Kuzněcovová: Bylo to hrozné

6. 6. 2008, 09:27
Aktuality 0
Když se bývalé královny tenisu Justine Heninové ptali, kdo je po jejím odchodu favoritku letošního French Open, zmínila jméno Světlany Kuzněcovové. Čtvrtá nasazená hráčka ale skončila ještě před branami finále, kam ji nepustila krajanka Safinová. Cítila jsem se na kurtu strašně, řekla nešťastná Ruska po zápase.
Světlana Kuzněcovová

Komentář Kuzněcovové po prohře se Safinovou byl jednoduchý: postoupila prostě ta lepší. Čtvrtá hráčka světa bojovala s vlastním podáním, a o to snazší práci pak Dinara Safinová na kurtu Phillipa Chatriera měla.

"Bylo to hrozné. Cítila jsem se tam strašně," neskrývala smutek po porážce Kuzněcovová. "Ale samozřejmě, že Dinaře patří uznání. Hrála moc dobře."

Prohra je pro Kuzněcovovou o to horší, že do semifinále došla bez ztráty setu. "Jsem zklamaná, že jsem to dnes nezopakovala. Dnešní zápas byl jeden z nejhorších, které jsem tu odehrála, takže jsem zklamaná," tvrdí Ruska, která své přemožitelce ve finále věří. "Myslím, že má slušnou šanci vyhrát. Hraje teď lépe, lépe se pohybuje. A do čtvrtfinále a semifinále se člověk nedostane náhodou."

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist