Krejčíková vyzve v semifinále největší favoritku Rybakinovou, Vekičová se utká s Paoliniovou

11. 7., 04:00
Previews 273
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku Wimbledonu poznáme obě finalistky ženské dvouhry. Barbora Krejčíková (28) už dvakrát vylepšila své maximum v All England Clubu a o finále se popere s předloňskou šampionkou a největší favoritkou na letošní triumf Jelenou Rybakinovou (25). Donna Vekičová (28) bude bojovat o své první finále na grandslamech proti finalistce nedávného French Open Jasmine Paoliniové (28).
Barbora Krejčíková má na dosah své druhé grandslamové finále (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, čtvrtek 11. 7.

Češi v akci
Krejčíková (31-ČR) - Rybakinová (4-Kaz.) | Centre Court (16:00 SELČ)


Další semifinále žen
Vekičová (Chorv.) - Paoliniová (7-It.) | Centre Court (14:30 SELČ)

 

Krejčíková – Rybakinová | 16:00 SELČ

Barbora Krejčíková nakonec bude zřejmě letošní sezonu hodnotit pozitivně. Velmi negativní vývoj aktuálního tenisového roku otočila během dvou týdnů ve slavném Wimbledonu. Ve čtvrtfinále zlikvidovala manko 1:4 ve druhé sadě a porazila 6:4, 7:6 v předchozích kolech suverénní nasazenou třináctku Jelenu Ostapenkovou.

Pro 28letou Češku se jedná už o druhý skalp TOP 20 na probíhajícím turnaji, v osmifinále přetlačila 7:5, 6:3 letos skvěle hrající Danielle Collinsovou. V letošním Wimbledonu posbírala všechny tři své žebříčkově nejcennější výhry na trávě, vyřadila také světovou osmatřicítku Veroniku Kuděrmetovovou (7:6, 6:7, 7:5).

Na začátku travnaté části sezony čekala na své první vítězství v dohraných zápasech od lednového čtvrtfinále na Australian Open. Kvůli zranění a nemoci musela vynechat většinu únorových podniků na Blízkém východě a kompletně přišla o březnové tisícovky v USA. Poté na antuce prohrála všechny čtyři duely.

Sérii nezdarů ukončila postupem do čtvrtfinále na generálce v Birminghamu. Na kontě má sice deblový titul z Wimbledonu, nicméně na trávě zatím není pravidelnou hrozbou. Na nejrychlejším povrchu je v semifinále teprve podruhé, loni v Birminghamu prohrála až ve finále. Celkově má v semifinále vynikající bilanci 12:1.

V singlových soutěžích se začala prosazovat velmi pozdě a nálepky deblové specialistky se definitivně zbavila během antukového jara 2021, kdy ovládla Štrasburk a také French Open. V semifinále grandslamů je ve dvouhře teprve podruhé, na French Open 2021 odvrátila mečbol Marii Sakkariové (7:5, 4:6, 9:7).

Vizitka Barbory Krejčíkové.Vizitka Barbory Krejčíkové. (@ Livesport)

Krejčíková – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Wimbledon (semifinále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (semifinále)
Bilance: 12:9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na trávě: 7:2
Bilance proti hráčkám TOP 10: 0:1 (kariérní 11:18)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:0)
Bilance v semifinále: 0:0 (kariérní 12:1)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (1. kolo)

Krejčíková – Wimbledon

Kariérní bilance: 11:3
Nejlepší výsledek: semifinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Birmingham (čtvrtfinále), Eastbourne (1. kolo)
Cesta turnajem: V. Kuděrmetovová (7:6, 6:7, 7:5), Volynetsová (7:6, 7:6), Bouzasová (6:0, 4:3 skreč), (11) Collinsová (7:5, 6:3), (13) Ostapenková (6:4, 7:6)

 

Jelena Rybakinová ve čtvrtfinále přehrála snadno 6:3, 6:2 dvojnásobnou wimbledonskou semifinalistku Elinu Svitolinovou a potřetí v kariéře prošla do semifinále grandslamů, podruhé ve Wimbledonu. Po brzké výměně ztracených servisů na kurtu dominovala a ve druhé sadě získala všech 11 bodů po svém prvním podání.

Ve druhém kole sice potřebovala všechny tři sety proti Lauře Siegemundové, ale v dalších čtyřech zápasech neprohrála více než pět gamů. Pětadvacetiletá Kazachstánka, která přijela po skreči v Berlíně (bolest břišního svalu), si po cestě do semifinále poradila také s Annou Kalinskou (skreč) a Caroline Wozniackou.

Světová čtyřka je momentálně největší favoritkou na letošní wimbledonský triumf. Předloni v tomto dějišti porazila Simonu Halepovou v semifinálové fázi a Ons Jabeurovou ve finále a stala se překvapivou a zbrusu novou grandslamovou šampionkou. Tehdy nedostala do žebříčku ani jeden bod.

V open éře jako teprve čtvrtá žena vyhrála 19 z úvodních 21 duelů v All England Clubu, po Billie Jean Kingové, Chris Evertové a Marii Šarapovové. V semifinálových duelech na grandslamech má stoprocentní úspěšnost 2:0, předloni ve Wimbledonu to dotáhla až k titulu a loni prohrála finále na Australian Open.

Ačkoli v letošním roce nemohla startovat na tisícovkách v Indian Wells a Římě, má v probíhající sezoně na kontě už 40 vítězství. Loni jich posbírala celkem 47. Letos odehrála už šest semifinále (bilance 5:1) a triumfovala v Brisbane, Abú Zabí a Stuttgartu.

Vizitka Jeleny Rybakinové.Vizitka Jeleny Rybakinové. (@ Livesport)

Rybakinová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Stuttgart, Abú Zabí, Brisbane (triumf); Miami, Dauhá (finále)
Největší úspěchy na trávě: Wimbledon (semifinále)
Bilance: 40:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na trávě: 6:1
Bilance proti hráčkám TOP 50: 26:5 (kariérní 97:68)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 2:0)
Bilance v semifinále: 5:1 (kariérní 19:9)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (čtvrtfinále)

Rybakinová – Wimbledon

Kariérní bilance: 19:2
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 1:0
Generálka: Berlín (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Ruseová (6:3, 6:1), Siegemundová (6:3, 3:6, 6:3), Wozniacká (6:0, 6:1), (17) Kalinská (6:3, 3:0 skreč), (21) Svitolinová (6:3, 6:2)

 

Vzájemná bilance: Krejčíková vede 2:0, poprvé změří síly mimo betony. Naše naděje zvítězila na jedné z akcí v Melbourne v roce 2021 a také předloni v Ostravě, vždy ve třech setech. Bývalá světová dvojka Krejčíková je jasnou outsiderkou a ještě nikdy neporazila nikoho z TOP 5 žebříčku na grandslamech.

 

Vekičová – Paoliniová | 14:30 SELČ

Donna Vekičová si před šesti lety ve Wimbledonu zahrála poprvé ve druhém týdnu grandslamů a nyní nastoupí ve stejném dějišti ke svému premiérovému semifinále na majorech. Osmadvacetiletá Chorvatka musela už počtvrté do rozhodující sady, ve čtvrtfinále zdolala po obratu 5:7, 6:4, 6:1 kvalifikantku Lulu Sunovou.

Kromě hladkého vítězství 6:2, 6:3 nad lucky loserem Erikou Andrejevovou ve druhém kole potřebovala tři sety také proti Xiyu Wang, Dajaně Jastremské a Paule Badosaové. V letošním ročníku slavného Wimbledonu strávila na kurtech dohromady 10 hodin a 10 minut.

Během letošní travnaté části sezony odehrála zatím 13 zápasů a v 10 z nich se radovala z postupu, což zahrnuje finálovou účast na pětistovce v Bad Homburgu (porážka s Dianou Šnajderovou). Po skalpu rozjeté Sunové se stala druhou chorvatskou semifinalistkou Wimbledonu.

Před 25lety lety se do semifinále Wimbledonu probojovala její tehdy 17letá krajanka Mirjana Lučičová a nestačila ve třech setech na nasazenou dvojku Steffi Grafovou. Bývalá světová devatenáctka Vekičová potřebovala na první grandslamové semifinále celkem 43 startů v hlavních soutěžích těchto podniků, což je pátý nejvyšší počet v open éře.

Na rozdíl od své semifinálové soupeřky posbírala na travnatých dvorcích už několik úspěchů. Na nejrychlejším povrchu na nejvyšší tour má výbornou semifinálovou bilanci 5:1 a v roce 2017 triumfovala na britském pažitu v Nottinghamu. Na trávě sehrála 11 soubojů s hráčkami TOP 10 s úspěšností 4:7.

Vizitka Donny Vekičové.Vizitka Donny Vekičové. (@ Livesport)

Vekičová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Bad Homburg (finále)
Největší úspěchy na trávě: Bad Homburg (finále)
Bilance: 22:14
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na trávě: 10:3
Bilance proti hráčkám TOP 10: 1:3 (kariérní 14:35)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)
Bilance v semifinále: 1:1 (kariérní 13:6)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (3. kolo)

Vekičová – Wimbledon

Kariérní bilance: 14:9
Nejlepší výsledek: semifinále (2024)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Hertogenbosch (2. kolo), Berlín (2. kolo), Bad Homburg (finále)
Cesta turnajem: Xiyu Wang (3:6, 6:3, 6:4), E. Andrejevová (6:2, 6:3), (28) Jastremská (7:6, 6:7, 6:1), Badosaová (6:2, 1:6, 6:4), Sunová (5:7, 6:4, 6:1)

 

Jasmine Paoliniová předvedla ve čtvrtfinále s Emmou Navarrovou svůj zatím nejlepší výkon na turnaji. Po likvidaci brzkého manka brejku získala 11 z následujících 12 gamů a nebezpečnou Američanku za necelou hodinu deklasovala 6:2, 6:1. Soupeřku přestřílela na vítězné údery 19:6.

Mnohem více práce měla 28letá Italka v předchozích kolech. Proti Saře Sorribesové, Greet Minnenové i Biance Andreescuové zvítězila ve dvou setech, ovšem jeden z nich skončil poměrem 7:5 či 7:6. V osmifinále prohrávala v rozhodujícím dějství 2:5 o dva brejky s Madison Keysovou, která nakonec vzdala.

Svůj obrovský progres nastartovala už loni a v tomto roce prožívá nejlepší období kariéry. Před začátkem aktuální sezony měla bilanci 4:16 v hlavních soutěžích grandslamů a nikdy na nich nepřešla přes druhé kolo. Ještě k tomu zakončila všech šest předchozích startů ve Wimbledonu v kvalifikaci či prvním kole.

Letos však prošla na všech třech grandslamech do druhého týdne a mimo jiné triumfovala na WTA 1000 v Dubaji a uhrála osmifinále v Indian Wells či Madridu. Na nedávném French Open se probojovala až do finále, na pařížské antuce přežila tři třísetové bitvy a padla až s Igou Šwiatekovou.

Ještě před pár týdny měla na kontě bilanci 0:5 v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu na trávě. První výhry posbírala až po cestě do semifinále v Eastbourne, kde měla volný los a těžila ze skreče. A nyní je první italskou semifinalistkou slavného Wimbledonu.

Vizitka Jasmine Paoliniové.Vizitka Jasmine Paoliniové. (@ Livesport)

Paoliniová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Dubaj (triumf); French Open (finále)
Největší úspěchy na trávě: Eastbourne (semifinále)
Bilance: 29:12
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na trávě: 7:1
Bilance proti hráčkám TOP 50: 16:8 (kariérní 35:64)
Bilance v semifinále grandslamů: 1:0 (kariérní 1:0)
Bilance v semifinále: 2:1 (kariérní 6:5)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (finále)

Paoliniová – Wimbledon

Kariérní bilance: 5:3
Nejlepší výsledek: semifinále (2024)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Eastbourne (semifinále)
Cesta turnajem: Sorribesová (7:5, 6:3), Minnenová (7:6, 6:2), Andreescuová (7:6, 6:1), (12) Keysová (6:3, 6:7, 5:5 skreč), (19) Navarrová (6:2, 6:1)

 

Vzájemná bilance: Paoliniová vede 2:1, v posledním souboji loni v prvním kole na betonu v Montrealu měla navrch 7:6, 6:2. Ani jedno střetnutí nenabídlo rozhodující set a poprvé se potkávají mimo tvrdé povrchy. Přestože je Vekičová na travnatých kurtech úspěšnější, půjde do utkání jako mírná outsiderka.

 

Čtvrteční program

CENTRE COURT (od 14:30 SELČ)
1. Vekičová (Chorv.) - Paoliniová (7-It.)
2. Krejčíková (31-ČR) - Rybakinová (4-Kaz.)


COURT 7 (od 11:30 SELČ)
1. junioři
2. junioři
3. junioři
4. junioři
5. Paštiková/Stuseková (ČR/Něm.) - Oluwadareová/Paskauskasová (Brit.)


COURT 9 (od 11:30 SELČ)
1. junioři
2. Mrva (10-ČR) - Ceban (Brit.)


COURT 10 (od 11:30 SELČ)
1. junioři
2. Valdmannová (ČR) - Grantová (4-USA)
3. junioři
4. Valdmannová/Zhenikhovová (ČR/Něm.) - Stojsavljevicová/Xuová (7-Brit.) 3:6, 1:3 / dohrávka
5. Klimas/Kumstát (ČR) - Maksimovič/Papamalamis (5-Srb./Fr.)
6. Cina/Mrva (1-It./ČR) - Timini/Vasilev (Kypr/Bulh.)


COURT 16 (od 11:30 SELČ)
1. junioři
2. junioři
3. Samson (2-ČR) - Kostovičová (15-Srb.)
4. junioři
5. A. Kovačková/Samson (1-ČR) - Buchniková/Carneirová (Izr./Braz.)

Kompletní program | Přehled ženského turnaje

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

273
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Kamera na Kodeše, komentátoři nic.
Vzápětí pro jistotu detail na Kodeše, komentátoři ticho.
A to jsou na to dva
Reagovat
Tomas_Smid_fan
předzápasové srovnání kvalit Báry a Rybky...
Tak si to pěkně odfajfkovali, ale nejdůležitější položka jim chyběla - myšlenísmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Gratulace Jasmíně!
Postup jsem sice o něco více přál Donně, ale za prvé se pořád tváří jak Collins, což mě irituje a ta její hlava... Moje předzápasová předpověď se vyplnila, i když jsem chtěl, aby ta přiblblá IBM AI prohrála vítězstvím Donny. Teda, ten rozdíl v kurzu a ve skóre je pro AI vlastně porážkou.
Ale Jasmína - sympatičtější projev, plná energie, povzbuzovala se. Moc nechápu ten přístup Donny k tak důležitému zápasu. Mindset mizerný. A vtipný byl komentátor s tím, jak Donna strávila na kurtu za týden zápasů přes 10h na kurtu. Když z toho ořežeme všechny pauzy, kolik to tak mohlo být? Jedna regulérní směna běžného člověka v práci?

Takže thriller s pěknými momenty to byl, kvalitní tenis méně.
Vyhrála ta, co si vítězství zasloužila více, více se o něj usilovala a pozápasovým rozhovorem jen potvrdila, že jí nešlo nepřát.
Reagovat
Vlk-v-trave
Dával jsem jedno procento vic v tipu Jasmine nez Donne. Je to stejna haluz jako koncovka zapasu. Donna dostala do zapasu Jasminu a přišlo dramo. K prpblemum s ramenem se dopracovala prave tim, ze uz se videla ve finále. Pak to vypadalo ze uplne odpadne, ale rvala se s tim dal... no a meli jsne SF ktere tu dlouho nebylo pekny fajt od obou. Po Serene Wiliams je Jasmina prvni, ktere se podarilo udelat finale RG a W. Gratulace. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
S těmi finále je to fajn, ale prostě taková kvalita tu teď není. A já tímto argumentuji zcela výjimečně.
Reagovat
Sinuhet1
u Tipsportu kurz 5.28 na Baru, takze dle kurzu by vyhra Bary bylo velke prekvapeni
Reagovat
Liverpool22
Včera byl kurz cca 4,5 a po tříhodinové bitvě Báry v deblu šel kurz na cca 5 a více
Reagovat
paddy
dle vsazených peněz 52/48 pro Krejčíkovou smile
Reagovat
George_Renel
I každý klokan ví, že tenis se hraje hlavně hlavou.......
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
australan.tenis
Nadal, Djokovič ... Dvě motorové myši vs motorová Ferrer a Schwarzmann.... Jejich H2H je však jaksi nevyrovnaná. A to Ferrer byl clutch hráč.

Proč jenom asi tolik prohrávali... Jestli to nebylo jejich fyzickou nevyvinutostí. Ale co chtít od řadového uživatele TP... Určitě ne logiku. Hihi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
klokan to ví, ale ví to Donna?
Reagovat
Liverpool22
neví
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, má v ní divnej guláš.
Ale stejně prohrála, protože nepřijeli zmrzlináři s ledem.
Reagovat
1semi1
Reagovat
australan.tenis
PS

Okruh WTA je v takovém stavu, že by mohla oprášit raketu i Carla Suarez Navarro a Erraniová.... GS trofej v singlu by je tentokrát neminula.
Reagovat
lars
Errani jeste hraje a je mimo top70 WTA zebriku.
Reagovat
australan.tenis
Pochopitelně..... Kdyby hrála finále Wimbledonu s Paolini, tak by se mohlo celé WTA rozpustit pro zbytečnost.
Reagovat
australan.tenis
Drama - 11/10
Bojovnost - 10/10
Kvalita - /10

Nechápu, jak je možné, že je Paolini podruhé v řadě ve finále. A upřímně řečeno nechápu ani druhou účastnici. Haluz kariéry.

Dobrá malá hráčka porazila labilní nepříliš pohyblivou a nemotornou velkou hračku.

Každopádně tohle jenom ukazuje, jak nízké klesl WTA okruh od éry zlatých časů.

Kritizují se zde muži, ale v mužích se aspoň žebříčkově nejvýše postavení hráči dostávají do čtvrtfinále, ale hlavně i semifinále a finále.

No nic, good luck Rybakina. Snad u toho neusnu.
Reagovat
1semi1
Až pochopíš, že tenis je komplexnější a není jenom o výškových cm, budeš chápat...
Reagovat
paddy
je to paradox, člověk by přitom čekal, že trpaslice nalezne zastání u mentálního liliPUTA smile
Reagovat
1semi1
Reagovat
australan.tenis
Spíš u paranoidního idi.ota PadDICKa, který byl dole rozebrán do posledního šroubku se svým patetickým slabým argumentem s Henin a už se nezmohl na odpověď. :)) hihi.
Reagovat
paddy
kamoško, teď na tebe nemám čas, musím jít nakrmit pakobru smile smile
Reagovat
australan.tenis
Samozřejmě.... Když se jde do podstaty a argumentačně nestačíš, tak stahuješ ocas, teda pardon... Pakobru. :))
Reagovat
paddy
nemůžu za to, že to vidíš jinak
zkus zajít k očaři smile
Reagovat
com
nebo k veterinari
Reagovat
paddy
to je velké riziko, třeba by ho hned utratili smile
Reagovat
1semi1
Reagovat
australan.tenis
H2H
Paolini vs Gauff - 0:2
Paolini vs Sabalenka - 0:3

TOP 2 WTA není schopné udělat finále na trávě. To perfektně shrnuje všechno.

A když už mudruješ.

H2h
Diego Schwarzmann vs Djokovič - 0:7
Schwarz vs Federer - 0:4
Schwarz vs Nadal - 1:11

David Ferrer vs Djokovič - 5:16
Ferrer vs Nadal - 6:26
Ferrer vs Federer - 0:17

Nesnaž se mnou argumentovat, drtim tě na celé čáře. Nejsi v mojí lize. :))

A hlavně, tenis i squash jsem hrál. Fyzické proporce hrají roli, jak na kurtu tak na papíře..
Reagovat
australan.tenis
Oprava

Paolini vs Swiatek 0:3 ... Ne Sabalenka
Reagovat
1semi1
Chvilku jsem přemýšlel, jestli pro jistotu nezopakovat, že tělesné proporce ve sportu hrají roli. Ale pak jsem doufal, že si pamatuješ svoji konverzaci před hodinou a že "není jenom o" pochopíš. Příště to napíšu jasněji pro tu tvoji ligu, do které většina z nás naštěstí ještě nepoklesla.
Reagovat
australan.tenis
Chvilku jsem ještě přemýšlel o tom, jestli to pro jistotu neopakovat, že jsem v konverzaci před hodinou explicitně zmínil KVALITATIVNĚ srovnatelné hračky.... Tedy dobrá velká hračka porazí dobrou liliputí hráčku (stejný level mentální odolnosti, solidní pohyb atd.)....Doufal jsem, že jsi pochopil triviální jednoduchou přímou úměru z konverzace před hodinou. Příště to napíšu jasněji pro tu tvou ligu, do které většina TP bohužel už poklesla.

Tvůj problém je, že ti dělá problém pochopení textu a propojení do kontextu v začátku konverzace. Tudíž následně stupidně neadekvátně reaguješ a utíkáš od tématu.... Všechny tvé argumenty jsou pak kompletně mimo a neopřesné, protože reaguji na něco úplně jiného. Nechápeš podstatu. Reaguješ na něco úplně jiného a na jinak nastavené výchozí parametry. :))
Reagovat
1semi1
Klid ... Takové pěkné tenisové odpoledne a ty nám tu takto vytečeš
Reagovat
com
Džasmína - Krejča
0:1

Džasmína - Ryba
3:2 naposled vyhrala Džasmína letos na FO
Reagovat
1semi1
Do finále byla rozhodně lehčí Donna - je fyzicky na konci sil a mentálně by finále neustálá...
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Liverpool22
Tráva bude nahrávat spíš Rybce, ale i Báře. No uvidíme - Jasmína ve finále RG dostala naloženo a tohle se může opakovat i ve finále W.
Reagovat
com
nalozeno dostala, protoze hrala proti robotce Ale ta uz je ze hry
Reagovat
paddy
jó, tommrovat se musí umět, jinak se to vyplní
to jako, když někdo napodobuje Federera, taky to vypadá směšně smile smile smile

pozn: kopie Oracene v boxu vyvolala vzpomínky, chyběla jen prohra Sereny a bylo by to dokonalé smile smile smile
Reagovat
annah
To byla teda přetahovaná! Drama na závěr jak hrom! Vyhrála ta pro mě sympatičtější. Souvisle jsem zápas začala sledovat až koncem třetího setu, během zápasu jsem jen tu a tam nakoukla a Vekic mě štvala, jak se většinou tvářila, že pobyt na kurtu je pro ni utrpením. Ono jí asi fakt něco bylo, ale tak nějak podobně se tvářila i v předchozích zápasech.
Reagovat
anton77
Takhle se tváří vždycky
Reagovat
annah
No právě...
Reagovat
Paseka
Prosím někoho o livestream na Baru (na který se dá koukat). Předem díky.
Reagovat
Astarin
Zkus zde https://jokersportshd.org/c675f8c5/ebc51529/e2b6e6c4
Reagovat
Paseka
Diky
Reagovat
Sinuhet1
neco z toho si snad vyberes
https://freestreams-live1.im/tennis-live-stream2/
https://tennis.sportshub.stream/
http://livetv792.me/enx/allupcomingsports/4/
https://live.sport365.stream/tennis
https://jokerguide.com/
Reagovat
Paseka
Díky
Reagovat
Liverpool22
https://freestreams-live.my/t0/
Reagovat
Paseka
Díky
Reagovat
Liverpool22
Ach jo Donno, Donno Holt šamanka Jasmína zase čarovala
Reagovat
farr
Hezký zápas.
Opravdu srovnatelné s klukama ty peníze navíc za postup do finále si Italka opravdu zaslouží. Nechci říct zet vyhrála lepší či horší nebo prohrála horší či lepší hráčka. Snad jen asi dodat vyhrála ta šťastnější.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
marsden
Delas si srandu? Labilkam bych snizil prijmy na pulku.
Reagovat
PTP
To jí nejde nepřát, milej čertík Bertík
Reagovat
Oin
A ještě má úžasný přízvuk
Reagovat
marsden
Hodne spatnej liliputanek
Reagovat
ipko
Paolini do tretice všetko dobré, Vekič si to prehrala úplne hrôzostrašným rozhodnutím zahrať dropshot za stavu 6:6
Reagovat
Mac
Jojo, úplně mi to připomnělo kvitku... i jak pak cirou nahodou vystihne směr prohozu a stejně to vyhodí z kurtu...
Reagovat
Vlk-v-trave
Donna mia :...((
Tak blízko a tak daleko...
Reagovat
aape
Přesně tak
Reagovat
com
Džasmínka Paolínka
Reagovat
Vlk-v-trave
Takový scénář by nenapsal ani Hičkok :DDD
6:6 v tajbrejku, Jasmina ultimátní lajna na zadní... to je pecka...
Málo kdy se stane, že Wimbl u holek má takové Semifinále... a obávám se, že jsme si to tímhle zápasem asi vybrali...

7:7 :DDD
Reagovat
Vlk-v-trave
8:8 :DDD
Reagovat
Liverpool22
a je to v háji
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
lars
driv se v rozhodujicim setu ve Wimblu mohlo hrat vic gamu nez 12 .Meli to dat do stavu 12:12 , a pak STB
Reagovat
Vlk-v-trave
Donna --- living on the edge.
Jasmine --- never say died.

Pěkné odpolení Wimbledonské drámo:)
Reagovat
farr
Twl ta Paolina ať si jde dneska vsadit celej barák na cokoliv. S takovým štěstím nereálný aby prohrála.
Reagovat
Liverpool22
Uffffff to je bitva a jdeme do TB
Reagovat
Vlk-v-trave
Poslední tajbrejkovou bitvu v SF Wimbledonu jsme mohli vidět naposledy s Radwanskou a Lisicki... nooo nebylo to včera...
Holky děkujeme:)))
Reagovat
EllNino
Vždyť se tam TB nehrál :)
Reagovat
Serpens
Tiebreak? Jak to? Co je to za US open móresy? Myslel jsem, že se hraje do 10 gemů nebo kolik.
Reagovat
farr
Milosrdný STB. Nevím jestli se hraje teda i v NY, nebo jako už jediný GS nechali i v rozhodujícím klasický TB?
Reagovat
Serpens
US open má myslím dlouhodobě klasický TB, ale ve Wimbledonu před pár lety zavedli rozhodující set do 10 nebo 12 gemů a pak TB, ale koukám, že byla zase nějaká změna...
Reagovat
paddy
všechny GS mají TB10
Reagovat
Vlk-v-trave
Donna living on the Edge... total recall tohle:)))
Reagovat
Mac
Ale že to umí vyhazovat o pár cm...
Reagovat
farr
Paolini zas luxusně a neomylně zakončovat winnery přes pásku.
Reagovat
Vlk-v-trave
fantazie, druhý odvrácený MB, ale JAK...:)
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
PTP
SKUTR má navrch
Reagovat
farr
Záprtek má teda kliku jak od vrat z blázince, všechno těsný jde za ní. Jako udělat ale 2 GS finále na tak rozdílných površích to už asi nebude náhoda co ?
Reagovat
ipko
alebo je to len potvrdenie toho, že rozdiel medzi trávou na Wimbledone a antukou je v súčasnosti už len minimálny..
Reagovat
farr
Jako jóóó je to sakra pomalý. V Berlíně by Polini dostala 6:1 6:1. Ale furt je to travička zelená a ten pohyb po ní srovnávat s antukou no nevím nevím...
Reagovat
ipko
tak evidentne Paolini s tým pohybom vôbec problém nemá, aj keď teda je to pre ňu životný Wimbledon a asi naozaj sa niečo zlomilo v jej psychichkom nastavení po tom skvelom RG, kde bola vo finále dvojhry aj štvorhry
Reagovat
Mac
Taliani maj vždycky ve všem kliku...
Reagovat
Vlk-v-trave
skvělá fajterka.
Reagovat
Vlk-v-trave
Donna v slzách, bojuje už několik gemů s ramenem... no a Jasmínou, která má tedy killer instinkt jak kosatka...
koncovka, to bude jistě šílená...
Reagovat
ipko
nemyslím, že len s ramenom, veď vyzerá, že o chvíľu skolabuje..
Reagovat
Mantra
Proč má Donna italskou tříkolku na kšiltu. Slušná provokačka
Reagovat
aligo
Doufám že nevyhraje Donna... Když takhle labilkuje teď, co teprve v sobotu
Reagovat
farr
Proti Báře bych vůbec neprotestoval. každopádně vyhrát šanci titul tak jako tak nemá. Ryba by ji zničila total prestřílela a Bára ještě víc znechutila než Paolini.
Reagovat
1semi1
Jedno je jasné - bude zasloužená vítězka a nezasloužená poražena
Reagovat
Mantra
Ten závěr je ztrhující
Reagovat
zfloyd
chtělo by to ten dlouhý tajbrejk
Reagovat
com
samej jestrab a jesteze tak
Reagovat
Vlk-v-trave
jestřáb momentum... omg...
Reagovat
Liverpool22
Pár milimetrů chybělo. Jasmína je prostě klikařka nebo spíš šamanka
Reagovat
aligo
Já nikdy u té Donny nevím, jestli se rozbrečí teď, nebo až za chvíli
Reagovat
aligo
Aha tak už
Reagovat
ipko
myslím, že po tomto stratenom geme sa už rozplakala
Reagovat
lars
A proc se rozplakala?
Reagovat
aligo
Protože dala aut
Reagovat
lars
A to byl jeji 1. aut v setu ?
Reagovat
Vlk-v-trave
Už teď můžeme konstatovat, že první SF se rozhodně povedlo...
Donna odvrátila MB, a jede se do finále...
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Moc pěkný zápas + odvrácený MB
Reagovat
Vlk-v-trave
A ten závěr to bude drámo... co už je jasné teď... každá bojuje svým stylem, tohle bude o jednom, dvou fiftýnech...
Reagovat
Vlk-v-trave
nebo jestřábu...
Reagovat
Mantra
Když vidím Donnu a její matku, tak se nedivím že Wávra vzal kramle
Reagovat
Mac
Ještě větší labilka než naše...
Reagovat
Mac
Bohužel, a to neříkám Bohužel...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ok poslední tommrovka...

Jasmína vyhraje 6:4 ve třetím. Donna nemá šanci...

víc už asi nezmůžu...: D
Reagovat
Vlk-v-trave
no ještě přidám... a napálím...
Donna jde servírovat na prohru v turnaji.
Reagovat
Liverpool22
Bohužel to tak asi dopadne
Reagovat
Vlk-v-trave
MB pro Jasmínu.
Reagovat
Vlk-v-trave
odvrácený uf
Reagovat
Liverpool22
Uffff 5:5 - to je nervák
Reagovat
Vlk-v-trave
Fernandez... "je tu situace, že je možné, že se budou teď rebrejkovat, težko odhadnutelné jak tento duel dopadne" :)))
Reagovat
1semi1
Donna tam dobře peskuje ty ball kids - sympatické
Reagovat
aape
Ta Vekic je fakt zoufalka
Reagovat
Vlk-v-trave
Tady si Mantro vem příklad:))) jak se tommruje...
A hned je brejk vzatý zpět...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Liverpool22
Klídek Hned zpátky brejk. Idemo Donna
Reagovat
australan.tenis
Jinými slovy.... Je kvalitativně horší než Paolini, ne?

To je přesně to, o čem se bavíme dole.
Reagovat
Mac
Prcek začíná poskakovat a zatinat pesticky a chorvatce to stačí aby se potento...
Reagovat
com
Džasmína je skokan letosni sezony
Reagovat
1semi1
Donna se začíná ježit jako Penko - za chvíli pošle tým s placu
Reagovat
Mantra
6-2 tipnu
Reagovat
Vlk-v-trave

Mantro, teď je tady akce tommrování... a ty nám to fakt ztěžuješ z Liverpoolem ...víš co to za prácu tohlecto... a ty si příjdeš s takovým provokativním tipem...
Reagovat
Vlk-v-trave
No teď si ty 2 brekbóooly laskavě odvrať
Reagovat
Mantra
Dobře no
Reagovat
Vlk-v-trave
Co dobře, jak dobře... teď makej a tommruj
Reagovat
HolyMotors
Výborně holky, jen to protahujte. TB nejlépe. Ať má Bára co nejvíce času na odpočinek, což se ukáže jako rozhodující jazýček na miskách vah:)
Reagovat
Mantra
Spíš bude nervózní.
Reagovat
HolyMotors
Proč zrovna ona? Proč ne Ryba?
Reagovat
Mantra
Budou obě.
Neprospěje to kvalitě hry.
Myslím, že to bude 2-0 pro Ryb
Reagovat
HolyMotors
Nebuď strýček sýček. Dobře to dopadne.
Reagovat
com
protoze Ryba nehrala vecer tri hodiny debla, kterej nakonec stejne prohrala
Reagovat
HolyMotors
Lol
Reagovat
Mac
Vekic dárečky jak na běžícím pasu... vracecka jedna výhoda a hned ji dá...
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvělé SF.... dobře... ale je třeba zahájit akci ultra tommrování...
Donna se rozsypala, propad žebříčkem, neudělá už ani gem...a 50 DFek. Ani grešli bych na ni nevsadil

Snad to momůže :DDDDD a na nic jsme nezapomněl...
Reagovat
Vlk-v-trave
Zabírá to:D Potvrzený brejk...

je to třeba přiklepnout...
Jeden brejk nic neznamená, stejně se za chvíli vyháže... obávám se že tohle projede... a aktivní italka jí upinká:)))

Už si moc nepamatuji jak to psal, ale snad...jsem to trefil...:D
Reagovat
Liverpool22
Vekič už "stačí jen" držet servis To bych chtěl vidět jestli by dopodávala zápas
Reagovat
Vlk-v-trave
To neuvidíme, určitě to dostane ještě do tajbrejku... hraje pro diváky :)))
Reagovat
australan.tenis
Kde je vůbec Wawrinka? Proč není v jejím boxu? Chodili spolu dlouhé roky, ne?

Monty??
Reagovat
1semi1
Rozešli se někdy 2019
Reagovat
australan.tenis
Polibek smrti od Nicka Kyrgiose.
Reagovat
1semi1
Nevím proč, ale Donna vždycky už po druhém gamu vypadá, že zrovna se dovláčela do cíle ultramaratonu

A ty její výrazy jsou také iconic
Reagovat
Nenela
Temihle vyrazy je mi dost nesympaticka, ale predpokladam, ze je to jen hluboke soustredeni na vec
Reagovat
1semi1
Na mě také s tímto působí nepříjemně - vypadá hrozně namyšleně. Paolini má o dost sympatičtější vystupování... Ale tenisově musí přidat, aby si to dnes zasloužila
Reagovat
Otmar
Taky mi takpřipadá. Taky mohla skládat uhlí z vagónu na nádraží, eventuálně tahat kmeny v lese. I ty ksichty by seděly.
Reagovat
zfloyd
třetí set , tak to má být , aspoň to bude zajímavější
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
1semi1
Reagovat
Liverpool22
To bude ještě drama
Reagovat
Vlk-v-trave
Já už tommruji... nic se nesmí nechat náhodě...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
vergus
Jedna zkažená smeč a Vekič se rozsypala jak laciný čínský stan
Reagovat
Liverpool22
Mohla jít tuším na 15:30 - jenže zkazila smeč a od té doby je mimo mísu
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Mantra
Já se picnu.
Ty holky jsou všechny stejné.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tohle jsem čekal Klíčová byla zkažená smeč - od té doby se Vekič veze - směrem dolů Uvidíme co se stane ve 3. setu
Reagovat
com
Dž dž dž Džasmína má set
Reagovat
bardunek666
Markéta prý dostala divokou kartu do Budapešti příští týden :)
Reagovat
com
ji ta ostuda z Wimbledonu nestaci, ji bude delat i v Budapesti
Reagovat
australan.tenis
Na co se před zápasem bude alibisticky vymlouvat tentokrát? Na bolavý apendix? :))))) hihi
Reagovat
Serpens
Donna je napjatá jak struna, to je pochopitelné, ale zase se nemusí celý zápas tvářit, jakoby zrušili Vánoce
Reagovat
Liverpool22
Teď to bude zkouška nervové soustavy Vekič. 2. set je hodně vyrovnaný.
Reagovat
Mantra
Ještě neztratila servis. Teď by mohla.
Pro nestranné diváky
Reagovat
Mantra

Tenhle tam měl být
Reagovat
Mantra
Ta už je tam jen jako stafáž.
Reagovat
Mantra
Možná teď chytne Donna nervy
Reagovat
Liverpool22
Teď jasná smeč a mimo 4:5 a nyní bude muset dotahovat
Reagovat
Vlk-v-trave
28/61 (46%) > 10/41 (24%)
Reagovat
Vlk-v-trave
28/61 (46%) < Donna * RECEIVING POINTS WON * Jasmina > 10/41 (24%)
Reagovat
Vlk-v-trave
30/71 (42%) < Donna RECEIVING POINTS WON Jasmina > 16/52 (31%)

Na trávě prostě return hodně rozhoduje, Jasmína šla na retunu hodně nahoru.
Nolka mě zabije:)))) Ale pro SF dobře, tří sety, tak to má být na SF W.

Uf... a jede se od začátku... Donno...jeď:)
Reagovat
australan.tenis
Snad Paolini prohraje. Nikdy není dobré pro prestiž jakéhokoli okruhu, když vyhraje malá hráčka (163 cm).

Platí to, co v jiných sportech. Dobrý veliký hráč (hráčka) vždycky porazí dobrého malého hráče (hráčku).

Nic proti Paolini, jinak mi nevadí.
Reagovat
Liverpool22
Paolini už měla velké štístko s Keys. Dneska hraje sympaticky, ale už stačilo. Celkově, ale pěkný zápas - hodně různých parádiček, kraťasů, lobů....
Reagovat
Serpens
Jako by australana někdy zajímal obraz zápasu, tenhle příspěvek už je čistý trolling
Reagovat
australan.tenis


https://www.boxingscene.com/forums/boxing-forums/boxing-history/881225-a-good-big-man-beats-a-good-little-man-why

Tohle je všeobecné pravidlo napříč sporty. Ať už jde o box, tenis nebo fotbal.

Proč myslíš, že jsou všichni střední obránci ve fotbale urostlí?

Proč Djokovic, Nadal i Federer mají 185-188 cm?

Proč je Ali Faraq vysoký s rozpětím?

Příkladů je nepočítaně.
Reagovat
Serpens
Tohle už okecat nejde, ten příspěvek jednoznačně má naznačit, že malé hráčky NESMÍ porážet velké, aby neutrpěla nějaká údajná prestiž. Navíc, podle téhle logiky by měli nejvíc vítězit roboti typu Isner a Karlovič, a to by teprve tenis utrpěl na prestiži.
Reagovat
australan.tenis
Já to okecat nepotřebuji.

Paolini je pouze dobrá hráčka, nic speciálního.

Jestli nejsou fyzicky vyvinutější hráčky schopné ji porazit, tak nejsou dobré jako Paolini, ale jsou špatné.

K tomu Isnerovi a Karlovici si laskavě přečti co píšu dole v tomhle vlákně příspěvků.

Má citace:
"Já neříkám, že malý hráč nemůže porazit dobrého většího. Může. Ale to jedině v případě, že malý hráč je skvělý. Paolini je dobrá hračka, ale není speciální. Není náhoda, že všechny světové jedničky u mužů byly vyšší. Je ideální mít přes 180 cm ale ne více než 190 cm."

To si vážně myslíš, že mě nachytáš? Ach ta naivita. :))
Reagovat
Serpens
Neříkám, že Paoliniová neměla poslední dva grandslamy pořádnou kliku na soupeřky, jenže ty se to snažíš zabalit do nějaké statistiky, že vyšší hráčky jsou obecně úspěšnější. To klidně může být pravda, jenže ten původní příspěvek prostě měl obecně vyřadit ze hry malé hráčky (je tam zmíněno malá hráčka, ne Paoliniová konkrétně) jen proto, že jsou malé, což je nesmysl a laciný pokus o trolling. Podobný je i ten nesmysl o Rybakinové níže.
Reagovat
australan.tenis
Já říkám fakta.

A hlavně jsem zde jasně napsal, že menší hračka může porazit větší, ale musí být mnohem kvalitnější tenistkou.

Proto jsem do prvního příspěvku úmyslně dal kvalitou "dobrá" vs kvalitou "dobrá".

Obecně extrémy jako Paolini nebo Isner by neměli být úspěšné proti kvalitativně podobnému levelu hráčů, kteří ovšem mají fyziologickou výhodu (výborný mix a kompromis mezi rozsahem paží, výškou a samozřejmě pohyblivostí). Výjimky se najdou.... Už zpominana Henin, Barty nebo Medvedev...... Ale všechny legendy měli ve své době většinou ideální možnost mix výše, rozsahu a pohyblivosti ...
Reagovat
australan.tenis
Legendy měly*
Reagovat
1semi1
Reagovat
1semi1
Co to je za výrok

Snad menší hračky to mají mnohem těžší, protože nemají zadarmo body ze servisu. Naopak bývají talentovanější a hrají chytřejší a techničtější tennis.
Reagovat
1semi1
Paolini dneska nehraje dobře - ale to se rozhodně také nedá říct o Vekicove, která hraje nesmyslné kraťasy a bezhlavě do toho buší... Mít tam lepší hračku, tak jí to neprojde. A nebýt štěstí, že se odhlásila Sabalenka a úplně se jí otevřel pavouk, tak ani není v semi.
Reagovat
australan.tenis
Já mohu pouze konstatovat, že jestli dneska Paolini vyhraje, tak to není o ní, ale o jeji fyzicky obdařenější protihráčce, která zkrátka neumí využít své fyzické přednosti a výhody.

Proto by platila rovnice, že Vekic dneska hrála velice špatně. Kdyby hrála level jako Paolini, tak je Paolini bez šance.
Reagovat
australan.tenis
Já neříkám, že malý hráč nemůže porazit dobrého většího. Může. Ale to jedině v případě, že malý hráč je skvělý. Paolini je dobrá hračka, ale není speciální. Není náhoda, že všechny světové jedničky u mužů byly vyšší. Je ideální mít přes 180 cm ale ne více než 190 cm.

Proč byl vždycky Schwarzmann fackovacím panákem Djokovice, Rogera a Nadala? Hm.

To samé se dá aplikovat na ženy. Maly hráč a hráčka musí být mimořádnými generačními talenty, aby porazili ty s větším rozsahem a výškou.
Reagovat
1semi1
Tak, jestli se u tebe rovná řebříček v tenisu tabulce hráčů podle výšky, je to akorát škoda - tenis je doopravdy o více než jenom výšce. A nikdo nechce vyvrátit, že každém sportu specifické propozice hrají podstatou roli a v tenise je to z velké části výška, ale to co jsi napsal ty, je doopravdy hloupé - sorry...prestiž s výškou doopravdy nekoleruje
Reagovat
australan.tenis
Nepochopil jsi původní sdělení. Nevadí.
Reagovat
1semi1
Možná si přečti, co jsi napsal ... Nebo spíš přemýšlej předtím, než něco napíšeš - pak to nebude vadit...
Reagovat
australan.tenis
bez komentáře...
Reagovat
paddy
a přesto všechno Henin (167 cm) a Barty (166 cm) byly světové jedničky a téměř získaly kariérní GS smile

Je to všetko volaké čudné.
Čo myslíte, vojín Kefalín? smile
Reagovat
australan.tenis
Děkuji ti za podporu mého argumentu, co celou dobu píšu.

Cituji sebe: "Já neříkám, že malý hráč nemůže porazit dobrého většího. Může. Ale to jedině v případě, že malý hráč je skvělý."

A Henin a Barty nejsou jenom dobré jako Paolini... Jsou skvělé.

Občas by bylo fajn, kdybys pozorně četl, co píšu. Pak bys snáze pochopil text a merito věci.
Reagovat
zfloyd
Jasněnka je sice malá , ale rychlá jako čert
Reagovat
Vlk-v-trave
Hodně dobrý přehled na kurtu... obsáhne ho... hodně symaptické...
nebojí se jít na sako 8/15 (53%), ale dnes se jí tolik nedaří ho využít.

Donna jede ale svůj snový turnaj...a trávu má zmáklou...
Tohle bude pro Jasminku hodne těžké... asi by Donna musela chytit krizovku... ale za ten její letošní příběh bych jí to nepřál. Finále by bylo pěknou odměnou:)
Reagovat
Vlk-v-trave
promiň Nolko... krizovka v závěru druhého setu...
eh...
Reagovat
Mantra
To nebude dobře pro Kr.
Když vyhraje outsider už teď.
Druhý zápas půjde favoritovi a ten kurz 5? To zlomit nepůjde.
2x v řadě kurz 3 dala, ale takhle? Statistiku nejde moc obehrat. Jak jsem psal ráno. Ten trh sázek je nemilosrdný.
Reagovat
australan.tenis
Dopředu se omlouvám, ale dneska budu fandit Rybakina, jelikož by si taky zasloužila už jednou vyhrát.

Nicméně musím podotknout, že by mi nevadila ani Krejčíková. Každopádně začátek zápasu je hrozně pozdě. Holky měly začít jako první.
Reagovat
Serpens
No bodejť, chudák Rybka ještě nic nikdy nevyhrála, boroček, nechme ji už taky konečně nějaký turnaj vyhrát, ať není smutná.
Reagovat
australan.tenis
Krejčíková vede H2H jasně 2:0.
Reagovat
Serpens
Tak to abys svému guru Djokovicovi taky přál prohru, poněvadž nad Musettim vede jasně 5:1.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ma Donna Mia... concerto grosso dropshot and lob:)))
Jasmína bojuje co síly stačí a Donna dnes uvolněná hraje si, celkem cítit i lehkost... a slušný smysl pro humor:))) už si i vyzkoušel úder držadlem... pokud jí pohoda neopustí... dnes to dá... je v laufu...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jasmína, jasná fajterka, takže drop and lift na zadní... dobrý, bude to ještě štěpné.
Reagovat
Vlk-v-trave
a obě šou na saku:)
Reagovat
Petr.Pokorny
Nemáte, prosím, někdo funkční link na semifinále žen ve Wimblu? Díky!
Reagovat
Liverpool22
https://freestreams-live.my/t0/
Reagovat
Vlk-v-trave
Pěkný badminton na centru... Donna mááá smysl pro humor, a ten stopball na konci byla pěkná třešinka:)))
Reagovat
Liverpool22
To byla tenisová lahůdka. Jasmína pěkně vyškrábla lob Vekič.
Reagovat
zfloyd
sympatické jsou pro mě obě , ale trochu více budu fandit Donně
Reagovat
Vlk-v-trave
Take trochu vic Donne, pekny pribeh, a je to dlouholeta nadsenkyne travy...:) Snad to zvladne mentalne... tam to bude asi nej. orisek...:)
Reagovat
Liverpool22
Začátek zápasu jasně ukazuje, že pokud Donna trošku přitlačí, sype to k lajnám, tak Jasmína nestíhá, je malinká......Vekič má cca 180cm a i to je faktor, který mluví v její prospěch. Jenže otazník je hlavička a broučci
Reagovat
Vlk-v-trave
Zatím Donna ukazuje, že ji to tam jen tak pálit nebude,,, liftuje ji kopce a zkouší dovednosti Jasmíny... fakt dobrá...tohle jsem u Donny nečekal, je vidět, že je v dobrém mentálním nastevení:)))) pecka...fakt se jí to teď povedlo...
Reagovat
Liverpool22
Už máme brejk - Idemo Donna
Reagovat
Vlk-v-trave
Idemo, Idemo...Donna mia...:)))
Reagovat
Liverpool22
5:2 Vekič jasně lepší. Už Keys měla Jasmínu na lopatě
Reagovat
Vlk-v-trave
Poslal bych Navarro, Raducanu, Gauff atd. video z tohoto zapasu... hlavne kvuli tomu co tam dnes predvadi Donna na saku... a jak fajterku zlobit liftama...
ESPN hned reagovalo behem zapasu prostrihy z jejiho treningu voleju, drajvoleju...:)
Dnes Donna koncertuje.... letos ze dna na vrchol...chtela uz letos s tenisem skoncit, ale nakonec ji presvedcila oblibena trava...a prosim hraje v SF Wimbledonu, a v prvnim setu ukazala koncerto maravioso:)
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Serpens
Ve stínu tažení Barbory malé okénko k juniorům - Laura Samsonová hraje celý turnaj dost nepřesvědčivě a potvrzuje to i dnes, smrdí to prohrou. Otazníkem je Vendula Valdmannová, která vede nad čtvrtou nasazenou, ale je velice nestabilní v zápasech.
U kluků vypadá nadějně Max Mrva, čtvrtfinále má nadosah.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jasmína vs Donna
Donně stojí v cestě k výhře "pouze" hlava. Na trávu je po zuby vyzbrojená, jen SF, vidina postupu/titulu jí může svazovat ruce i nohy.
Jasmína je na tom lépe - je na vlně, má za sebou finále na RG, takže jediné, co jí může připravit o postup do SF je soustředěná Donna.
Takže v podstatě souhlasím s Liverpoolem

Báru vs Rybce radši tipovat nebudu
Reagovat
Liverpool22
Je to tak. Donna se může porazit jen a jen sama. Snad už konečně mentálně dospěla a vyhraje
Reagovat
Liverpool22
Dnes bude zajímavé sledovat zda Vekič zvládne SF v hlavě. V její prospěch mluví tráva, kvalitní servis.....a za normálních okolností by měla vyhrát 2:0. Jenže je to SF v chrámu a hlavně vidina obrovského úspěchu jí může zamotat hlavu. Jasmína má více zkušeností. Takže hodně nečitelný zápas. Fandit a přát budu Vekič - takže Idemo Hrvatska

Ve druhém SF je jasná favoritka Rybka, která je momentálně nejlepší trávařkou a hraje divácky velmi atraktivní tenis. Jenže na krásu se to nehraje. Pro Báru mluví vzájemná bilance + velká taktická vyspělost, dokáže soupeřky typu Rybky přechytračit, volí překvapivá řešení, skvěle mixuje hru...Takže opět nečitelné. Hodně bude záležet na začátku zápasu, kdy Rybka nejen tady na W má velmi vlažné začátky. Pokud by toho Bára využila a šla hned do brejku, tak Rybka může znervóznět a začít dělat více chyb.

Celkově je třeba si všimnout, že z 8 semifinalistů je 5 Slovanů/ek + 2x Itálie a 1x Španělsko. Navíc to máme i pěkně rozložené Bára reprezentuje západní Slovany, Nole + Donna jižní a Méďa s Rybkou východní Takže se jasně ukazuje dominance Slovanů
Reagovat
Vlk-v-trave
Slovanem jsem a Slovanem budu... až později Lakatoši!:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Wimbledon Under14
Skupina A
Kovackova vs. Doldan... Jana to musi zatim hodne vybehat:) Vybehala si prvni set...
ve skupine A ji jeste cekaji Britton a Sohns...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jana Kovackova si tak pripsala prvni - v suchym - vitezstvi ve skupine A:)
Reagovat
Serpens
To slyším poprvé, že se hraje i taková kategorie.
Reagovat
Vlk-v-trave
You cannot be serious / Nick Kyrgios interviews John McEnroe / Wimbledon 2024
:DDDDDDD

https://www.youtube.com/watch?v=_UWR2mdaP_o

Otázka pro Andyho, kdo si myslíš, že je víc švihlý... BigMac nebo Nick:)
Murray - Pochopitelně Ty Johne:D

Kyrgios... mimo vše, co jsi prováděl, neznám lidi, kteří by tě neměli rádi...
BigMac... eh ne, určitě bych jich několik našel:)))

Jejich onlíbenec... Rublev:))) je stejně šíleny jako my dva...:DDD Pěkná momentka Johna s Andrejem:)

Plány Johna... tour s nějakým rockovým bandem.... hodně štěstí Johne:)
Reagovat
Krisboy
Reagovat
Vlk-v-trave
A malá ochutnávka před chystaným tour se svou ženou Patty...:)))

https://youtu.be/qElAza4QLj8?si=0rrau-WZZ6slkd-q&t=130

Keep On Rocking in the Free World!!!

\m/ o \m/
Reagovat
com
Jak to vypadalo s ceskyma favoritkama na Wimbledonskej titul pred zacatkem

České ženy mohou vždycky překvapit, jako se to povedlo vloni Markétě Vondroušové, ale tentokrát by šlo o obrovské překvapení. Obhájkyni trofeje trápily před turnajem zdravotní potíže (kyčelní kloub), což není ideální. Ostatní nemají v průběhu sezony odpovídající formu. To se projevuje i na kurzech. Na celkové vítězství Karolíny Plíškové je kurz 55:1, na Bouzkovou s Muchovou shodně 65:1, na Krejčíkovou se Siniakovou dokonce 70:1.

Reagovat
Vlk-v-trave
Ani Punto de Break nenašlo vyloženou favoritku na titul... rozbor končí nakonec pěknou otázkou ...

https://www.puntodebreak.com/2024/07/10/wimbledon-2024-analisis-semifinales-femeninas-rybakina-ilusion-primeras-veces

Wimbledonské semifinále je připraveno a všechny čtyři hráčky se chtějí dostat do vytouženého finále. Rybakinová chce zopakovat finále a titul, Paoliniová, Vekičová a Krejčíková chtějí tento okamžik ochutnat poprvé. Kdo budou dvě vyvolené pro sobotní finále?:)
Reagovat
A211
Taktika je jasná začít hrát naplno a přidávat.
Reagovat
Krisboy
...vypracovat si mečbol a proměnit ho.
Jednoduchý jak facka.
Reagovat
Levinest
Uvidíme..... Každopádně budu se koukat a fandit jako správný Čech. I kdyby prohrála, udělala vynikající výsledek. Ale já si myslím.....
Reagovat
GaelM
... nálepky antukové specialistky se definitivně zbavila během antukového jara 2021, kdy ovládla Štrasburk a také French Open.

Reagovat
aligo
Jojo
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už potřebuju dovolenou :D díky a omluva.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Mantra
Já to vidím bledě.
Poslední 2 zápasy vyhrála jako outsider v kurzu 3.
Bookies nejsou hloupí, kurz určuje trh z celého světa. Ne jen tipáč s fortunou.

Za mě by byla náhoda, kdyby brala po třetí v řadě v takovém kurzu. Notabene, když dělá včera hrála se zavazanou rukou ne?
Reagovat
Mantra
Debla *
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Třeba myslela, že postoupí v deblu a odstoupí ze singla
Reagovat
Mantra
Reagovat
paddy
Kurzově je to 80/20 po Rybakinu, 1,22-4,73
Já bych byl mírně i mírně optimističtější, 75/25

každopádně i když se to mnohým nezdá, tak kurz sedí smile
Stejně jako nedávno Swi-Sab 1,3 na antuce

Zastavil bych se ještě u jedné věci snad nikdy v historii se nestalo, aby titul vyhrála hráčka, která do finále Wimbledonu nastoupila se zápornou bilancí na trávě (když odečteme jednu výhru díky skreči)

Aj taká je WTA
Paolini si ide pre titul smile

BTW
Vondroušové se nelíbil komentář Kodeše, na Insta ve stories zveřejnila jeho rozhovor a přidal la emotikony
Mj.
Nepodcenila mentální přípravu na tak psychicky náročný zápas?
"Nevím, pracuje s ní Jirka (Hřebec). Shodou okolností jsme se na ten zápas na Štvanici koukali spolu a nadával jak špaček." smile

všichni víme, že je to její hater smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No hlavně je to SF, a to je jiná disciplína... kursy asi sedí, neboť sazkařskou mafii nezajímájí holky, ale jak vytáhnout peníze z jelit, které sázeji...:)

S tím 1.22 víc pohnout asi nemohou... lidé budou hlavně reagovat na to, že Rybakina má na trávě ve Wimbledonu dost impresive stats... pouze dvě prohry, Jabeur ale to nebyla v optimální formě...a druhá Sabalenka, kdy se na trávě začala zaučovat... krom toho W. už vyhrála...

Kurs na Báru může jít dolů... jen dle reakcí sázejících jelit... předpokládám, že je Rybka bude lákat... mnohem více...Báru budou zkoušet v malých částkách... každopádně mafiáni to mají zmáklé dobře:)

Je skvělé, že si přisoudil titul Jasmíně, ale pokud vyhraje SF tak tu bilanci už nebude mít negativní, jak nastoupí do finále:))) Krom toho ještě tam nenastoupila, ikdyž mírnou favoritkou je... ale to je i Bára...

Obecně Italové na fórech mají jasno, jde si Jasmína pro titul, ovšem houfně si přejí finále Bára vs. Jasmina.... to zmamená, že nejen češi ji dost podceňují, ale i Italové:) Možná proto, že na trávě až tak velké uspšchy z holkama nemají... a neznají vůbec Krejčíkovou...
Reagovat
paddy
Píšu bez jedné skreče negativní

Pokud jde o sázející, tak je vidět nacionalistický pohled na Kre
Sázkovky většinou těží z outsiderů, teď jim bude vyhovovat favoritka

Ryb-Kre 67/33
Pao-Vek 94/6

Forza Italia! smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
ok, závorka mi utekla:)

Come On Tradice!, horní půlka pavouka:)
Reagovat
paddy
Pověstné poslední stéblo tonoucího, nic už nemáš
Píšu si spodek smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
to není mé stéblo:)))
to je tradice, a když spodek, tak pochopitelně k tomu musí být důvod, u obou jak Vekič i Paolini bych ho i našel...ale nevím zda to bude ve finále stačit...

Já mam zase zapsané... měla být Raducanu, to dokonce tady padaly slova jako neodvolám:) Potom přišel Kód Navarro... no a teď Paolini:)

Ale dám si tip na titul, abys měl taky radost:DDD
1-Krejčíková 27%
2-Rybakina 26%
3-Paolini 24%
4-Vekic 23%

Podotýkam tip, neboť Rybakina má tady dost turnajové drsné stats, poute dvě prohry vs. drsné stats Paolini... ale stats nejsou vše... je jasné že má Rybakina, tak mnohými shazována,... velkou šanci na trávě, ale to samé Bára, tak mnohými shazována, dokoce i s kopancema... určitě má Paolina fajetrskou povahu, se kterou může zlomit Vekič, úplně stejně jako Vekič může prolomit své travařské prokletí, krom toho chtěla skončit tento rok s tenisem, takže silný příběh...

Dobrá čtyřka na závěr, fajn, že tam ani Raducanu, Navarro, nebo dokonce Gauf opravdu nejsou:))) na trávě zatím velká slabota...
Reagovat
Vlk-v-trave
Pochopitelně to platí i o muřském pavouku, vždy z hora...
Takový Djokovič si myslel minulý rok, že povídačky, šel z dola a Carlinátor mu připomněl tradici..:)
Dokonce i takový Federer si myslel, že je netknutelný ve Wimbledonu, šel z dola a Djokovič z hora, který vyhrál přez odvrácení MB Fedexe, a tak Wimbledon připomněl všem, že hráči přicházejí a tradice zůstává....:)
Kyrgios dobře věděl, že jde ze špatné strany, a tak se utěšoval aspoN tím kamarádstvím s Nolem:DDD
atd.:)))
I tady jsou všechny vyjímky y dola vysledovatelné...
Wimbledon vždy vyhraje:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
přicházeji a odcházejí
Reagovat
paddy
Djokovič není vypovídající, protože ten prohrává pouze tehdy, když nechce vyhrát smile
pokud jde o posledních 20 ročníků žen, tak skóre je 10:10, tzn. obyčejný hod mincí smile

byl jsem u kartářky a ta mi řekla, že letos vyjde spodek, a já ji věřím smile
Reagovat
Vlk-v-trave
špatná kartářka, nepočítá s obdobím změn nasazeni sester Williams...:0)
Wimbledon svou šampionku pozná, ikdyž jde z dola:)))
Kvitovou vždy rozpoznal... nebo třebas Bartoli...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zapšklej dědek
Reagovat
Vlk-v-trave
Dobrá tiskovka Báry po deblu...:) Na některé otázky super odpovědi...

Otázka...Porazila jste ji 2x, jak jste to udělala, že jste jí porazila, jaký je klíč k vítězství nad Rybakinou...

Odpověď: Ja si to fakt nepamatuji, bylo to dávno:D

https://www.youtube.com/watch?v=9nQa_HG69_k
Reagovat
Vlk-v-trave
KREJČÍKOVÁ x RYBAKINA
Je to SF Wimbledonu. A zkušenost říká, že v tehle fázi turnaje často selhávají stats H2H, a jiné podobné stats... o finále W. ani nemluvě:) Jestli tohle je předčasné finále ?, což se nabízí říct... hm... nemusí to tak vůbec být. Jasmína skvěle ovládá celý kurt a Donna trávu má ráda a je to pro ní velká satisfakce...že se konečně probojovala do SF...

Rybakina o soupeřce: Je to skvělá hráčka. Má hodně šikovné ruce. Bude to určitě těžký zápas.
Krejčíková o soupeřce: uvidíme na kurtu:)

Pohled z pozice Rybakiny - jak se dostat do finále... Hlavně nečekej, že ti přistane ten sám servis... prostě nečekej, že bude Bára zkoušet monotónně servírovat na nohy, jak se o to snaží jiné hráčky, bude zkoušet všechno... takže čekej perly jak fh zkrácený slajs, který budeš muset dobíhat a máš tendenci to šoupnout za lajnu... budeš muset hledat cestu k bh flat po lajně, nebo cross, fh flat cross a čistit na saku...

Pohled z pozice Krejčíkové - jak se dostat do finále... budu si hrát to svoje, a určitě na kurtu vytvořím více jak 50 nových kreativních výměn:)

Pro obě to je určitě satisfakce, že si zahrají tady SF. Pro Báru určitě, neboť ta otázka moderátora po QF vypadala, jako by ta Bára byla nějakým nováčkem... neměla double z GS atd. Pro Elenu také, neboť dokud byla ve hře Jabeur, Swiatek, Gauff, Raducanu, která měla už dokonce na půl titul v kapse...atd. tak si ji ani pořádně nevšimli a pak jak všechny vyhučely...tak najednou otázka, víte že jste se teď stala nej. favoritka? Jako fakt super...otázka pro Wimbledonskou vítězku z předloňska...:) ...něco ve smyslu...takže jste nám teď jako zbyla... co už... celkem síla,... takže ty dvě vlastně pouráží a ještě přitom nezapomenou pourážet tímhle způsobem Jasmínu s Donnou... no tomu říkám diplomatický "majstrštyk"...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Porovnání Bauška vs. Elénka

Mentální síla
70% vs. 30% (Eleně často chybí killer instinkt, jak se jí zraní soupeřka, je jí to tak líto, že klidně je schopná prohrát... vhodná pro balet mentálně, podle mně by ho i dělala, pokud by nebyla tak vysoká...:)

Změna rytmu v zápasu
60% vs. 40% (Elena dokáže reagovat na zápas jak hraje na trávě, něco změnit, ale tady nebude muset, neboť ho Bára bude měnit furt)

1 Servis In na turnaji
64% vs. 59% (velmi skvělé turnajové stats, které ocenila vysoko také Davenport)

1 Servis uspěšnost na fiftýnech
73% vs. 81%

2 Servis uspěšnost na fiftýnech
45% vs. 44%

Returnové stats za turnaj
61% vs. 46%

Nej zbraně Eleny... čistost flat úderů jak na bh, tak na fh
Nej zbraně Báry... zápěstí, dokáže to dát kam chce.

Bára je mírná favoritka v tomto SF, dokonce i na Stats turnaje vypadá lépe, krom saka... a úspěšnosti prvního servisu na fiftýnech...

Ale SF Wimbledonu je prostě jiná disciplína... Doufejme že si to všechny holky užijí, neboť si to letos všechny pěkně vybojovaly... prostě jen 2 mohou být šťastnější a to finále si v sobotu zahrát...
Reagovat
Pe3k
Bára je mírná favoritka?
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak dle průběžných stats turnaje i ano:)
Ale píšu, že SF W. je jiná disciplína. Podle mně je to i těžko tipovatelné...
Reagovat
Vlk-v-trave
Jinak holky jsou příkladěšjší než celá ta sebranka fans. kolem nich... obě totiž dobře poukázaly na přednosti soupeřky a že je čeká velmi těžký zápas... fans by se od bou mohli hodně učit:)
Reagovat
lvicek
Co se ptal moderator Bary? Diky.
Reagovat
Sinuhet1
https://sport.aktualne.cz/krejcikova-tercem-trapne-otazky-nedelejte-z-ni-novacka-zasta/r~6af96cae3ec911efb589ac1f6b220ee8/
Reagovat
lvicek
Díky. To ještě není tak hrozný, jak jsem čekala ;). Ale mohla říct třeba, že už ji dvakrát porazila na menším kurtu, tak snad to zvládne i na větším ;) a nebo že na velkém kurtu při finále RG se jí hrálo dobře . A že v deblu se tam objevuje celkem často ;).
Reagovat
Serpens
No fajn, tak aspoň jsme si našli důvod pro případ, že by Rybka vystřílela Bára z kurtu, je to pořád lepší, než nadávky, kterých jsou i po takovém úspěchu někteří schopni
Reagovat
com
Dneska vyhraje Rybina a Džasmína

Krejcikova se dneska konecne dostala na centr kurt, ale to pro ni muze byt tak jedina pozitivni zprava
Reagovat
Sinuhet1
normalne bych rekl, ze Krejcikova ma slusnou sanci vyhrat Wimbledon a ten kurs 4.6 s Rybakinou u Tipsportu je uplne mimo, ale po tom co vcera stravila na kurtu skoro 5 hodin si tim nejsem tak jisty
Reagovat
aligo
Taky se bojím, že včerejší debl sebral Báře šanci uspět v singlu
Reagovat
elsky
Je to jedno IMHO.
Reagovat
Mony
Dnes už by tyhle podniky měly mít moderní regenerační zařízení jako kryokomory nebo alespoň ledové lázně.
Reagovat
1semi1
To mají. A dobrá zpráva... Bára konečně pochopila, že se vyplácí investovat do týmu - má s sebou osobního physio. Ještě kondičního by mohla zařadit a dost jí to pomůže...
Reagovat
elsky
Rybakina na celkovou výhru 1,57
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist