Kuzněcovová v Los Angeles kvůli zranění hrát nebude

29. 7. 2009, 08:30
Aktuality 0
Vítězka letošního French Open Světlana Kuzněcovová se kvůli zranění nohy odhlásila z turnaje v Los Angeles, kde se má příští týden představit 10 hráček z první světové patnáctky.
Profily hráčů
Světlana Kuzněcovová

Světlana Kuzněcovová bude v Los Angeles z různých důvodů chybět už čtvrtý rok po sobě. V letech 2003 a 2004 si dvojnásobná grandslamová vítězka zahrála čtvrtfinále, před pěti lety vypadla v první kole s Daniilidouovou. Letos se odhlásila kvůli zranění nohy. Naposledy se světová pětka na kurtech objevila ve Wimbledonu, kde prohrála už ve třetím kole s Lisickou.

I přesto by se v Kalifornii mělo představit hned 10 hráček z první světové patnáctky. Přihlášena je i první hráčka žebříčku Dinara Safinová, která bude obhajovat loňské prvenství. Po odhlášení Kuzněcovové zůstanou jejími největšími konkurentkami Zvonarevová, Azarenková, Wozniacká nebo Ivanovičová.

Turnaj, jež je součástí US Open Series, začíná 3. srpna a je dotován částkou 700.000 dolarů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist