Nosková – Xiyu Wang 3:6, 3:6

Linda Nosková absolvuje v areálu Rolanda Garrose své první olympijské hry a v singlové soutěži končí hned po prvním zápase. Bývalá juniorská šampionka French Open startovala v minulosti v tomto dějišti na profesionální úrovni třikrát a nikdy nepřešla přes druhé kolo.

Stejný scénář napsala i tentokrát. V úvodním kole olympijského turnaje nenašla recept na tvrdé údery Xiyu Wang a proti čínské soupeřce sama až příliš chybovala. V prvním dějství nedokázala využít ani jeden ze čtyř brejkbolů a v obou setech ztratila hned první game na servisu. Manko se jí nepodařilo dohnat ani ve druhé sadě, přičemž utkání zakončila dalším prohraným podáním.

Nosková, která bude hrát ještě deblovou soutěž s Karolínou Muchovou, v tomto týdnu účinkovala na domácím Livesport Prague Open. Na antuce ve Stromovce dosáhla na svou první vítěznou sérii od února a premiérové čtvrtfinále od lednového Australian Open.

Ani letos však na domácím podniku nevyužila jedinečnou šanci na zisk prvního titulu na nejvyšším okruhu. Loni prohrála finále s lucky loserem Nao Hibinovou a v letošním ročníku skončila v semifinále na raketě pozdější šampionky Magdy Linetteové.

Wang účinkuje pod pěti kruhy podruhé v kariéře, před třemi lety v Tokiu se probojovala až mezi nejlepší šestnáctku. O zopakování tohoto výsledku bude usilovat proti Dianě Šnajderové.

 

Muchová – Fernandezová 1:6, 6:4, 2:6

Karolína Muchová stejně jako její krajanka Linda Nosková, se kterou bude hrát v Paříži deblovou soutěž, účinkuje na olympijských hrách poprvé v kariéře. A také ona se musela smířit s porážkou v prvním kole dvouhry, nad její síly byla v souboji grandslamových finalistek Leylah Fernandezová.

Bývalá světová osmička vracející se po zranění potvrdila, že je stále daleko od loňské formy, která jí zajistila finále na French Open a na podniku WTA 1000 v Cincinnati a také semifinále na US Open.

Olomoucká rodačka až příliš chybovala a v úvodním setu získala jen jeden game. Ve druhé sadě už začala více chybovat i Fernandezová a průběh se vyrovnal. Češka dvakrát dohnala manko brejku a nakonec si čtyřmi vyhranými gamy v řadě vynutila třetí sadu. V té se však vrátila ke hře z úvodního dějství a nedokázala Kanaďance vzdorovat.

"Ze zápasu nejsem nadšená, k dobrému výkonu jsem měla daleko. Myslím, že jsem celou dobu tahala za kratší konec. Soupeřka byla určitě těžká, ale ze začátku nehrála ani tak dobře. Jen mně se podařilo hrát ještě hůř," poznamenala.

Muchová se před měsícem vrátila po operaci pravého zápěstí a hraje své první turnaje od loňského US Open. Výsledkově je zatím velmi nestabilní, po čtvrtfinále v Eastbourne vypadla hned na úvod ve Wimbledonu a po finále na antuce v Palermu skončila v prvním kole dvouhry olympijského turnaje.

Bývalá finalistka US Open Fernandezová, která se opět dere žebříčkem vzhůru a zaostává 11 míst za svým maximem, vyrovnala postupem do druhého kola své olympijské maximum. V Paříži se v něm střetne se Španělkou Cristinou Bucsaovou.

 

Burelová – Siniaková 7:6, 6:4

Kateřina Siniaková se může na olympiádě v Paříži soustředit výhradně na obhajobu zlata ze čtyřhry v Tokiu po boku Barbory Krejčíkové. Rodačka z Hradce Králové totiž skončila v singlové soutěži hned v prvním kole po prohře s domácí nadějí Clarou Burelovou.

Česká tenistka přitom otočila nepříznivý vývoj úvodního setu a mohla ho dvakrát dopodávat. Ještě k tomu disponovala náskokem 3:1 v tie-breaku, jenže následovala série šesti prohraných bodů. Téměř hodinu trvalo i druhé dějství. Siniaková se v něm dostala do vedení 2:0, ale pak už si ani jednou neudržela servis a v závěrečném gamu neproměnila celkem čtyři brejkboly. Francouzka vyzve v dalším kole nasazenou dvanáctku Martu Kosťukovou.

"Zápas byl těžký. Zlomil se v prvním setu, který jsem dvakrát nedoservírovala, což byla velká škoda. Já sice nejsem servismanka, ale určitě je škoda, že jsem v důležitých momentech udělala chyby," litovala.

Siniaková nedávno vylepšila své žebříčkové maximum na 27. místo a poprvé se prokousala do TOP 30 pořadí. Zatímco ve čtyřhře ovládla poslední dva grandslamové podniky a na olympiádu se naladila deblovým triumfem na Livesport Prague Open, ve dvouhře je jejím letošním maximem na nejvyšším okruhu čtvrtfinále z travnatých akcí v Berlíně a Bad Homburgu.

Aktuální deblová světová dvojka bude hrát v pařížském areálu Rolanda Garrose také smíšenou čtyřhru s bývalým partnerem Tomášem Macháčem. Ten na rozdíl od Siniakové vstup do singlové soutěže zvládl.


Výsledky dvouhry žen na olympiádě v Paříži

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

109
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Takže u holek jsme na tom jak v pingpongu
Vlastně ne, tam jsme stoprocentní
Reagovat
tommr
Dnešní výsledky našich žen jsou velkým zklamáním zvláště když uvážíme že všechny byly před zápasy kurzové favoritky. Přes první kolo se s vypětím všech sil dostala jen Bára Krejčíková ale s předvedenou hrou moc šancí na nějaký velký úspěch nemá. S největší pravděpodobností skončí ve třetím kole na Pegula/Svitolina ...
Moc nadějně to nevypadá ani v deblu. Katka Siniaková se zranila a medailové ambice páru KrejSi jsou tak v ohrožení ...
Reagovat
Jan
Pochvala Krejčíkové, že jako jediná postoupila. Sorribesová vyhrála první set, když některé gamy mohly a měly podle průběhu patřit Krejčíkové, ale nestalo se tak. Krejčíková to dokázala otočit, byla lepší hráčkou, což ukázal 2. set, ale nervozita ji zřejmě svazovala i ve 3. setu. Přesto to dokázala. Zdejší škarohlídové, kdyby tam stáli místo ní, by byli nervózní také a hráli by ještě hůře. Po zranění nerozehraná Muchová měla těžkou soupeřku a Sinaková dopadla jako většinou. Jestli bude moci pokračovat v deblu, může se stát, že KrejSi vypadnou stejně jako Bára v dalších kolech singlu.
Reagovat
Otmar
Rozumné a střízlivé hodnocení....nicméně Báře díky jen za postup, hra otřesně nevyrovnaná a na 60 UE se vyhrává jen velmi zřídka!
Reagovat
Random33
Na Katku se na velkych turnajich v singlu (Gs, Masters ale i olympiadu tam pocitam) neda ani koukat. Ta jeji bilance je tristni a bohuzel uz nikdy v zivote nevyhraje vetsi turnaj nez 125/250. Dneska to bylo o tom zraneni. Asi nejen ji zatrnulo. Ovsem jeji partie je proste debl.
Reagovat
frenkie57
Alespoň se múže Katka soustředit na obě deblové disciplíny, hlavně tedy na tu s Bárou. Pokud jí tedy pustí to lýtko.
Reagovat
frenkie57
...může...
Reagovat
com
20:37
Siniaková dohrála na olympiádě v prvním kole

Kateřina Siniaková se může na olympiádě v Paříži soustředit výhradně na obhajobu zlata ze čtyřhry v Tokiu.

Podle redakce se ma soustredit jen na debl, takze na mix ma kaslat smile
Reagovat
horska.kraslice
Já bych na Katku nebyla tak zlá. Sešlo se jí to nepříjemně. Má nedolecenou virózu, se kterou hrála tento týden v Praze singla i debla. Zároveň se dozvěděla, že i na OH bude postavena i do singla. Pak rychlý přesun do Paříže. Teď ještě ta noha.... kdoví, jestli ta bolístka nezačala už v Praze.
Reagovat
lars
K.S. mela odstoupit pred zapasem s L.S.
Reagovat
EllNino
Podle pravidel by pak nemohla hrat debl
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak měla odstoupit ze zápasu
Asi by je doma leckdo kritizoval, kdyby nenastoupily, ale forma /zdraví mi teda na OH nepřijde ideálně poladěná.
Reagovat
com
česka reprezentace je dneska k smile
..Noskovou a Muchu sem ocekaval, ze vypadnou.. Ale od Siniacky sem teda cekal vic
Reagovat
frenkie57
Muži 100%, ženy 25%.
Reagovat
paddy
vypadá docela reálně, že singl i debl vyhrají Alcaraz a Gauff smile
Reagovat
paddy
Navarro-Grabher 6:2 6:0 smile

povinná výhra splněna
smile smile smile
Reagovat
frenkie57
Kuba jde podávat do zápasu. Hraje fakt dobře...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Jo jo, měl jsem obavy, jak zvládne přesun na poslední chvíli, ale opravdu pěkně
Reagovat
Trojchyba_Mat
*hraje
Reagovat
frenkie57
Takže oba naši muži dnes úspěšní, zato ženy...
Reagovat
tommr
Katka má něco s nohou a vyžádala si MTO. To nám ještě scházelo ...
Reagovat
Trojchyba_Mat
To je den
Reagovat
Random33
Ta Praha, to byl totalni ulet!
Reagovat
SydneyOpen
Měla se na ten singl vykašlat, jak v Praze tak tady
Reagovat
Tomas_Smid_fan
S virozou Katka singla prostě hrát neměla.
Reagovat
Otmar
Leyla dneska hrála skvěle, byla rychlá, přesná a maximálně agresivní. Dnes by s ní nejedna panenka zaplakala. Soudím, že se Muška z toho dostala ještě docela slušně, relativně tedy. V podstatě se celý zápas bránila, i při svém servisu, neboť returny Leyly byly prvotřídní. Kateřina zatím taky spíš hůř než líp....no nic moc to tedy nevypadá.
Reagovat
tommr
Katka Siniaková v prvním setu dvakrát neúspěšně podávala na set a v TB ztratila slibné vedení 3:1 když prohrála 6 míčků v řadě ...
Dnešní den našich žen je učiněná katastrofa jak po herní tak po výsledkové stránce ...
Reagovat
farr
Pětadvacet na holou by zasloužila. Pak ať se nediví, že v singlu hraje druhý housle. Úplně pitomá... ale total.
Reagovat
jakovr
Linda je budoucí světová jednička a to že zrovna nemá nejlepší sezónu (není se co divit), nic neznamená.. je to nejtalentovanější hráčka, kterou aktuálně můžeme na kurtech vidět..
Reagovat
jih
Mezi Češkami souhlas.
Reagovat
tommr
já bych řek že Muška je nejpřeceňovanější hráčka, kterou aktuálně můžeme na kurtech vidět ...
Reagovat
13x13x13
Tak média "pracují" ...Zrovna tak jsou přeceňovány Fruhvirtovy, Nosková, Bejlek...
Reagovat
1semi1
Vždyť se minulý rok vrátila a propracovala se skvělými výsledky do top ten ... Na to kolik překážek v kariéře měla, to byl neuvěřitelný výkon... To, že teď zase jede od nuly, nemůže být překvapeným...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Muška mi naopak přijde nedoceněná.
Po zranění a 10měs výpadku ještě samozřejmě není zdaleka v optimální formě. Ale záblesky tam už byly. Proti Leylah hrála fantastické míče. Leylah hraje poslední dobou velmi dobře a zrazuje ji jen hlava a serve...
Reagovat
13x13x13
Do světové jedničky má sakra daleko . Jen průměrné voleje a průměrný pohyb. Bohužel.
Reagovat
zfloyd
Muška hrála opravdu dobře , ovšem Lejla hrála famózně , vyhrála lepší , nedá se nic dělat
Reagovat
1semi1
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
lars
Muska jenom nekdy hrala dobre
Reagovat
frenkie57
Přesně, byly to takové sekvence, např. ve druhém setu ty 4 vyhrané gamy v řadě. Jinak dělá pořád mrtě UE i Non-UE. Ale asi to bylo zase o trošku lepší než v Palermu. Už se na ní těším na betonech.
Reagovat
1semi1
LF totálně v laufu - hraje dobře...
Reagovat
Sinuhet1
Jj je to tezka souperka
Reagovat
1semi1
Hrála skvěle a za ten výkon si výhru zasloužila. Ale škoda Mušky - byl to můj černý kůň turnaje
Reagovat
frenkie57
Škoda jí je, ale vzhledem k malé rozehranosti Mušky a kvalitám Leyly se tak trochu dal čekat takovýto výsledek. Ale mrzí mě to také a dost. Teď jsem zvědav, co předvedou
Katka a Kuba.
Reagovat
1semi1
Káťa asi adeptka na medaili nebude - ale nějaké kolo by mohla udělat. U Kuby snad budu jen rád, když už bude v pořádku a bude připravený na US betony
Reagovat
frenkie57
Teď ukázkově podělala TB, když předtím nebyla schopna dopodávat set. Bude to mít těžké, Burrel je v domácím prostředí a Katka je značně otrávená. Snad najde mentální sílu na obrat.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Macháč stylově uzavřel zápas esem a může vyhlížet Sašu
Reagovat
1semi1
Zajímavé, že Muška u LF stojí na returnu tak daleko za základní čárou... LF má na svou výšku docela slušný servis, ale i tak...
Reagovat
Sinuhet1
Zaver druheho setu Karoliny momentalne na CT
Reagovat
SydneyOpen
No trošku si zaděláváme na singlový výbuch
Reagovat
Trojchyba_Mat
Tomáši
Reagovat
Trojchyba_Mat
První game ve třetím setu Tomáš využil čtvrtý breakball, na ty první tři tam Zhang dal eso.
Reagovat
Pe3k
stream?
Reagovat
Trojchyba_Mat
Mám Max, na ČT Sport ho střídají s Kájou
Reagovat
SydneyOpen
Tenis zpět na ČT
Reagovat
zfloyd
Lejla se teda dost zlepšila ,Muška hraje celkem dobře , ale nějak to nestačí
Reagovat
tommr
Fernandez má navíc strašný štěstí: všechno jí to padá na lajny a i sít hraje s ní ...
Reagovat
13x13x13
Dobře provedený úder nemá se štěstím nic společného, byť to hráč na lajnu nehraje .
Reagovat
Kytka
Mám aspoň Tomáše Macháče, na Sportzone, ale ve zvláštním chlívku Olympic games
Reagovat
Kytka
A Mušku mám taky - pod tenisem, ale ve zvl. kolonce pro OH , zvlášť pro muže a ženy
Reagovat
tommr
díky za tip Mě by nikdy nenapadlo hledat olympijský zápasy ve zvláštních kolonkách protože některý z nich jsou v tý všeobecný ...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Kájo, co to děláš?
Reagovat
frenkie57
Kde se koukáš?
Reagovat
Trojchyba_Mat
Na Maxu
Reagovat
Levinest
Katastrofa, stejně jako Nosková...
Reagovat
Trojchyba_Mat
Zato Tomáš zatím velmi pěkně
Reagovat
com
Vostapenko je fuč Tak to uz ma Swiatek v kapse
Reagovat
turista
A ještě vyhučela s naprostou průměrnou hráčkou.
Reagovat
tommr
Nemůžu najít stream na zápas Mušky. Poradí někdo?
Reagovat
frenkie57
Streamy na obvyklých místech nefungují. Jsem tak otráven, že si snad zaplatím MAX s tím sportovním balíčkem za židáckých 289,-.
Reagovat
tommr
z Paříže jsou evidentně streamy jen z některých kurtů. To i některý ITF turnaje mají lepší pokrytí ...
Reagovat
SydneyOpen
dle Kubáska by měli být přenosy ze všech kurtů
Reagovat
paddy
důvodem je, že se jedná o OH, u kterých jsou hodně chráněna autorská práva, na YT snad nebudou ani sestřihy
streamy nejsou ani u sázkovek
zkus ten Max
já to mám navíc zadarmo a stejně se na naše nedívám smile
užil jsem si lukostřelbu a koukám i nasmile
Reagovat
paddy
...pana Nadala smile
Reagovat
Liverpool22
Lukostřelbu jsem si taky užil. Korejky nakonec s odřenýma ušima berou zlato. Přál jsem Mexičankám - mají aspoň bronz
Reagovat
paddy
bylo to doslova o prsa korejské ženy smile
Reagovat
asgard33
Streamy z Paříže jsou kromě hlavního kurtu neskutečný humus,pokud se u některých zápasů vůbec dají dohledat.Zato finalový nářez Mladenovic polena od diblíka Zakharový fungoval velice dobře,tedy kromě toho že jako obvykle usekli závěrečný ceremoniál.
Reagovat
1semi1
Sportovní balíček asi nepotřebuješ - Olympiáda je zadarmo
Reagovat
Trojchyba_Mat
Reagovat
frenkie57
Pozdě...
Reagovat
vergus
Na SportZone APK to jede (jen je třeba mít ho nainstalovaný)
Reagovat
tommr
já ho na SportZone v nabídce nemůžu najít ...
Reagovat
vergus
Ve složce Olympic Summer Games. 2024. Women (je tam i zápas Gadecki a Martič)
Reagovat
tommr
díky za radu ...
Reagovat
zfloyd
není to žádná kvalita ,ale funguje
https://en7.sportplus.live/tennis/2732036/5655004/
Reagovat
Liverpool22
Báře gratulace k vydřenému postupu. Na 1. kolo hodně nepříjemná obranářka, ale nakonec vše dobře dopadlo. TB už si Bára zkušeně pohlídala a naděje na placku dále žije
Reagovat
tommr
Schmiedlová si vyšlápla na Katie Boulter. V Praze přitom po ostudném výkonu vypadla už v prvním kole. Možná že ten zápas úmyslně vypustila?
Reagovat
tmora
https://jokerlivestream.co/tennis
Reagovat
vojta912
Škoda ze místo adekvátní přípravy se z ni stala po výhře ve Wimbledonu cvičená opička na pořizování fotek..

Druhé kolo bude konečná
Reagovat
Pe3k
V průběhu tohohle hrozného zápasu jsem si říkal, ať se na to vyse.e a soustředí na se na čtyřhru, kde máme reálné šance udělat medaili. Taky, že vyhrála Wimbledon, tak co víc po ní člověk může chtít, že? Třeba aby přelezla první kolo smile
Reagovat
Otmar
Komentovat špíl SST s Barborou nemá asi smysl komentovat. Já jsem rád, že to Barbora "uhaluzila" a budu dělat, že jsem posledních 6 gamů neviděl a probral se až na TB, ostatně stejně jako Barbora.
Reagovat
Otmar
Slovo "komentovat" 2x v jedné větě je opravdu hloupost...omlouvám se!
Reagovat
honza.khp
mně to v kontextu přišlo docela vtipný :D
Reagovat
Sinuhet1
gratulace Bare smile, ale videl jsem jen tiebreak
Reagovat
dadaft
Osaka mě včera zklamala, proti té Osace, co hrála na RG proti Swiantek byla poloviční,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a dneska Linda potvrdila, že přes maličké nedávné vzkříšení pokračuje špaténka ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, za chvíli začnou betony, snad se zas nakopne
Reagovat
1semi1
Osaka včera vytekla na Kerner, která hrála jak za starých dobrých časů...
Reagovat
aligo
Reagovat
Otmar
Vcelku lze pochopit, že tohle děvče žije v těžkém období a asi bude chvíli trvat, než se z toho vyhrabe. Těšilo by mně, kdyby potom začala hrát perspektivnější tenis, protože tohle co předvedla budoucnost moc nemá. A bohužel, když se člověk pozorně dívá, dá se ta chyba předvídat (je tam pozdě, špatné postavení nohou, nejde pod míček atd.).
Reagovat
1semi1
... to jsou ale přesně klasické chyby, když člověku není dobře - nechme jí být ... klidně mohla říct, že letos nehraje, že rodina má přednost... Buďme rádi, že se na to nenašle úplně a že se vlastně snaží...
Reagovat
1semi1
A hru perspektivní ve srovnání třeba s Maruškou, která musí pro každý slušnější výsledek neskutečně bojovat, má...
Reagovat
Otmar
Ale ano, máte pravdu a já ji nijak nezatracuji. Srovnávat jí s Maruškou jistě nebudem, to bychom neskončili. Není pochyb, Linda je perspektivnější hráčkou, nikoli však s touto hrou.
Reagovat
tommr
Linda potřebuje hlavně pořádnýho trenéra. S Kotyzou se nikam neposune ...
Reagovat
baba
ale její hlavní trenér přece není Kotyza, ale ten druhý, co trénoval Strýcovou a Berďu -Tomáš Krupa.
Reagovat
Palecek
Přesně tak, ale hlavně Kotyza je široko daleko jeden z nejkompetentnějších trenérů na ženský tenis. Se staví podívat, kam dovedl Petru nebo Káju P.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
tommr
pokud vím tak to mají půl na půl. A Krupa asi taky nebude žádnej zázrak ...
Reagovat
1semi1
My to vždycky hledáme v trenérech. Ale když se zeptáte v ČR kteréhokoliv jiného trenéra, tak všichni vždycky řeknou, že Krupá + Kotýza jsou absolutně top...
Linda je spíš hodně klidná a introvertní... Někdy jí to pomáhá a někdy ne. Kromě toho my diváci asi jednoduše hodnotíme hračky, které dělají větší divadlo na kurtu ...
Dejme Lindě trochu času - musí mít hroznou osobní krizi a že to pak jde s tenisem rychle z kopce víme i my tady v naší hobití lize na tenisportálu
Reagovat
13x13x13
Linda má hlavně pohyb jen průměrný...
Reagovat
com
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist